TV-standaard in het interieur van de woonkamer (18 foto’s)

De overgrote meerderheid van de gezinnen geeft er de voorkeur aan om hun avonden door te brengen voor de tv. Dit onderwerp van huishoudelijke apparaten is voor velen een echte vriend geworden. Daarom wordt in de woonkamer de beste plaats gegeven aan de tv. Velen hebben het op een speciale ophanging, maar deze keuze heeft niet altijd de voorkeur. Sommigen geloven dat door het verzwakken van de bevestigingsmiddelen, duur LCD-plasma op de grond kan vallen als de tijd is verstreken.

Moderne witte stoeprand voor tv

De stationaire kast voor de tv verandert het algehele ontwerp van de kamer op een positieve manier en geeft het comfort. Het valt niet op tegen de achtergrond van de tv, maar benadrukt in tegendeel de toonbare uitstraling ervan. Lineup sokkels, tafels en commodes onder het LCD-scherm is zeer breed, kunt u een exclusief model voor de stijl van de Provence, klassiek en modern te kiezen. Wees niet bang om te experimenteren en gedurfde beslissingen te nemen!

Hoe een tv-standaard te kiezen

De beste optie voor een lcd-tv in de woonkamer zal worden een kast of lange kleine kast met laden, ze veredelen de algemene perceptie van de omslachtige apparatuur, geen inbreuk maken op de vrije ruimte van de kamer, en de kamer ontwerp na de aankoop van kasten kan drastisch veranderen. De industrie produceert verschillende soorten duimen voor tv. Laten we eens kijken naar de criteria om een ​​stoeprand, een tafel of een ladekast onder tv te kiezen, om niet teleurgesteld te zijn in de keuze.

Bruin kabinet voor tv van massief hout
Zwart-grijze kast voor tv in de woonkamer

Past bij het type kast en stijl van de kamer

Een tafel, een kast, een ladekast of een stoeprand voor een tv moet volledig overeenkomen met de stijl van het inrichten van de kamer. Voor een Art Nouveau of een klassieker is een oude witte glanzende standaard in de stijl van de Provence niet geschikt. Het vereist iets exclusiefs.

Witte tv-standaard in de stijl van de Provence

Het is wenselijk dat de meubelwand en -kast dezelfde kleur hebben. Koop niet een te steil rack een groot rek of een ladekast, de lcd-tv ziet eruit als een "vreemd voorwerp". Als u een model van zilverkleur hebt aangeschaft, is het geschikt voor een tafel in een glazen versie op een donkere matte basis. Voor een tv in een zwarte behuizing is een tafel van transparant glas meer geschikt.

Beige bruine TV-standaard in de stijl van de Provence

Kleur van de stoeprand

De kleur van de kast of kast kan elk zijn, maar het is wenselijk dat hun schaduw aanwezig is in de kamer. Voor de Provence-stijl is een kleine witte ladekast of een elegant tafeltje voldoende. Als je het bureau, de kast of de standaard van de juiste kleur niet hebt gevonden, kun je ze verslaan met een leunstoel of tapijt van dezelfde toon, waardoor het ontwerp van de kamer alleen maar beter wordt. Maar het kleurenschema moet niet in overeenstemming zijn met het algemene beeld. Het is beter als de kast en de meubelwand of kast met laden dezelfde kleur hebben. Tegenwoordig maken fabrikanten modulaire tv-tabellen in verschillende tinten. U kunt kiezen voor klassiek zwart of wit, maar ook voor houtkleur: walnoot, wengé. Wengé-hout wordt gecombineerd met de bloemen van andere bomen: walnoot, gebleekte eik, olijf. Prachtig in moderne zwarte stoeprandjes, ze lijken samen te smelten met het televisiepaneel, waardoor de ruimte nog meer wordt.

Witte klassieke tv-standaard in de woonkamer
Beige en bruine tv-kast in landelijke stijl

Overeenkomen met de grootte van videoapparatuur en sokkels

Kies een cradle of een tafel onder de lcd-tv bij voorkeur niet minder dan tv, maar eerder - lang genoeg. In dit geval kun je verschillende handige trivia op de plank zetten. Op een klein smal rek kan de dvd-speler uit de kast gaan, wat een gevaarlijke situatie oplevert. Denk aan de diagonaal van de tv, de stoeprand moet iets groter zijn dan de lengte, zodat de hoeken van de tv niet hangen. Let ook op de hoogte: de TV-standaard mag geen hoogte van minder dan 70 cm hebben.

Zwart en wit tv-standaard met achtergrondverlichting

Als de ruimte klein is, is het beter om een ​​smal modulair rek met dozen te kopen dat overeenkomt met de grootte van de woonkamer. Het ziet er niet omslachtig uit en stelt je in staat de unieke gratie te behouden. Je kunt het in de meubelwand plaatsen. Voor een kleine kamer is dit ideaal voor een minimaal hoekig buitenboordmotief. Houd er bij het kiezen van een kast rekening mee dat meubilair in een ruime handelshal veel kleiner lijkt.

Zwarte modulaire tv-standaard in de woonkamer
Stijlvolle witte tv-standaard in de woonkamer

Welke belasting weerstaat het voetstuk?

Kies sterke en betrouwbare ontwerpen, dit is een belangrijk criterium, omdat moderne tv-modellen en extra videoapparatuur een vrij groot gewicht hebben. Vooral als u de voorkeur geeft aan aanvulling op uw tv met satellietapparatuur, dvd-speler en andere videoapparatuur. Een stoeprand die in een muur of een gespecialiseerd kabinet staat, is bestand tegen een zeer grote belasting. Nou, als het lange brede planken of dozen heeft, versterken ze de structuur.

Bruinzwarte kast voor tv
Modieuze witte kast voor tv

Selectie voor kamergrootte

Eigenaars van kleine appartementen willen geen enkele vierkante centimeter bruikbare ruimte verliezen. In dit geval is het raadzaam om een ​​smalle kast in Art Nouveau-stijl te kiezen met verschillende planken, deuren en laden, waarin het mogelijk is om extra apparatuur te plaatsen om de schijven te vouwen. Nou, als ze de meubelmuur ingaat. Ook geschikte functionele hoekmodellen met een groot aantal dozen. Kies bij voorkeur de witte glanzende kleur van de deuren. Scharnierende sokkels laten een ruime atmosfeer vormen, ze lijken op een ruime plank die de hele muur siert.

Witte stoeprand onder de tv in de grote woonkamer
Zwart en wit kabinet voor tv in de woonkamer

Optimale vorm

De LCD-tv-standaards van de tv worden nu in verschillende vormen opgenomen: rechthoekige, veelhoekige, ronde, lange, lange en lage, abstracte vormen. Uw keuze moet afhangen van het interieurontwerp en de indeling van uw appartement. Als uw meubels in de stijl van de Provence zijn met vloeiende rondingen, is het beter om een ​​witte ovale kubus te kiezen. Voor moderne kamers in art-nouveaustijl is een hoekmoerstandaard geschikt. Voor fijnproevers van comfortabel tv-kijken zal de natuur draaiende modellen hebben met draaien op het tafelblad.

Bruine stoeprand onder de tv in de woonkamer

Materiaal van een stoeprand

Een verscheidenheid aan materialen laten het meest natuurlijke toe om de kast in het interieur te passen. Fabrikanten van meubels produceren:

1
  • hout;
  • metaal;
  • glas;
  • van spaanplaat;
  • van MDF.
Witte stoeprand voor tv met metalen poten

De sokkels van massief hout zien er solide uit. Fundamentele looks in het binnenland in de stijl van de Provence, een servies van wengé of walnoot. Deze rotsen staan ​​bekend om hun slagvastheid, buigweerstand, wenge is resistent tegen schimmels en verschillende insecten. Wees niet bang voor de wengé en hoge luchtvochtigheid. Gezien de hoge kosten van meubels uit het assortiment wengé en walnoot, zal niet iedereen een volledig pakket kunnen kopen. Maar de aankoop van een klein voetstuk uit massief hout kan veel gezinnen overbelasten.

Witte, glanzende tv-standaard met metalen poten

Houten kasten onder de tv zijn beschikbaar van verschillende types, zijn ze geschikt voor klassiek design, moderne appartementen of de stijl van de oude Provence stijl Shabby-chic of glanzend wit en alle pasteltinten. Voor moderne stijlen is de noot het meest gevraagd - met een pittoreske patroon en een prachtige textuur. Omdat natuurlijk hout erg duur is, kiezen velen voor modulaire tv-tafels van gefineerd MDF of MDF met glazen planken.

Bruine stoeprand voor tv in Art Nouveau-stijl

Metalen design stands zien er erg indrukwekkend uit, maar ze zijn zwaar en duur omdat ze alleen worden gekocht door fans van hightech of loft interieurs.

Glasmodellen worden gemaakt van gehard glas met gepolijste randen. Voor liefhebbers van het originele interieur, hoekstenen of een tafel met transparante plexiglas planken of spiegelende degenen zullen doen.

En tot slot, belangrijk advies: koop producten die zijn geslaagd voor certificering.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

77 + = 80