Hälytysjärjestelmä mökeille: ominaisuudet ja tyypit

Kun takaa on turvallinen, omistajat käyvät usein turvaohjausjärjestelmiin apua varten. Kuten käytännössä käy ilmi, jälkikäsittely jälkimaailmasta ei tuo positiivista tulosta, joten meidän on suojeltava rakennetta radikaalein ratkaisuin. Nyt valikoimassa on laaja valikoima laitteita, ne eroavat toisistaan ​​tyypin ja tyypin mukaan, ovat erilaisia ​​ominaisuuksia ja niillä on varmasti etuja ja haittoja. Daçan oikean hälytyksen valitsemiseksi on otettava huomioon kaikki tekijät, jotka vaikuttavat lopputulokseen ja jotka voivat varmistaa täydellisen turvallisuuden ja luotettavuuden.

Langaton hälytysjärjestelmä antaa

Tyypit ja tyyppiset järjestelmät

Ensinnäkin valinta riippuu isännän tuloksesta. Jokainen tyyppi olettaa hälytyksen erilaisen asetuksen, joten valittaessa tämä on tarpeen ottaa tämä huomioon.

autonominen

Nämä ovat yksinkertaisimmat laitteet, jotka perustuvat toimintaperiaatteeseen, ne ovat melko helppo asentaa. Tämä on hälytys dachalle, jossa on sireeni, jossa on antureita, ja ne korjaavat kaikki huoneen liikkeet. Voit asentaa sekä huoneeseen että sen ulkopuolelle, joten se sopii hälytysjärjestelmän antamiseen ja autotalliin.

Hälytys villaa varten liiketunnistimella

Murtovaroitin on asetettu antamaan yksi yksikkö, johon kuuluu liiketunnistin ja sireeni. Jos anturi kaappaa liikkeen, hälytyksen (sireeni) käynnistetään välittömästi, mikä kiinnittää huomiota.

Hyödyt: Autonomisen varashälyttimen absoluuttinen etu voidaan pitää helppoa asennusta ja edullisia kustannuksia. Lisäksi se voidaan asentaa eri paikkoihin, ikkunoihin ja oviin.

Miinukset: Tällaiset laitteet voivat vain pelottaa kutsumattomia vieraita signaalilla. Tällöin niitä ei ole yhdistetty tietoturvakeskukseen eikä lähetä tietoja.

Hälytys villaa varten, jossa on kaksi anturia

konsoli

Nämä laitteet toimivat seuraavien periaatteiden mukaisesti: suojatun kohteen ympärillä on asennettu anturit, jotka reagoivat:

1
 • puolesta;
 • löytö;
 • rikkomatta;
 • lämpöä;
 • kaasu;
 • ja muut muutokset.

Sitten kaikki anturit muodostavat silmukan ja sulkeutuvat yhteen paikkaan ohjausyksikössä. Siinä tapauksessa, että silmukka on rikki (jotkut toiminnot tapahtuvat), signaali lähetetään suoraan suojauspaneeliin. Jos telaketjulle on asennettu kauko-ohjain, omistajat luottavat erikoistuneiden asiantuntijoiden käyttöön penetraatioon. Keskimäärin kestää 5-10 minuuttia. Tämä voi olla langallinen ja langaton hälytysjärjestelmä antaa, ensimmäisessä tapauksessa asennus on paljon monimutkaisempaa.

Mökkien turvallisuusjärjestelmä

Hyödyt: Kun valitset tällaisia ​​laitteita, voit olla varma, että mökkialue on suojattu ja luotettavasti suojattu.

Miinukset: haitat voidaan määritellä arvoiksi, joten valitse tällainen hälytys dachassa vain, jos tallennetaan todella arvokkaita asioita.

Hälytykset autotallille

Wired

Melko usein omistajat haluavat langallista signalointia talossa, dachassa, autotallissa ja motivoivat sitä sillä, että kun hyökkääjä näkee paljon johtoja alueella, halu tunkeutua alueelle häviää välittömästi.
Plussat:

 • Ehdoton etu on edullinen hinta, mutta lisäksi sinun on käytettävä rahaa laitteistoon;
 • Keskusyksiköstä anturit voidaan sijoittaa jopa 400 m: n etäisyydelle.
 • Tämä järjestelmä ei edellytä akun vaihtamista;
 • Tarvittaessa voit asentaa anturin saavuttamattomaan paikkaan, koska se on aina mahdollista porata tarvittava reikä seinään.

Paneelihälytys antaa

miinukset:

 • Valitettavasti tällainen ongelma on mahdollista, kun toimintasignaalia vähennetään pitkin kaapelin pituutta;
 • Kaapelivahinkojen tilanne ei ole suljettu pois, se voi olla tuulenpuuska tai jopa jyrsijöitä, joskus on vaikeaa löytää vahinkoa.
 • Aikaisemmin sanottiin, että omistajat ajattelevat, että lankojen läsnäolo pelottaa rosvot, itse asiassa se toimii useammin kuin syötti.

Viime aikoihin asti nämä järjestelmät olivat parasta, mutta langattoman markkinan myötä kuluttajalla on valinnanvaraa.

GSM-hälytys antaa

langaton

Näiden laitteiden tärkein ero on suurin suojaus ja luotettavuus laitteiden vähäisellä käytöllä. Tämä talon varashälytin antaa - ihanteellinen vaihtoehto niille, jotka asentavat järjestelmän, on jo asunnossa, koska langalliset tyypit vaativat korjaustöitä, ja on parempi, jos kaapelit asetetaan rakennusvaiheessa.

Jos haluat asentaa suojan nopeasti, paras vaihtoehto on antaa GSM-hälytys. Langaton GSM-hälytysjärjestelmä on varustettu paristoilla toimivilla antureilla, jotka on vaihdettava kerran neljäksi vuodeksi.

ominaisuudet:

 • On GSM-moduulit, joissa on automaattinen lämmitys, jonka avulla voit työskennellä jopa 45 °: n lämpötilassa.
 • Jos hälytys laukaistaan, sireenin ääni kytkeytyy automaattisesti päälle, ja se kestää 90 sekuntia.
 • Myös hälytyksen aikana keskustelu tallennetaan sisäänrakennetun tai kannettavan mikrofonin kautta.
 • Järjestelmät, joissa on paloilmaisimet, jotka eivät vaadi asennusta ja kaapeleiden reititystä.

Hälytys infrapunatunnistimella

Plussat:

 • Asennuksessa ei saa pilaantua yksityiskohtia, jotka eivät lainkaan vaikuta talon ulkonäköön.
 • Keskeisen asuinrakennuksen hälytysjärjestelmä ei vaadi korjaustöitä, sillä on pitkä käyttöikä;
 • Anturit voidaan siirtää uuteen paikkaan. Tämä on erittäin käytännöllinen, koska joskus alkuasennus ei näytä kannattavimmalta, ja on tarpeen tehdä muutoksia, jolloin omistaja voi siirtää anturin itse;
 • Asennus ei vaadi paljon asiantuntijoita ja paljon aikaa;
 • Myös langaton varashälytin toimii ilman sähköä, mikä on erittäin tärkeää. Valittu GSM-hälytysjärjestelmä voi toimia akkujen kanssa jopa 6 kuukautta.
 • Lisäksi GSM-signalointi pystyy lähettämään signaalin jopa 100 metrin etäisyydellä riippumatta siitä, onko seinillä ja esteillä tavalla.

Miinukset: GSM-signaloinnin haitat johtuvat siitä, että radiohäiriöitä voi olla, jotka vaikuttavat toimintaan ja tarvittaessa monimutkaisiin korjauksiin.

Kuten näette, monia haittoja on paljon enemmän, mikä tarkoittaa luotettavaa suojaa. Tällaiset hälytyspaketit mökeille ovat myös hyviä, koska ei ole tarvetta ostaa lisälaitteita asennukseen.

Hälytys kameran kanssa

Miten valita?

Aiempien päätyyppien lisäksi turvahälytysjärjestelmä voi poiketa monimutkaisuuden asteesta, lisätoimintojen läsnäolosta. Esimerkiksi jos kotona on lemmikkieläimiä, jota naapurit nauttivat ajoittain, on tarpeen valita erityislaitteet, joihin eläinten "koskemattomuus" on muodostettu. Tämän vaihtoehdon avulla voit ohittaa satunnaiset liikkeet ja analysoida tilannetta ja käsitellä pikseleitä: esineen lähialueella liikkuva kohteen mittasuhteet.

Videokameralle voidaan asentaa hälytys, joten valinta riippuu paitsi asetuksista myös taloudellisista mahdollisuuksista.

Hälytys maalaistalolle

Miten se toimii?

Hälytinjärjestelmän jokainen ydin on ohjausyksikkö, johon anturit kytketään sisäiseen ja ulkoiseen valvontaan. Tämä ydin kykenee vastaanottamaan kaikki sivustolle asennettujen laitteiden keräämät tiedot ja sitten siirrettyä edelleen erityisalgoritmilla.

On olemassa useita tyyppisiä antureita, jotka pystyvät vastaamaan erilaisiin muutoksiin liikkeessä, lämpötilassa, tärinässä, savussa, tulvissa, avaavissa ovissa tai ikkunoissa, rikkomatta lasia. Heidän lukumääränsä riippuu turvallisuudesta - mitä enemmän heistä, sitä paremmin.

Magneettinen hälytys antaa

Anturi, joka reagoi lasin vaurioihin

Ensinnäkin, on välttämätöntä asentaa hälytys tällaiseen anturiin, koska tämä tunkeutuu taloon. Useimmiten akustiset anturit - reagoivat rikkoutuneen lasin ääniin.

Ne asennetaan muutaman metrin päähän ikkunasta, jolloin voit reagoida mihin tahansa ääniin, jotka tapahtuvat lasin syttyessä.

Näkemätön havainnointityyppi on infrapunatyyppinen anturi

Tämä vaihtoehto on välttämätön, jos varkaat eivät pääse huoneeseen ikkunan tai oven kautta, joten tämän anturin ansiosta järjestelmä reagoi suojattuun paikkaan. Budjetin malleissa havaitaan muutoksia, ja kalliimpia pystytään erottamaan väärä signaali todelliselta.

Myös passiivisia ja aktiivisia laitteita. Ensimmäinen tyyppi ei lähetä signaaleja, mutta pystyy reagoimaan vain lämpötilajärjestelmän muutokseen, toinen reagoi säteiden leikkauspisteessä.

Hälytys mikroaaltotunnistimella kesäasuntoon

Magneettinen anturi - ikkunoiden ja ovien suojaus

Tällaisia ​​hälytyksiä on kahdenlaisia: piilotettu ja ulkoinen. Ne on valmistettu magneettista ja reed-kytkimestä - erityinen kosketus, joka käynnistyy, kun magneetti lähestyy. Jos ikkunat ja ovet ovat suljetussa asennossa, koskettimet sulkeutuvat ja minimaalinen aukko, reed-kytkin poistuu magneettikentän alueesta, joka johtaa koskettimien avaamiseen ja lisää tunkeutumisen ilmoittamista.

Mikroaaltotunnistin, joka tarttuu kaikkiin liikkeisiin

Tämä järjestelmä on lähinnä mikroaaltouunien toimintaa. Liikkeen aikana objektia heijastuu, mikä erottaa sen taajuudelta staattisesta kohteesta. Nämä muutokset kiinnitetään anturiin ja siirtävät ne sitten ohjausyksikköön.

Usein ilmaisimet tunnistavat vääriä signaaleja: siirtävät puiden oksia ja siirtävät kissan, mutta voit joskus säätää anturin herkkyyttä.

Asennus hälytys mökki

Seisminen anturi - asteen tunnistus

Tätä anturia kutsutaan myös tärinäksi. Se on kaapeli, joka vedetään aidan sisäpuolelle tai haudataan maahan. Hänen mielestään vastaus on tyypillistä jopa kaikkein huomaamattomimman ravistelun tapauksessa, joten jos varas viihtyy suojatulla alueella, hälytysjärjestelmä toimii välittömästi.

Luotettavin tulos on kaksoisanturi

Tätä vaihtoehtoa käytetään mahdollisissa lämpötilan muutoksissa, mikä johtaa infrapunatunnistimen reaktioon. Tämä malli yhdistää infrapuna- ja mikroaaltotunnistimet, mikä vähentää väärän hälytyksen laukaisua ja parantaa yleistä tehokkuutta.

Jotta järjestelmä toimisi, tarvitaan liikkeen ja lämpötilan muutoksia samanaikaisesti.

Langallinen hälytys antaa

Reaktio meluun: akustinen

Mikrofoneja, jotka toimivat millä tahansa melulla. Lisäksi, kun he reagoivat melulle, tallennus suoritetaan, yksi anturi voi valvoa useita ikkunoita kerralla.

Kuten näette, suojajärjestelmät ovat hyvin erilaisia ​​ominaisuuksiltaan. Joskus hinnoilla on avainasemassa valinta, mutta näin ei ole silloin, kun talous on tarkoituksenmukainen. Valitessasi sinun on aina ohjattava, millaista tulosta haluat saada. Jos dacha sijaitsee muiden rakennusten keskellä, ja usein myös naapureita, autonomiset järjestelmät ovat tarkoituksenmukaisia. Jos on mahdollista, että dacha voidaan jättää vartioimatta kauan ja naapurit ovat myös poissa, sinun kannattaa viitata konsoliasetuksiin.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

72 − 67 =