Mooie combinatie van beige in het interieur met andere kleuren (62 foto’s)

Steeds meer mensen vestigen zich voor hun woningen op neutrale kleuren - bruin, wit, blauw, olijf, beige en anderen.

Een mooie combinatie van beige, blauwe en witte kleuren in het interieur van de woonkamer

Interieur in beige tinten met een helder accent

Interieur in beige en witte kleuren

Interieur in beige en zwarte tinten

Interieur in beige en koraal kleuren

Interieur in beige tinten in het huis

Interieur in beige en blauwe tinten

Deze mode kwam bij ons uit westerse landen, die een gemeenschappelijke ruimte schaduw te doen in het neutrale gebied, en om te benadrukken de stijl, kiezen felle kleuren aangenomen - groen, licht turkoois, rood of pure chocolade - en voeg detail in deze kleuren - zoals een bank kussens, vazen ​​of schilderijen. Deze kleuren passen perfect bij elkaar.

In het artikel zullen we nadenken over hoe we het interieur in beige tinten kunnen maken, de voordelen ervan voor het inrichten van de ruimte van een appartement of appartement, waaronder een woonkamer en een hal.

Beige kleur in het interieur van het huis

Beige kleur in combinatie met andere kleuren in het interieur van de woonkamer met balkon
Beige kleur in combinatie met andere kleuren in het interieur van de slaapkamer
Gecombineerde woon- en eetkamer in beige tinten

Interieur in beige tinten in de woonkamer

Interieur in beige tinten

1

Interieur in beige en bruine tinten

Voordelen van beige kleur

Wat zijn de voordelen van deze interessante tint bruin met een lichte melkachtige toon:

 • Beige kleur, zoals blauw, goud en lichtpaars, heeft een kalmerend effect. Als de woonkamer of halruimte in beige tinten is gedecoreerd, kalmeert een dergelijk interieur en ontspant zich, past het zich aan aan een vredige sfeer. In een lila interieur kun je bijvoorbeeld niet rusten.
 • Kleur mooie status. Daarom ziet de in deze kleur gedecoreerde woonkamer er luxe en nobel uit. Een rood turkoois en blauw kunnen het goed aanvullen.
 • Beige en olijfkleuren passen goed bij de slaapkamer, omdat hun kalmte en ontspanning is wat u nodig hebt voor deze zeer rustige kamer van het appartement.
 • Deze schaduw voegt comfort toe aan de ruimte, waardoor het visueel iets minder wordt. Welke kleur heeft nog steeds zulke prachtige eigenschappen?
 • Veel beige tinten worden perfect gecombineerd met beige. Bijvoorbeeld felgroen of geel-chocolade met beige - dit is een interessante ontwerpoplossing voor de ruimte van een appartement of woonkamer. Vreemd genoeg, maar pasteltinten, rustige tinten, bijvoorbeeld in bruine tinten, worden goed gecombineerd met deze basiskleur. Daarom biedt de ruimte voor creativiteit en experimentele beige kleur een enorm.
 • De combinatie van beige in het interieur brengt harmonie in de kamer. Als je een paar beige tinten oppakt, van donker tot licht, kun je een echt verfijnde interieurkamer maken. Olijf, wit, blauw, groen en chocolade zijn goed.
 • Deze tinten zijn universeel. Hiermee zijn verschillende stijlen van ontwerpen goed gecombineerd. Daarom is beige, zoals olijf en blauw, erg populair bij ontwerpers van alle landen. Turkoois en bruin voor hen zijn geweldig.
 • Beige kleur kan maken van de gebruikelijke interieur van een appartement of kamer - luxe. Hij is nobel en aristocratisch, zowel voor de bekleding van de bank als voor het versieren van de hele badkamer. In de meest chique auto's voor vele miljoenen dollars is de bekleding van stoelen niet zwart, maar wel nobel-beige. Er zijn nog steeds opties en in lila - voor dames. Dit ontwerp lijkt de hoge kosten en chic te benadrukken.
Beige, zwarte en rode kleuren in het interieur van de woonkamer
Badkamer in beige tinten
Keuken in beige bruine kleuren
Grote slaapkamer in beige-bruine kleuren

Grote slaapkamer in beige-bruine kleuren
Beige, bruin en wit in het interieur van een klassieke slaapkamer

Interieur in beige en rode tinten

Interieur in beige tinten in het appartement

Combinatie van verschillende stijlen van interieur

klassiek

 • Uitstekende combinatie van lichtbruine muren en traditionele klassieke inrichting van woonkamers of hal.
 • In dit geval, de beste pluspunten van de klassiekers: eenvoud, laconisme past bij de koude adel van beige kleur. In het blauwe interieur ziet de beige kleur van de muren er ook geweldig uit.
 • Als je een lichtbeige achtergrond kiest, vergeet dan niet de vloer om het donkerder te maken. Ook met meubels: als de stoffering van de bank licht is, ziet de houten kist er beter uit in donkere kleuren. Een heldere tint, bijvoorbeeld een licht turquoise kleurige gordijnen, zal dienen als een uitstekend accent.
 • Het is het beste om de muren in één kleur van een bepaalde tint beige te versieren. Het is niet aan te raden om de kleurmuren te laten geverfd worden. Dus de kamers zullen meer stijlvol en modern zijn. Heldere tinten: rood, turquoise, groen, chocolade kan worden toegevoegd in de vorm van kleine impregnaties in de schilderijen, het ontwerp van gordijnen, enz.
Klassieke woonkamer in beige en witte kleuren
Een ruim huis in klassieke stijl met een overvloed aan beige
De combinatie van beige, gele en witte bloemen in de woonkamer in een klassieke stijl
De combinatie van beige, gouden en witte bloemen in de woonkamer
Eetkamer in bruin-beige tinten

Interieur in beige kleuren in Art Nouveau-stijl

Interieur in beige en oranje kleuren

land

 • Geweldig voor beige. Het ontwerp van een appartement of kamer in de landelijke stijl is een rustieke stijl, nabijheid van de natuur, natuurlijk en natuurlijk. Daarom is de meest natuurlijke schaduw in de wereld - menselijke huid - als geen ander daar beter geschikt voor. Bruin en olijf tonen zijn ook welkom. Het interieur van de slaapkamer in beige tinten in de landelijke stijl is de schakering van natuurlijke kleuren.
 • In dit geval is het erg belangrijk om de natuurlijke natuurlijkheid van het ontwerp van de badkamer of het ontwerp van de woonkamers te benadrukken. Je kunt bruine designelementen gebruiken: stenen, planten, speciaal behang, muurschilderingen, meer hout en lichtere vormen. Roze past hier niet.
Keuken in landelijke stijl in beige tinten
Slaapkamer in landelijke stijl in bruin-beige tinten
Woonkamer in landelijke stijl in beige-grijze tinten
Keuken in landelijke stijl in beige-rode kleuren
Slaapkamer in landelijke stijl in beige bruine kleuren

Interieur in beige tinten in kracht van de Provence

Interieur in beige en grijze tinten

Interieur in beige en blauwe tinten

minimalisme

 • De voordelen van een minimalistische stijl is dat het er prachtig uitziet, zowel in grote kamers als in de ruimte van een kleine kamer of badkamer. In de klassieke uitvoering wint dit ontwerp de laatste tijd aan populariteit. En de beige kleur geeft zijn kou meer warmte.
 • Beige en minimalistische interieur perfect gecombineerd, als er behoefte is om de ruimte van het studio-appartement te formaliseren. Zeer interessante nieuwigheid - studio in een geel-blauwe versie met beige accenten.
 • In een klein appartement is deze combinatie slechts een uitweg. Lichtere tint beige, zoals behang, maken de ruimte visueel uit te breiden een beetje en minimalistisch interieur zal nodig hebben om zich te ontdoen van rommel in de kamer, bijvoorbeeld een oude bank. Alles bij elkaar maakt dit het interieur gratis, licht en ruim.
Beige en witte kleuren in het interieur van de woonkamer in de stijl van minimalisme
Beige, bruin, wit en zwart in een minimalistische slaapkamer
Beige in een minimalistisch interieur
Beige, grijs en bruin in het interieur van de slaapkamer
Beige, bruin en wit in het interieur van de grote woonkamer

modern

In dit geval geeft de kleur het interieur extra gezelligheid. Excellent ziet er lichtbruine kussens op de banken, zachte tapijten en andere chique interieurelementen met andere variaties. En geel en roze geven zachtheid aan het interieur. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt voor gordijnen, decoratie van muren of stoffering van een bank.

Ongebruikelijk interieur in beige-bruine kleuren in Art Nouveau-stijl
Slaapkamer in beige-bruine kleuren in Art Nouveau-stijl
Beige, witte en zwarte kleuren in het interieur van de woonkamer in art-nouveaustijl
Woonkamer in art-nouveaustijl in beige-bruine tinten

Interieur in beige en groene tinten

Provence

Deze stijl in het klassieke ontwerp gaat uit van zachte, gedempte pasteltinten. Daarom is het beter om een ​​zacht lichtbeige, roze en geel te gebruiken. Het Provençaalse interieur gaat uit van houten oppervlakken, zelfs voor de badkamer, natuurlijke natuurlijkheid, maar verfijnd, licht en luchtig, een beetje romantisch.

Beige kleur in het interieur van de keuken met zijn natuurlijke houttint past perfect bij deze stijl. In de regel is de hoofdkleur van deze stijl wit, goed, beige in de vorm van gordijnen of als behang, het is er perfect mee gecombineerd.

Beige, gouden en witte kleuren in het interieur van de woonkamer in de stijl van de Provence
Slaapkamer in de stijl van de Provence met beige elementen
Beige bruine woonkamer in Provençaalse stijl
Bruin-beige ruime woonkamer in Provençaalse stijl

Beige in het ontwerp van het appartement. kenmerken

Rustige en fatsoenlijke kleuren zijn geweldig voor het versieren van de hoofdruimte van het huis. In zo'n interieur van de kamer is het aangenaam om het hele gezin te verzamelen, gasten te ontvangen, gezellige huisvakanties en bijeenkomsten te organiseren en andere belangrijke zaken te doen. Kenmerken van registratie:

 • Je kunt een appartement maken, het als een monochroom maken, en verschillende tinten meubilair, gordijnen, muren, stoffeerbanken gebruiken. Je kunt de basiskleur verdunnen met anderen. Het ziet er geweldig uit dergelijke combinaties, al getest door ontwerpers, zoals beige en rood, zachtroze, geel.
 • De achtergrond is beter om een ​​enkele kleur lichtbruin te plakken. U kunt gips, verf en vloeibaar behang gebruiken. Dit geldt vooral voor de badkamer. Rollerbehang heeft zelden effen kleuren. Hoewel ze recent zijn te vinden.
 • Als u vastbesloten bent om het interieur te beige, dan mogen het plafond en de kleur van de muren niet donker worden gemaakt. Het is beter om op een lichte versie te blijven, wit of parelmelk. Deze techniek in het ontwerp maakt de ruimte visueel groter en groter, ook in de badkamer.
 • Als de ruimte klein is, is het voor de vloer beter om een ​​lichtbeige laminaat te kiezen, en als het ruim genoeg is, kunt u de donkere tinten gebruiken, bijvoorbeeld donkerroze.
 • Met gordijnen in het klassieke ontwerp kun je een beetje spelen en onverwacht felle kleuren in hun ontwerp opnemen. Verdun bijvoorbeeld de beige gordijnkleur in een felblauw patroon. Maar dan, en de rest van het pand zal moeten worden geselecteerd, zodat het wordt gecombineerd met een dergelijke intense en actieve kleur, inclusief behang en de kleur van meubels.
 • Met een lichtbruin interieur zien kleine, lage meubelstukken - stoelen, headsets - er geweldig uit. Een model van een zachte bank in de hoek van een warme tint wordt een favoriete verzamelplaats voor het hele gezin.
 • De grijsbeige kleur in het interieur gaat uit van alleen zachte, warme verlichting. Daarom zullen koude, modieuze nu halogeenlampen niet werken. Het is beter als er verschillende lichtbronnen zijn - dit maakt de kamer gezellig en warm.
Beige en lila interieur van de woonkamer
De combinatie van beige, blauwe en grijze kleuren in de slaapkamer
Badkamer in beige kleur
Beige meubels in de woonkamer
Crèmekleurige woonkamer
Een ruime woonkamer met een open haard in beige tinten
Beige en andere kleuren in de lichte woonkamer
Beige en andere kleuren in de slaapkamer
Gezellig studio-appartement in beige tinten
Een mooie combinatie van turkoois en beige in het interieur
Ruime keuken in beige kleur
Beige in het rustieke interieur
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

15 + = 22