Bed in de loft-stijl – industrieel accent (24 foto’s)

Slaapkamers in loft-stijl zijn kamers met een speciaal interieur, verrassende en verbazingwekkende eenvoud en vrijheid. In dergelijke ruimtes worden de elementen van de ruige industriële stijl en de zachte, rustige dingen van de recreatie- en ontspanningszone op wonderbaarlijke wijze gecombineerd. Het is onmogelijk om een ​​enkel en permanent beeld van het interieur in loftstijl te selecteren. Elke ontwerper heeft zijn eigen notie van "industriële" schoonheid en voegt unieke en unieke accenten toe aan de atmosfeer.

Beige bed in loft-stijl

Wit bed in loft-stijl

Frameless bed in loft-stijl

De indeling van de ruimte moet maximale aandacht krijgen, omdat het hok de aanwezigheid van een grote vrije ruimte veronderstelt. Je kunt een bed op verschillende manieren regelen:

 • in de nis - terwijl het bed is afgesloten van externe zichten door mobiele of permanente partities;
 • slaapkamer op de zolder (op het tweede niveau) is een goede optie van isolatie voor een rust in een ruime kamer;
 • een hoogslaper in het midden van de kamer is de meest voorkomende optie, waardoor u het hele interieur eromheen kunt bouwen. In dit geval kunnen meubels een echt kunstobject worden, dat overal in de kamer kan worden bekeken. Om een ​​uiterlijk van isolatie te creëren, kan een glijdend scherm in de buurt van het bed worden geïnstalleerd. Een modieus element in de slaapkamer in loft-stijl was de constructie van een valse muur, die de slaapplaats in grote kamers accentueert.

De rest van de inrichting is in de regel in willekeurige volgorde door de kamer heen gerangschikt.

Bed zonder een hoofdeinde in de loft-stijl

Bedhok in loft-stijl

Zwart bed in loft-stijl

Soorten bedden: korte beschrijvingen

Niet alleen eigenaren van grote appartementen kunnen het zich veroorloven om een ​​niet-standaard en uitdagende stijl in het interieur te belichamen. De juiste keuze van bedden is goed mogelijk om het hok in een compacte kamer uit te rusten.

1

Bed van pallets in loftstijl

Bed op het podium in de stijl van het hok

Bedhanger in de loftstijl

Op maat en aantal zitplaatsen

Fabrikanten geven bedden uit voor volwassenen en kinderen. Producten verschillen in grootte. Voor de kleuters is voorzien van modellen tot 160 cm, voor tieners -. Tot 190 cm Het bed lengte van 200 cm is een typisch voorbeeld van een volwaardig volwassen bed.

Op basis van de breedte van het meubel, de volgende uitvoeringsvormen bedden :. Single (80-100 cm) en dubbel bed - 150 cm modellen zijn meestal gemaakt in stappen van 20 cm Producten breedtes 140 en 160 cm kan worden beschouwd als compacte tweepersoonsbedden. stijl loft.

Houten bed in loft-stijl

Bed van hout in loft-stijl

Stijlvol bedontwerp

Door constructie

Rechthoekige vorm kan als traditioneel worden beschouwd voor loftstijl. Met een breed scala aan modellen kunt u het interieur op verschillende manieren decoreren:

 • een bed op poten kan als een klassiek model worden beschouwd. Voor de vervaardiging van de basis worden zowel hout als metaal gebruikt. Het bed van de array ziet er warmer en thuis;
 • Platformbedden zijn gebouwd op speciale sokkels. De rol van het platform kan worden uitgevoerd door een frame van balken, bekleed met stof of leer. Vooral stijlvol en origineel oogt een massief lederen platform, dat op harmonieuze wijze aansluit bij het industriële interieur van de kamer.

Houten en metalen bedden kunnen worden versierd met decoratieve klinknagels, die er in de fabriek uitzien. Om de functionaliteit te vergroten en ruimte te besparen, zijn de platforms uitgerust met speciale dozen, waarin u beddengoed of kleding kunt opslaan.

Lederen bed in loft-stijl

Bed gelamineerd in de loft-stijl

Bed uit een array in loft-stijl

Ongebruikelijke en industriële grove look bedden, gemonteerd op een platform van houten pallets. Bovendien is zo'n basis op geen enkele manier aangekleed / gedecoreerd en worden sommige items of dingen (schoenen, tassen) erin geplaatst. Afhankelijk van de wensen van de eigenaren kan de hoogte van een dergelijk geïmproviseerd platform verschillen - soms zijn er meerdere rijen pallets:

 • Een stapelbed in loftstijl wordt voornamelijk in de kinderkamer geregeld. Dergelijke modellen zijn meestal gemaakt van hout. In een tienerkamer is het mogelijk om een ​​tweelaags metalen bed te installeren, en onder de slaapplaats past de werkplek perfect;
 • een slaapbank is geschikt voor kleine ruimtes, de eigenaren die niet willen nemen met een klein gebied en proberen met alle middelen in de ruimte en de vrijheid van een loft stijl aan te brengen.

Om de taak te vergemakkelijken, is de keuken in eenkamerappartementen gecombineerd met een kamer en al in de studio is het mogelijk om een ​​sofa te plaatsen en op miraculeuze wijze de meest gedurfde projecten te realiseren.

De keuze van het bed is individueel. Om echter de sfeer van de stijl te behouden, moet u rekening houden met de ruimte in de kamer.

Tweepersoonsbed in loft-stijl

Bed van multiplex in loft-stijl

Bed met een hoofdeinde van pallets in de loftstijl

Op type hoofdeinde

Het kan worden geïntegreerd met de bodem van het bed of scharnierend zijn. In het eerste geval wordt het hoofd gemaakt van hetzelfde materiaal als de basis van het bed, en in het tweede geval kan de kop zachte (omzoomd stof, leer) of stijf (hout) zijn.

De hoofdeinden zijn gevormd uit speciale kleine dozen - opslagsystemen die nauw aan de slaapplaats zijn bevestigd.

In het interieur van de loftstijl vervullen de pallets vrij gemakkelijk de functie van het hoofdeinde. Om ervoor te zorgen dat de structuur esthetisch verantwoord en veilig is, is het wenselijk eerst de kisten te schrapen, dan primer en vernis. De houten structuur en het ruwe uiterlijk van de gecombineerde pallets passen naadloos in het industriële ontwerp.

Bed in een loft-stijl

Modulair bed in loftstijl

Bed op metalen poten in loftstijl

Hoe zelf een hoogslaper te monteren?

Deze stijl van interieur laat nogal wat artistieke nalatigheid in de objecten toe, dus het is niet moeilijk om dingen van de noodzakelijke stijl te maken.

Om het bed op te halen, hebt u nodig: houten pallets, lak, verf, spijkers, hamer. Het aantal pallets wordt individueel bepaald en is afhankelijk van de grootte van het bed (eenpersoons- of tweepersoonsbed) en de wensen van de eigenaren.

 1. Alvorens de constructie te assembleren, moeten de dozen enigszins veredeld zijn. Alle externe oppervlakken van de pallets worden geschuurd, behandeld met een primer en geverfd of gevernist.
 2. De dozen worden aan elkaar bevestigd. Een dikke matras met kussens wordt op de structuur gelegd, linnen is bedekt.
 3. U kunt ook pallets gebruiken om het hoofdeinde te versieren. Als u niet zo'n hoop pallets wilt, is het beter om zonder een hoofdeinde te doen, alleen als nachttafels comfort te bieden.
 4. De functie van de nachtkastjes kan worden gemaakt door kleine dozen die zijn geverfd met dezelfde verf als de pallets.

Interieur in loftstijl is onvoorspelbaar en dynamisch. En de slaapkamer is geen uitzondering. Een gezellige rustplaats kan in het midden van de kamer worden geplaatst of een bed achter een valse muur worden geplaatst. Eigenaren van een bescheiden pand kunnen ook het interieur van slaapkamers stylen onder de loft-stijl. Om dit te doen, is het voldoende om oppervlakken te hebben met metselwerk (of de imitatie ervan), een grote hoeveelheid licht, vrije ruimte en metaal / hout in de omgeving.

Grijs bed in loftstijl

Bed in een slaapkamer in loft-stijl

Bed in een loft-stijl

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

4 + 2 =