Blå fliser: Interessante ideer til enhver smag (29 billeder)

Blå farve giver kun positive følelser, så designere kan lide at bruge denne tone som et hjælpeværktøj i dannelsen af ​​komplekse interiørblandinger. Blå fliser bruges oftest til at dekorere vægge eller gulve på badeværelset. Den kreative tilgang indebærer dog modige forsøg og usædvanlige kombinationer på andre steder.

Farveegenskaber

For at profitere de blå tegninger af alle aspekter af tankevækkende interiør, er det vigtigt at vide om egenskaberne ved denne palette. Himmelske farver er klassificeret som kortbølgete farver. Kort sagt, et værelse i blå farver giver en person mulighed for at slappe af og slappe af.

Turkise fliser på badeværelset
Blå flise med kantsten på badeværelset

Brug en mild palet af anbefalede korte humør og nervøse mennesker, der er tilbøjelige til at følelsesmæssige udbrud, der er omfattet af stress og den negative indvirkning fra siden. Nogle eksperter anbefaler hypertensive patienter at udstyre værelserne i lejligheden i blå farve, da det bidrager til normalisering af blodtrykket.

Keramiske blå eller blå fliser passer til både rummelige og små værelser. Hovedbetingelsen er kvalitetsbelysning. Naturlige lyskilder er velkomne.

Blå skalaer

Blå flise med delfiner
Blå fliser i bruser

Valg af materiale til beklædningen

Blå fliser til badeværelset eller køkkenet kan være helt forskellige. Det er fantastisk, hvordan materialet er i stand til helt at ændre farven, for at forandre finishens stilistik. Lad os overveje de mest populære varianter

Flise eller keramik

Fliser eller keramiske vægblå fliser er de mest populære i det indre af moderne lejligheder. Materialet gør det muligt for moderne producenter at eksperimentere med nuancer og størrelser, efterligne en række forskellige teksturer, dekorere produkter med mønstre, ornamenter, skabe helt fantastiske effekter på lærredet.

Blå krøllede fliser i køkkenet

Blå fliser med fotoudskrivning
Blå blanke fliser

Tegltype tegnet flise i en saftig klar farve er ideel som et materiale til at vende mod accentvæggen. I den usædvanlige usædvanlige indre af stuen eller gangen vil en usædvanlig turkis finish tage fat perfekt. Delikate naturlige farver, der efterligner himlenes palette, i badeværelset og i køkkenet, vil give atmosfæren en særpræg og original følelse.

Separat er det værd at nævne og klinker efterbehandling materiale. Blå flise og alle dens mulige nuancer bruges til foring pools, brusekabiner ikke kun indendørs, men også på gaden. På grund af ekstrudering er det muligt at opnå produkter af enhver, selv den mest komplekse geometriske form. Fabrikanter udvikler ofte komplekse sæt, der løser alle problemer med installationen.

Blå fliser i badeværelset interiør
Blå keramiske fliser
Blå flise fra porcelæn fliser

mosaik

Mosaic - den udødelige klassiker er god til enhver tid i enhver farve. Det bruges som et rum dekoration, men også som en kompleks rig finish i badeværelset, forædle rummelig toilet, gøre mere elegant hammam eller sauna.

Den korrekte kombination af grå-hvid-blå toner giver dig mulighed for at dekorere loftet og skabe de mest utrolige mønstre og kompositioner. Classics, som aldrig vil miste sin relevans - efterligning af fastgørelsen.

1

Mosaik er godt, ved hjælp af et minimum af elementer kan du skabe en meget effektiv indretning. For eksempel anbefaler designere at dekorere et bad og lave et forklæde i køkkenet. Komplekse finishmateriale er nyttigt til opgradering af en niche, en bue, med hjælp er det nemt at lave en lys kant til et spejl eller bordplade.

Blå fliser i køkkenet
Blå fliser i det indre af loftet

Porcelæn fliser

Porcelæn er præget af øget styrkeegenskaber. Det modstår høje belastninger, er ikke bange for mekaniske skader, udsættelse for kemikalier, temperaturændringer. Producenterne forkæler ofte deres kunder med et gulvbelægning med en grov overflade.

Skyggen af ​​et sådant solidt materiale til dekoration er at foretrække at roe. Gulvbelægning til køkken og badeværelse med en udtalt anti-slip effekt af de mest økologisk ser i den grå-blå eller blå og hvide farver.

Glaseret og ikke-glaseret granit er fundet. For holdbarhed og ydeevne er disse typer af finish næsten ikke forskellige fra hinanden. Forskellen er kun synlig fra den æstetiske position.

Blå flise i jugendstil
Blå mosaik på badeværelset

I det indre er der for nylig fundet porcelænstentøj, efterligner et laminat eller store genstande, der kopierer denne eller den naturlige tekstur (sten, træ). Blå fliser med udtalt fløde og grå overløb med en usædvanlig tekstur og en usædvanlig præsentation passer perfekt ind i konceptet med den stilistiske trend af højteknologiske og moderne.

Sølvfarvet eller perleoverfladen af ​​blå lærred ser spændende ud og udstråler en futuristisk charme. Gulvfliserne vil gøre toilettet ligne en ægte rumstand til intergalaktisk rejse. Originalt tilbehør vil understøtte rummets atmosfære, hvilket giver denne placering en særlig charme.

Blå marmor fliser
Blå flise i patchwork stil

glas

Glasfliser - et ædelt, attraktivt, elegant og rig materiale. Denne type efterbehandling er imidlertid meget delikat og skrøbeligt, ret vanskeligt med hensyn til lægning og pleje af dekorative overflader.

Glas, især lyseblå eller hvidt og turkis, giver rummet en for høj koldhed, og derfor anbefales skrøbelige installationer at "varme" på grund af de rigtige farvekombinationer og også ved brug af hyggeligt stilfuldt tilbehør.

Blå fliser til køkken og badeværelse er normalt lavet i form af malet glas. For nylig tilbyder fabrikanter usædvanlige muligheder med fotoudskrivning på et glasdukke.

Forkladen er ret upraktisk i glaskøkkenet, så hvis der altid sker processer på arbejdsfladen, er det bedre at afstå fra at bruge en sådan finish. Blå tonet indretning af glasfliser bliver meget mere passende på badeværelset. Derudover passer glaset godt med badeværelsens klassiske egenskaber.

Blå gulvfliser med mønster
Blå stribede fliser

Hvordan laver man en blå flise på badeværelset?

Der er flere måder æglæggende blå fliser, som hver især giver mulighed for en anderledes måde at arbejde på den indvendige og nuancer af layoutet værelse. Eksperter identificerer flere anbefalinger:

 1. Toilet og badeværelse kan lægges helt ud med fliser af samme farve fra loftet til gulvet. Det er bedre at give præference for lys turkis trim. Neutral base kan godt kombineres med enhver VVS og tilbehør;
 2. Eksperimenterer med farverne på den blå palette, kan du prøve lodret vægdekoration. For eksempel at afgrænse zoner ved hjælp af flere forskellige nuancer. Hvis badeværelset er ideelt fladt "lodret" ikke kan dannes, så kan toilettet designes ret let. I dette tilfælde kan du vælge ikke kun den klassiske hvid-og-blå-løsning, men også at vælge flere ikke-standardkombinationer. Nå på en lyseblå baggrund vil du se en chokolade eller citron
 3. Et stort badeværelse kan zoneres, afgrænser området med et brusebad, en håndvask, et toilet og en arbejdsdel (hvor vaskemaskinen og tørretumbleren er placeret);
 4. Mist ikke dets relevans "bælte". På samme højde er der tilvejebragt en konkret type flise, der horisontalt opdeler væggene. Dette design pryder ikke kun toilettet og badeværelset. Sommetider kan "bæltet" ses i korridoren eller på balkonen. Køkken interiør, som regel på denne måde ikke supplere, fordi rummet er allerede for lille, og møbler og hvidevarer forhindre dannelsen af ​​klare linjer og en udførlige geometri.
blå"пояс" из мозаики в ванной

stilistik

Blå farve i store mængder kan bruges i et begrænset antal interiør kompositioner. Normalt fungerer blå eller hvidblå fliser som ekstra accenter i rummet.

Blå flise i bølget mønster

Om traditionel klassisk stil, gotisk, barok, rococo kan glemmes. Disse retninger accepterer ikke himmelske farver, især i form af fliser eller glas. Blå finish vil blive kombineret med indvendige kompositioner i sådanne begreber:

 • skandinavisk;
 • marine;
 • Neobarok;
 • High-tech;
 • Moderne;
 • Art Deco;
 • Middelhavet;
 • maurisk;
 • spansk;
 • Provence;
 • land;
 • Shabby-chic.

Blå badeværelse i marine stil - det er en temmelig standard variant design, blander godt med de sædvanlige inventar. Det er nok at tilføje skinali med fotoprint, for at hente interessante tilbehør til oceaniske emner (fisk, blæksprutter, koraller og andre dyr), og situationen vil straks se meget mere interessant ud.

Rektangulær blå mosaik
Blå mosaik i retro stil

Farve løsninger til køkkener

Det blå køkken er en upopulær beslutning. Med en kold skygge vil du ikke altid arbejde. Men de korrekte farvekombinationer løser alle problemer her.

Tegning fra blå mosaik på badeværelset

Først og fremmest skal du bestemme den grundlæggende blå farve. Hyggeligt og stilfuldt ser sådan nuancer ud:

 • Azure;
 • Kornblomst blå;
 • Himmelblå;
 • ultramarin;
 • Blid turkis
 • Farven på havbølgen.

Forklæde kan udstedes i form af en flerfarvet mosaik, eller foretrækker en monokromatisk lys lærred. Sådan en fængsig accent vil gå godt sammen med andre kompositioner i rummet.

Glasblå fliser i køkkenet

Beige og turkis

Det er en tilfreds, blid og raffineret kombination. Måske er det i en sådan tandem svært at bøje en pind, eksperimenterer med teksturer og semitoner. Neutral beige vil altid give harmoni og balance til hele sammensætningen. Blå toner vil igen give et neutralt grundlag mere dybde og udtryksevne.

Blå og Gr
øn

Himmelens og forårens farver er "naboer" i paletten. De er i perfekt harmoni med hinanden. Dette er en behagelig og behagelig kombination, der sikkert kan bruges til badeværelse eller balkon efterbehandling.

Blå fliser med et mønster i badeværelset. Blå fliser med et mønster i badeværelset
Blå fliser i badeværelset interiør

Foreningen af ​​grøn og gul er ofte personificeret med et blomstertema. Disse er klokker og majestæt blomster i en eng, hyacinter af en delikat bladrække, eksotiske alger balancerer i havet. Enhver sådan kombination kan slås i interiøret. For eksempel i et grønt og blåt køkken, placere blomsterpotter med hyacinter.

Blå mosaik i orientalsk stil
Blå fliser i japansk stil

Uanset den endelige løsning vil en blå palette til efterbehandling af rummet behageligt overraske med sin positive virkning på personen. Tænk på nye interessante designkoncepter, det er værd at huske på, at en kombination af farver, teksturer og designteknikker skal give hyggelighed og harmoni i huset.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

83 − = 73