Riipus taustakuva sisustuksessa: ylellinen klassinen ja mehukas moderni (22 kuvaa)

Viimeisten käyttövuosien taipumus kevyiden pastellisävyjen kodin sisustuksessa on vähitellen muuttumassa. Yhä useammin, kun sisustetaan asuintiloja, käytetään tyydyttyneitä värisävyjä, mukaan lukien seinäkoristelu. Sarjasta värisävyjä viininpunainen väri on yksi punaisen sävyistä. Uskotaan, että hän antaa dynamiikan sisätilaan, täyttää huoneen positiivisella energialla. Kuitenkin se viittaa myös luonnollisiin lämpimiin väreihin, jotka luovat erityisen auran elävälle tilalle, joten sisätilojen claret-tapetti voi tulla kosketukseksi, joka tekee huoneen suunnittelusta hienon ja yksilöllisen.

Bordeaux-sametti tapetti

Bordeve paperiversio

Viininpunainen taustakuvan käyttäminen sisätiloissa

Jos päätät käyttää Bordeaux-sävyjä huoneen koristelemiseksi, sinun on tiedettävä, että sisustuksen koristeluun on useita sääntöjä viininpunainen väri:

 • Niitä tulisi käyttää suurilla alueilla, joissa on korkeat katot, joissa seinien kylläinen väri ei luo pienen tilan tunnetta.
 • on erittäin tärkeää, että huoneessa on riittävästi luonnonvaloa, muutoin on järjestettävä useita keinovalaistuksen lähteitä;
 • Lattian ja katon pinnan suunnittelemiseksi on parasta käyttää vaaleaa väriä;
 • huonekalut luonnollisesta puusta, koriste-paneelit seinät ja tarvikkeet "antiikki" on ihanteellinen lisä bordeera taustakuva;
 • kirkkaan sävyjen taustakuvan lisääminen ja helpottaminen lisäävät koriste-esineitä ja kalusteita, jotka on valmistettu luonnonmateriaaleista, kuten kiveistä, koristeellisista paloista tai erilaisten rotujen puusta.

Ammattimaisten suunnittelijoiden mukaan viininpunainen väri on melko demokraattinen ja sen avulla voidaan luoda kodikas ja samalla yksilöllinen sisustus. Tällöin on kiinnitettävä erityistä huomiota huoneen suunnittelun, tyylin ja värin yksityiskohtiin.

Klassista tyyliä oleva Bordeve-tapetti

Bordeve kukat taustakuva

Säännöt, joilla Bordeaux-värit yhdistetään muihin väreihin

Bordeaux'n ja muiden värispektrin edustajien väreistä voidaan sitten muotoilijoiden mukaan yhdistää lähes kaikkien luonnollisten värien vaaleita sävyjä. On erittäin tärkeää laskea oikein eri sävyjen yhdistelmien mittasuhteet ja ottaa huomioon käytettävien väriyhdistelmien vaikutus:

 • valkoinen tekee huoneen suunnittelusta kevyempää ja raikasta;
 • vaaleanpunainen antaa sisätilojen näyttää naisellisemmalta ja hienolta;
 • Beige-sävyt tuovat mukanaan huoneeseen epätavallisen hellyyttä ja lämpöä;
 • keltainen lisää eleganssia ja aristokratian;
 • sininen tekee sisustuksesta syvän, terävät ja tuoreet;
 • Suklaa pehmentää kokonaisvaikutelmaa ja lisää ylellisyyttä, mikä tekee huoneen sisustuksesta värikkäämän;
 • Vihreä tuo huoneen lähempänä luontoa ja luo erityisen mukavuuden;
 • oranssi tekee huoneen tunnelmasta aurinkoisemman ja positiivisemman.

Erityisesti valmistettu tandem tekee kullanvärisiä taustakuvia kullalla. Tämä yhdistelmä seinien suunnittelussa käytetään usein klassisissa sisätiloissa ja tyyleissä, kuten moderni tai barokki.

Claretless taustakuva

Maroon tapetti olohuoneessa

1

Rajoita taustakuva sisätiloihin

Miksi kulta ja viininpunainen yhdistelmä on niin suosittu:

 • Se on ylellisyyden ruumiillistuma sen historiallisessa ymmärryksessä, muistutus kuninkaallisista ja ritariryhmistä;
 • Kultaiset piirustukset taustakuvasta, joka heijastaa valoa, poistavat kokonaan Bordeaux'n värin luontaisen synkkyyden.

Nykyään tämä yhdistelmä on vähitellen tulossa suosituin sekä toimisto- että asuintilojen sisätiloissa. Tällaisen tapetin seinäkoristelun käyttö vaatii sisustuksen sisustuselementtejä, jotka vastaavat huoneen rakennetta. Jotta liiallinen pompositeetti voitaisiin sulkea pois huoneen suunnittelussa, riittää, että koristekoristeinen taustakuvio, jossa on kultakukka tai koriste, on vain yksi seinä.

Bordeaux-taustakuva huoneissa, jotka ovat erilaisia ​​tarkoituksessa

Se tapahtui historiallisesti, että viininpunainen pidetään väreksi, joka on tarkoitettu pompojen ja juhlallisten huoneiden koristelemiseen. Se liittyy myös keskiaikaisiin linnoihin ja kuninkaallisiin palatseihin. Modernit suunnittelijat käyttävät kuitenkin yhä useammin koristeita sisältäviä taustakuvia.

Bordry-taustakuvia toimistossa

Sivele taustakuvaa asunnossa

Bordeensin taustakuva Art Nouveau -tyylistä

keittiö

Tämä on huone, jossa energiakomponentti on korkein talossa. Tässä ruoanvalmistusprosessi jatkuu jatkuvasti, vesivirta kuohuu, ruoanlaittoa kuullaan, joten keittiön claret-tapetit ovat käsillä. Kun valitset tällaisen oletuksen taustakuvaksi, kannattaa kuitenkin harkita:

 • että tällaisen värin seinät yhdistetään harmonisesti valojen kalusteisiin (on mahdollista harmaalla sävyllä);
 • yleisen ja paikallisen keinotekoisen tai luonnollisen valaistuksen saatavuus;
 • taustakuvan laadun on vastattava niiden toimintaedellytyksiä, niiden on siedettävä kosteutta, korkeita lämpötiloja ja helppo pestä.

Bordeaux-väri aktivoi ruokahalua ja innostaa ruoanlaittoon kulinaarisia mestariteoksia. Seinien keittiön koristeluun liittyvä taustakuvio on epäilemättä se, että ne eivät ole liian selvästi näkyviä saasteita.

Bordeaux -moniääninen tapetti

Raidallinen raidallinen taustakuva

Bordeve taustakuva tulosteineen

Erityisen esteettinen look burgundi taustakuva keittiössä, joka on tehty nykyaikaisissa teknologisissa tyyleissä, esimerkiksi high-tech. Geometrisesti oikeat tiukat muodot, pehmeiden viivojen puuttuminen sekä runsaasti lasia ja metallipintoja tasapainottavat onnistuneesti seinien viininpunainen sävyjen ilmentymistä tällaisessa sisätilassa.

Olohuone

Kunkin talon päähuone on olohuone. Täällä juhlallisissa hetkeissä koko perhe kokoontuu, ystäviä kutsutaan. Seinät olohuoneessa, sisustettu Bordeaux väri, on sopiva valinta tällaiseen huoneeseen. On suositeltavaa ottaa huomioon useita tekniikoita, jotka auttavat välttämään liiallisia patosseja:

 • jos aiot käyttää claret-taustakuvaketta kultaisella kuvioinnilla, kannattaa käyttää vain yhtä seinää;
 • pienessä huoneessa yksi seinistä voidaan liittää neutraalilla harmaalla tai valkoisella tapetilla;
 • katon värin ja tämän sisätilojen lattia on valittava kevyesti pastelliväreiksi, tämä yhdistelmä lisää mukavasti olohuoneessa;
 • erittäin tärkeät koriste-elementit ja lisävarusteet, jotka on täysin pudonnut huoneen viininpunainen väri kokonaistyyliin ja samalla niiden värimaailman pitäisi tasapainottaa viininpunainen seinämien lisääntynyt energia.

Uskotaan, että kuvan pystysuora järjestely olohuoneen taustapaperilla mahdollistaa visuaalisesti korkeiden kattojen korkeuden ja laajentavan tilan.

Bordo-tapetit tyyliin Provence

Bordeaux taustakuva kukka kuvio

Bordeve taustakuva kuva

Makuuhuone

On käsitys, että makuuhuone, seinien koristelu viininpunainen väri on toivottavaa, tämä rikkoa tunnelmaa rentoutumista ja rauhaa. Kuitenkin, jotta makuuhuoneeseen saadaan todella hyvä paikka, se riittää vain kuuntelemaan suunnittelijoiden suosituksia:

 • valitse yksivärinen taustakuva ilman selkeää kuviointia;
 • koska tällainen makuuhuoneen koristelu soveltuu parhaiten huonekaluista luonnonpuusta,
 • verhot, vuodevaatteet ja päiväpeitteet olisi valittava vaalean beige tai mauton valkoinen.

Voit järjestää pastelliväreillä maalatut seinät, paikalliset valaisimet. Tämä antaa makuuhuoneen sisäpinnan syvyyden ja hiljaisuuden.

Hopea taustakuva burgundin kuvio

Ripusta taustakuva makuuhuoneessa

Bordeve-kankaan taustakuva

Käytävällä ja lastenhuoneissa mustekarvat, etenkin tummat sävyt on valittava hyvin varovasti. Aulassa on pääsääntöisesti pieni alue, joka voi johtaa synkän tunnelmaan. Lapset on talon erityinen alue, joka ei siedä liian ilmeikkäitä sävyjä.

Huolimatta siitä, että viininpunainen sävy viittaa taajuuden tummille väreille, sen oikeaan käyttöön on mahdollista luoda ainutlaatuisia sisustuksia erilaisiin tiloihin ja tiloihin. Ammattimaiset suunnittelijat tarjoavat runsaasti vastaanottoja, joiden avulla claret-taustakuva tekee sisustuksesta todella yksilöllisen ja viihtyisän.

Vinyl tapetti

Bordeve taustakuvaksi kultainen kuvio

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 42 = 52