3D-deuren – een frisse oplossing in het ontwerp van gebouwen (21 foto’s)

Het gebruik van 3D-technologie is een deel van ons leven geworden. Een frisse ontwerpoplossing is een interieur met driedeurs deuren, waardoor u de ruimte visueel kunt uitbreiden, zelfs een dim kamer kunt transformeren en perfect in het ontwerp van de kamer kunt passen. Ze kunnen op verschillende manieren worden gemaakt en u kunt een 3D-afbeelding toepassen op een ontwerp van verschillende materialen. Dergelijke ontwerpen hebben een aantal kenmerken en voordelen.

Witte deur 3D

Witte 3D deur in klassieke stijl

Beschrijving en functies

3D-deuren maken het mogelijk om in de kamer een gevoel van een bloeiende weide, groen bos, azuurblauwe zee of eindeloze blauwe lucht te creëren. Alle afbeeldingen worden gebruikt. Met moderne technologie kunt u een ongelooflijk realistisch 3D-beeldeffect creëren. De installatie van een deur met 3D-coating maakt het mogelijk een fris en ongewoon interieur van elke kamer te creëren. Breng een driedimensionaal beeld kan zijn, niet alleen in het interieur, maar ook de input en design schuifdeuren in de woonkamer, kantoor of winkelcentrum.

Voor de productie wordt een moderne, maar vrij eenvoudige technologie voor het toepassen van een afbeelding gebruikt. Er wordt een afbeelding toegepast op het canvas, dat is bedekt met een beschermende laag tegen burn-out en schade. Op de beschermende laag mogen geen krassen en deuken blijven. De afbeelding wordt afgedrukt op een zelfklevende film.

Douchedeur 3D

Soorten 3D-deuren en hun gebruik in het interieur

Moderne 3D-deuren worden op verschillende manieren vervaardigd. Bovendien kunt u een driedimensionale afbeelding op een breed scala aan doeken krijgen.

3D-effect met foto

Met dit 3D-model van de deur mag je je fantasie niet beperken. Op het doek kan een bloeiende tuin, zachte golven, stormachtige waterval of heldere karakters worden afgebeeld voor het ontwerp van kinderkamers. Het volumetrische beeld op de deuren ziet er zeer realistisch uit, dus het is geschikt voor het ontwerp van elk pand in huis of kantoor.

3D-deur met een afbeelding van een caleidoscoop

Bruin 3D-deur

3D-deur met matglas

1

Het volstaat om een ​​afbeelding te selecteren en deze op de plotter te printen en vervolgens op het canvas te plakken. De foto wordt verwerkt door een speciale samenstelling die het beschermt tegen beschadiging. De laatste stap is het aanbrengen van een speciale gel om het 3D-effect te maken. 3D-deuren gemaakt van PVC - een uitstekende, goedkope oplossing voor het ontwerp van gebouwen.

Deur met fotoprint

3D-deur met frezen

3D-deur met geometrisch patroon

Geconfronteerd met kunstmatig fineer

3d deuren van fineer zijn erg populair. Gefineerde structuren vermijden gewrichten en gewrichten. 3d deuren van EcoShield onderscheiden zich ook door de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de coating en het vermogen om zelfs complexe facturen te imiteren.

Deze bekleding wordt gebruikt om een ​​natuurlijke boom te simuleren, waarbij groeven, groeven en uitsnijdingen worden gemaakt. Het mes is niet verbrand en is bestand tegen mechanische schade.

3D-deur in de woonkamer

3D-deur in hightech-stijl

3D-deur in het interieur

Glazen met driedimensionaal effect

Met de moderne technologie van dubbelzijdig etsen kunt u een driedimensionaal beeld op het glas verkrijgen. Het gebruik van deze technologie omvat complexe ornamenten en overzichtstekeningen. 3D-deuren met glas zijn bestand tegen burn-out en vervaging. De technologie wordt gebruikt voor het ontwerp van zwenkende, interlokale en glijdende structuren.

Deur met 3D-sticker

3D-deur met een afbeelding van de woestijn

3D-deur met een tuinbeeld

Voor- en nadelen

3D-deuren - een unieke uitvinding waarmee u originele en levendige afbeeldingen op verschillende soorten doeken kunt krijgen. Driedimensionale doeken hebben een aantal voordelen:

  • Weerstand tegen uitbranden. Door een driedimensionale afbeelding toe te passen, kunt u de oorspronkelijke tinten gedurende de hele levensduur van het apparaat behouden.
  • Luxe uiterlijk. Met heldere afbeeldingen en diepe texturen kunt u elke kamer in het huis op een originele manier ontwerpen.
  • Kleur- en textuurstabiliteit.
  • Weerstand tegen mechanische schade. Beschermende coating zorgt voor een verhoogde weerstand tegen mechanische schade.
  • Betaalbare kosten. Ontwerpen met een driedimensionaal effect zien er stijlvol en voortreffelijk uit en hebben tegelijkertijd een betaalbare prijs.
  • Ecologische reinheid. In de productie worden milieuvriendelijke en veilige materialen gebruikt.

Gefineerde deur 3D

3D-deurglas

Deur 3D met een fotoprint van Venetië

Ondanks de voor de hand liggende voordelen hebben de deuren met het 3d-effect ook
enkele nadelen:

  • De complexiteit van restauratie. Als er ernstige mechanische schade is aangericht, zal het moeilijk zijn om dergelijke schilderijen te herstellen.
  • Lage luchtdoorlaatbaarheid. Door het gebruik van een synthetische film wordt de bewegingsvrijheid van lucht verminderd.

Design met driedimensionaal effect voor een lange tijd te behouden het oorspronkelijke uiterlijk, passen perfect in het interieur en geven de volledigheid en raffinement.

Toegangsdeur 3D

Spiegeldeur 3D

Gele deur 3D

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 31 = 38