Poefik in de gang – stijlvol en functioneel (25 foto’s)

Het is moeilijk om een ​​veelzijdiger meubilair te bedenken dan een poef. Het is erg populair vanwege zijn functionaliteit, compactheid en een breed scala aan soorten. Ottomanen en banketten in de gang laten u ruimte besparen door ze te plaatsen, zelfs als standaardmeubilair niet past. De aankoop van papegaaiduiker heeft een aantal voordelen en dankzij een breed scala aan modellen is het mogelijk om een ​​originele gang in elke stijl te ontwerpen.

Feest op de gang

Witte poef in de gang

Soorten poef voor de gang

De poef in de gang kan zacht en hard zijn. Voor de productie van dit meubel worden natuurlijk en kunstleer, stof, polyurethaanschuim en andere zachte en comfortabele materialen gebruikt. Voor meer stijve structuren wordt hout, kurkschors of metaal gebruikt. Dergelijke materialen maken de structuren star en stellen hen in staat de functies van de tafel uit te voeren.

Grote poef in de gang

Klassieke stijl poef in de gang

De originele en moderne poefs in de gang zijn ook ingedeeld naar ontwerp. Er zijn poefen met een open frame gemaakt van metaal of hout en modellen met een verborgen frame met een decoratieve rok gemaakt van stof of andere materialen.

Ook populair zijn frameloze, zacht gevoerde krukken in de gang, waarbinnen een losse vulling zit. Opblaasbare poefs kunnen ook worden gebruikt om de gang te versieren.

Houten poef in de gang

Papegaaiduiker in de stijl van eco in de gang

Gesmede Ottomanen

Gesmede poef in de gang - een klassieke variant van het interieur in elke stijl. Hoe de meubelindustrie zich ook heeft ontwikkeld, smeden blijft altijd in de mode. Metalen constructies zijn niet alleen sterk en duurzaam, maar stellen je ook in staat elegante en stijlvolle voetenbankjes te maken voor het versieren van de gang.

1

Met smeden kun je een afgeronde vorm maken. Het ontwerp met donsbuik in combinatie met dure en hoogwaardige stoffen stelt u in staat de kamer op een originele manier te ontwerpen. Zulk meubilair ziet er massief, degelijk uit, maar tegelijkertijd ziet het meubilair er heel licht uit.

Ottomaanse stijl met geometrisch patroon in de gang

Lederen constructies

Leren poef is een populaire optie voor het versieren van een voorkamer. Het gebruik van de huid maakt het ontwerp zacht, stijlvol en comfortabel. De huid wordt gemakkelijk van vuil witgewassen en blijft ook nog lang mooi.

Bekleding in het interieur van de gang

Opzwepend in landelijke stijl

Voor decoratie van de gang in de klassieke stijl kan wit, zwart, bruin leer worden gebruikt. Voor een moderne stijl van decoratie kunnen Ottomanen heldere kleuren en onverwachte combinaties van kleuren en decoratieve elementen worden gebruikt.

Ottomaanse koloniale stijl

Bekledingsleer

In het binnenste van het halvierkant zien ronde en rechthoekige ontwerpen er goed uit. Ze kunnen op pootjes of met wielen zijn en de opklapbare stoel maakt dergelijke meubels ook functioneel. Zelfs eenvoudige vierkante ontwerpen kunnen heel mooi zijn vanwege de interessante textuur, felle kleuren en ongewone ornamenten.

Leren poef in de gang

Ronde poef in de gang

Houten poef

Typisch, de schoen in de hal in de vorm van een trekje is gemaakt van hout. In dit geval kunnen zowel klassieke combinaties van hout en leer of textiel worden gebruikt, als ongebruikelijke ontwerpen waarmee u een poef in de hal kunt samenstellen met uw handen praktisch tegen vuilnis.

Varianten van houten voetenbankjes in de hal:

 • Klassieke soezen. Voor de decoratie van de gang in de klassieke stijl, wordt aanbevolen om gevoerde krukken van duur hout te gebruiken met hoogwaardige lederen of stoffen bekleding. De poten kunnen worden gesneden.
 • Functionele constructies. Voor een Ottomaanse was niet alleen een handige plek om te zitten, maar ook een functioneel onderdeel van het interieur, het kan worden gekocht in de vorm van een nachtkastje met planken en laden.
 • Rookwolken gemaakt van rotan. Ondanks het feit dat dergelijke structuren naar buiten toe fragiel lijken, zijn ze duurzaam, duurzaam en comfortabel met inachtneming van de werkingsregels.

Gebruik houten Ottomanen kan worden gebruikt om te zitten, als een standaard voor tassen, evenals voor het opslaan van schoenen.

Gewatteerde ontlasting in een minimalistische stijl

Puffi in de Art Nouveau-stijl

Gebruik van voetenbankjes in de hal

In het interieur van de hal worden verschillende vormen, materialen, kleuren en functionele kenmerken van de poef gebruikt. U kunt ontwerpen gebruiken in de vorm van een bank met extra planken voor schoenen of frameloze producten, die alleen als zitplaats worden gebruikt. Het kunnen afzonderlijke elementen zijn of een ingebouwd deel van de gang.

Structuren met een doos voor het opbergen van schoenen

Meestal is de inkomhal in het appartement klein van formaat, dus het is uiterst belangrijk dat alle meubels erin niet alleen mooi, maar ook functioneel zijn. In dit geval is het raadzaam om een ​​ontwerp te bestellen met een plank of een doos voor het opbergen van schoenen.

Lage poef in de gang

Er zijn verschillende ontwerpopties en ontwerpkenmerken van gevoerde krukken met laden of planken. Deze omvatten
:

 • Kleine poef met plank of opbergdoos voor schoenen. Voor een kleine ruimte is een kleine poef in de hal met een extra opbergruimte voor schoenen een uitstekende optie. U kunt scharnierende kleppen, draaideuren of laden gebruiken. Door de kleine afmetingen van het ontwerp kun je niet veel schoenen opslaan, maar dit is genoeg voor dagelijks gebruik.
 • Poef in de vorm van een banket of bank. Als u de structuur van de structuur vergroot, neemt ook de functionaliteit ervan toe. Een goede optie voor het inrichten van de gang is een poef in de vorm van een bank of bank zonder rugleuning met planken voor schoenen. Zo'n ontwerp kan onafhankelijk van oude houten kisten worden gemaakt.

Bekleding voor schoenen

Ovale, gevoerde kruk in de gang

Tumba voetenbank

Tumba-poef in de gang is een uitstekende optie voor het ontwerp van een kleine kamer. U kunt kiezen voor een handige rechthoekige poef met laden. Voor een kleine kamer is het beter om een ​​smalle structuur te kiezen, die erg ruim is vanwege de lengte- en breedtereductie. Vanaf de bovenkant kan een comfortabele zachte zitting zijn en een stevige basis, waarop je sleutels, telefoon, schoensmeer en andere kleinigheden kunt plaatsen.

Grijze Ottomaanse

Bekledingsblaar

Ontwerp met rugleuning

Poof in de gang als een stoel wordt zelden gebruikt. Als u echter een poef met rugleuning installeert, is dit een handige plek voor een telefoongesprek of het lezen van een boek. Het gebruik van ongebruikelijke vormen en heldere combinaties maakt het mogelijk om dergelijke poefs niet alleen comfortabel, maar ook stijlvol te maken:

 • Lederen trekjes. Lederen constructies met een rug herinneren vooral aan knusse en handige fauteuils, en de aanwezigheid van een schoenendoos maakt ze ook uiterst praktisch.
 • Fabric constructies. Bij het gebruik van textielbekleding is het belangrijk om de originele combinatie van kleuren en texturen te kiezen. In dit geval worden zelfs bescheiden ontwerpen een echte decoratie van de gang.
 • Hoge benen en een kleine rug. Bij de ingang van het huis ziet de persoon eerst het meubilair in de gang, dus het is belangrijk dat de poef niet alleen functioneel, maar ook mooi is. Een uitstekende optie is een ontwerp op hoge elegante poten en met een kleine rug.

Bank in de gang

Poofick-ontlasting in de gang

Halfronde constructies

Voor het decoreren van kleine gangen is het niet mogelijk om standaard poefjes te gebruiken. Grote meubels storen alleen en veroorzaken verwondingen. Om echter een plek te hebben om te zitten om schoenen te dragen en om onnodige schoenen te verbergen, kunt u een halfronde poef kopen. Met dit formulier kunt u het zelfs in de kleinste kamer installeren.

Ottoman, bank

Een andere handige poef in de gang met een doos voor schoenen is gemaakt in de vorm van een bank of bank. Meestal zijn deze banken gemaakt op lage poten. De Ottomaanse bank kan traditionele meubels voor de gang vervangen. In de buurt kunt u een smalle kast plaatsen of een hanger bevestigen met haken voor bovenkleding. De Ottomaanse banken kunnen zijn:

 • Klassieke bank. Zulke ontwerpen met lange uitgesneden poten en dure textielbekleding maken eenvoudig meubilair tot een voortreffelijk element van het interieur.
 • Een bank met een extra plank voor schoenen. Hiermee kunt u de meeste functionaliteit en gemak verkrijgen. Zo'n poef kan worden verbonden met een stoeprand, nadat hij een volledige hal heeft gekregen.
 • Hout en leer. Stijlvol en beknopt ontwerp van hout, bekleed met leer, past perfect in elk interieur. Het is gemaakt op lange benen zonder een schoenendoos en op lage poten met extra planken of laden.

Bekleding met een patroon in de gang

Een poef met een hanger

Elk gebouw ziet er mooi en elegant uit, als je het in dezelfde stijl en kleurenschema decoreert, dus de meeste ontwerpers bevelen de aankoop van de puffet niet aan als een apart meubelstuk, maar als onderdeel van de headset voor de gang.

Kant-en-klare gangen in de gang met een gevoerde kruk worden gepresenteerd in verschillende variaties:

 • Houten constructies met een hanger, ladekast en een aparte poef, ingericht in dezelfde stijl en kleur.
 • Gesmede composities bestaande uit een afzonderlijk staande vloerhanger, bladerdeeg met gesmede poten en andere interieurelementen in dezelfde stijl. Bovendien kan de poef worden gedecoreerd met een zachte en comfortabele stoel in leer of textiel.
 • Gesloten voetstuk-voetenbank. In dit geval zijn de gevoerde kruk en de hanger in de nis ingebouwd. Met deze optie kunt u meubels compacter en beknopter maken.

Ottomane-box

Driehoekige poef

De hoekpoef is geschikt om te gebruiken voor het decoreren van ruime gangen en voor nauwe gangen van Chroesjtsjov. Dit ontwerp kan een hoek maken, die niet eerder werd gebruikt. De aanwezigheid van de doos maakt ze ook uiterst functioneel. Bij het kiezen van driehoekige voetenbankjes, is het belangrijkste om de voorkeur te geven aan felle kleuren, gedurfde ornamenten en ongewone combinaties van texturen.

Ronde poef

Een van de meest eenvoudige en toch effectieve ontwerpopties voor bladerdeeg. Ronde poef in de gang kan worden ingericht met leer, stof of gemaakt op een gesmeed frame. Ronde Ottomanen lijken meer op decoratieve elementen dan functionele meubels. Als je echter een ronde poef met een kist monteert, kun je de schoenen erin klappen en de harde kaft van de structuur zal de poef veranderen in een handige tafel voor tassen en sleutels.

Gele poef in de gang

Basis selectieregels

Wanneer u dit meubel kiest voor het ontwerp van de gang, moet u de volgende regels overwegen:

 • Om een ​​kleine ruimte te ontwerpen, moet je smalle voeten in de gang gebruiken met extra laden en nissen voor schoenen.
 • Als er honden of katten in het huis zijn, moet de voorkeur worden gegeven aan de bekleding, die het huisdier niet zal bederven met klauwen en tanden. Leer of zacht textiel zijn in dit geval niet geschikt.
 • Een poef voor schoenen in de gang moet harmonieus in het interieur passen.
 • De hoogte van de constructie moet zodanig zijn dat deze comfortabel kan worden geplaatst en weggestopt.
 • De stoel moet zo worden gekozen dat hij niet buigt, maar hij is zacht genoeg.

De poef is een uitstekende oplossing voor het versieren van de gang. Bij het kiezen van het product moet u echter rekening houden met het ontwerp, de functionaliteit en de grootte
van het product.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

42 + = 50