Kabinet i gangen: fordele, tilgængelige design og materialer (23 billeder)

Hvert hus begynder med en hall: Gæsterne går ind, tager deres sko og spørger ejerne hvor de skal sætte dem. På gulvet? På en speciel hylde? Brug natbordet? Sidstnævnte mulighed er den nemmeste og mest indbydende - kantstenen i gangen giver dig mulighed for engang for alle at lukke spørgsmålet med det bedste sted for sko.

Hvid curbstone i gangen

Skab af bleget eg i gangen

Fordele og ulemper

Gangen til gangen har visse fordele:

 • Kompaktitet - den er lille nok til at passe lige i det mindste rum og i det smaleste hjørne.
 • Velegnet til skoforhold - til høje støvler, sneakers, sko er meget lette at træde på, hvis de står direkte på gulvet. De er ikke forsynet med korrekt tørhed, de snuble konstant af gæster og familiemedlemmer. Selv den smaleste piedestal i gangen giver dig mulighed for at strømline rummet betydeligt.
 • Designets store variabilitet - de fleste gange ser tom og ubehageligt ud, hvis de ikke har et skab, en banket eller en smal piedestal. Derudover kan et stort antal producenter vælge møbler, der ideelt set passer indvendigt - det er lavet i stil med "klassisk" eller i stil med "high-tech".
 • Yderligere funktionalitet - kantstenen kan ikke kun være en kantsten, hvor der opbevares sko, men også ekstra funktioner. Det kan være med et blødt sæde, hvor det er så bekvemt at tage af dine sko efter en hård arbejdsdag, der kan fastgøres en væghænger til den, hvor du kan identificere frakker og hatte. Skuffen med skuffer giver mange aflukket steder til opbevaring af nyttige ting - de kan pakkes op med paraplyer, kosmetik, mobiltelefoner. Et spejl kan fastgøres til det og kigger på, hvem det vil være bekvemt at klæde sig på, før de går ud, og et spejl kan laves over spejlet. Nyttige funktioner indstilles - du kan hente en ting, der kombinerer alt nødvendigt.
 • Den store variabilitet af priserne. Uanset hvor mange penge der er blevet tildelt til anterom, er der nødvendigvis en piedestal for dem. Den billigste af plast eller frygtelig dyrt fra wenge træ - alle vil finde et passende prissegment.

Udover at plusene, og minuskabinet, selv den mindste, finder sted. I en hall hvor to mennesker ikke kan vende, er det sandsynligvis upassende og bliver nødt til at komme op med noget andet. Hvis pladsen tillader det, vil det originale skab være en glimrende løsning.

Skab med indretning i gangen

Wooden curbstone i gangen

Det oprindelige design af curbstone i gangen

design

Curbstones er meget forskellige, deres enhed er sådan, at der er mange muligheder. Selv de hovedgrupper, de er opdelt i, er flere.

Skab af eg i gangen

Ved placeringen af ​​skoene inde er der:

1
 • Åben - skoene er på hylderne, ser pæne og ryddelige ud. Hertil kommer, at det tørrer ud i det fri bedre og ikke forudindstiller. Det kan dog ikke se meget flot ud (især hvis skoene er gamle) og vil helt sikkert samle støv.
 • Lukket - skoene ligger indenfor, ikke tiltrækker opmærksomhed og kan være pænt fordelt på deres steder. Men hvis hver gang efter en tur i regnen ikke tørrer den tør, og hver gang efter at sessionen i gymnastiksalen ikke tørrer, vil den pund og ubehagelig at lugte.

Skab i gangen i etnisk stil

Der er piedestaler:

 • med skuffer - der passer til alt i verden, selv i telefonen, giver dig mulighed for at distribuere sko godt én gang for alle;
 • med kassetter - fodtøjet i dem er fastgjort i specielle riller og forbliver i en skrånende stilling;
 • med hylder - bare sæt skoene og luk det med døren.

En kantsten i gangen i jugendstil

Den generelle form er:

 • Whatnot. Åben, med hylder, som regel smalle, giver et rykkende indtryk.
 • Banketter. Der er mere plads til at sidde end et natbord, men kan have skuffer.
 • Skabe. Over standard piedestaler holder de rummet til yderbeklædning.
 • Kantsten. Med døre eller skuffer, lav.
 • Osmannerne. Tumba skammel i foyeren mangler opbevaringsplads til sko - det er intet mere end et sted at sidde, men hvis rummet er, og andre møbler, der kan bruges til opbevaring, kan skammel være en god løsning, fordi det er hyggeligt og sidde i det før en udgang er det behageligt.

Malede kantsten i gangen

Ifølge placeringen i forhold til gulvet er der:

 • Gulvet. Den mest almindelige mulighed - en lav kantsten gør det muligt at sidde på det, sko, sko, uden at se, måske endda en fod. Tag lidt plads, kan være ganske smuk. Hjørneskab i gangen - en undertype af denne mulighed. Giver dig mulighed for at spare meget plads.
 • Suspended curbstone. Der er meget mindre hyppige, men tillader et par at spare plads. Under det ophængte skab er det muligt at arrangere noget andet (for eksempel en fodmåtte eller paraplyholder), det vigtigste er at sørge for, at dets fastgørelser er stærke nok.

Blød piedestal i gangen

Ud over det generelle billede af piedestallen har værdien også sin funktion. Det kan være ledsaget af:

 • Bænken. På den kan du sikkert bære sko, inden du går ud og tager dine sko ud af indgangen, hvilket er særligt vigtigt, hvis huset har små børn, der har brug for hjælp, eller ældre, der er svære at bøje sig ned.
 • Mirror. Skabet med spejl i gangen er en fantastisk løsning - det ser smukt ud og giver dig mulighed for at sætte dig selv i orden, inden du går ud. Især hvis du udstyre spejlet med yderligere belysning.
 • Bøjler. En kantsten med en bøjle i gangen kan også være en bekvem løsning, fordi bøjlen vil være nødvendig alligevel, og hvis den er lavet i samme stil som kantstenen, vil den se attraktiv og interessant ud.
 • Wardrobe. Måske ved siden af ​​kantstenen spiller rollen som hovedhuset i ting. Udført i samme stil, kan det se meget fordelagtigt og passer godt ind i designet.

Efter at have besluttet designen er det for tidligt at gå til butikken, men det meste er allerede gjort.

Skoskab på gangen

materialer

Materialet, hvorfra kabinettet skal laves, afhænger af, hvordan det vil se ud, og hvor længe det vil vare. Så vil kabinebrystet i Wenge's hall give et helt andet indtryk end den samme piedestal lavet af plast eller spånplader.

plast

Den billigste, nemmeste og mest uhøjtidelige mulighed. Der er en bred vifte af farver, lider ikke af fugt og temperaturændringer, og tåler mekanisk belastning. Det ser imidlertid ikke ud til at være meget attraktivt og er egnet til produktion af ikke alle underarter: For eksempel vil et plastskab virke for skrøbeligt og for billigt til fremstilling, men til lavt gulv anvendes det overalt.

Sko i indgangen af ​​gangen

En cantilever i rustik stil i gangen

Spånplade og analoger

Også de billige ting er også lette og også relativt uhøjtidelige. Korrekt udført, tolererer godt fugtighed og temperaturændringer, men ikke for resistent over for mekanisk belastning. Behøver lidt omhu og tjener ikke for længe; Skab eller banket fra spånpladen er meget mindre end kabinettet, til fremstillingen af ​​hvilket der blev brugt en række træ.

Suspended curbstone i indgangen af ​​gangen

Retro stil hal til anteroom

metal

Relativt dyrt og tungt materiale. Bruges ganske sjældent, men smedet bøjle med en kantsten lavet af den, kan se godt ud. Det er uhøjtideligt, hvis det er korrekt dækket, modstår det godt enhver indflydelse. Der er få muligheder for virkelig at skade det - faktisk er den eneste mulighed at sætte den i en forudsætning med høj luftfugtighed og vent til det begynder at ruste. Komplekse designs udfører dog normalt ikke det - metaldøre og metalkasser ser som regel ikke så godt ud.

En grå piedestal i gangen

En kantsten med et sæde i gangen

Massivt træ

Prisen afhænger af sorten: hvis det er dyrt, som en wenge, vil curbstone koste plads penge. Hvis billigere, så mindre.

Det massive træ ser ædle ud, giver mulighed for enhver form for design: med hylder, med sæde i hallen, en banket, med en bøjle, med spejl - passer perfekt ind i det klassiske design.

Det kan dog ikke være den bedste løsning på grund af en vis følsomhed. Enhver række af træ er ikke særlig lydhør over for fugtighed, og hvis du lægger tørrede sko i kabinettet, kan det skade det.

Hjørneskab på gangen

Wenge-farvet kabinet i gangen

Materialet skal vælges alt efter smag og økonomi - et udvalg af træ, spånplader, metal - for hver af dem er der en situation og et omfang.

Vintage kabinet i gangen

Indbygget piedestal i gangen

Yderligere tip

Ud over materiale- og designfunktioner er det også værd at overveje:

 • dimensioner - før du går til butikken, skal du måle hvor mange pladser i gangen og hvor godt banket eller skabet passer der
 • design - en piedestal af træ passer ikke ind i højteknologisk design, og metallet ser latterligt ud i Provence, så det er umagen værd at tænke på designet på en gang;
 • farve - den hvide kantsten passer ikke ind i den mørke gang, ligesom sort ikke passer i lys pastellfarver.

I selve butikken skal du sørge for, at kabinettet ikke er beskadiget, så det står sikkert på gulvet, og der er ingen fejl overalt.

Skuffe med skuffer i gangen

Spejl piedestal i gangen

Og hvis valget bliver foretaget korrekt, vil det vare i mange år, og hele denne tid vil glæde og bringe trøst.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

74 + = 76