Beige badeværelse (59 fotos): Universal design

Badeværelset, dekoreret i beige farve, har både fans og modstandere. Dens vigtigste dyd er universalitet. På en beige baggrund ser mange andre farver fordelagtigt ud, og pladsen til kombinationer åbner helt uendelig. Beige ser godt ud med mørke nuancer, brune variationer, hvid, lyserød og blå. Sådanne kombinationer ser elegante, aristokratiske og elegante ud, men de irriterer ikke, virker ikke på nerverne, de er beroligende.

Beige og brunt badeværelse

Beige badeværelse i antik stil

Beige badeværelse med turkise vægge

Beige badeværelse stort

Beige badeværelse med kantsten

Beige badeværelse i klassisk stil

Beige badeværelse med indretning

Badeværelset i beige toner er en levende klassiker inden for interiørdesign. Dette er det rum, hvor du vil hvile og blive fyldt med energi. Et lille rum vil udvide visuelt, og et stort rum vil se vægtløst og luftigt ud.

Beige og hvidt badeværelse

Beige badeværelse design

Beige badeværelse i huset

1

Beige badeværelse med bruser

Beige badeværelse med sten

Beige badeværelse med gips papkasse

Beige badeværelse interiør

Men hvad angår fans af lyse og fængende design, er grå-beige interiør en standard indstilling. Måske er det virkelig sådan. Men denne farve er fyldt med sådanne ubegrænsede muligheder, at vi trygt kan sige: beige badeværelse aldrig kede, og de lyse farver, du kan altid henvende sig til det indre i form af iøjnefaldende detaljer i kontrastfarver.

For eksempel, hvis gulv, loft og keramiske fliser på vægge og vask er ædel creme, så du kan spille med nuancer af møbler og tilbehør: vælg en lys nuance, købe pink eller blå og hvide tæppe, brun træ hylde. En interessant designmulighed er en abstrakt mosaik lavet af små fliser af forskellige teksturer.

Stort beige-hvidt badeværelse

Beige badeværelse med fliser

Beige badeværelse med stenfliser

Beige badeværelse med keramiske fliser

Beige badeværelse med granitfliser

Beige badeværelse med kombinerede fliser

Beige badeværelse med brune fliser

Spil med brun farve

En af de bedste kombinationer i design af lokaler er en blanding i det indre af beige og brun. Denne alliance er altid i mode, da det er glædeligt for øjet og ser ædelt og roligt ud. For eksempel kan du lave en lysebrun gulv, mens vægge og loft farve er beige (på væggene kan være en kombination af fliser i forskellige nuancer af beige, og brugen af ​​en sådan metode, ligesom en mosaik). Af den måde kan det hvide loft se groft ud, den ideelle mulighed - en lys beige skygge.

Stort beigebrunt badeværelse

Beige badeværelse med malede vægge

Beige badeværelse på loftet

Beige moderne badeværelse

Udvælgelsen af ​​møbler i brune toner er en ret simpel opgave. På denne baggrund vil både naturligt træ og elementer af brun plast se spektakulært ud. Et lysebrunt gardin tilføjer ædle noter af naturlige nuancer til indretningen, og den mørke farve af tæppet vil gøre billedet mere grundigt.

Rummeligt beige-brunt badeværelse
Beige brunt miljøvenligt badeværelse

Beige badeværelse med marmor

Beige badeværelse med natursten

Beige badeværelse med en niche

Beige badeværelse dekoration

Vi bruger andre nuancer

I indersiden af ​​en beige farve passer elementerne i en gråblå, lyserød og lyserød nuance perfekt ind. Uventet, men behagelig kombination viser sig med grøn farve.

For eksempel, lys grøn gardin eller mat foråret grøn farve fortynde blide grå-beige farve og vil se på denne baggrund, en lys og festlig. Blå imprægneringer (enkelte elementer af keramiske fliser i abstrakt mosaik, møbler, gardiner, dræn) vil øge ømhed og dybde. Gråbeige fliser tillader en kombination med hvide og lyserøde detaljer.

Beige-gråt badeværelse

Beige badeværelse med fliser

Beige badeværelse med fliser på gulvet

Beige Provence Badeværelse

Beige badeværelse med rektangulær mosaik

Køn er normalt mørkere end væggene, for eksempel, mørkegrå, men der kan være nye ideer, for eksempel, kan du bruge grå-beige gulvfliser, men andre nuancer eller andre teksturer. Matten af ​​ferskenfarve vil gøre interiøret mere aristokratisk og mystisk. Farven på elfenben til tæppet ser også godt ud, især for gulvet i mørk farve. Gulvet, foret med lysfliser, kræver et tæppe af mørkere skygge, for eksempel kaffefarve.

Beige badeværelse med brune accenter

Vasken spiller en af ​​hovedrollerne i designet af ethvert badeværelse. I et beige bad kan en ren hvid vask ikke være passende, det er bedre at vælge keramiske varianter i creme, lys beige, mælk og kaffe nuancer.

En variant af en metalskal er mulig, men i dette tilfælde spiller en vigtig rolle af metallets farve. En god mulighed er en bronze eller sølv vask.

Beige badeværelse med hvidt VVS

Beige badeværelse med håndvask

Beige badeværelse i retro stil

Beige badeværelse grå

Beige moderne badeværelse

Badeværelse med beige vægge

Beige badeværelse med mørke møbler

Nyanser, der udgør den perfekte farvekombination med beige:

 • hvid;
 • brun;
 • kaffe;
 • farve af elfenben;
 • lyserød;
 • grå;
 • blå;
 • sølv;
 • fersken;
 • bronze.

Den klassiske designmulighed er at skabe en jævn overgang, når du lægger vægge med fliser. Den mørke beige farve er placeret i den nederste del af væggen, alle efterfølgende rækker er foret med fliser af en lysere skygge. Den øvre strimmel, kronemuren, har en lys beige eller mælkfarve.

Beige og hvidt badeværelse med mosaik

Vi supplerer interiøret med interessante tilbehør og accenter

En blid beige farve kræver brug af companion farver. I badeværelset er det vindende element en mosaik på væggen. Mosaikken kan laves af fliser af lille størrelse i forskellige nuancer af beige: ved hjælp af mælk, creme og kaffe farver.

Stilfuld beige badeværelse

Desuden kan den abstrakte mosaik være af kontrastfuld detaljer - fliser af pink, blå, kaffe og mælk farver. Der er mange muligheder! I dette tilfælde skal tæppet og gardinet ikke skille sig ud, for ikke at tillade variegatedness i det indre. Møblerne skal også være temmelig neutrale: i rummet af badeværelset er den mest mærkbare detalje mosaikken.

Rummeligt beige badeværelse

Har du besluttet at oprette en mosaik? Vores råd: Juster elementerne i forskellige nuancer af beige i kaotisk rækkefølge! Denne enkle mulighed giver rummet et stilfuldt udseende.

Ikke alle ved, at mosaikken kan lægges ud på gulvet! I dette tilfælde er det bedst at eksperimentere med brune og beige nuancer.

Hyggeligt beige-hvidt badeværelse
Mørke beige badeværelse

Beige badeværelse med toilet

Beige badeværelse med indlæg

Beige badeværelse med spejl

Vi vælger materialer til loftet

For et beige badeværelse er valg af materialet til loftet af største vigtighed. En simpel hvidvask kan ødelægge et udsøgt billede, så der er flere muligheder:

 • spejl loft
 • Farve med cremefarve;
 • hængslede beige paneler.
Beige lille badeværelse

Hvis dit badeværelse er begrænset i området, skal du være opmærksom på de spejlete lofter. Dette er en smuk designløsning, som vil udvide rummet og føje lys, friskhed og ømhed til badeværelset.

Du kan vælge det traditionelle maleri af loftet, men i dette tilfælde er det nødvendigt at fortynde den hvide maling med en beige farve.

Beige badeværelse med stor bruser

Den enkleste og mest praktiske løsning er brugen af ​​hængslede plastpaneler. Deres farve vil afhænge af de farver, der anvendes i udformningen af ​​vægge og gulv, men under alle omstændigheder, creme eller lys kaffe farve er hensigtsmæssigt, vil det være perfekt kombineret med det indre.

Hvad skal belysningen være? Først og fremmest er skarpe, skrigende varianter udelukket. Et blødt, blødt lys vil gøre billedet af badeværelset lys og blid. For at gøre dette skal du være opmærksom på pærerne med en matt belægning.

Classic Beige Badeværelse
Lille beige badeværelse i landlig stil

Lange levende naturlige materialer!

Naturligt træ og natursten er favoritter i designet af et beige bad. Eventuelle møbler lavet af naturligt træ vil se naturligt og smukt ud.

Hvis rummet er rummeligt, kan du købe en træbænk, og et bøg eller egeskab vil altid være på plads, i et badeværelse af enhver størrelse. En anden ide er et hvidt eller mælkesæt. Gulvet lavet af natursten supplerer billedet af et hyggeligt og luksuriøst badeværelse.

Moderigtigt beige-hvidt badeværelse
Beige og hvidt badeværelse med sort kabinet
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

63 − = 60