Beige olohuone (50 kuvaa): moderni väriyhdistelmä ja kirkkaan aksentti

Olohuone on huone, joka on saatavilla paitsi asukkaille asunnossa tai kodissa, mutta myös, kuten nimi tarkoittaa, vieraille. Täällä voit järjestää tapaamisia ystävien tai illallisen kanssa vanhojen ystävien kanssa. Tässä käsitellään liike-elämän kysymyksiä ja pidetään perheneuvostoja, osapuolet viettävät television edessä tai lukevat mielenkiintoisen kirjan. Täällä voit järjestää romanttisen illallisen ja pajama-juhlat. Siksi olohuoneen sisätilojen tulisi olla yleismaailmallisia, eivätkä huoneet raskaampia, terävät muotoiluosat ja aggressiiviset värit. Beige olohuone on muotoilun paras vaihtoehto niille, jotka haluavat koristella huoneen tyylikkäästi, mukavasti, klassiseen tyyliin mutta samaan aikaan kiertymiseen. Loppujen lopuksi beige väri mahdollistaa kokeilun, se sopii täydellisesti muiden sävyjen kanssa ja sitä voidaan käyttää missä tahansa tyylissä - shebbie-tyylistä huipputekniikkaan.

Kodikas olohuone beigen ja valkoisin värein
Olohuone-keittiö beigenvärillä
Tyylikäs beige olohuone
Klassinen beige olohuone
Beige kerros ja huonekalut olohuoneessa

Olohuone kodikkaissa väreissä

On todistettu, että se on beige väri - paras sisustustiloihin, joissa henkilö on useimmiten. Tilat, jotka on tarkoitettu lepoon kovan työpäivän jälkeen, miellyttävä harrastus perheen ja ystävien kanssa. Beige väri on optimaalinen, sillä on rauhoittava vaikutus ihmiskehoon, se ei vahingoita psyykeä. Alitajuisella tasolla beige liittyy ihmisen ihoon, maahan ja puuhun, jossa kaikki on luonnollista, neutraalia ja luonnollista, mikä tarkoittaa sitä, että se symboloi lujuutta, luotettavuutta ja menestystä. Beige-väri sisustuksessa puhuu asunnon omistajan konservatiivisuudesta. Esimerkiksi beigen, sinisen ja valkoisen kukan yhdistelmä olohuoneen sisustuksessa on nyt varsin suosittu klassisen ystäville. Kuitenkin, jos yhdistät sen muihin sävyihin, beige tulee perusväriksi erilaisissa ekstravaganttiyhdistelmissä.

Beige-ruskea olohuone

Ammattilaiset beigen sisustuksessa:

  • yksinkertaisesti ja tehokkaasti yhdistettynä useimpiin muihin väreihin;
  • ei brandy, käytännöllinen;
  • visuaalisesti lisää tilan leveyttä ja korkeutta;
  • näyttää hyvältä keinotekoisessa valaistuksessa ja tavallisessa päivänvalossa.
Beige Classic olohuone

Värit, joiden kanssa beige näyttää parhaiten:

  • ruskea asteikko;
  • tumma ja vaalea violetti;
  • vihreä;
  • musta;
  • harmaa;
  • punainen.
Beige, musta, lila ja harmaa olohuoneessa

Nahkakalusteet beigen olohuoneessa
Harmaa beige olohuone
Ruskea-beige iso olohuone
Valkoinen ja beige olohuone
Olohuoneen beige ja harmaa sisustus

Ruskea-beige-klassikko

Olohuone, joka on koristeltu beigen ja ruskean sävyin, on pitkään tullut klassikko. Se on beige tapetti - eniten myyty ympäri maailmaa. Vaalea beige-katto, suklaan sävyverhot, ruskean maton matto voidaan yhdistää kirkkaiden värejä, nykyaikaista tekniikkaa, eri tyyppisiä lisävarusteita. Älä unohda erilaisia ​​väripalettivaihtoehtoa hiekanvärisenä voidaan tehdä eri väreillä: lämmin kerma-beige, vaalea beige, persikka, norsunluuta, pähkinä ja väri kaakaota.

Beige ja ruskea olohuone

Tällaisessa olohuoneessa oleva seinä voi olla rikkaan tummanruskean värin tai jopa musta. Yhdistelmä valkoisia seiniä ja beige keskeinen osa huoneessa visuaalisesti se laajenee. Keltaiset tyynyt norsunluun sohvalla tai auringonvärisellä maljalla antavat huoneen keveyttä, keventää tilaa. On tärkeää ottaa huomioon sävyjen lämpö- taso: hapan sitruunan väri tässä tapauksessa ei toimi.

Beige ja ruskea olohuoneessa
Beige ruskea olohuone muotoilu
Beige ruskea sohva olohuoneessa
Beige-ruskea olohuone
Beige ruskea mukava olohuone
Beige ruskea olohuone, jossa takka
Beige ja ruskea olohuone
Ruskea-beige moderni olohuone

Täydellinen yhdistelmä - beige ja suklaa

Beige-pohjalla huonekaluista suklaan sävyt näyttävät täydellisesti, ikään kuin katkera ja maitosuklaan yhdistelmä. Pehmeä sohva, suklaanvärinen verhoilu, nojatuolit, ruskea seinä, tammi pöytä ja tuolit, matto ja verhot kaakaonvärillä laimentavat huoneen pastellipohjaiset varjot. Tämä muotoilu lisää vakautta ja luottamusta. Ja "suklaa" -kaapin kalusteet, sohva ja nojatuoleja, jotka on verhoiltu maitovärien tekstiileiksi, muuttuvat olohuoneeksi ylellisyydeksi.

Beige, suklaa ja valkoinen olohuoneen sisustuksessa
Suklaan beigen olohuone
Olohuoneen suklaa-beige-sisustus

Kirkkaat yhdistelmät

Älkäämme unohtako leveitä yhdistelmiä beigen kirkkailla sävyillä. Kaapin kalusteet voivat olla maitomaista sävyä ja verhoiluverhoilu - vihreissä, punaisissa ja sinisissä sävyissä. Epätavallinen turkoosi-sininen sävy, sini-sininen verhot merihenkisesti, laiva pullossa pöydälle, vanhat kartat seinille sijasta kuvia, siniharmaa asteikon pehmustetut huonekalut verhoilu luovat vieraille tunne, että he olivat kapteenin hytti.

Punainen ja harmaa tyyny ruskeansinisessä olohuoneessa

Haluatko, että tiloja asetetaan liiketaloudellisesti? Harmaiden sävyjen yhdistelmä sisustuksessa ja beige keskittää huomiota ja tekee ajatuksista selkeän ja nopean. Lisää muutamia kirkkaita aksentteja - oranssinvärisiä ja punaisia ​​värejä, maalauksia, valaisuja, jotta huone ei näytä liian perästä ja kuivalta.

Beige ja valkoinen olohuone
Beige sininen olohuone
Beige vaaleanpunainen olohuone
Tiiliseinä beigen olohuoneessa

Beige väri ja maalaistyyli olohuoneessa

Mikä voi olla luonnollisempi ja neutraali kuin ihmisen ihon väri? Ja maa on tyyli, jossa kaikki on lähellä luonnollista. Puu julkitilakalusteita kanssa "maito" sohva, tekstiili klassinen beige, punottu matto ihanteellisesti tarkastellaan taustakuvaksi vaalea beige väri yhdistettynä puulattiat. Sisäelementtejä voi käyttää ruskeassa värissä: kivet, kuivatut kasvit ja sisäpuut. On epätarkoituksenmukaisia ​​vaaleanpunaisia, punaisia ​​ja violetteja värejä.

Beige olohuone-keittiö maalaistyyliin
Beige olohuone maalaistalossa

Tyyli minimalismi

Minimalismi sopii pieniin huoneistoihin. Beige-väri visuaalisesti laajentaa tilaa ja mahdollistaa ylikuormituksen suunnittelemalla suunnittelija aksentteja, erilaisia ​​huonekaluja ja lisävarusteita. Jotta olohuone ei näyttäisi tylsältä, laita laatta laaja kirkkaan aksentti.

Minimalistinen beige-huone
Cozy beige olohuone minimalistisessa tyylissä
Minimalistinen beige-huone

Chebby Chic

Beige sopii täydellisesti tyyliin "nuhjuinen loisto". Loppujen lopuksi, kuten klassisessa versiossa huoneiden suunnittelusta, vallitsevat vaaleat sävyt: pehmeä kerma, norsunluu, vaalea persikka, vaaleanruskea, beige ja valkoinen. Pehmeä kuvakehys, pöydän maljakko ja hellävar
ma vaaleanpunaisen värinen posliinisillan parisänky tekevät huoneesta sekaan.

1
Olohuone on tyyliin cheby-chic beige aksentti
Olohuone on tyyliin cheby-tyylikäs ja beige yksityiskohdat

Beige Provence

Provence on ranskalainen tyyli, maalaismainen tyylikäs sisustus talon. Tässä myös ensimmäinen paikka on miehittämässä kaikki sävyt beige ja valkoinen. Kaapin ja pehmeiden huonekalujen pitäisi näyttää maalaismainen. Yksinkertaiset viivat ja pastellivärit tekevät olohuoneesta viihtyisän ja rauhallisen.

Beige ja valkoinen Provence-tyylinen olohuone
Beige, valkoinen ja ruskea sisustuksessa olohuoneessa tyyliin Provence

Hi-Tech

Tätä tyyliä hallitsevat kirkkaat, rikkaat värit: punainen, musta, sininen, valkoinen. Mutta ne yhdistetään yleensä rauhallisempaan sävyyn, yleensä beige ja harmaa. Joskus asuvat huipputeknologian tyyli ei saa antaa kuin harmaa-beigen sävyjä vedoten huipputeknologiaa, useaan osioon lasin ja metallin, hillitty geometrisia muotoja. Taustakuvaa ei yleensä liimata - seinät on maalattu, on hyvä kiinnittää niihin suuren tekijän mustavalkoiset valokuvat.

Vaalea beige-sohva huipputekniikan olohuoneessa

Beige väri on universaali ja aina muotia. Se soveltuu erilaisten suuntien faneille sisustussuunnittelussa. Se voi toimia sekä perus- että johtavan sävyinä huoneiden suunnittelussa. Tällaisessa sisustuksessa kaikki henkilöt, huolimatta hänen luonteestaan, luonteestaan ​​ja väreistä, tuntevat olonsa mukavalta. Beige-värin avulla voit koristella olohuoneen missä tahansa muodikkaassa tyylissä, modernista laconic-huipputeknologiasta romanttiseen Provence-tyyliin. Valinta on sinun!

Beige seinä olohuoneessa huipputekniikan tyyliin
Beige olohuone matalalla katolla
Musta ja beige aksentti makuuhuoneessa
Beige, valkoinen, ruskea ja musta olohuoneessa takalla
Beige-musta olohuone
Beige musta kulmasohva olohuoneessa
Olohuoneen beige ja valkoinen sisustus
Kodikas olohuone beigenvärillä
Beige, ruskea ja musta olohuoneessa
Harmaa beigen olohuoneen suunnittelu
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 4 = 6