Voordelen en kenmerken van de sofa-baby (25 foto’s)

Sofa-baby is een populair model van een slaapplaats voor kinderen en tieners. Het ontvouwt zich tot de grootte van een full-sized eenpersoonsbed, terwijl het in opgevouwen toestand bijna dezelfde plaats inneemt als een fauteuil. Ook kan dit model worden gebruikt als een extra bed in het land, in de logeerkamer of in een klein appartement. Een breed assortiment van variëteiten, kleurencombinaties en stoffeerkwaliteit past perfect in een opvouwbare sofa in elke kamer.

Fluwelen bank baby

Witte sofa baby

Kenmerken van een sofa-baby

Meestal wordt een kleine slaapbank gekocht door de eigenaren van een klein appartement of een villa. Dit is een uitstekende optie voor een tweepersoonsbed voor diegenen die moeten nadenken over het rationele gebruik van elke centimeter van een kleine kamer.

Kinderbank met katoenen bekleding

Sofa baby in het interieur

Sofa baby in een kooi

De slaper is het centrale element van de kamer, maar er moeten andere meubels in de kamer zijn, dus het is beter om een ​​kleine bank te kiezen dan een grote hoekbank te plaatsen die de hele plaats in beslag zal nemen. Met een compacte bank kun je de ruimte naar eigen wens gebruiken, zonder je zorgen te maken over waar je een grote bank kunt zetten.

Sofa baby vouwen

Bankbaby in retro stijl

1

Sofa baby roze

Gezien het feit dat de babyzetel meestal in de kinderkamer wordt geplaatst, moet deze een heldere kleur hebben en geschikt zijn voor het algehele ontwerp van de kamer. Dergelijke meubels kunnen universeel of kindgericht zijn.

Kinderbank baby

Baby voor twee personen

Bij het maken van een dergelijke bank wordt het accordeontransformatiemechanisme gebruikt. Dit zorgt voor een paar minuten om het te ontbinden en het te verzamelen. Met deze taak kan het kind zelfs zonder de hulp van ouders het hoofd bieden, maar het grote voordeel is het compacte formaat, waardoor er in de kamer voldoende ruimte is voor actieve kindspellen en de creativiteit van kinderen.

Sofa baby grijs

Blauw babyblauw bank

Sofa baby van velours

Afzonderlijk moet opgemerkt worden dat het bank-baby type "clamshell" is. Dit ontwerp is minder betrouwbaar en moeilijker te ontvouwen. De meeste van deze modellen hebben echter lamellen en een matras van voldoende hoge kwaliteit. Dit maakt ze geschikt als ligplaats voor een kind. Tegelijkertijd zijn de kosten van een dergelijke clamshell lager dan die van karkasbanken.

Leren bank

Sofa baby rood

Sofa baby in loft-stijl

Voor- en nadelen

Kinderbank-baby is comfortabel in gebruik en heeft ook compacte afmetingen, maar dit zijn niet alle voordelen die dit type meubel bezit. De belangrijkste voordelen van gebruik zijn:

  • Goede prestaties. Uitrolbare banken hebben een stevige doos en een zich ontvouwend accordeonmechanisme, waarmee zelfs kinderen kunnen omgaan.
  • Uitvoerbaarheid. Uitstekende keuze voor kleine kamers. Het is handig om het in de kinderkamer, op het platteland, in de woonkamer en zelfs op kantoor te zetten.
  • Betaalbare kosten. Als u goedkoop meubilair nodig heeft, is de babybank een goede oplossing.
  • Betrouwbaarheid. Het accordeonmechanisme is zeer betrouwbaar en is ontworpen voor permanent gebruik.

Er is nog een belangrijk pluspunt van dergelijke banken voor kinderen - het is hun veiligheid. Ze onderscheiden zich door de betrouwbaarheid van de constructie, goede orthopedische eigenschappen, comfortabel en duurzaam accordeonmechanisme.

Kleine bank

Sofa baby in Art Nouveau-stijl

Sofa baby met een ottomane

Typisch, de modellen van dergelijke banken hebben geen hoeken, en hun armleuningen zijn afgezet met stof. Voor de productie van banken voor kinderen worden milieuvriendelijke en veilige materialen gebruikt die geurloos zijn en geen allergische reacties veroorzaken. Bij het kiezen van dergelijke meubels moet u echter de kwaliteitscertificaten onafhankelijk controleren.

Paarse sofa baby

Sofa baby met een geometrisch patroon

Sofa baby in de woonkamer

Selectieregels

Het kopen van een kwalitatieve, duurzame, comfortabele en veilige baby-slaapbank is geen gemakkelijke taak. Wanneer u dergelijke meubels kiest, moet u eerst weten waar u op moet letten. Dit zal helpen om een ​​optimale bank te kopen die vele jaren meegaat zonder verlies van uiterlijk en prestaties. Bi
j het kiezen van een babyzetel moet u op dergelijke aspecten letten:

  • Ecologische reinheid van materialen. De primaire taak van de ouders is om zorg te dragen voor de gezondheid van het kind, dus de materialen die worden gebruikt bij het maken van de sofa moeten voldoen aan hygiënische en hygiënische normen.
  • Kenmerken van het ontvouwingsmechanisme. Het ontwerp moet ook voor het kind comfortabel en begrijpelijk zijn, zodat hij zelf zijn slaper kan opvouwen en opmaken.
  • Dimensies. Het grote voordeel van een sofa-baby is het compacte formaat, dus bij het kiezen van een bank-baby moet rekening worden gehouden met de afmetingen. In dit geval moet u het oppervlak van de kamer vergelijken, evenals de benodigde grootte van het bed.
  • Kenmerken van een matras. Voor comfortabel slapen moet de matras worden gemaakt op basis van veerblokken. Dit zorgt voor een gezonde en gezonde slaap, evenals een lange levensduur van de bank.

Sofa-bed-baby is de optimale oplossing voor een kinderkamer, een zomerresidentie, een kantoor, een ruimte voor gasten of een hal. Het is uiterst compact, maar tegelijkertijd wordt een volwaardige slaapplaats gevormd in de ongevouwen vorm en met een ruime keuze aan kleuren, vormen en stoffen kunt u de perfecte bank kiezen voor elke stijl van zitten.

Bank baby met lade

Sofa groene baby

Gele bank baby

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

60 − = 54