Kleurenbaden in het interieur (20 foto’s): een helder accent in het dagelijks leven

Iedereen die ooit een winkel heeft bezocht die goederen verkoopt voor reparatie, heeft natuurlijk aandacht besteed aan de kleurbaden, toiletten en andere sanitaire voorzieningen, die opvallen tegen de achtergrond van talloze witte rijen standaardmodellen. Iemand heeft waarschijnlijk het idee flitsen - en niet om mij een kleurenbad te geven - en velen hebben dit idee al met succes geïmplementeerd. Dankzij moderne verf- en materiaalverwerkingstechnieken kunnen baden - zoals een gootsteen, toiletpot en alle andere sanitaire artikelen - van elk materiaal worden gemaakt, van elke vorm en kleur zijn, zelfs de meest onverwachte en exotische. In het artikel zullen we bekijken wat verschillende kleurenbaden kenmerken en hoe dit interessante en ongebruikelijke model van sanitair voor de badkamer te kiezen.

Rozenbad

voordelen

Overweeg de voordelen van kleur loodgieterswerk, in het bijzonder - het bad, in vergelijking met hun witte "broeders".

Kleurbaden - en gietijzer en gegoten marmer - kunnen de sfeer voor de kamer bepalen. Als het witte gamma koud en neutraal is, kan het gekleurde gamma de kamer warm, gezellig, trendy en charmant maken. Er zijn veel ontwerpopties. Daarom is het belangrijkste voordeel van kleurmodellen onbeperkte mogelijkheden voor extern ontwerp. Gekleurd kunnen ook toiletbrillen, het hele toilet en het ontwerp van de hygiënische ruimte volledig zijn.

Stijlvol blauw bad in het interieur

Stijlvol blauw bad in het interieur

Kleurbaden van gegoten marmer en gietijzer vertellen de gasten over de eigenaar van het huis, als een extravagante en ongewone persoonlijkheid. Deze oorspronkelijke keuze geeft direct aan dat de eigenaar van het appartement gewend is om out of the box te denken en dat sjablonen hem vreemd zijn. Daarnaast zijn een gekleurd bad en hangende wasbakken, toiletbrillen, dekselafdekkingen en toilet bijzonder geschikt voor mensen met een creatieve ingesteldheid die hunkeren naar kunst en schilderkunst.

Geel bad

Kleur kan een gunstig effect hebben op bepaalde organen. Daarom, bijvoorbeeld, als een persoon passief en lui is, dan komen een fel rood bad en toiletbrillen te hulp, waardoor zijn vitaliteit wordt geactiveerd. En als iemand daarentegen een stressvolle baan heeft, zal een bad en een gootsteen van zachte pastelkleuren na een dag werken tot rust komen en een sfeer van ontspanning creëren. Een oranje tint zal de badkamerruimte veranderen in een compacte, gezellige kleine wereld, en een gekleurd toilet gemaakt van gegoten marmer zal de ruimte luxueus en toonbaar maken.

Laat fuchsia in de badkamer zinken

Met verschillende tinten kan elke huiseigenaar kiezen voor de juiste badkleur, evenals hangkasten en gootstenen, toiletdeksels, enz. Voor hun interieur - zelfs als de badkamerafmetingen zeer compact zijn.

Als gietijzeren of acryl badkuipen, wc-pot en ander sanitair in één kleur worden gemaakt, geeft deze combinatie een unieke charme aan de ruimte, maakt deze stijlvol en trendy. Het compacte formaat van de kamer kan zelfs visueel groter worden.

Badkamerdecoratie met turkoois mozaïek
Badkameraccessoires

Stijlvol rood bad
Rode modieuze badkamer

materiaal

acryl

Dit moderne praktische en compacte materiaal biedt het product duurzaamheid en een uitstekende uitstraling. Dit sanitair houdt opmerkelijk de warmte vast - het water in de badkamer koelt niet lang af. Bovendien zijn baden, zittingen en gootstenen van acryl licht, ongeacht de grootte en vorm. Gekleurde acryl badkuipen zijn bestand tegen mechanische schade en gemakkelijk onderhoud.

Groen acrylbad

Het feit dat acryl u in staat stelt om baden en kleurentoiletten te maken van elke wijziging, grootte en vorm heeft dit technologische materiaal ver voor de rest gebracht. Meestal kiezen kopers voor standaard ovale modellen, en de badkamers zijn het meest standaard. Soms worden echter ronde en zelfs zeshoekige modellen gekocht, als het toilet niet zo compact is.

Blauw acrylbad

Gietijzer

Dit materiaal is erg zwaar en de baden ervan zijn enorm - solide en betrouwbaar. Gietijzeren baden kunnen ook in elke kleur worden geverfd - moderne technologie maakt het mogelijk. Het materiaal is niet te compact - de producten ervan zijn behoorlijk volumineus, dus de badkamerruimte moet behoorlijk groot zijn. Dit bad brengt een respectabele toets in de kamer, ziet er solide uit. Het gebeurt vaak op tamelijk massieve benen, wat de indruk van onvernietigbaarheid en kracht van een dergelijk product nog meer versterkt.

Cast Iron Blue Bath

Let op: het gietijzeren bad heeft alleen zin om te installeren als u een grote onderhoudsbeurt in de badkamer uitvoert. De installatie en installatie ervan vereist immers een extra waterdichtheid.

Interieurontwerpers worden ten zeerste aanbevolen bij het kiezen van een gietijzeren massief bad, des te kleurrijker - let vooral op de verlichting van de kamer. Het is noodzakelijk om een ​​voldoende instroom van licht te garanderen, zodat de badkamer of het toilet er niet somber en somber uitziet.

Cast Iron Silver Bath

staal

Staalbad is een praktische en goedkope keuze. Hier zijn echter enkele nadelen: stalen exemplaren, bijvoorbeeld van acrylproducten of gegoten marmer, roest en verliezen sneller hun uiterlijk dan andere. Maar dit is een zeer compact materiaal - het bad kan klein zijn.

1

Het stalen bad en de wastafel zijn geverfd tijdens het productieproces van het product - het is bedekt met glazuur bovenop, dat, met behulp van een speciaal poeder, een of andere tint heeft verkregen.

Het stalen bad en de stoelen geven de badkamer een vintage stijl, brengen comfort en harmonie. Niet slecht uitzien met tegels - het meest voorkomende ontwerp van de wanden van de badkamer.

Blue Steel Bath

Van marmer

Baden zijn gemaakt van zogenaamd "gegoten" marmer. Met dit materiaal kunt u een bad maken van alle - zelfs de meest ingewikkelde - vormen. Dit is het duurste soort product, maar tegelijkertijd de meest luxueuze. Zo'n bad en een wastafel hebben passende interieurs nodig - ze kunnen niet in een gewone badkamer worden geïnstalleerd. Voor een marmeren bad hebt u een luxe en vrij ruime kamer nodig - alleen in dit geval ziet het marmeren toilet er goed uit.

Naast de genoemde materialen, kunnen gekleurde baden, zittingen en wastafels ook van gekleurd glas, steen of zelfs hout worden gemaakt. Maar het is de moeite waard op te merken dat zo'n toilet - dit is een vrij kostbaar genoegen, dat tot nu toe weinig mensen zich kunnen veroorloven.

Rood bad van gegoten marmer

Huidige kleuren

Loodgieters van welke kleur wordt nu beschouwd als de meest succesvolle en relevante oplossing.

  • Black. Deze optie maakt de badkamerruimte en het toilet echt stijlvol. Vooral als het toilet en de gootsteen dezelfde kleur hebben. Aangezien deze kleur extreem donker is, zorg dan voor de goede verlichting van de kamer, om er geen sombere kamer van te maken.
  • Rode baden - gietijzer of gegoten marmer - typeren hun meester als een gepassioneerde en gepassioneerde natuur. Zo'n bad en toilet worden 's morgens opgeladen met een gemoedstoestand voor de hele dag, geven kracht, stimuleren en activeren.
  • De groene tint van het bad, de zitting, de wastafel bevordert ontspanning en ontspanning. Nu is de schaduw van gebladerte populair - glanzend en, waarschijnlijker, licht, eerder dan donker. In zo'n badkamer zul je je in de tuin of in het bos voelen, terwijl je je ziel en lichaam rust.
  • Het gele bad - staal of van gegoten marmer - kan zelfs de meest sombere persoon tot een gezellige vent maken. Omdat op onze breedtegraden het klimaat niet de warmste, vaak troebele, is, zal de aanwezigheid van een geel bad de stemming voortdurend verhogen. Bovendien zorgt de gele kleur ervoor dat in de badkamer een gezellige, compacte wereld ontstaat, die goed in het oog ligt.
  • Blauwe kleur heeft verzachtende eigenschappen. Nu is een diepe donkerblauwe kleur populair. Hij ziet er goed en nobel uit.
  • Rustige, compacte en zachtbeige schaduw geschikt voor respectabele respectabele mensen die al alles hebben bereikt. Noble en aristocratisch beige vullen de kamer met comfort en tederheid, kalmeren de zenuwen en zijn nuttig voor het zien. Monoblocks of alleen de zittingen van deze tint dragen bij aan het herstel van gemoedsrust.
Rode badkamer
Grote gele badkamer
Veelkleurige badkamer interieur
Ovaal gouden bad
Paars bad
Beige bad
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

14 + = 18