Badets indretning: Moderne og smuk dekoration (52 billeder)

Design bade - et komplekst problem, der kræver særlig overvejelse. Udseendet er normalt ikke interesseret i mennesker, og det interne arrangement af et dampbad, et vaskerum eller en sauna kræver særlig opmærksomhed. Professionelle tilbyder forskellige ideer til udsmykning, så det er værd at overveje et værelse i russisk stil, så at gøre arbejdet korrekt og finde trøst.

Bad med vinduer

Interiør af et kar af en tønde

Interiør af et bad fra en bar

Indretning bade

Interiør af et bad fra et træ

De vigtigste øjeblikke i badets design

I et landhus skal der være et hvilested. Normalt bliver hovedproblemet det indre af badet, da det er disse værelser, der tiltrækker folk. Et simpelt dampbad eller en vask er usandsynligt at interessere gæster eller familiemedlemmer, så det er værd at overveje de vigtigste punkter:

  • Optimal layout;
  • Træ i dekoration;
  • Komfort i detaljer.

Når vi skal skabe det indre af et bad med egne hænder, skal vi først overveje hvert emne i detaljer. Oplysningerne vil være nyttige til korrekt udførelse af det nødvendige arbejde og deres hurtige opsigelse. Bare tag ikke et færdigt professionelt projekt, da de planlagte handlinger kan vise sig at være et ubærbart arbejde for en person.

Bad med mosaik i det indre

Indretning af badet i øko-stil

Interiør af badet fra foringen

Indretning af det finske bad

1

Indendørs af sauna med saunaovn

Optimal layout

Badets indvendige design kræver nødvendigvis et præcist design. Det skal angive alle lokaler, herunder omklædningsrummet. Dette giver dig mulighed for at tænke gennem planlægningen uden at savne vigtige detaljer. Når du forbereder fremtidige skillevægge, skal du beregne området for vask og dampbad.

Interiør af et badhus

Interiør af et egetræ

Indendørs bad med bruser

I beregninger forlader de normalt 2/3 af det samlede areal. Derfor kræver projektet ikke særlig viden. Selvom dekorationen i den russiske stil også giver mulighed for reduktion af dampbadet for at øge andre værelser, men dette layout er ubelejligt for en stor familie.

Rummeligt dampbad
Usædvanlig terma med glas

Interiør af badet

Interiør af et rundt bad

Indvendig af et bad med solseng

Træ i dekoration

Indretning i russisk stil indebærer brug af træ. Det anses for at være det eneste nyttige materiale, der giver mulighed for at skabe et hyggeligt indvendigt bad. I dette tilfælde er værelserne fyldt med naturlig varme, hvilket tyder på at bruge mere tid i et landhus.

Logs forbløffer med sin naturlige skønhed. Med deres hjælp bliver omklædningsrummet selv omdannet. Afslutning af saunaen med en swimmingpool udføres også ved hjælp af naturlige materialer. Moderne unge forlader ikke det naturlige, så lige uden for et lille smukt hus ligner en eventyrhytte.

Forskellige typer træ i dekoration
To typer træ i badet

Komfort i detaljer

Vurderer badeværelset indvendigt udenfor, folk kan ikke se den rigtige skønhed. Ikke kun logs skaber behagelige fornemmelser, planlægning og andre detaljer er også vigtige. Kosigheden er udelukkende skabt af ubetydelige detaljer, som påvirker miljøet.

Indretning i russisk stil kræver omhyggeligt valg af nyttige ting. På væggene vil der helt sikkert være klæder, på bænkene vil der være badekar og endda hatte til et træ dampbad. Sådanne ting understreger naturen, uden hvilken det er umuligt at forestille sig en behagelig hvile i huset. Projektet tager ikke højde for sådanne finesser, de skal tilføjes uafhængigt.

Usædvanligt bad design
En stor bænk i dampbadet i et bad

Indretning af badet i jugendstil

Indvendigt vaskerum i badet

Interiør af et lille bad

Særlige dele af badet

Hvis du vurderer badets indretning, skal du ikke tage udgangspunkt i projektet. Selv i en håndvask på papir er det ikke muligt at angive de nødvendige detaljer. Professionelle foretrækker at bruge klassiske receptioner til et vaskerum med en swimmingpool, men layoutet tager også højde for tilstedeværelsen af ​​særlige steder i huset.

  • Anteroomet;
  • Hvileværelse.

Ofte er folk skeptiske over for disse lokaler. De mener, at vask med poolen er mange gange mere vigtigt og nyttigt. Selv om hun stadig foretrækker at slappe af lidt og snakke.

Dampbad projekt

Interiør af et bad fra en lærke

Interiør af et bad fra en matrix

Omklædningsrummet

Indretningen af ​​en lille trævasker er enkel. Hvis du ser detaljeret ud i logens badehus, kommer komplekse detaljer frem for dine øjne, især et sted til at skifte tøj. Moderne ideer tilbyder ofte en traditionel gang, men et sådant skridt vil være en fejltagelse.

Venterummet bør være det bedste sted at slappe af. Hvis fliserne bruges til færdiggørelse af fliser, skal du denne gang overlade standardmaterialerne. Hvis layoutet forlader et lille område, er designet fra foring eller træ bedre. Dette vil understrege integriteten af ​​billedet, bevare hjemmet hygge.

Baggrundsbelysning i badet

Interiør af et bad med hylder

En sofistikeret tilgang til færdiggørelse af et lille værelse giver udførlig funktionalitet. Designere vurderer omhyggeligt rummet for at gøre det praktisk og nyttigt. Derefter efterlader selv skiftende tøj efter sig selv kun hyggelige fornemmelser.

Interiør af et lille omklædningsrum
Interiør af et lyst omklædningsrum med en samovar
Komfortabelt omklædningsrum med opholdsområde

Interiør af badet fra foringen

Indvendig af verandaen i badet

Hvileværelse

En separat samtale er værdig til udformningen af ​​hvileværelset i badehuset. Dens design kræver meget tid og penge, men der er billige ideer, der giver mulighed for planlægning. I vasken kan du skabe trøst, men det er bedre at tage alvorligt på det sted, hvor folk bruger lange timer.

I en lille landsby pomovochnoy forbliver gæsterne i et par minutter, og derefter går i hvile. På dette tidspunkt har de mulighed for at vurdere miljøet og se detaljer. I huset er det lettere at skabe et behageligt interiør, fordi du bør tænke på komplekse kombinationer.

Rummelig lounge i badet

Interiør af et bad med et vindue

Afslutning af badet indeni

Indvendigt bad med panoramavindue

Det indre af dampbadet i badet

For det første skal du kombinere logs og civiliserede former for rekreation. Som et resultat heraf rummer rummet ofte et billard eller en minibar. Og omkring væggene og gulvene går det samme ud efter landsbyens stil. På grund af dette bevares det indre rums integritet, der er nyttigt til fuld afslapning.

Du bør også tænke på, hvordan du sikrer en god hvile efter saunaen. Den klassiske mulighed er te med slik, og du kan ikke nægte det, så værelset skal have plads til træskårne møbler, især bænke og borde. De overraske med deres levetid og understreger naturen af ​​indretningen.

Et hvileværelse i et bad i etno stil
Lounge med adgang til poolen
Rekreative område på anden sal i badet

Er det værd at bruge penge på efterbehandling?

Ofte foretrækker folk at lave reparationer i huset, men forlader deres eget bad uden opmærksomhed. De anser det for kun at være en del af infielden, der anvendes i sjældne tilfælde. Denne fremgangsmåde afviser selve essensen af ​​rekreation i forstæderne. Siden oldtiden har folk været ædru og sprøjtet i en skrifttype. Procedurerne genoprettede deres styrke og gav dem sundhed, så nu skal du ikke give op.

Hylder af usædvanlig form i badet

Indretning af venterummet med vask

Indretningen af ​​omklædningsrummet

Interiør af det russiske bad

Moderne ideer giver gode muligheder. Designere selv et påklædningsrum opfattes som et separat værelse, så gå ikke glip af chancen for at ændre det. Ja, nogle kontantomkostninger vil blive påkrævet, men de vil hurtigt retfærdiggøre sig selv og give personen afslapning efter en hård arbejdsuge.

Designet af en sauna eller et bad er et vanskeligt problem, familier møder. De bør stole på forslag fra fagfolk eller omhyggeligt evaluere hver kvadratmeter lokaler. Derefter vil de være glade for at tilbringe tid inde, hviler fra varmen eller frosten.

Komfortabel bænk i en lille terma i et bad
Traditionelt dampbad design

Indendørs af saunaen

Grå interiør i badet

Interiør af et fyrretræ bad

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

32 − = 22