Alarmsystem til hytter: funktioner og typer

Når det drejer sig om dachas sikkerhed, vender ejerne ofte til sikkerhedssystemerne for at få hjælp. Som praksis viser, efterligner imitering af signalering til en dacha ikke et positivt resultat, så vi skal beskytte strukturen med mere radikale løsninger. Sortimentet involverer nu en bred vifte af enheder, de adskiller sig i typer og typer, har forskellige egenskaber og har helt sikkert deres fordele og ulemper. For at vælge den rigtige alarm til dacha er det nødvendigt at tage hensyn til alle de faktorer, der påvirker det endelige resultat og kan sikre fuldstændig sikkerhed og pålidelighed.

Trådløst alarmsystem til at give

Typer og typer af systemer

Først og fremmest vil valget blive påvirket af værtsresultatet. Hver type forudsætter en anden indstilling af alarmen, så når du vælger dette, er det nødvendigt at tage højde for dette.

autonom

Disse er de enkleste enheder baseret på princippet om drift, de er ret nemme at installere. Dette er en alarm for en dacha med en sirene, der har sensorer, og de løser enhver bevægelse i rummet. Du kan installere både i rummet selv og uden for det, så det er velegnet til alarmsystemet til at give og garage.

Alarm til villa med bevægelsesføler

En tyverialarm er oprettet for at give en enhed, som omfatter bevægelsesføleren og sirenen. Hvis sensoren fanger bevægelse, udløses en akustisk alarm (sirene) øjeblikkeligt, hvilket tiltrækker opmærksomhed.

Fordele: En absolut fordel ved en selvstændig tyverialarm kan betragtes som en nem installation og overkommelig pris. Det kan også installeres på forskellige steder, vinduer og døre.

Ulemper: Sådanne enheder kan kun skræmme ubudne gæster med et signal. I dette tilfælde er de ikke forbundet til sikkerhedscentret og sender ikke data.

Alarm til villa med dobbel sensor

konsol

Disse enheder fungerer i overensstemmelse med følgende princip: langs omkredsen af ​​objektet, som kræver sikkerhed, er sensorer installeret, reagerer de på:

1
 • bevægelse;
 • opdagelse;
 • rev;
 • varme;
 • gas;
 • og andre ændringer.

Derefter danner alle sensorer en loop og lukkes på ét sted på styreenheden. I tilfælde af at sløjfen er brudt (nogle handlinger finder sted), sendes signalet direkte til sikkerhedspanelet. Hvis der er installeret et fjernbetjeningssignal til dacha, er ejerne afhængige af specialisternes hjælp til penetration. I gennemsnit tager det fra 5 til 10 minutter at komme frem i feltet. Dette kan være et kablet og trådløst alarmsystem til at give, i det første tilfælde er installationen meget mere kompliceret.

Sikkerhedssystem til sommerhuse

Fordele: Når du vælger sådanne enheder, kan du være sikker på at sommerhusområdet er beskyttet og pålideligt beskyttet.

Ulemper: Ulemperne kan tilskrives værdi, så vælg denne type alarm ved dacha, kun hvis der opbevares virkelig værdifulde ting.

Alarmer til garagen

Wired

Ofte foretrækker ejerne kablede alarmsystem til hjemmet, haven, garage, med henvisning til, at når en hacker ser det område af antal tråde, ønsket om at trænge ind på territoriet straks forsvinde.
fordele:

 • Den ubetingede fordel er den overkommelige pris, men desuden skal du bruge penge på installationen.
 • Fra centralenheden kan sensorerne være placeret i en afstand på op til 400 m;
 • Dette system kræver ikke batteriændring;
 • Om nødvendigt kan du installere sensorens utilgængelige placering, da det altid er muligt at bore det nødvendige hul i væggen.

Panel alarm til at give

ulemper:

 • Desværre er et sådant problem muligt, når handlingssignalet er reduceret langs kabelens længde;
 • Situationen for kabelskader er ikke udelukket, det kan være vindstød eller endda gnavere, det er nogle gange svært at finde skaden;
 • Tidligere blev det sagt, at ejerne tror, ​​at tilstedeværelsen af ​​ledninger vil skræmme røverne, faktisk fungerer det oftere som agn.

Indtil for nylig var disse systemer de bedste, men med fremkomsten af ​​det trådløse marked har forbrugeren valg.

GSM alarm til at give

Trådløs

Den største forskel på sådanne enheder er maksimal beskyttelse og pålidelighed med minimal brug af udstyr. Denne tyverialarm til huset giver - en ideel mulighed for dem, der installerer systemet allerede i en bolig, fordi kablede typer kræver reparationsarbejde, og det er bedre, hvis kablerne lægges på byggestadiet.

Hvis du hurtigt skal installere beskyttelse, er den bedste mulighed GSM alarm til at give. Trådløst GSM alarmsystem er udstyret med sensorer, der fungerer på batterier og skal udskiftes en gang i 4 år.

features:

 • Der er modeller med GSM-modul, som er udstyret med automatisk opvarmning, som gør det muligt at arbejde ved en temperatur på op til 45 °.
 • I tilfælde af at en alarm udløses, siren lyden automatisk tændt, kører i 90 sekunder.
 • Også under en alarm registreres en samtale via den indbyggede eller bærbare mikrofon.
 • Systemer med branddetektorer, som ikke kræver ekstra installation og kabelrute.

Alarm med infrarød sensor til at give

fordele:

 • Ved installation anvendes det mindste detaljer, som slet ikke påvirker udseendet af huset, ikke forkæle interiøret;
 • Stand-alone GSM alarm system til en sommerbolig kræver ikke reparationsarbejde, har en lang levetid;
 • Det er muligt at overføre sensorerne til en ny placering. Dette er meget praktisk, fordi den oprindelige installation undertiden ikke synes at være den mest rentable, og det er nødvendigt at foretage justeringer, i hvilket tilfælde ejeren selv kan bevæge sensoren;
 • Installationen kræver ikke mange specialister og meget tid;
 • Den trådløse tyverialarm fungerer også uden elektricitet, hvilket er meget vigtigt. Det valgte GSM alarmsystem kan arbejde på batterier i op til 6 måneder.
 • Derudover er GSM-signalering i stand til at sende et signal i en afstand på op til 100 m, uanset om der er vægge og barrierer i vejen.

Ulemper: Ulemperne ved GSM-signalering kan tilskrives den kendsgerning, at der kan være radiointerferens, som vil påvirke operationen og om nødvendigt komplekse reparationer.

Som du kan se, er der mange flere fordele end ulemper, hvilket betyder pålidelig beskyttelse. Sådanne alarmkits til hytter er også gode, fordi der ikke er behov for at købe ekstra varer
til installation.

Alarm med et kamera til at give

Hvordan vælger man?

Ud over de tidligere hovedtyper kan sikkerhedsalarmsystemet afvige i omfanget af kompleksitet, tilstedeværelsen af ​​yderligere funktioner. For eksempel, hvis landet lever et kæledyr, som lejlighedsvis fodret naboerne, er det nødvendigt at vælge en særlig anordning, som er indstillet til "immunitet" fra dyr. Denne udførelsesform gør det muligt at ignorere tilfældige forstyrrelser og vil analysere situationen, når de behandler pixlerne: dimensioner for et objekt bevæger sig på dacha.

En alarm kan installeres til en dacha med et videokamera, så valget afhænger ikke kun af præferencer, men også om økonomiske muligheder.

Alarm til et landhus

Hvordan virker det?

Hver kerne i alarmsystemet er en kontrolenhed, som sensorer er tilsluttet til intern og ekstern overvågning. Denne kerne er i stand til at modtage oplysninger indsamlet af alle de enheder, der er installeret på webstedet, og derefter overføres en særlig algoritme videre.

Der er flere typer sensorer, der er i stand til at reagere på en række ændringer i bevægelse, temperatur, vibrationer, røg, oversvømmelser, åbning af døre eller vinduer, brydning af glas. På deres antal afhænger sikkerhed - jo flere af dem jo bedre.

Magnetisk alarm til at give

Sensor som reagerer på glasskader

Først og fremmest er det nødvendigt at installere en alarm med en sådan sensor, da det er den måde, penetrationen ind i huset er lavet. Ofte akustiske sensorer - svar på lyden af ​​brudt glas.

De er installeret et par meter fra vinduet, som giver dig mulighed for at reagere på eventuelle lyde, der opstår, når glasset rammer.

En usynlig type observation er en sensor med infrarød type

Denne indstilling er nødvendig i tilfælde af, at tyve ikke kan komme ind i rummet med vinduet eller døren, så på grund af dette sensorsystem vil reagere på bevægelsen i det beskyttede rum. Budgetmodellerne bemærker eventuelle ændringer, og dyrere kan skelne et falsk signal fra en sand.

Der er også passive og aktive enheder. Den første type udsender ikke signaler, men kan kun reagere på en ændring i temperaturregimet, den anden reagerer ved skærings skæringspunkt.

Alarm med mikrobølgesensor til sommerhus

Magnetisk sensor - beskyttelse af vinduer og døre

Der er to typer af sådanne alarmer: skjult og eksternt. De er lavet af en magnet og en reed switch - en speciel kontakt, der udløses, når magneten nærmer sig. Hvis vinduerne og dørene er i lukket stilling, lukker kontakterne, og med en minimal åbning udløber reed-kontakten området for magnetfeltet, hvilket fører til åbning af kontakterne og yderligere meddelelse om penetration.

En mikrobølgesensor, der fanger enhver bevægelse

Dette system svarer mest til driften af ​​mikrobølgeovne. Under bevægelsen afspejles objektet, hvilket skelner det fra frekvensen fra den statiske genstand. Disse ændringer fastsættes af sensoren, og derefter overføres dem til styreenheden.

Ofte genkender detektorer falske signaler: Flytter trægrene, flytter en kat, men du kan til tider tilpasse følsomheden af ​​sensoren.

Installation af alarm i hytten

Seismisk sensor - tringenkendelse

Denne sensor kaldes også vibrationer. Det er et kabel, der trækkes inde i hegnet eller begravet i jorden. For ham er svaret typisk selv i tilfælde af den mest uhyggelige rystning, så hvis tyven træder på det bevogtede område, vil alarmsystemet straks fungere.

Det mest pålidelige resultat er en dobbelt sensor

Denne mulighed anvendes i tilfælde af mulige ændringer i temperaturforholdene, hvilket fører til reaktionen af ​​den infrarøde sensor. Denne model kombinerer infrarøde og mikrobølgesensorer, hvilket reducerer muligheden for at udløse en falsk alarm og forbedre den samlede effektivitet.

For at systemet skal kunne fungere, er det nødvendigt at simulere bevægelses- og temperaturændringer samtidigt.

Kablet alarm til at give

Reaktion på støj: akustisk

Der er mikrofoner, der arbejder ved enhver støj. Også når de reagerer på støj, optages optagelse, kan en sensor overvåge flere vinduer på én gang.

Som du kan se, er beskyttelsessystemerne meget forskellige i deres egenskaber. Prisen spiller nogle gange en central rolle i valget, men det er ikke tilfældet, når økonomien er passende. Når du vælger, skal du altid styres af, hvilken slags resultat du skal have. Hvis dacha er placeret blandt andre bygninger, og der er meget ofte naboer, vil autonome systemer være passende. Hvis det er muligt, at dachaen kan blive efterladt uden opsyn i lang tid, og naboerne også er fraværende, skal du henvise til konsoloptionerne.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 41 = 46