Sengelamper til soveværelset (57 billeder)

Selvfølgelig kan ikke alle os prale af at have et separat soveværelse i lejligheden. Men med moderne rummelige layouter af boliger, med udviklingen af ​​individuelle opførelser af deres eget soveværelse med en stor seng, er ingen overrasket. I det klassiske indre af soveværelset er der både en seng og sideborde på hver side af det og selvfølgelig god belysning. Belysning til soveværelset er et meget vigtigt punkt, for inden du går i seng, ligger i sengen, mange mennesker kan lide at læse, for at afslutte nogle ting, der fungerer for dagen.

Lamper i soveværelse med efterligning af formørkelse

Sengelampe med hvid skygge

Hvid sengelampe

Sengelamper

Sengelampe lavet af bronze

Sengelys roterende

Sengelampe gennemsigtig

Bedside lamp retro

Bedside lamp udskåret

1

Sengelys lampen er nyttig, og hvis du skal stå op om natten og gå et sted. Må ikke gå i mørke til kontakten, som oftest er placeret ved indgangsdøren til soveværelset. I artiklen, lad os se på de fordele, der giver os sengelamper til soveværelset, hvad skal du se efter, når du vælger dem.

Bordlamper og væglys i soveværelset

Sort sengelamper

Bedside-lys

Bedside lampe i klassisk stil

Sengelampe til træ

Sengelampe med et billede

Bedside lysegrå

Bedside lampe med hjerte

Sengelampe blå

Fordele ved sengelamper

Hvorfor det er umagen værd at bruge ekstra ophængte sengelamper, på trods af at der allerede er en lys nok og stilfuld takkroner:

 • Sengelyset tager ikke meget plads, men det er helt muligt at yde ekstra bekvemmelighed.
 • Med deres hjælp er det nemt at læse, hvilket vil hjælpe med at holde øjnene i orden. Til læsning kan tilgængeligheden af ​​yderligere belysning være meget vigtig. Desuden, hvis du allerede har briller eller linser, er normalt belysning en nødvendig parameter, som nødvendigvis skal være udstyret med dit soveværelse.
 • Hvis der er sengelamper, kan du være sikker på, at du i mørket i soveværelset ikke kommer op på noget møbel og noget, du ikke vil falde. Med hver var der sandsynligvis hændelser, når i totalt mørke du kaster ind i køkkenet for vand, og i mørket snuble du over hjørnet af et natbord eller på en sovende kat. I begge tilfælde er der lidt at nyde, og som regel gør denne hændelse det meget svært at senere falder i søvn.
Overfladen af ​​forskellige belysning i soveværelset

Bedside lampe fra valnød

Sengelampe i øko-stil

Forkromet sengelamper

Sengelampe med sten

Sengelampe fra et træ

Sengelampe fra glas

Bedside lampe

Sengelys

Krav til sengelamper:

 • Armaturet skal nødvendigvis opfylde alle accepterede sikkerhedsstandarder. Med undtagelse af at være brandsikker må du ikke udløse giftige stoffer. Det er også ønskeligt at bruge ikke glødelamper, som snart bliver helt forældede, men moderne LED-lamper eller LED-lamper. De tjener meget længere og mere sikker. Selv om deres pris er meget dyrere end glødelamper, kompenserer de dog med denne pålidelige, uafbrudte service for denne engangs pengeinvestering.
 • Bedside suspenderede armaturer skal naturligvis passe ind i det omgivende interiør. Undgå at kombinere ubemærket. Ukorrekt valgt lampe kan du "dræbe" noget mest kompetente interiør. Omvendt, hvis du vælger den rigtige mulighed, så kan den give soveværelse hygge og gøre det mere stilfuldt og smukt.
 • Lampens højde skal være optimal: at lyset ikke blinder øjnene, men forsvinder forsigtigt.
 • Den bløde belysning er bedst til soveværelset. Brug ikke i sengelamperne i lyset blå eller grønt. De giver
  en dødelig lidenskab til belysning og skaber en følelse af kulde, ikke egnet til læsning. Det rosa loft gør rummet hyggeligt og varmt, men denne farve passer ikke til hvert interiør. En gennemsigtig plafond er en universel mulighed.
 • Bedside fleksible moderne lamper skal i første omgang pålideligt og uden problemer udføre deres funktionelle formål. Det vil sige, skrivebordet og enhver anden lampe skal skinne, ikke bryde, og gå efter stil.
 • Armaturet, herunder LED'en, bør glæde øjet. Brug ikke ting, uanset hvor fashionabelt og dyrt de er, hvis du af en eller anden grund ikke kan lide dem.
 • Bedside lampe kan ikke koste for meget, selvom det er fra en berømt designer. Det er ikke noget værd at bruge mange penge på. For eksempel kan du bruge meget flere penge på kantstenen. Dens formål er et rent funktionelt møbel, så det skal kun være pålideligt og passe i stil. Det er alt i princippet, hvad der kræves af ham.
Sengelamper i soveværelset
Suspenderet lys i soveværelset
Bedside væglampe i form af en terning
Lys og voluminøs vedhængslampe i soveværelset
Drejelig væglampe

Sengelamper keramik

Bedside lampe i loft stil

Bedside lamp metal

Bedside guldlampe

Varianter af sengelamper

Overvej de mest populære typer af sengelamper belysning kilder:

 • Fremragende flotte og meget komfortable hængende lamper, som er monteret direkte på bagsiden af ​​sengen. I dette tilfælde kan deres højde og belysningsgrad tilpasses individuelle anmodninger. Det er på den ene side af sengen, at lampen kan "justeres" på sin egen måde og på den anden side - forskelligt afhængigt af anmodningerne fra ejerne af de relevante sider af sengen.
 • Glas-metal lamper er den mest populære mulighed. De er bemærkelsesværdige, at de passer til ethvert interiør. Både glas og metal kan tage forskellige former, hvilket gør disse materialer næsten universelle. Af disse naturlige materialer skaber erfarne designere virkelig kunstværker. Og hvis du ikke svinger og ikke foregiver til sådanne højder, så vil du i den nærmeste butik hurtigt afhente en smuk og bekvem version af lampen til dit soveværelse.
 • Vælg glas nuancer. I dette tilfælde vil lyset blive optimalt spredt, hvilket vil sikre bedre betingelser for læsning. Og for at justere lysets lysstyrke, kan du vælge et mat eller gennemsigtigt hængende loft. Derudover ser på overfladen af ​​glasset flotte mønstre og tegninger, som giver dig mulighed for at vælge en lampe i overensstemmelse med det indre, hvor soveværelset er indrammet.
 • Dyre muligheder for inventar kan være meget anstændige, men de giver et stilfuldt indslag til ethvert interiør, og kan skabe et stilfuldt og moderne soveværelse fra et unremarkable soveværelse. Plastmodeller af inventar kan endnu ikke give den følelse af luksus, som kvalitativt glas giver.
 • En interessant sengebordslampe, dekoreret med tekstiler. Men de er ikke egnede til hvert soveværelse. I moderne interiør, for eksempel i højteknologisk stil, ser de ikke ud. De er mere til hyggelige interiører i træ og land stil, i stil med Provence, Shebbi-chic osv. Der, hvor mange forskellige tekstiler anvendes. Meget vigtigt i dette tilfælde er overholdelse af brandbestemmelser. Tekstilfarven bør ikke placeres for tæt på lyskilden. Det er ønskeligt, at det skal være ildfast. Det kan sættes på kantsten ved siden af ​​sengen.
 • Indretninger af ris tyndt papir ser meget godt ud. Velegnet til minimalistisk interiør i japansk stil. Dette interiør er fantastisk til et soveværelse, giver en følelse af afslapning og lyksalighed. Sådanne lamper er bekvemme til læsning, og deres højde kan justeres.
 • Suspended lights, trimmet med værdifulde træarter ser grundigt, elegant og respektfuldt ud. Velegnet til klassisk interiør. Desuden kan korrekt træforarbejdning give dig en interessant eksotisk duft i soveværelset, som vil skabe æteriske olier, der skiller sig ud fra træet, når de opvarmes. Trælamper kan skabe et smukt og stilfuldt design. De er universelle, og korrekt udvalgt, de nærmer sig mange andre stilarter.
Indbyggede vægarmaturer i soveværelset
High sengelamper i soveværelset
Forskellige lamper og lys i det indre af soveværelset

Forskellige lamper og lys i det indre af soveværelset
Original belysning i soveværelset
Gulvlamper til soveværelset
Væglampe i et romantisk soveværelse

Sengelampe til børn

Bedside lampe i jugendstil

Sengelampe i marmor

Tips til valg

På hvilke punkter er det nø
dvendigt at fokusere opmærksomhed ved at vælge sengelamper til soveværelset:

 • Tag hensyn til soveværelseets stil og størrelse. For et lille værelse og inventar behøver ikke omfangsrige. Og hvis dit soveværelse er vedvarende i et klassisk interiør, skal sengelamperne være passende. Men nu med det moderne udvalg af lamper, lamper og andre lyskilder er det ikke svært: Foruden butikker er der også internettet og andre måder at finde de rigtige ting på.
 • Prøv at skabe en afslappende atmosfære i soveværelset. Det betyder, at det er uønsket at bruge aggressiv lysstyrke. Bedre er et roligt, beroligende lys, som vil fremme afslapning og hurtig falder i søvn. Derfor er det uønsket at vælge et hvidt, koldt lys til soveværelses- og sengelamper, det vil bedre stoppe ved en varm, blød "levende", omend ikke så lys, lys.
 • Vælg sengelamper med hængende lamper med afrundede, bløde former. Det er uønsket at anvende akutvinklede varianter, aggressive, vinkelformer, da de kan forstyrre indretningens overordnede harmoni og ro. Derudover advarer den gamle kinesiske videnskab feng shui mod brugen af ​​skarpe hjørner i det indre i princippet. Da han mener, at akutte vinkler er skadelige for en persons energikuvert, ødelægger den og forårsager angst, aggression og andet negativt på en person. Hvis du vælger sengeborde og andre møbler, skal du også overveje dette punkt.
 • Hvis malingen anvendes ved udformningen af ​​et natlys, er det vigtigt, at det ikke indeholder giftige urenheder. Siden opvarmning har alle sådanne urenheder egenskaben af ​​fordampning, ind i luften og forgiftning derved. Sørg for at sørge for, at sengelysets natlys ikke indeholder skadelig maling i børns soveværelse, se produktdokumentationen.
 • Brug fortrinsvis knappens kontakter til sengelamperen. Forældede ledningsskiftere er allerede en fortid. Find en kantsten i mørket, på det natlys, en ledning og på ledningen - en switch - det er ikke helt praktisk, knapperne har fordele. Nu også introducere sådanne nightlights, on / off funktionen, som er baseret på sensoren. En sådan lampe kan slås fra ved blot at røre ved. Deres højde er normalt optimal til læsning.
 • Bemærk, om der er mulighed for at justere lysstyrken i lyset i natlyset. Med denne funktion bliver instrumentet meget mere praktisk og funktionelt. Hvis du har en sådan mulighed, kan du altid justere lyset efter din smag. Om aftenen, efter en dags arbejde, kan øjnene ikke længere bære lyst unaturligt lys. I dette tilfælde vil blødt diffunderet lys hjælpe dem.
 • Det er vigtigt, at omskifteren nemt kan findes i mørket, og tryk kun med den ene hånd. Princippet om "en hånd" - en uundværlig betingelse for de nyeste og mest avancerede modeller. Det giver den største bekvemmelighed i drift, hvilket gør brugen af ​​sagen behagelig og behageligt. Vær opmærksom på denne omstændighed, når du køber dig selv en lyskilde til soveværelset.

De moderne muligheder for belysning design giver os mulighed for at vælge belysning, som fuldt ud tilfredsstiller alle i alle henseender.

Væglamper og bordlamper i soveværelset
Sengelampe til børneværelse
Bedside Golden Lights
Bedside fleksible væglamper i soveværelset
Sengelamper i det hvide soveværelse
Væglampe i retro stil
Usædvanlige lamper med malet træ

Vægmonteret sengelamper

Sengelampe i neoklassisk stil

Sengelampe til fods

Sengelampe plastik

Bedside fixture hængende

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

22 − 15 =