Sådan laver du et loft i et bad selv: vigtige øjeblikke og designfunktioner

En sådan struktur, som et bad, kræver ejeren informeret beslutninger, fejl er ikke tilladt, fordi de anvendes i byggeriet materialer, skal opfylde specifikke parametre og krav. De skal modstå varme, fugt, vand, og de skal holde varmen, hvilket er så vigtigt. Lige så vigtigt er designet selv, som bestemmer levetiden og dets kvalitet. Du kan lave et loft i badet med dine egne hænder, men for dette skal du vide om regler og træk ved det udførte arbejde.

Bjælker på loftet i badet

Træloft i badet

Valg af materiale

Hvis man beslutter sig for at lave et loft i badet med egne hænder, uanset om det er en stenbygning eller en træ, skal man forberede sig på, at forsigtig forberedelse er påkrævet. Loftet i badet vil være lavet af flere lag:

 • Dekoration af loftet;
 • Fugtisolering;
 • Termisk isolering;
 • Dampisolering;
 • Gulvbelægning.

Hvert af lagene kræver udvælgelse af individuelle materialer, der kan levere kvalitetsdækning.

Det mest egnede materiale til arkivering er et træbræt. For at armere loftet i badet, kan du bruge kalk, det har et smukt udseende, gyldenbrun, bortset fra at hun har en mild behagelig duft. Det har høje egenskaber, høj temperatur er ikke forfærdelig, høj luftfugtighed påvirker ikke dens tilstand, og den deformerer ikke.

Loftet i badehuset

Loft i et bad af foring

Desuden kan loftet i russisk bad være lavet af asp og lærk, fordelen ved dette materiale er, at det tørrer hurtigt og ikke rådner, men der er en fejl på et par af materiale kan blive mørkere, hvis den visuelle side er ikke meget vigtigt, kan det sikkert vælge .

Men det er bedre at ikke bruge nåletræer. Sagen er, at fra indflydelse af høj temperatur fra logerne vil der være en harpiks, som kan forårsage en forbrænding i en person.

Når du vælger materialet, skal du sørge for, at det ikke har revner, knuder eller skader. Et bord med defekter er ikke egnet, bortset fra et fladt bord kan du bruge en bunke. Når det er planlagt at udstyre loftet, skal bordet være mindst 50 mm. Før du begynder at arbejde med bordet, skal det behandles korrekt, efter råd fra fagfolk, det skal imprægneres med specielle midler, der beskytter mod destruktion.

1

Isolering af loftet i et foliebad

Loft i et lærkets bad

Termisk isolering

Et af højdepunkterne for badet, hvor hurtigt det bliver varmere, og hvor lang tid holde varmen, på grund af dette vil afhænge af forbruget af materialer, der er brugt på opvarmning, så isoleringen af ​​loftet i badet - et meget vigtigt punkt, som kræver særlig opmærksomhed. Der er flere muligheder for at isolere loftet i badet:

En fremragende mulighed for isolering er mineraluld, hvis vigtigste fordele er:

 • Termisk isolering;
 • Lydisolering;
 • Kan ikke brændes;
 • Har ingen skadelige stoffer.

Når du vælger den, som er nødvendige for at være opmærksom på tykkelsen: Det skal være 10 cm eller mere, er det bedre at vælge rullen basalt, men desværre, det har også ulemper, fugt mister sine egenskaber, og kræver god isolering, bortset fra at det har en høj prisen.

Opvarmning af loftet med mineraluld i et bad

Montering af paneler fra et træ i et bad

Helt varmt loft vil blive opnået, hvis du bruger penoizol, derudover er det helt tilgængeligt. Det er meget nemt at arbejde med det, det har høj varmeisoleringsevne, men hvis du skal reparere loftet i et bad, kan du ikke installere det igen, så det er simpelthen smidt ud.

Du kan bruge det tilgængelige materiale - udvidet ler. Det er et let materiale, der holder varmen godt, men for at det skal være en god termisk isolator til et bad, skal du have et lag på mindst 30cm.

Og endnu et opvarmning loftsmateriale - ler, sand, savsmuld. Dette er en overkommelig løsning, der giver den nødvendige varmeisolering, men selve processen er ret besværlig. I første fase er der lavet en ælte ler, som er lagt ud fra loftsiden, et omtrentligt lag op til 3 cm. Det er nødvendigt at vente, indtil laget er helt tørt, hvorefter leret er dækket med savsmuld og sand hældes over det.

Gulvbelægning i badet

Loft i et bad af ubebyggede brædder

Materialer til beskyttelse mod damp

Det er lige så vigtigt at vide, hvordan man laver et loft i et bad, så det ikke falder ind under dampens indflydelse, fordi det kan ødelægge isoleringen. Hvis du ikke sikrer en ordentlig beskyttelse, vil fugt ophobes i isolationslaget, og før eller senere ophører det med at give den nødvendige varme.

Det bedste beskyttelsesmateriale i dette tilfælde er folie. Dens loft trim følger: Det er nødvendigt at dække hele overfladen og efterlade lapning vægge, hvis længde bør være mindst 10 cm Dette gøres for at arbejde i en efterfølgende proces, denne beskyttelse er blevet forbundet med en dampspærre ..

Da folien ikke er et meget billigt materiale, kan det erstattes lettere. For eksempel anvendes også polyethylenfilm, papir, der er præimprægneret med voks. Det skal med det samme bemærkes, at disse materialer ikke er så effektive og har et kortere livstid.

Fugtbeskyttelsesmaterialer

Beskyttelse mod fugt skal være stærk, pålidelig og kvalitet, og sådanne egenskaber har foliemateriale: det er meget nemt at arbejde med og det kan give alle de nødvendige betingelser. Ved stabling skal materialet hæftes.

Den kan udskiftes med billigere beskyttelsesmateriale, f.eks. Polyethylenfilm, men kvaliteten af ​​beskyttelsen vil være meget lavere. Hvis sådant materiale vælges, skal det være af høj styrke.

Afslutning af loftet i badet

de
koration

Når alle materialer til arbejde er valgt, kan du fortsætte til en proces som at afslutte loftet i et bad. Der er flere muligheder, hvordan man dekorere og hver ejer vælger den mest acceptable.

podshivnoy

En sådan mulighed som et falsk loft i et bad er for det første praktisk, fordi det har plads til et loft, hvor du kan gemme attributter til et bad.

Arbejdsfaser:

 1. Når slagtekroppen er færdiggjort fra træet, skal kantpladen sys på indersiden.
 2. Yderligere arbejde vil finde sted fra loftet. Det første lag er en dampspærre, som ligger mellem logs.
 3. Det næste lag er en varmelegeme, det er nødvendigt at dække hele overfladen, så der ikke er hulrum.
 4. Så følger laget af vandtætning.
 5. Øverst er alle beskyttelseslag dækket af gulvbelægning.

Alle lag af beskyttelse er lagt på en sådan måde, at den sidste vandtætning ikke er over bjælkerne. Samtidig er det nødvendigt at observere den krævede tykkelse af hvert lag, så de kan udføre deres funktioner.

Loft i dampbadet

græsning

Hvis et gulvbelægning er lavet i et bad, kan ejeren spare på omkostningerne ved de anvendte materialer. Desuden er dette en forholdsvis let metode til arrangement. I dette tilfælde har bygningen ingen loftsrum, og den eneste ulempe ved dette loft er, at den ikke kan bruges i store bade. For eksempel, hvis der er et dampbad, et hvilestue til et bad, et vaskerum, vil denne mulighed ikke fungere. Med denne metode skal loftet i badspændingen ikke være mere end 250 cm. Ellers vil strukturen være ustabil.

Sagen er, at med denne metode vil belastningen gå til væggene, fordi loftpladerne ligger på loggrammen.

Arbejdsfaser:

 1. I første fase er det nødvendigt at lægge tavlerne på indersiden over kanten af ​​væggene på bjælken. Brædderne skal have en tykkelse på ca. 40 cm, det er nødvendigt at forsegle, så der ikke er huller og revner.
 2. Dernæst skal du dække brædderne med et lag dampspærre, det er let at rette med en hæftemaskine.
 3. Til loftet var varmt, du har brug for et lag af isolering. I dette tilfælde er mineraluld ideel. Hvis det bruges, for eksempel udvidet ler, er det nødvendigt at lave nederdele.

Dette er den nemmeste og nemmeste måde at arrangere loftet på, men husk at det kun er egnet til små bade. Derudover er det meget nemt at beskadige det varmeisolerende lag, da loftet repareres, da det simpelthen ikke har et beskyttende lag.

Dampisolering af loftet i badet

Sandwich paneler

I et murstenbad er sandwichpaneler ofte installeret, som har mange fordele, blandt hvilke de vigtigste er:

 • En lille omkostning for et sandwichpanel;
 • Lille størrelse;
 • Ikke forskellig i vægt
 • Sandwichpaneler har et højt niveau af varmeisolering;
 • Under samlingen af ​​sandwichpaneler tager det ikke meget tid og kræfter;
 • Der er en fremragende isolering af lyde;
 • På grund af den specielle produktionsteknologi er sandwichpaneler præget af en lang levetid;
 • Materialet er modstandsdygtigt over for både lave og høje temperaturer;
 • Sandwichpaneler er helt sikre for menneskers sundhed, har ikke toksicitet.

Grundlaget for dette materiale er en plade af træ. Under produktion anvendes to plader, mellem hvilke et opvarmningslag er lagt.

Loft loft i badet

Blandt de typer fyldstof, der bruges til plader, foretrækker fabrikanter:

 • Polyurethanskum;
 • Mineraluld;
 • Skum.

Under konstruktionen er det muligt at bruge nogle muligheder, men hvis vi taler om miljøvenlighed, er det bedre at give fortrinsstilling til mineraluld. Resten er mindre miljøvenlig, men de har en høj evne til at isolere lyd, for at holde varmen lav. Hvis brug af polyurethanskum eller skum er beregnet, skal skorstenisolering være påkrævet. Hvis du er interesseret i at isolere loftet på badet udenfor, er denne mulighed ideel.

Loft fra foringen i badet

Hvordan installeres en sauna ved hjælp af sandwichpaneler?

Badet er bygget i adskillige trin, som kan opdeles kondenseret i:

 1. Design af badet. Denne proces kan gøres selv eller ty til hjælp af en typisk. At kende panelets dimensioner, der beregner længden af ​​væggene for det minimale antal materialeskæringer, er en simpel procedure.
 2. Efter at have købt de nødvendige materialer, kan du gå videre til fundamentet. Du kan vælge en konstruktion af columnar eller båndtyper. Valget afhænger ikke kun af, hvor komplekse designet er, men også grundvandet.
 3. Det næste skridt er at oprette en boks. Under konstruktion anbefales brug af plader, hvis tykkelse er mellem 7,5 og 10 centimeter.
 4. Opførelse af taget. Dette element skal bygges i ensidet eller tohældet form, da strukturen ikke kan klare tunge belastninger.
 5. Den sidste etape er udsmykning på ydersiden og indvendig. Her kan du bruge ethvert materiale, du kan lide. Den mest anvendte nu er en kalkbræt. Yderligere isolering af bygningen er ikke nødvendig.

Nu hver vært ved hvordan man laver et loft i badet, som er af høj kvalitet og har en lang levetid. Hvis rummet er et stort dampbad og det spørgsmålet, hvordan man kan dekorere loftet i pomyvochnaya og i loungen samt og i badet. Sagen er, at i det fælles rum og pomyvochnaya bad også øger temperatur, høj luftfugtighed, damp, og loftet er den samme effekt som i dampbadet, overfladen kræver også beskyttelse, så hvordan at armere, installere og lappe loftet, ejeren kender allerede , og der må ikke opstå vanskeligheder.

Det vigtigste i arrangementet er at tage behørigt hensyn til kvaliteten af ​​materialer, der vil beskytte, så vil dette design virkelig give pålidelighed og kvalitet.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

20 + = 25