Lyse farver accenter i interiøret: Finhed af placering (29 billeder)

For at genoplive interiøret skaber man en positiv stemning og hygge i det og tilføjer lyse accenter til det. Under farven accenter menes objekter, der adskiller sig fra indretningens basale tone. I rollen som sådanne genstande kan der udføres en række detaljer af indretning, tekstilvarer, møbler, planter og meget mere. Hvis du ønsker at diversificere det neutrale interiør, fylder det med friskhed, originalitet, så lyse accenter vil hjælpe til nemt at realisere dette mål. Det vigtigste er at bestemme den valgte stil, individuelle præferencer og andre vigtige punkter.

Lyse accenter
Lyse accenter

Den gennemsnitlige indretning af moderne værelser er hovedsageligt repræsenteret i pastelfarver. Møbler fremstilles som regel i chokolade og beige farver. Denne farveskema er universel og forstyrrer ikke i lang tid. Opdater eller genoplive det velkendte interiør kan være ved hjælp af rige møbler og forskellige tilbehør, der effektivt vil blande sig i baggrunden af ​​et neutralt farveskema.

Selv et lille lyst element kan bringe nyhed ind i rummet, spektakulære. En lys og smuk palette er acceptabel i forskellige værelser.

Især vil det være relevant i køkkenet, i det indre af stuen, i børnenes værelse. Selvom dine planer ikke omfatter køb af nye møbler, kan du nemt omdanne rummet ved hjælp af forskellige tilbehør: lysestager, vaser, puder, malerier og meget mere. Desuden kan du, hvis du ønsker det, vise fantasi og omdanne de eksisterende møbler i en lejlighed eller et hus.

Lyse accenter
Lyse accenter

For eksempel kan du ændre polstring af sofaen eller lænestole, udvide de enkeltfarvede puder på sofaen med en lys applique mv. Med lyse accenter, skabt af egne hænder, bliver interiøret særligt hyggeligt.

Lyse accenter
Lyse accenter

Det har længe været bevist, at lyse farver hjælper med at forbedre humøret og gøre en person lidt lykkeligere. I den henseende, hvis dit humør er kedeligt, og du ikke har nok positive følelser, så tilføjer du lyse farver, du kan ændre verdens opfattelse til det bedre.

Lyse accenter

Hvordan vælger du den rigtige farve?

Før du indstiller lyse accenter i indretningen, skal du bestemme farven. Det er nødvendigt at vælge ikke en nuance fra gammaen, der allerede er præsenteret i et interiør, nemlig farve. Slutresultatet afhænger af flere muligheder:

  • Varm og kold palette. Hvis rummet er udført hovedsageligt i varme farver (beige, sand, appelsin, fersken, brun), så i rollen som en saftig accent bør vælge en kølig skygge. Dette vil understrege varmen i rummet og afkøle rummet lidt. Og omvendt vil det indre af en kølig farve se godt ud, hvis den er fortyndet med genstande lavet i varm farve.
  • Anvendelse af "komplementære" ordningen. Med denne metode til at omdanne interiøret kan rummet kraftigt oplades med stærk energi. Denne ordning er relevant for værelser, hvor et stort antal mennesker akkumuleres. Disse værelser omfatter stuer, køkkener, legerum. I tilfældet med yderligere farver anvendes nuancer, der er modsat hinanden. I accentfarvens rolle anvendes en, som er ekstra for hovedskalaen. For eksempel, hvis rummet er lavet i appelsin, så rollen som lyse accenter skal være blå og blå palette.
  • Brug af et "analogt" kredsløb. Denne mulighed er perfekt til stille værelser, hvor harmoni og hygge regerer. For at oversætte denne ide til virkelighed, bør du prioritere paletten, som ligger ved siden af ​​de vigtigste og yderligere farver. Hvis rummet er lavet i blåt, er det tilrådeligt at vælge grønne nuancer. Det indre af ferskenfarveskalaen kan omdannes ved hjælp af en bæreskala.
  • Neutral interiør og accenter. Hvis interiøret udføres i et fastholdt farveskema, så kan du bruge enhver palette. Hvis det ønskes, kan du anvende flere farver på en gang for at skabe lyse pletter.

Køkken: Hvordan placeres lyse accenter korrekt?

Ved hjælp af lyse accenter kan du nemt ændre det velkendte køkkenindretning. Køkkenet er et vigtigt rum i ethvert hus. I denne henseende bør dets interiør være harmonisk og hyggeligt.

Lyse accenter

Lyse accenter

Farveområdet af vægge, loft, køkkenmøbler er ekstremt vigtigt. Vælg det er nødvendigt under hensyntagen til parametrene i rummet, belysningen, interiørets stil. Det skal huskes, at mørke farver gør køkkenet visuelt mindre, mens lyse farver tvert imod er større.

Ved hjælp af en kold palette kan du skabe en behagelig atmosfære af kølighed og friskhed i køkkenets indre.

De skal bruges i værelser, der vender mod syd. Hvis belysningen af ​​rummet ikke er tilstrækkelig, er det ønskeligt at vælge varme eller rolige nuancer. En varm farveskema vil bidrage til at tilføje et værelse af hygge og varme.

Lyse accenter
Lyse accenter

Hvis du korrekt placerer lyse accenter i interiøret, så vil det spille på en ny måde, det vil se originalt og attraktivt. Accenterne kan arrangeres ved hjælp af en række lyse genstande: tekstiler, tallerkener, møbler. Hvis rummet er lille, så er det nok at bruge et fængende element. Husk, at mættede farver skal
have enkle geometriske former. I den henseende er det bedre ikke at bruge pretentiøse og for meget originale møbler. Så rummet kan virke overbelastet. Den perfekte mulighed er et spil af kontraster. Brug ikke mere end to eller tre lyse elementer indendørs.

1
Lyse accenter
Lyse accenter

For nylig er efterspørgslen efter indretning af køkkenet, som har en elegant hvid farve, stor efterspørgsel. Denne farve er perfekt til enhver stilløsning. Det hvide interiør ser raffineret og stilfuldt ud. Men hvis der er meget hvid farve i køkkenet, begynder personen hurtigt at blive træt. Meget lyse og fashionable vil se lyse køkkener, fortyndet med saftige pletter.

Lyse accenter
Lyse accenter

Køkken i lysegrå farver ser ædle og luksuriøse ud. Det harmonerer perfekt med lilla, lyserøde, lyseblå farver. Originale og smukke køkkener med neutral farve i kombination med lyse grønne, røde, orange accenter.

Lyse accenter
Lyse accenter

Mættede farver i køkkenet udfører ikke kun en dekorativ funktion. Så røde og orange farver vækker appetit. Og blå, grønne nuancer, tværtimod er det dæmpet. En sådan indretning er en glimrende løsning for dem, der ønsker at slippe af med ekstra pund.

Lyse accenter
Lyse accenter

Psykologiske aspekter af lyse accenter i interiøret

Ethvert element i situationen i rummet kan fungere som en klar accent. Brisk indeslutninger hjælper i et lille rum for at tilføje mellemrum og fylde det med originalitet. Lyse pletter fylde med friskhed, originalitet og hygge. Ved hjælp af en accentfilosofi med minimal materialomkostninger kan du ændre indretningens stil. For eksempel kan stuen ændres uden for anerkendelse, hvis du tilføjer et stilfuldt og spektakulært panel, fængende puder, originale vaser. Lyse accenter vil være særligt passende i et neutralt interiør. Det vigtigste er at respektere den forholdsmæssige balance. Hvis du oversætter rummet med et lyst interval, så bliver det hurtigt i en person, der bliver træt.

Lyse accenter
Lyse accenter

At vælge en rig palette til indretningen, må ikke styres kun af modetrends. Det er tilrådeligt at sætte dine egne præferencer først. Ved hjælp af en lys palette kan ejeren af ​​en lejlighed nemt demonstrere sin individualitet, unikke smag, hvilket gør interiøret komplet. Gæster og lukkede mennesker vil med glæde bruge tid i et rum, hvor mættede farver blandes harmonisk med hovedpaletten.

Særlig opmærksomhed bør gives til blomsteraccenter. Med deres hjælp kan du skabe en særlig komfort i rummet.

De glæder øjet. Ved hjælp af blomster kan du dekorere tapetet. Meget populære kunstpaneler og en række vinylklistermærker. Meget smukt vil se på tapetet i lyse farver af billedet af lyserød farve.

Lyse accenter
Lyse accenter

Lyse gamma-ladninger med et positivt humør giver livskraft og komfort. Arranger lyse punkter i rummet kan være på en række steder. En mættet farve hjælper med at give originalitetens indretning. I rollen som et lyst sted i rummet kan du handle og selve muren.

Lyse accenter
Lyse accenter

I dag er det meget fashionabelt at bruge lamper. De fylder rummet med en varm eller kold farve, hvilket giver det hygge.

Lyse accenter
Lyse accenter

Foretrukne lyse accenter i interiøret, skal du sikre dig deres relevans. Valget af farve er ikke let, det ligner ikke ståhej. Kompetent at vælge lyse accenter, du kan fylde rummet med friske, attraktive farver.

Lyse accenter
Lyse accenter
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

60 − = 56