Binnendeuren van ekoshpon: pure esthetiek (20 foto’s)

Veel consumenten geloven dat een item van goede kwaliteit alleen voor veel geld kan worden gekocht. Helaas, maar deze gedachtegang is vaak de reden dat de consument gewoon niet let op goedkopere tegenhangers. En tevergeefs! Let bijvoorbeeld op de binnendeuren van eco-deuren - deze deuren zijn mooi, goedkoop, gemarkeerd door een overvloed aan texturen en kleuroplossingen.

Witte deur van Ekoshpona

Zwarte deur van eco-scherm

Ecoshpon: de geheimen van productie

Het startpunt voor de productie van dergelijke binnendeuren is de productie van het milieuvriendelijke materiaal zelf. Alles begint met het verven en lijmen van de houtvezels. Het volgende proces is drukken, wat plaatsvindt in de respectievelijke winkels met 2-band persen. Tijdens de werkperiode worden hier de temperatuurfluctuaties strikt gecontroleerd, evenals voor netheid, omdat de kleinste splinter die in de pers is terechtgekomen onherstelbaar huwelijk kan veroorzaken.

Houten deur van eco-scherm

De deur van het eco-huis in het huis

Deze benadering helpt om exacte kopieën van verschillende houtsoorten na te bootsen en elimineert de mogelijkheid van tinting. Het feit dat de druk in de persmodules geleidelijk toeneemt, zorgt voor een volledige afvoer van gasbellen in het materiaal en maakt het buitengewoon flexibel. Trouwens, de fabrikant van ecodeuren wordt geleverd met rollen.

Ecologische kapdeur voor eiken

Deur van het Eco-Shield in het interieur van de woonkamer

Voor- en nadelen

Voordat u naar de winkel gaat, moet u zorgvuldig alle voor- en nadelen van deze binnendeuren in overweging nemen. Onder hun onbetwistbare voordelen zijn de volgende kenmerken:

1
 • Ecologische compatibiliteit. Iemand zal bezwaar maken: wat voor soort ecologie kan worden besproken als eco-wol wordt geproduceerd door vezels te lijmen, dat wil zeggen, een synthetisch bindmiddel wordt gebruikt? Dit is inderdaad zo. Polypropyleen wordt echter gebruikt voor hechting, dat al lang als veilig wordt erkend (het wordt zowel in de voedingsindustrie als in geneesmiddelen gebruikt).
 • Hoge mate van imitatie van het oppervlak van houtsoorten (eiken, noten, grenen en alle andere). Alleen een ervaren persoon kan ecoshpon onderscheiden van natuurlijk fineer. En dan pas na het aanraken. Visueel is dit bijna onmogelijk. Daarom worden ze vaak 3D-deuren genoemd van ecodeuren, omdat ze de textuur van natuurlijk hout volledig weerspiegelen.
 • Er is geen specifieke chemische geur.
 • Deuren gecoat met eco-verf hebben een vochtbestendigheid, dus ze kunnen zelfs in de badkamer worden geïnstalleerd.
 • Tijdens bedrijf zijn ze bestand tegen de mogelijkheid van krassen of andere lichte schade aan het oppervlak. Deze functie is het waard aandacht te schenken aan diegenen die kleine kinderen of huisdieren hebben.
 • Welnu, de meest aangename eigenschap is de prijs. Naast het feit dat de deuren van ecodeuren veel positieve eigenschappen hebben, worden ze ook als een budgetoptie beschouwd.

De deur van Ekoshpona in de stijl van hightech

Deur van eco-huis in het binnenland

Dat is wat verleidelijke voordelen hebben deuren met eco-shield. Maar omdat er geen ideale mensen zijn, dus er zijn geen ideale deuren, dus is het de moeite waard aandacht te schenken aan de tekortkomingen:

 • Slechte geluidsisolatie.
 • Lichtgewicht is de indirecte reden dat dergelijke deuren regelmatig worden "dichtgeslagen", omdat ze vaak falen.
 • Ze zijn niet bestand tegen sterke slagen.
 • Het is bijna onmogelijk om ecodeuren te herstellen.
 • Polypropyleen, gebruikt bij de productie voor het lijmen van houtvezels, laat geen lucht door. In die ruimtes waarin dergelijke deuren zijn geïnstalleerd, moet u zorgen voor regelmatig luchten of airconditioning installeren. Er moet speciale aandacht aan worden besteed voor diegenen die besloten dergelijke deuren voor de badkamer te kiezen.

Ecokleurige deur met cappuccino-kleur

De deur van het eco-huis in het appartement

Imperiale constructie

Afzonderlijk is het de moeite waard om de koninklijke deuren te vermelden, omdat de eigenaardigheden van hun ontwerp tot een minimum beperken van deuren van ecodeuren. Hun frame is voornamelijk gemaakt van grenen (lariks wordt gebruikt voor de productie van duurdere modellen) en bestaat uit 3 of meer dwarsstrips. Dit ontwerp biedt verhoogde stijfheid en sterkte van het afgewerkte deurblad en maakt het ook zwaarder. De koninklijke deuren hebben een soort van montageprincipe, dat een gemakkelijke vervanging voor elke beschadigde schakel biedt.

Deur van Ekošpona in Art Nouveau-stijl

Wat zal er gebeuren als de koninklijke deuren worden geconfronteerd met ecologische verf? Alle voordelen van EcoShpon blijven bestaan, maar met de tekortkomingen zijn er veranderingen:

 • het gewicht van de deur neemt toe;
 • kracht neemt toe;
 • de mogelijkheid van restauratie is verhoogd in geval van schade.

Zo zijn de centrale deuren in combinatie met ecologische verf eenvoudigweg een onmisbare optie voor ontwerpen van binnendeuren.

Deur gemaakt van eco-shampoo onder walnoot

Ecoshpon in het interieur

Kleurentrends

Deuren gemaakt van ecologische verf in het interieur kunnen helpen om het juiste accent te maken, maar zijn mogelijk niet op hun plaats. Het hangt allemaal af van hoe ijverig de eigenaren gaan naar de keuze van hun kleur en model. Eerst over hoe kleuren te combineren.

De eco-schaduw deur in de kleur van gebleekt eiken past fans van een low-key stijl. Het is aangewezen om beide te gebruiken met contrasterende elementen (bijvoorbeeld donkere muren of meubels) en met pastelkrijt. Lichte deuren zien er erg mooi uit, als u zich houdt aan de Provençaalse stijl, die vol is van lichte kleuren, natuurlijke tex
turen en verouderde meubels.

Eco-deur in Provençaalse stijl

Schuifdeur van ekoshpon

De kleur van de witachtige eik bestaat uit veel schakeringen: sneeuwwit, zilverachtig, parelmoerachtig, ruw, zuivel, enz., Zo te zeggen dat het gewoon een witte deur kan zijn.

Deuren gemaakt van ecologische verf in de kleur walnoot zijn geschikt voor verschillende interieuroplossingen. De noot verschilt in een overvloed aan tinten van verzadigd donker tot bijna zonnig. Misschien is daarom de kleur van de walnoot onmisbaar voor zowel de elegante klassieke stijl in het interieur, als voor de ingetogen eclectische.

Deuren gemaakt van eco-tinten van cappuccino-kleur worden gecombineerd met bijna alle andere kleuren in het interieur. Misschien is het ongepast om heel dicht in de buurt van alleen zeer heldere tinten te kijken. Weer anderen onderstrepen alleen de visuele aantrekkingskracht van deze deur. Vooral modieus was om de kleur van cappuccino te combineren met zwart. Zo'n interieuroplossing is erg populair in instellingen die zich houden aan de glamoureuze stijl.

Grijze deuren van eco-shoe zullen het oog springen als fans van hightech en degenen die de tederheid van de Provence hebben gekozen. Grijze kleur is geschikt voor mensen die van rust, harmonie en zelfvertrouwen houden.

Kleurwenge is geschikt voor het maken van contrasterende composities. Het is ook de beste optie voor diegenen die een enigszins verduisterde mysterieuze sfeer in de kamer willen creëren.

Grijze deur van eco-scherm

Vouwdeur van EcoShield

Methode voor ontdekking

Het is belangrijk voor het interieur en hoe de binnendeuren worden geopend. Er zijn drie manieren om te openen:

 • scharnierende deuren - ze kunnen naar de kamer of naar buiten opengaan, er zijn tweebladige, eenbladige en een halve vloer;
 • vouwdeuren - open volgens het principe dat vergelijkbaar is met blinds, ondanks het feit dat ze geschikt zijn in een ruimtebesparende omgeving, gekenmerkt door kortstondige en zeer slechte geluidsisolatie;
 • schuifdeuren (zij worden ook "coupe" genoemd) - een onmisbare optie voor kleine kamers.

De openingsmethode is belangrijk voor de deur, niet alleen als een visuele indicator, maar ook als een concreet praktisch kenmerk.

Deur met glas van ekoshpon

Lichte deur van eco-scherm

Glas en deuren

Bij het kiezen van modellen van binnendeuren, willen sommige consumenten niet die opties overwegen waarbij de deurbladeren doof zijn. En niet tevergeefs - de deuren van ekoshpona met glas zijn echt geweldig.

De glazen deur verfraait elke kamer, maakt het meer licht, stijlvol en fris. Het glas kan mat of transparant gekozen worden, wit of brons, schoon of met een patroon - het hangt allemaal af van de wensen van de consument.

Wenge-deur van eco-wol

Ingangsdeur van eco-scherm

Het zou echter onredelijk zijn om glazen deuren te plaatsen, bijvoorbeeld in de kinderkamer, hoewel de producenten geruststellen dat bij het inslaan het glazen oppervlak in stukken wordt gebroken met stompe randen.

Zoals u kunt zien, hebben de deuren van ecodeuren hun voor- en nadelen. Iedereen zal beslissen of hij dergelijke binnendeuren nodig heeft. Vergeet echter niet dat ze in hun prijscategorie uniek zijn en het beste van het beste.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

91 − = 87