Pastelkleuren in het interieur (19 foto’s): knusse ruimtes

Pastelkleuren worden verkregen door whitewash toe te voegen aan verzadigde kleuren. Dientengevolge worden de doorzichtige tinten aangenaam voor de ogen en de psyche verkregen, die er indrukwekkend en niet-standaard uitzien. Dergelijke kleuren kunnen worden gebruikt bij het ontwerpen van grote appartementen, maar bij het kiezen van behang voor kleine kamers zijn deze tinten geschikt.

Grote woonkamer in pastelkleuren

Pastelkleuren in het interieur laten u de illusie creëren van een ruimere kamer, voeg warmte en gezelligheid toe aan uw huis. De kamer, ingericht met interessante combinaties van pastelkleuren, ziet er luchtig, gewichtloos en stijlvol uit.

Rust en tederheid

Verzadigde kleuren in het ontwerp van appartementen zien er vaak behoorlijk dramatisch uit. Dit is niet waar van pastels: er zijn tal van mogelijkheden die er zeer vers en ongebruikelijk, zoals pistache, perzik, bleke turkoois, room, parel, of lichtgeel. Moderne fabrikanten bieden ons hoogwaardige wallpapers van verschillende tinten, waarvan we er zeker een zullen vinden die ons het beste lijkt voor ons huis.

Stijlvol interieur in pastelkleuren

Kalme pastelkleuren hebben het kalmerende effect en geven een gevoel van veiligheid en comfort. Ze zien eruit als kleine "in poedervorm" en deze eigenschap stelt ons in staat om ze te gebruiken als achtergrond, de basis voor het bouwen van interessante kleur composities, creëren een stijlvolle, modern appartement of huis.

Houd er rekening mee dat we door de toevoeging van whitewash een eigenaardige kleur krijgen die kan worden gebruikt voor combinatie, niet met alle andere tonen.

Woonkamer in pastelkleuren met heldere accenten

Licht interieur in pastelkleuren met heldere accenten

Kies de kleur voor de woonkamer

Het ontwerp van de woonkamer of de ruime hal kan ook in pastelkleuren worden gedaan. Dit geeft je huis luchtigheid, lichtheid. Woonkamer beige schaduw ziet er respectabel en kalm, en de ceremoniële hal van een zachte koffie kleur ziet er zeer aristocratisch uit.

Woonkamer in pastelkleuren met beige muren

Mogen niet worden uitgesloten, en de roze kleur van het behang voor in de woonkamer: het is mogelijk, op het eerste gezicht lijkt dit een schaduw lijkt te glamoureus, maar als je het combineert met een donker grijze of witte meubels, zal de kamer kijken zeer ongebruikelijk: romantische roze kleur zal worden gecombineerd met de as geraffineerde grijs en creëer uiteindelijk een ongewone ruimte voor vergaderingen en familiefeesten.

Als u een ruime woning, en tot uw beschikking eigenaar - een grote kamer, dat is handig om de vakantie door te brengen voor een groot bedrijf, zou het leuk op te halen in de hal behang beige tinten zijn, het ziet er heel nobel, maar heel zachtjes. Dergelijke tinten zijn geschikt voor warme familievergaderingen en voor meer formele recepties.

Peach accenten in het interieur van de woonkamer

De hal van de kleur van groene thee ziet er nogal ongewoon uit, maar dit is een interessant idee! Zo'n kamer zal je huis versieren, er een speciale functie van maken, een hoogtepunt.

Zo zijn de volgende kleuren ideaal voor het inrichten van de hal:

  • cacao met melk;
  • kleur van melkchocolade;
  • kleur van milkshake;
  • beige;
  • licht korenblauw;
  • amethist;
  • lavendel.
Groene accenten in de beige woonkamer in pastelkleuren

Groene accenten in de beige woonkamer in pastelkleuren

Lichte keuken: vreugde voor de ogen

Het ontwerp van de keuken, uitgevoerd in heldere pastelkleuren, is een eeuwige klassieker. Welkom roze-beige tinten, evenals de kleur van cacao met melk, karamel toon. De keuken krijgt een gezellige uitstraling, het is leuk om naar binnen te gaan en comfortabel te koken. Alle lichte koffiekleuren zijn bijzonder aangenaam voor onze ogen, ze herinneren ons aan een favoriete drank, zijn aroma en diepe smaak.

1
Muntaccenten in de keuken in pastelkleuren

Interessante en fris ogende groene keukens met heldere accenten. Om dit idee te implementeren, kunt u een groen behang of een tegel kiezen, de muren beschilderen met een lichtgroene verf. Je zult zien dat de stemming in deze keuken altijd omhoog gaat, en het eten smakelijker zal lijken. Groen verbetert altijd de toon.

Beige in het interieur van de keuken in pastelkleuren

De pastelkleuren van de keuken van gele kleur (karamel, vanille, kleur van boter) zien er aristocratisch uit. Deze tinten, evenals alle lichtblauwe tinten geven een koele kleur, dus het is belangrijk om dergelijke gebouwen aan te vullen met nobele, mooie accessoires. Excellent ziet eruit als metalen keukenapparatuur of items gemaakt van natuurlijk hout. Gele kleuren zijn een ideale basis voor ecostijl.

Keuken met een eiland in de stijl van een shebbie-chic in pastelkleuren

De slaapkamer moet comfortabel zijn

Het gebruik van pasteltinten voor de slaapkamer is dat ze een unieke kamersfeer creëren. Perfect benaderingen voor een slaapkamer een zachte roze schaduw, vooral als het gaat om de creatie van een gezellige kamer voor jonge echtgenoten of voor het jonge meisje.

Pink - de kleur van de schoonheid en de hoop - zal ademen in de kamer stemming van de lente, appelbloesem, romantiek en liefde. Roze slaapkamer wordt een juweel van uw huis, zal het in combinatie met de sneeuw-wit of grijs behang in de gang, het is een combinatie van klassiek
e, altijd een lust voor het oog.

Slaapkamer in pastelkleuren met roze muren

Aquarelvervaging van zacht-lila kleur maakt de slaapkamer, uitgevoerd in deze schaduw, aantrekkelijk en enigszins mysterieus. Het zal een genoegen zijn om te ontspannen, een roman te lezen in het licht van een nachtlampje of gewoon een praatje te maken met een vriendin aan de telefoon.

Slaapkamer in pastelkleuren met lavendelmuren

Een slaapkamer voor een paar kan er meer ontspannen uitzien. Kies warme tinten: beige, crème, perzik, voeg sluiers en gordijnen van contrasterende tint toe en geniet van rust en tederheid.

Slaapkamer in beige tinten

Pastelgroen geeft je slaapkamer een verfrissende sfeer, maakt het zachter, malser. Zulke schitterende tinten zoals mint groene kleur, groene thee of mos, ga niet uit de mode en worden door velen beschouwd als interieurontwerpers die relevant zijn voor de slaapkamer te allen tijde te ontwerpen zijn.

Kinderkamer is de mooiste kamer!

Het ontwerp van een kinderkamer verschilt altijd van de ideeën om andere kamers in te richten. Je moet het plezier van de kinderen maken, maar tegelijkertijd werken de kleurencombinaties niet te hard op de zenuwen van de kinderen. De ruimte kan worden aangevuld met heldere details, maar over het algemeen moet het uiterlijk harmonieus en rustgevend zijn, vooral als het een kamer is voor een humeurig kind.

Kinderkamer in beige tinten

Een goed idee is om een ​​kinderdagverblijf voor een meisje in lila of roze tinten uit te voeren. De jonge prinses zal zeker zijn van haar onweerstaanbaarheid, want haar kamer is zo'n lief en gezellig nest! Koud gele tonen zijn ook geschikt, maar op voorwaarde dat de accenten in de kamer op de sprei of gordijnen met meer intense kleuren worden gemaakt.

Baby voor de jongen kan ook worden versierd in pastelkleuren, maar kies andere tinten - beige, geelachtig, lichtblauw, koffie.

Gezellige kinderkamer in pastelkleuren

De details ophalen

Pastelkleuren kunnen worden gebruikt in het ontwerp van kamers met neutrale tinten, bijvoorbeeld om een ​​witte kamer of woonkamer in donkergrijze tinten te versieren.

De witte keuken ziet er fris en warmer uit als je zachtroze of lichtpaarse gordijnen of gevels van de keuken aan het interieur toevoegt. Het idee van witheid gaat niet verloren, maar de kamer is duidelijk in leven, het begon er interessanter en helderder uit te zien.

Bruin-beige woonkamer in pastelkleuren

Een soortgelijk verhaal - en met een monochroom grijze badkamer: een licht turquoise gordijn bezielt het beeld. De crèmekleurige sprei zal de witte slaapkamer gezelliger maken en de blauwe woonkamer of de ruime blauwe hal zal tot leven komen met de toevoeging van accessoires of meubels in pastelkleuren. Zulke onderwerpen benadrukken perfect de diepte van de basistoon, en interessante combinaties op zichzelf creëren in de ruimte van een of andere intrige.

Als u een voorstander van monochrome interieurs bent en een triomf van minimalisme in uw huis wilt zien, vergeet dan niet de details in pastelkleuren!

Grijs, bruin en wit in het interieur van de slaapkamer

Welke combinaties moet ik vermijden?

Denk eraan: pastel kleuren in het interieur - het is mooi en modieus, maar niet altijd gemakkelijk. Vermijd vreemde combinaties in uw appartement - bijvoorbeeld, lichtroze tinten accessoires van oranje of felrode kleur doen het niet. De kleurenoplossing moet waar en nauwkeurig zijn. Je appartement zou geen veld voor experimenten moeten worden - idealiter zou het huis moeten worden gekenmerkt door de integriteit van het beeld.

Als er ruimte is voor twijfel, is het beter om de ontwerper te raadplegen of de catalogi van kant-en-klare designerinterieurs te bekijken.

Lichte keuken / eetkamer in pastelkleuren
Originele salon in pastelkleuren
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 80 = 86