Decoratie met ballonnen: een feestelijk ontwerp of de belichaming van romantiek (28 foto’s)

Als de bekende uitdrukking "het theater begint met een hanger" begint, begint de viering met de decoratie van de zaal. De indruk van een feest wordt helder en gedenkwaardig, als de sfeer wordt aangevuld door het originele ontwerp. Tegenwoordig is de decoratie met ballonnen populair. Afhankelijk van de gekozen compositie, kunnen ze gemakkelijk een gevoel van lichtheid, harmonie en een algemeen positief gevoel creëren.

Boog van ballonnen

Witte ballondecoratie

Waar komen de ballen van pas?

Ontwerp van straatevenementen

Elke persoon zag op straat de versierde ballen de ingang van de winkel, het ontwerp van de tentoonstelling of de aanduiding van de locatie voor het evenement. Waarom gebruik je in deze gevallen ballonnen? Omdat het de aandacht trekt, intrigeert en een goed humeur belooft. Ballen op straat zijn altijd mensen, gelach van kinderen en een gevoel van feestvreugde. Voor dergelijke doeleinden, decoratietechnieken van:

  • slingers (er zijn een, twee- en meerkleuren);
  • Grote (in menselijke groei en hogere) figuren van bekende karakters;
  • lucht-rubber vormen van bloemen en bomen.

Je kunt de evenementen en originele grote bundels ballen versieren, alsof je in de verte naar nieuwe doelen snelt. Aan het einde van de vakantie lossen dergelijke bundels vaak op en worden de ballen langzamerhand opgenomen door de wind.

Decoratie met ballonnen met glitters

Grote ballondecoratie

Decoratie met ballonnen en bloemen

Ballen voor binnenhuisarchitectuur

Het luchtontwerp van de kindervakantie is een onbeperkte fantasie en uitgebreide mogelijkheden. Alles hier: van de decoratie van muren en tafels tot een geschenk, een bal in de vorm van een klein dier, hart, auto of bloem.

Een speciaal gesprek is de huwelijksceremonie met ballonnen. Dit zijn opblaasbare zwanen, ringen en, natuurlijk, huwelijksbloemen. Speciale originelen kunnen een compositie voor de hele zaal samenstellen uit ballen van één of twee kleuren, maar ze verschillen van vorm. Vaker hiervoor worden witte, gouden, rode of roze tinten gekozen.

In een andere praktijk staat de wittebroodswekenzone in contrast met het algehele ontwerp in rood en wordt het alleen hier gebruikt, alsof het de 'boosdoeners' van het feest benadrukt. Huwelijksvieringen en ballen zijn concepten die al lang onafscheidelijk zijn geworden.

1

Decor van ballonnen

Ballonnen op decoratief touw

Verjaardag ballonnen

Onconventioneel en opties voor designauto's voor de bruiloft: de boog langs de omtrek van de voorruit of op passende wijze een souvenir op het dak.

Ideeën zijn interessant wanneer het ontwerp van een bruidssalon, toegangswegen tot het huis of een plaats van uitgangsregistratie wordt bedacht. In dit geval blijven composities van pointers, kleurrijke signage en plaatsen voor gasten heel romantisch.

Ballondecoratie van een kindervakantie

Vakantie ballonnen voor meisjes

Hoe versier je de balzaal met ballen?

Elke fase van het leven is op zijn eigen manier goed. Velen van ons herinneren zich hun afstuderen, evenals avonden van hun kinderen of zelfs kleinkinderen. Afstuderen in de kleuterklas, op school, op het instituut, de jaren vliegen snel. Het is geweldig als deze afgestudeerden een luchtige, vrolijke aard dragen, de kinderen lachen luid en veel lichte en kleurrijke ballonnen rond met hun feestelijke kleuren.

Cijfers van ballonnen

Huwelijksdecoratie met rode en witte ballons

Decor veranda met ballen

De decoratie van de kleuterschool wordt uitgevoerd voor de belangrijkste deelnemers aan het evenement - kinderen, daarom moet het fascinerend en vurig zijn. Een kamer met ballonnen maken is leuk. En als het is gemaakt van ballen van verschillende vormen van clowns, emoticons, bijen of indianen, die hun gasten bij de ingang ontmoeten met een glimlach, is dit niet te zeggen. Tegenwoordig worden dergelijke figuren met succes aan de vloer bevestigd en in het geval van een vakantie op straat, knuffelen ze als een pacing. In de hal met ballonnen is het raadzaam om de zones te scheiden voor eten, concerten en massaspellen. De kleuterschool zal hier alleen maar van profiteren en de stemming van het kind zal stijgen.

Decoratie van trappen met ballonnen

Ballonnen in mariene stijl maken

Registratie van de school is ook in de vraag, vanaf 1 september, de student van de eerste klas en eindigend met de prom night. In de buurt van de school zijn ballonnen vaak de ingang, de plaats voor de heerser of de scène van de vergaderzaal is versierd met een slinger. Vooral relevante ontwerpoplossingen voor afstuderen op school. Romantische richting, strengheid of verdriet - alles kan worden uitgedrukt door de inrichting van de hal uit te voeren. Schoolmeubilair is altijd een heleboel ideeën. Ornamenten uit ballonnen komen om te helpen, ongeacht de financiële situatie, de grootte van de zaal en het onderwerp van het script.

Ballonnen met vulling

Decoratie van het plafond met ballonnen

Voor de ontwerper is er altijd een vraag: hoe te maken, zodat het gezellig en interessant is? Het antwoord is simpel: van ballonnen met je eigen handen. Met deze oefening investeren we onze zielen, wat betekent dat we de zaal met oprechtheid en liefde verwarmen. Dergelijke diensten en professionals krijgen een speciale aanpak.

Het ontwerp van de laatste bel met ballonnen is heel symbolisch: het is de hoop op een gelukkige toekomst en de vervulling van de geplande plannen.

Vakantiedecoratie met ballons

Kerst decor van ballonnen

Wat zijn de ballen?

De viering van de vakantie met ballonnen begint vandaag met hun keuze: latex of folie. Aerodesign kan een combinatie van beide opties bieden. Het belangrijkste is dat de inrichting van de hal stijlvol was.

Decor van roze ballen

Ballondecoratie van een vakantie in een kleuterschool

De ballroom extravaganza bevat:

  • Ronde of voorgestelde variëteiten;
  • Lincolons (ze hebben twee staarten);
  • Punch-ball;
  • Ballen voor modelleren;
  • Ballen waarin geschenken zijn verpakt.

Met hun hulp kan een hele fontein van emoties en heldere indrukken worden gemaakt. De originele decoratie van het pand met ballonnen met toegepaste tekeningen (van emoticons tot hele natuurlijke landschappen). Vandaag zijn er varianten met namen, groeten en felicitaties (voor de verjaardag of voor de bruiloft). De favoriete ballen van kindervakanties zijn kleine en grote figuren, evenals opblaasbare decoratievarianten.

Geschikte ballen op de graduatie kunnen ovale of ronde rubberen versies zijn, foliemodellen met speciaal ontworpen logo's (schoolnummer, klas, namen van leerlingen en leraren). In dezelfde stijl kun je een decoratieklasse maken.

Decoratieve ballon

Muur van ballonnen

Ballon bruiloft decoratie

In tegenstelling tot de diploma-uitreiking, is het aanbevolen om te verwijzen naar de ballen voor het modelleren op de bruiloft: de figuren die van hen zijn gemaakt, vandaag is het in de mode om te gebruiken voor wedstrijden, quizzen en komische estafettewedstrijden.

Decoratie met lichtgevende ballonnen

Ballondecoratie van het schoolbal

Op dit moment kunnen ballonnen worden gedecoreerd door professionals met behulp van nieuwe trends in ontwerpvaardigheden en alle verschillende stijlen beschikbaar. Een kamer met ballen voor een verjaardag kan bijvoorbeeld veranderen in een sprookjesachtig gebied of een pittoresk bosgrasveld waarop levende opblaasbare vogels, berenjongen en paarden. Vanuit de tuin kunnen ballonnen de zeebodem maken en daarin opblaasbare vissen nestelen. Nadat je dergelijke decoraties hebt aangebracht op bomen, struiken en open plekken, kun je veilig verhaalspellen organiseren en kinderen entertainen met thematische scenario's.

Huwelijksdecor met gele ballons

Gouden ballonnen in het ontwerp van de vakantie

Ballonnen van tevoren een verjaardag of een andere plechtige gebeurtenis maken, plaatst de gasten op positieve emoties, geeft vreugde en vriendelijkheid. Laat hem zoveel mogelijk in ons leven zijn!

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

26 + = 28