Slaapkamer ontwerp 14 m² M. m (52 ​​foto’s): maak een gezellig interieur

In veel appartementen van standaard huizen heeft de slaapkamer een rechthoekige vorm van 14 vierkante meter. m, als een optie - 13 vierkante meter. Dit is niet zozeer, maar het is genoeg om een ​​interessant en levendig ontwerpproject te creëren. In zo'n kamer kan een tweepersoonsbed, een kledingkast en een paar nachtkastjes passen. De rest van de dingen zullen het interieur overrompelen, ze zullen uiteraard overbodig zijn op zo'n plek, vooral als het om een ​​slaapkamer van 13 m² gaat. m.

Grijsgeel slaapkamerontwerp 14 m²

Beige slaapkamer 14 m²

Witte slaapkamer 14 m²

Slaapkamer 14 m² met een turquoise bed

Slaapkamer 14 m² in klassieke Engelse stijl

Maar raak niet van slag, want je creëert het interieur is de slaapkamer, en geen luidruchtige woonkamer. Hier is de beknoptheid, de helderheid van lijnen, de functionaliteit van het interieur belangrijk. Het ontbreken van kleine details zal alleen maar helpen om een ​​stemming te creëren, in dit opzicht wordt het aanbevolen om uw aandacht te richten op meubels en muren, om de daadwerkelijke ontvangst van bestemmingsruimte te gebruiken.

Slaapkamer in witte tinten

Slaapkamer 14 m² met decor

Kinderkamer 14 m²

Slaapkamer 14 m² in het huis

1

Slaapkamer 14 m² in de stijl van eco

De lay-out is beperkt tot een klein gebied van 14 vierkante meter. m, dus er zijn niet zo veel opties: de centrale positie in de kamer is een bed, langs een van de muren bevindt zich een kast. Als de kamer een balkon heeft, draagt ​​dit bij aan de charme en de zon, maar nog beperkter in de indeling van het meubilair: hoogstwaarschijnlijk past een grote kast in een dergelijke ruimte niet. Aan de andere kant kan een deel van de situatie worden uitgevoerd op het balkon of de herontwikkeling, waarbij het balkon en de hoofdslaapkamer van 14 vierkante meter worden gecombineerd. m - dit zal het territorium vergroten, maakt krachtigere natuurlijke verlichting mogelijk.

Grijsbeige slaapkamer 14 m²

Slaapkamer 14 m² met een erker

Slaapkamer interieur 14 m²

Slaapkamer 14 m² koloniaal

Slaapkamer 14 m² in bruine tinten

Kies een afbeelding

Start van het werk aan het project van de toekomstige slaapkamer 14 plein. m, je moet eerst beslissen over de stijl van het interieur, en vanaf hier al de lay-out uitvoeren, maak een keuze uit een bed en een kast, accessoires en decoratiematerialen.

  • Afhankelijk van uw smaak, kunt u een kamer in de stijl van de Provence decoreren, waardoor een schone, frisse ruimte met lichte energie ontstaat. Interieur kan ook in de stijl van minimalisme zijn, wanneer strikte lijnen en pure kleuren geen onnodige aandacht zullen trekken.
  • Interieurontwerp in de oosterse stijl, bijvoorbeeld Japans of Chinees, vereist veel inspanning van u, vooral als het een slaapkamer-woonkamer is. De bevoegde zonering van de ruimte kan hier van groot belang zijn: misschien heeft het vrouwelijke deel van de slaapkamer zijn eigen bijzonderheden - er kan een kaptafel zijn, een nachtkastje in oosterse stijl, een prachtig scherm.
  • Liefhebbers van moderne kunst en cultuur zullen de voorkeur geven aan hightech. Natuurlijk, de slaapkamer ontwerp van 13 vierkant. m moet idealiter warm en rustgevend zijn, maar zo'n project is ook mogelijk. Het ziet er alleen biologisch uit als het hele appartement één afbeelding heeft en de rest van de kamers zijn ook ingericht in een hightech of minimalistische stijl.
  • Als u de eigenaar bent van een klein appartement of studio appartement, waar u een combinatie van slaapruimte en woonkamer nodig heeft, dan zullen de principes van een redelijke zonering van het pand u helpen. In dit geval is de Provence niet zo gepast, een meer rationele benadering is om te focussen op het creëren van een interieur in de stijl van minimalisme, dit zal je helpen om twee te combineren, in tegenstelling tot de functionaliteit van de zone.
Bruin-witte slaapkamer
Lila slaapkamer
Witte en bruine slaapkamer
Grijsbruine slaapkamer

Slaapkamer 14 m² met rode gordijnen

De hoofdrol wordt gespeeld door een bed

Van groot belang is de selectie van meubels - bedden en kledingkast
en. Op het gebied van 14 plein. m of 13 vierkante meter. m zal belachelijk zijn om er een heel groot, fantasievol bed uit te zien, het zal bijna de hele ruimte in beslag nemen. Daarom wordt aanbevolen om een ​​interieur te maken met behulp van functioneel, modern meubilair. Misschien zullen de laden aan het bed in uw gekozen model zo comfortabel zijn dat u de kast kunt verlaten en zo de ruimte kunt vrijmaken.

Roze tiener meisjes slaapkamer

Slaapkamer 14 m² in het appartement

Slaapkamer loft 14 m².

Slaapkamer 14 m² in Art Nouveau-stijl

Slaapkamer 14 m² in zwart-wit ontwerp

Als het erg moeilijk is om een ​​slaapkamer zonder kast in te beelden, let dan op hoge, ruime kasten. Hun deuren kunnen een rol spelen bij de vorming van het interieur van de kamer van 14 m² M. m of 13 vierkante meter. m: ze kunnen worden gespiegeld of worden versierd met een soort patroon, afdrukken, interessante artistieke details.

Bruin beige slaapkamer
Rode en beige slaapkamer
Slaapkamer 13 m² met een opklapbed

Slaapkamer 14 m² in neoklassieke stijl

Slaapkamer 14 m² met decoratief paneel

Nadruk op de muren

Op het gebied van 14 plein. m of 13 vierkante meter. m wordt aanbevolen om licht behang of decoratieve pleister te gebruiken. Er zijn interessante opties voor het kiezen van niet-triviale tinten - nog steeds in de trend mintkleur, lichtpaars en terughoudend-geel. Maar in dit geval is de selectie van gordijnen en spreien uiterst belangrijk: ze moeten overeenkomen met de kleur van het behang.

Blauwe muur in het slaapkamerontwerp

Slaapkamer 14 m² met hoog plafond

Slaapkamer 14 m² Provence stijl

Moderne binnenhuisarchitecten 13 vierkant. m bieden een interessante ontwerpoptie, wanneer de wanden van de kamer zijn gedecoreerd in verschillende kleuren behang, dichtbij of in harmonie met elkaar. In dit geval kunt u zelfs donkere, diepe tinten kiezen. De kleur van een van de muren kan bijvoorbeeld verzadigd blauw zijn, de rest verdunt deze plek met lichtere tinten - lila, blauw, lichtblauw.

Gele accenten in de bruinzwarte slaapkamer

Slaapkamer 14 m² in retro-stijl

De grijze slaapkamer is 14 m².

Een speciale charme voor het ontwerp van de kamer is 13 m². M. m geeft een accentmuur met een interessante afdruk. Deze muur wordt in de regel aan het hoofdeinde van het bed gemaakt. De afdruk kan van een bloemachtige aard zijn, met bloemen- of geometrische patronen. De heldere muur zal dienen als het belangrijkste accent en decoratie van de kamer, de rest van de elementen moet meer ingetogen zijn, bij voorkeur monofoon.

Witte en beige slaapkamer 13 m²

Blauwe slaapkamer 14 m²

Slaapkamer 14 m² in moderne stijl

Moderne fabrikanten produceren veel interessante varianten van behang van de hoogste klasse. Voor slaapkamerontwerp zijn de meest interessante stijlvolle achtergronden met verticale strepen, lichte bloemenprint of behang met een groot geometrisch patroon, gestructureerd behangpapier en behang.

Zwart en wit slaapkamer 14 m²

Slaapkamer 14 m² met kaptafel

Slaapkamer 14 m² helder

Hoe maak je een slaapkamer-woonkamer?

Een speciaal gesprek is de creatie van een woonproject met slaapkamer-woonkamer van 13 m² M. m. Hier is de hoofdontvangst de zonering van de ruimte. U moet een slaapgedeelte en een zone voor gasten creëren. Zonering in de slaapkamer-woonkamer kan worden gerealiseerd door middel van een scherm, een rek, een kast of een rek met kamerkleuren. De slaapkamer-woonkamer is een interessante ruimte waarin er twee accenten zijn, en elk van hen kan als significant worden beschouwd. Je kunt ook een bestemmingsplan maken met een podium of interessante belichting.

Slaapkamer in beige tinten

< div id="attachment_19959" class="wp-caption alignnone" style="max-width: 1920px;"> Stijlvolle zolderkamer van 14 m²

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 6 = 1