Behang op het toilet: interessante combinaties

string (10) "error stat"
string (10) "error stat"

De kleedkamer moet, net als elke andere kamer in uw appartement, van tijd tot tijd worden bijgewerkt. Als u geen radicale transformatie uitvoert met het vervangen van sanitair, dan kunt u dat alleen doen door de afwerking te vervangen. Natuurlijk, in de moderne markt van bouwmaterialen vindt u een grote verscheidenheid aan afwerkingen, maar de meest populaire en betaalbare is het plakken van het toiletbehang.

Behang op het toilet

Hoe de juiste achtergrond voor het toilet te kiezen

Er zijn veel verschillende criteria die moeten worden overwogen bij het kiezen van behang voor het toilet. Meestal wordt de toiletruimte gekenmerkt door temperatuursveranderingen en hoge luchtvochtigheidsniveaus. Om deze reden is niet elke soort behang geschikt voor het afwerken van het toilet.

Bloemenbehang

Het eerste en misschien wel het belangrijkste criterium voor het kiezen van achtergronden is de weerstand tegen vocht. Dankzij een goede bescherming tegen hoge, constant veranderende luchtvochtigheid, zal je behang je jarenlang trouw dienen. Bovendien kunt u de hele kamer nat reinigen, wat ook nodig is, omdat u door reinheid niet op uw behang wat schimmel kunt krijgen.

De tweede factor is de sterkte van het behang zelf. Het is noodzakelijk behang te kiezen dat alleen van hoge kwaliteit is en er moet speciale aandacht worden besteed aan het gewicht van het behang. vanwege de speciale klimatologische omstandigheden van de kamer, kan niet elk behang zijn eigen gewicht weerstaan. U moet kiezen voor lichtere modellen, of een grote nadruk leggen op de keuze van behanglijm.

Ongewone achtergrond in het toilet
De derde factor die van invloed is op het algehele beeld van het gecreëerde interieur, is de textuur van het behang en de kleur ervan. Afhankelijk van het soort interieur dat u wilt hebben, moet u verschillende afwerkingen gebruiken, het hangt allemaal af van uw voorkeuren.

Ongewone achtergrond

Mogelijke soorten behang

De ontwikkeling van het ontwerpgedachte heeft ertoe bijgedragen dat we vandaag de dag omringd zijn door veel verschillende versies van behang. Ze kunnen verschillen in samenstelling, toepassingsmethode en decoratieve functies. Overweeg de meest populaire opties:

 

1
  • Klassiek behang. Ze zijn eenvoudig, redelijk goedkoop en hebben een grote keuze aan kleuren. Ideaal voor reparaties van economy class.
  • Behang voor schilderen. Vertegenwoordigers van deze soort onderscheiden zich door hun hoge sterkte en hoge vochtbestendigheid, wat ongetwijfeld een voordeel is voor gebruik in het toilet. Vergeet bovendien dit voordeel niet - behang voor het schilderen kan minstens elke dag opnieuw worden geverfd.
  • Vloeibaar behang. Als er veel moeilijk bereikbare plaatsen in uw toiletruimte zijn, helpt vloeibaar behang dit probleem gemakkelijk oplossen. Ze laten geen naden achter en hebben een hoog niveau van geluids- en warmte-isolatie.
  • Fotomuurpapier. Eenvoudig en tegelijkertijd een mooie optie. Ze hebben geen speciale eigenschappen, maar ze maken het mogelijk unieke interieurs te creëren, vooral als ze op bestelling worden gemaakt.
  • Bamboe behang. Zoals liefhebbers van natuurlijke materialen. Perfect wortel schieten in de moeilijke klimatologische omstandigheden van de toiletruimte.

Rood toilet

Combinatie van behang met andere afwerkingsmaterialen

In sommige gevallen is het passend behang te combineren met andere materialen, omdat dit niet alleen een ongebruikelijke ontwerpoplossing is, maar ook een verbetering in de prestaties van de afwerking.

Een ideaal voorbeeld is de combinatie van behang en klassieke tegels. Nadat u het onderste deel van de muren heeft betegeld met tegels en respectievelijk het behang boven, maakt u niet alleen een interessant interieurontwerp, maar vereenvoudigt u ook uw leven. Natte opruimen is veel gemakkelijker dan behangen.

Eigenlijk kunt u als alternatief voor de tegel hier andere materialen gebruiken, bijvoorbeeld hout. Edel materiaal, vooral in de juiste stijl, zal een uitstekend alternatief zijn voor het ontbrekende decor.

Wandpapieren in een toilet

Kleur oplossing

De kleurkeuze in het toilet is altijd bijzonder belangrijk geweest, omdat het doel van deze kamer vrij ongebruikelijk is, en in combinatie met het feit dat het toilet een van de koudste kamers is, is er beslist een speciale aanpak nodig. Het is niet alleen nodig om een ​​passende atmosfeer te creëren, maar ook om de ruimte op een visueel niveau te isoleren.

Het is om deze reden dat het wordt aanbevolen om heldere en ongewone kleuren te gebruiken. En het is niet nodig om de hele kamer zuur en helder te maken, genoeg zal een klein kleuraccent maken.

Probeer koude tinten te voorkomen, in elk geval zonder extra kleuren te gebruiken. Ook donkere kleuren zijn overbodig. U kunt echter in tegenstelling hiermee spelen, bijvoorbeeld een zwart-witte combinatie gebruiken. Bovendien kun je op zo'n manier spelen, niet alleen om de ruimte in te richten, maar ook om de functionele inrichting van de kamer te gebruiken. In de rest - kies kleuren op basis van uw eigen wensen en het ontwerp dat u aan het maken bent.

Beige behang in het toilet

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 63 = 70