Beige kylpyhuone (59 kuvaa): universaali muotoilu

Kylpyhuone, joka on koristeltu beigenvärillä, on sekä faneja että vastustajia. Sen tärkein hyve on universaalisuus. Beige-taustalla monet muut värit näyttävät edullisilta, ja yhdistelmien tila avataan todella loputon. Beige näyttää hyvältä tummilla sävyillä, ruskeilla vaihteluilla, valkoisella, vaalealla ja sinisellä. Tällaiset yhdistelmät näyttävät tyylikkäiltä, ​​aristokraattisilta ja tyylikkäisiltä, ​​mutta eivät ärsytä, eivät toimi hermoja, he ovat rauhoittavia.

Beige ja ruskea kylpyhuone

Beige kylpyhuone antiikkityylisessä

Beige kylpyhuone turkoosi seinillä

Beige kylpyhuone suuri

Beige kylpyhuone reunalla

Beige-kylpyhuone klassisessa tyylissä

Beige kylpyhuone sisustuksella

Kylpyhuone beigenvärillä on elävä klassikko sisustuksen alalla. Tämä on tilaa, jossa voitte täysin lepäämään ja täynnä energiaa. Pieni huone laajenee visuaalisesti, ja suuri huone näyttää painottomalta ja ilmavalta.

Beige ja valkoinen kylpyhuone

Beige kylpyhuone design

Beige kylpyhuone talossa

1

Beige kylpyhuone suihkulla

Beige kylpyhuone pihalla

Beige kylpyhuone kipsi pahvilaatikoilla

Beige kylpyhuone sisustus

Kuitenkin valoisan ja tarttuvan muotoilun fanien mukaan harmaa-beige-sisustus on tavallinen vaihtoehto. Ehkä tämä on todella niin. Kuitenkin tämä väri on täynnä tällaisia ​​rajattomat mahdollisuudet, että voimme turvallisesti sanoa: beige kylpyhuone koskaan kyllästy, ja kirkkaat värit voit aina kääntyä sisätilojen muodossa katseenvangitsija yksityiskohtia erivärisiä.

Esimerkiksi jos lattia, katto ja keraamisten laattojen seinät ja pesuallas ovat jaloja kermaa, niin voit pelata sävyjä kalusteet ja varusteet: valitse kirkas sävy, ostaa vaaleanpunainen tai sininen ja valkoinen matto, ruskea puu hylly. Mielenkiintoinen suunnitteluvaihtoehto on abstrakti mosaiikki, joka on valmistettu pienistä eri tekstuureista.

Suuri beige-valkoinen kylpyhuone

Beige kylpyhuone laatat

Beige kylpyhuone kivi laatat

Beige kylpyhuone keraamisilla laatoilla

Beige kylpyhuone graniittilevyillä

Beige kylpyhuone yhdistelmälaatat

Beige kylpyhuone ruskeilla laatoilla

Peli ruskealla värillä

Yksi parhaista yhdistelmistä tilojen suunnittelussa on yhdistelmä beigen ja ruskean sisustuksen. Tämä liitto on aina muodissa, koska se on miellyttävä silmään ja näyttää hyvältä ja rauhalliselta. Esimerkiksi voit tehdä vaaleanruskeaa kerroksessa, kun taas seinien ja katon väri on beige (seinillä voi olla yhdistelmä laattojen eri sävyjä beige, ja käyttää tällaista menetelmää, kuten mosaiikki). Muuten, valkoinen katto voi näyttää karkealta, ihanteellinen vaihtoehto - vaalea beige sävy.

Suuri beige ruskea kylpyhuone

Beige kylpyhuone maalatuilla seinillä

Beige kylpyhuone ullakolla

Beige moderni kylpyhuone

Huonekalujen valinta ruskeilla sävyillä on varsin yksinkertainen tehtävä. Tätä taustaa vasten sekä luonnollinen puu että ruskean muovin elementit näyttävät upealta. Vaaleanruskeat verhot lisäävät luonnollisten sävyjen jaloja muistoja sisätiloihin, ja maton tumma väri tekee kuvan tarkemmaksi.

Tilava beige-ruskea kylpyhuone
Beige ruskea ympäristöystävällinen kylpyhuone

Beige kylpyhuone mosaiikilla

Beige kylpyhuone marmorilla

Beige kylpyhuone luonnonkivellä

Beige kylpyhuone kapealla

Beige kylpyhuoneen koristelu

Käytämme muita sävyjä

Beige-värin sisustuksessa harmaasävyisen, vaaleanpunaisen ja vaalean vaaleanpunainen sävyn elementit sopivat täydellisesti sisään. Odottamaton, mutta miellyttävä yhdistelmä muuttuu vihreällä värillä.

Esimerkiksi kevyen vihreän verhon tai kevyen vihreän maton laihdutetaan herkkä harmaa-beige-väri ja näyttävät kirkkaammalta ja juhlallisesti taustalta. Siniset kyllästykset (yksittäiset elementit keraamisten laatat abstrakti mosaiikki, huonekalut, verhot, uppoaa) lisäävät arkuutta ja syvyyttä. Harmaa-beige-laatat mahdollistavat yhdistelmän valkoisilla ja vaaleanpunaisilla yksityiskohdilla.

Beige-harmaa kylpyhuone

Beige kylpyhuone laatat

Beige kylpyhuone laatat lattialla

Beige Provence-kylpyhuone

Beige kylpyhuone suorakulmainen mosaiikki

Lattia on yleensä tummempi kuin seinät, esimerkiksi tummanharmaa, mutta tuoreita ideoita on mahdollista. Voit esimerkiksi käyttää harmaa-beige-laatat lattialle mutta eri sävyjä tai tekstuuria. Persikka-värin matto tekee sisustuksesta aristokraattisen ja salaperäisemman. Maton norsunluun väri näyttää hyvältä, etenkin tumman värin lattialle. Lattialla, joka on vuorattu kevyillä laatoilla, vaatii maton tummemman sävyn, esimerkiksi kahvin värin.

Beige kylpyhuone ruskeilla aksentilla

Pesuallas on yksi tärkeimmistä tehtävistä kylpyhuoneen suunnittelussa. Beige-kylvyssä puhdas-valkoinen pesuallas ei ehkä ole sopiva, on parempi valita keraamisia versioita kermasta, vaaleasta beigen, maidon ja kahvin sävyistä.

Metallikuoren muunnos on mahdollinen, mutta tässä tapauksessa tärkeä rooli on metallin väri. Hyvä vaihtoehto on pronssi- tai hopeasusetti.

Beige kylpyhuone valkoinen putkisto

Beige kylpyhuone pesuallas

Beige kylpyhuone retrotyylillä

Beige kylpyhuone harmaa

Beige moderni kylpyhuone

Kylpyhuone beige seinillä

Beige kylpyhuone tummilla huonekaluilla

Sävyt, jotka muodostavat täydellisen väriyhdistelmän, jossa on beige:

 • valkoinen;
 • ruskeat;
 • kahvi;
 • norsunluun väri;
 • vaaleanpunainen;
 • harmaa;
 • sininen;
 • hopea;
 • persikka;
 • pronssi.

Klassinen muotoiluvaihtoehto on luoda tasainen siirtymä, kun seinät laatoitetaan. Pimeä beige väri sijoitetaan seinän alaosaan, kaikki myöhemmät rivit on vuorattu kevyemmillä sävyillä. Yläosassa, kruunaava seinä, on vaalea beige tai mauton väri.

Beige ja valkoinen kylpyhuone mosaiikilla

Me täydentämme sisustusta mielenkiintoisilla lisävarusteilla ja aksentteilla

Hieno beige-väri vaatii kumppanivärejä. Suunnittelussa kylpyhuone, voittaa elementti on mosaiikki seinälle. Mosaiikki voidaan tehdä pienestä koosta eri sävyjä beige: maitoa, kermaa ja kahvia värit.

Tyylikäs beige-kylpyhuone

Lisäksi abstrakti mosaiikki voi olla erivärisiä yksityiskohtia - vaaleanpunaista, sinistä, kahvin ja maidon väriä. On paljon vaihtoehtoja! Tällöin matto ja verho eivät tule erottumaan, jotta sisätiloissa ei olisi monimuotoisuutta. Huonekalujen tulisi myös olla melko neutraaleja: kylpyhuoneen tilassa kaikkein havaittavin yksityiskohta on mosaiikki.

Tilava beige-kylpyhuone

Oletko päättänyt luoda mosaiikin? Neuvomme: laita vain osia eri sävyjä beige hallitsemattomasti! Tämä yksinkertainen vaihtoehto antaa huoneelle tyylikkään ilmeen.

Kaikki eivät tiedä, että mosaiikki voidaan levittää lattialle! Tällöin on hyvä kokeilla ruskeita ja beige-sävyjä.

Viihtyisä beige-valkoinen kylpyhuone
Tumma beige kylpyhuone

Beige kylpyhuone WC: llä

Beige kylpyhuone insertillä

Beige kylpyhuone peilillä

Valitsemme materiaalit kattoon

Beige-kylpyhuoneelle valittaessa katon materiaalia on äärimmäisen tärkeää. Yksinkertainen kalkki voi pilata hieno kuva, joten on useita vaihtoehtoja:

 • peilin katto;
 • Värjäys kermanvärillä;
 • saranoitu beige paneelit.
Beige pieni kylpyhuone

Jos kylpyhuoneesi on rajallinen, kannattaa kiinnittää huomiota peilattuihin kattoihin. Tämä on kaunis suunnitteluratkaisu, joka laajentaa tilaa ja lisää valoa, raikkautta ja arkuutta kylpyhuonehuoneistoon.

Voit valita katon perinteisen maalauksen, mutta tässä tapauksessa on välttämätöntä laimentaa valkoinen maali beigenvärillä.

Beige kylpyhuone iso suihku

Yksinkertaisin ja käytännöllisin vaihtoehto on saranoidun muovipaneelin käyttö. Niiden väri riippuu seinien ja lattian suunnittelusta käytetyistä sävyistä, mutta joka tapauksessa kerma tai kevyt kahvi on sopiva, se sopii täydellisesti sisätilaan.

Mitä pitäisi olla valaistus? Ensinnäkin, terävät, huutavat vaihtoehdot jätetään pois. Hämmentynyt, pehmeä valo tekee kylpyhuoneen valoisesta ja lempeästä kuvasta. Tätä varten sinun on kiinnitettävä huomiota sipuleihin mattapinnoitteella.

Classic Beige Kylpyhuone
Pieni beige kylpyhuone maalaistyyliin

Eläköön luonnollisia materiaaleja!

Luonnonkivi ja luonnonkivi ovat suosikkeja beige kylpyammeen suunnittelussa. Kaikki luonnollisesta puusta tehdyt kalusteet näyttävät luonnollisilta ja kauniilta.

Jos huone on suuri, voit ostaa puinen penkki ja kaapissa pyökki tai tammi tulee aina olemaan paikka kylpyhuoneessa kaikenkokoisille. Toinen ajatus on valkoinen tai maitojoukko. Luonnonkivestä valmistettu lattia täydentää kodikkaan ja ylellisen kylpyhuoneen kuvaa.

Muodikas beige-valkoinen kylpyhuone
Beige ja valkoinen kylpyhuone, jossa on musta kaappi
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

92 − 87 =