Metalli- ja puiset hyllyt autotallille: valinnan edut (24 kuvaa)

Garage ei ole vain paikka, jossa auto on tallennettu. Täällä autossa on paljon työkaluja ja tarvikkeita. Varmistaaksesi, että kaikki, mitä tarvitset autosi säilyttämiseen, on kätevää eikä se sekoita tilaa, on suositeltavaa käyttää tällaista käytännöllistä laitetta kuin telineitä.

Räkit autotallille
Räkit autotallille

Jotta voit valita hyllylle, sinun on otettava useita tärkeitä vivahteita. Ensinnäkin on välttämätöntä tietää, mihin hyllyt sijoitetaan ja mitä ne sijaitsevat. Jotta valitsisit telineet, sinun on tunnettava tärkeitä ominaisuuksia, kuten koko, rakennusmateriaali, kuorma, kiinnitysominaisuudet ja asennus. Hyllyt autotallille tänään voidaan ostaa valmiina. Jos et löytänyt parasta vaihtoehtoa kaupassa, voit tilata samanlaisen suunnittelun järjestyksessä ja määrittää parametrejäsi.

Räkit autotallille

Räkit autotallille

Kun ostat telineen, on äärimmäisen vaikeaa olla sekoittamatta esitettyihin malleihin. Nykyaikaiset mallit valmistetaan laajan valikoiman materiaaleja käyttäen. Hyllyt ovat puuta, alumiinia, terästä ja muovia.

Räkit autotallille

Runko on usein tehty alumiinilla tai teräksellä. Se on kestävä materiaali, joka kestää raskasta painoa. Löydät myös mallin, joka on kokonaan puusta tai muovista.

Räkit autotallille

Metallitelineiden edut

Autotallin metallitelineet ovat täydellinen ratkaisu varastotarvikkeiden varastointiin. Ne ovat kestäviä, kevyitä, mukavia ja kevyitä. Yksi hylly pystyy kestämään jopa 120 kiloa. Jos käytät vahvistettuja hyllyjä, ne kestävät helposti jopa 300 kg: n kuormituksen.

Räkit autotallille

Metallimallit profiilista ovat helppoja koota. Voit helposti koota rakentamisen, vaikka sinulla ei olisi paljon kokemusta. Hyllyn korkeus voi vaihdella helposti omistajan tarpeista riippuen. Lisäksi lyhyillä ajankohtaisilla moderneilla malleilla voit vaihtaa hyllyjen välisen etäisyyden.

Metallirakenteet ovat kestäviä. Esimerkiksi korkealaatuisesta teräksestä valmistetut mallit, jotka on pinnoitettu polymeerimaaleilla, kestävät suurta kosteutta, lämpötilaa muutetaan eivätkä ne huonone kemikaalien vaikutuksesta. Tällaisia ​​malleja voidaan turvallisesti käyttää kosteissa ja lämmittämättömissä autotallissa.

Käytä luotettavia ja todistettuja metallitelineitä autotalliin, ja voit varustaa autotallisi kaikella mitä tarvitset. Metal hyllyillä on useita tasoja, jotka on suunniteltu tallentamaan levyjä, renkaita, työkaluja ja monia muita hyödyllisiä asioita. Tällaisten telineiden avulla autotalli metallia jopa pieni huone voidaan tehdä toiminnalliseksi.

Räkit autotallille

Räkit autotallille
Räkit autotallille

Jokainen auton omistaja tietää, että renkaan pitäminen mahdollisimman kauan on tärkeää varmistaa sen asianmukainen varastointi. Näihin tarkoituksiin on parempi käyttää erityisiä hyllyjä. Kiekkojen avulla renkaat on säilytettävä pystysuorassa ja ilman levyjä - vaakasuunnassa. Erityisen palkin asentaminen ylimmän hyllyn sijasta voi saada luotettavan paikan renkaiden säilyttämiseen. Sinun ei tarvitse turvautua sellaisten yritysten apuun, jotka tarjoavat palveluja renkaiden varastointiin.

Räkit autotallille

Puiset hyllyt autotallissa: valinnan hyödyt

Puiset hyllyt autotallissa ovat erinomainen ratkaisu kaikkiin tarvittaviin lisävarusteisiin. Puumalleilla on pieni paino ja niille on ominaista suuri lujuus. Lisäksi ne ovat ergonomisia ja toimivat.

Jos olet valinnut puiset hyllyt, sinun on otettava itsesi hetken käsiin, että heitä on käsiteltävä antiseptisilla aineilla.

Tällaiset korjaustoimenpiteet auttavat suojaamaan hometta, rotta ja muita epäedullisia tekijöitä. Puumallit tehdään pääasiassa luonnoksista. Luonnokset kehitetään erikseen riippuen autotallin parametreista. Puutarhan autotalli, joka on tehty luonnoksella, auttaa maksimoimaan autotallin tilaa optimoimalla. Jos et tiedä miten tehdä telineitä autotallissa, voit käyttää ammattilaisten palveluita.

1
Räkit autotallille

Puurakenteiden asennus tehdään ruuveilla tai ruuveilla. Alempaa hyllytä käytetään pääsääntöisesti raskaiden esineiden säilyttämiseen ja niiden suuri paksuus (50 mm). Yläosastojen peittäminen tehdään vanerilla tai lastulevyllä. Pienet osat (pultit, työkalut) säilytetään muovista tai puusta valmistetuissa erikoislaatikossa.

Räkit autotallille

Jos sinulla ei ole aikaa tehdä puinen teline tilauksesta, voit aina ostaa valmiin version. Nykyään suuri määrä yrityksistä tarjoaa valmiita puisia malleja eri malleja edulliseen hintaan.

Räkit autotallille

Metallirakenteen elementit valmistetaan galvanoidun teräksen avulla. Niillä on polymeeripinnoite, joka tekee niistä kestäviä korroosiota vastaan.

Räkit autotallille

Eri versioita hyllystä

Mallista riippuen saranoitu ja lattiamalli valitaan. Suspensoidut rakenteet kiinnitetään seinäpintaan. Tällaiset rakenteet ovat yleensä käännettävissä. Puhdista tai remontoi, voit helposti purkaa ne ja asentaa ne takaisin. Asennusprosessi ei vie paljon aikaa. Saranoidut mallit on kiinnitettävä seiniin, joille on ominaista korkea lujuus. Lisäksi on muistettava, että saranamallit eivät kestä kovin suuria kuormituksia.

Lattiamallit ovat suosittuja. Niille on tyypillistä taitettavan rakenteen läsnäolo. Tämä rakenne voidaan helposti koota omilla käsilläsi. Lattiarakenteet kestävät paljon suurempia painoja kuin seinämalleihin verrattuna. Lattiajalustat on valmistettu useissa eri tyypeissä. Sijoita seuraavat lajikkeet:

  • liikkuva;
  • Walling;
  • paikallaan;
  • saari.

Kiinteät hyllyt asennetaan lattialle. Tarvittaessa ne voidaan asentaa lähelle seinää, kiinnitysvahvakkeita. Mobiilimallit ovat pienikokoisia ja niillä on pyörät osana mallia. Näitä malleja käytetään pääasiassa pienen määrän työkalujen tallentamiseen, jotka pitäisi olla aina käytettävissä. Seinärakenteet on asennettu lähelle seinää. Hyllyjen käyttö on mahdollista vain toisella puolella. Myös saaren malleja. Niitä voidaan käyttää kahdelta puolelta.

Räkit autotallille
Räkit autotallille

On myös malleja, jotka voivat pyöriä akselinsa ympäri tarvittaessa. Tällaisia ​​hyllyjä käytetään usein varastoimaan suuri määrä pieniä esineitä. Tässä suunnittelussa on kätevää säilyttää kynnet, pultit, mutterit jne. Käyttämällä sitä säästät aikaa löytääksesi oikean työkalun.

Vaadittavat modulaariset esivalmistetut hyllyt autotallille. Tällaisia ​​malleja voidaan helposti muokata erilaisiin tarpeisiin. Voit helposti lisätä hyllyjen ja hyllyjen lukumäärää. Jos poistat yhtäkkiä paikan, voit helposti poistaa tarpeettomat hyllyt milloin tahansa.

Räkit autotallille
Räkit autotallille

Hyllytyypit hyllylle

Autotallissa olevien hyllyjen on täytettävä tietyt vaatimukset. Ensinnäkin niiden on oltava kestäviä ja kestävät raskaita kuormia. Niitä ei saa vääristää suuren kuormituksen vaikutuksesta.

Räkit autotallille

Telineen tulee olla kompakti ja järkevä käyttää tilaa. Autotallin omistajan on oltava esteetön pääsy hyllyille. Tyypillisesti autotallissa olevat hyllyt erottuvat tavanomaisten koon mukaan. Ihannetapauksessa hyllyn leveyden tulisi olla 1,5-2 metriä. Korkeus riippuu tallennettujen kohteiden mitasta - 20-100 cm. Syvyys tulee olla 25-40 senttimetriä.

Räkit autotallille

Rakenneominaisuuksista riippuen seuraavat rakenteet erotetaan toisistaan:

  • Auki. Näissä malleissa hyllyt ovat saranoitu tai pystysuorassa. Jokainen asia on aina vapaasti käytettävissä.
  • Suljettu. Tällaisilla hyllyillä voidaan sulkea pois mahdolliset työkalut.
  • Irrotettava. Ne ovat helppokäyttöisiä. Teline voidaan aina järjestää uudelleen optimaaliseen paikkaan.
  • Jaetut hyllyt. Tässä hyllytasot jaetaan soluihin. Tämä auttaa säilyttämään tilauksen autotallissa.
Räkit autotallille

Telineen asennuksen suunnittelussa on syytä valita sopiva asennuspaikka. Parasta telineelle on valita autotallin vyöhykkeet, jotka ovat mahdollisimman suuria ajoneuvon sisäänkäynniltä. Tämä auttaa varmistamaan vapaan liikkumisen.

Räkit autotallille

Lattiatyypit telineille

Telineet on asennettu mihin tahansa lattiapäällysteeseen. Se voi olla laattoja, betonia, puulattia. Hyllyjen jalat on valmistettu liukuestepinnoitteilla. Jos on olemassa pyöriä, ne on varustettava pysäyttimellä, mikä auttaa estämään vahingossa tapahtuvan muutoksen. Tehdasvalmisteiset rakenteet erotetaan tarkkuudella, selkeällä geometrialla, houkuttelevalla muotoilulla. Tällaisten rakenteiden kokoaminen on nopeaa eikä vie paljon aikaa.

Räkit autotallille

Nykyään kuluttajamarkkinat tarjoavat runsaan valikoiman hyllyjä. Ne kaikki eroavat eri kantokyvyn ollessa läsnä. Mallit kestävät painoa 120-500 kiloa. Osasto autotallin telineistä on rakennettu yhteen riviin. Tällaiset mallit ovat metalleja ja niillä on monta pulttiliitintä. Koukkujen rakenne voidaan asentaa sekunneissa. Riittää, että käytetään kumimaita asennettavaksi. Myös kuluttajamarkkinoilla voit ostaa erilaisia ​​yhdistettyjä vaihtoehtoja. Hyllyjen hinta on erilainen ja riippuu käytetyn materiaalin rakenteen kantokyvystä.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 2 = 7