Badehus i landstedet: funktioner og fordele (22 billeder)

Mange grundejere drømmer om at udstyre et badehus, men ofte er der simpelthen ikke nok plads. I dette tilfælde kommer badet til redning i form af en tønde. Det kan være af forskellige størrelser, hvilket er meget praktisk. Træfat til bad kan bestilles i specialiserede onlinebutikker. Og efter levering kan du dekorere det ud fra din egen smag, så hvert bad vil være anderledes.

Bad Barrel
Banya-tønde ved hytten

Hvad er badetøj?

Selve tønderen er lille, men på trods af det indeholder den en temmelig stor termæ, hvor fire voksne kan passe, og der er også et lille hvileværelse. Denne version af tønderen er den mest typiske, men der er andre.

Et bad med brusebad er praktisk for folk, der ønsker at opdatere sig efter et dampbad med koldt vand. Dette design er en af ​​de bedste muligheder, hvis der ikke er nogen swimmingpool eller et sted hvor du hurtigt kan køle ned.

Granbad
Finsk badestamp

Badekar med terrasse er velegnet til te-drikkere: Efter at have taget procedurerne kan du sidde udenfor og nyde frisk luft, og i et badestamp med en veranda kan du arrangere et møde med venner.

Generelt er mulighederne for at opbygge en badestamme tilstrækkelige, hver især vil helt sikkert være i stand til at finde den rigtige for sig selv. Alle varianter af bade-trommer er direkte afhængige af ønsker.

Badekar fra cedertræ
Bath-hummer fra lærke

Badekar: Fordele og ulemper

I sammenligning med de sædvanlige bade, som er bygget i hele bygninger, har badehuset flere vigtige fordele, som ikke kan prale af noget stationært bad. Det er baseret på disse positive aspekter ved badets valg, folk er tilbøjelige til at tage et bad. Vigtige fordele er:

  • Små parametre (i små områder er det umuligt at bygge en bygning til bad, det er ikke hjørnet at tillade en firkant, men et badehus med kompakte parametre passer til mange);
  • mobilitet (karret kan let flyttes rundt på stedet og endda tages ud af det);
  • sparer penge (ejeren af ​​webstedet skal shell ud til et stationært bad, men med en kar-tønde, tværtimod, alle har råd til det);
  • ergonomi i rummet (kigger på tønde fra gaden kan du bemærke den lille størrelse, men indenfor den er rummelig og plads til fire personer);
  • effekten af ​​termosen (takket være god varmeisolering, badkaret hurtigt opvarmer og holder varmen inde);
  • let at pleje (sådan et bad er ret nemt at rengøre, dette påvirkes af et afrundet design);
  • design (mange verdenspsykologer hævder, at afrundede former bidrager til afslapning, og karret har præcis denne form).

På trods af så mange fordele er der ulemper, men der er ikke mange af dem. Den største ulempe er størrelsen på karret. På trods af at den lille størrelse vi tilskrives pluset, kan den også tilskrives minus. Faktum er, at for folk der kan lide at slappe af i store virksomheder, vil bathhouse-tønnen desværre ikke fungere på grund af sin lille størrelse. Og den anden ulempe kan kaldes det faktum, at hvis du ofte åbner døren til gaden for at afkøle kroppen efter dampbadet, begynder damprummet selv at afkøle hurtigt. På trods af to minuser er fordelene ved badekaret overvejende.

Badekar mobil
Et lille badekar

Kompakte badekar

Hvilken slags træ laver tønder-tønder?

Bananfad kan fremstilles af forskellige typer træ, men der er de mest egnede sorter til en sådan struktur.

Cedarbadhuset er det bedste af de andre muligheder. Dette træ er ret holdbart, så saunaen på stedet vil stå meget lang; også ceder er berømt for sine helbredende egenskaber, som med nye kræfter vil åbne under brugen af ​​badet.

Banya-tønde cedertræ - en af ​​de dyreste, for ejeren vil lægge mængden flere gange mere end til opførelsen af ​​et andet træ. Men på trods af den høje pris er et sådant bad efterspurgt blandt forbrugerne.

Oval bath-tønde
Dampbad badekar

Banya-tønde fra lærke er lidt dårligere i pris til et cederbad, men det er også stærkt. Ejere, der kan lide at gøre permutationer på stedet, det er bare sådan en bad-tønde. Dette materiale har en lille vægt, kun op til fem tons, så det vil ikke være meget svært at flytte det på stedet.

1

Pinefat badehus er den billigste inden for rækkefade bade, det kan kaldes standard, men det er meget bedre end andre muligheder, der er efterspurgt blandt forbrugerne.

Russisk badestamp
Badekar i haven

Typer af strukturer

I vores land foreslås det at købe eller bygge to typer badekar: finsk og russisk. Finske badebade er lidt forskellige fra ru
sserne. I russiske bade er dampen mere fugtig end i finske bade, så temperaturen indeni kan opvarmes til 120 grader, men det er ikke altid godt.

Det russiske badekar har samme finske form, men i dampbadet er fugtigheden højere, hvilket er mere nyttigt for de fleste mennesker. I vores bade bruger vi duftende besætninger, forskellige egenskaber, som allerede minder os om noget mysterium.

Det ovale karbad kan både være finsk og russisk. Hun har bl.a. sine privilegier, fordi hun opvarmer meget hurtigt. Et sådant bad-tønde om vinteren på stedet er simpelthen nødvendigt!

Sauna-tønde
Badekar af fyrretræ
Pine bad-tønde

Hvordan laver man en bad-tønde?

Projektet med en badestamme er ret simpelt, det kan omdannes til ethvert liv. Men til at begynde med er det værd at grundigt studere alle oplysninger om opførelsen af ​​et sådant mini-bad.

Det første skridt i opbygningen af ​​et bad-tønde er at tænke igennem det materiale, som det vil blive sammensat af. Korrekt udvalgte træ vil til tider forbedre kvaliteten af ​​badet. Det mest egnede træ er cedertræet, på trods af dets omkostninger.

Banya-tønde med en glasvæg
Badekar af let træ

Alle materialer skal simpelthen være af høj kvalitet, hvilket vil medvirke til at forlænge levetiden i mange år. Brædderne skal have forskellig tykkelse, skænderne vil afvige væsentligt fra gulvbrædderne. Mini-bad skal være helt hermetisk, så vær opmærksom på dette ved installation af vinduer og døre. Hele badehuset skal dækkes med jernbånd rundt om kanterne, de vil hjælpe med at holde tavlerne og vil også tydeligt påminde tønderen.

Banya-tønde mørkt træ
Badekar på stedet

Inde i ovnen er installeret på træ, skal det fjernes skorstenen, som er et metalrør. At udstyre det indre rum vil have brædder, men lidt tyndere. Af disse kan du bygge bænke og en komfur til ovnen.

Badekar inde

Badekar med brusebad og toilet er bygget lidt sværere, du skal lave en dræning, og toilettet skal bygges i henhold til princippet om et bio-toilet.

Banya-tønde i et landhus
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 2 = 1