Kinderontwerp voor twee jongens: geheimen van compacte plaatsing (55 foto’s)

Twee jongens in het gezin hebben, is echt geluk. Hun eigenaardigheid is echter dat ze samen een verpletterende kracht zijn en dat ze niet kunnen zonder hun kinderen. Ze hebben een veilige, comfortabele, comfortabele ruimte nodig die bestand is tegen actieve spellen. Een bescheiden Hruschevka met twee kamers of een klein landhuis kan een probleem zijn, omdat u verschillende vragen moet stellen: reparatie, decoratie, indeling, ontwerp, bestemmingsruimte, de keuze van functioneel meubilair en de indeling ervan.

Kinderkamer voor twee jongens met accenten

Kinderkamer voor twee jongens beige

Kinderkamer voor twee jongens wit

Kinderkamer voor twee tweelingjongens

Kinderkamer voor twee jongens is groot

Het ontwerp van de kinderkamer voor de twee jongens als geheel hangt af van hun verschillende leeftijden. In elk geval is een individuele aanpak vereist, maar er zijn algemene aanbevelingen die in elke situatie relevant zullen zijn. Tegelijkertijd moeten planning, ontwerp en bestemmingsplannen zodanig worden uitgevoerd dat de belangen van de twee jongens ten volle worden behartigd.

Kinderkamer voor twee broers

Kinderkamer voor twee jongens met een slaapzolder

Kinderkamer voor twee jongens met een decor in maritieme stijl

1

Kinderkamer voor twee jongens met houten meubilair

Kinderkamer voor twee jongens

zonering

Voordat u begint met de reparatie van een kinderkamer die is ontworpen voor twee jongens, moet deze worden verdeeld in zones voor verschillende doeleinden en afzonderlijke zones voor elk van hen, dat wil zeggen zones. In de kamer van de kinderkamer moet een recreatiegebied, werk- en speelruimte worden toegewezen. Natuurlijk is deze verdeling voorwaardelijk, maar alles moet in een oogopslag opvallen. Bij het uitwerken van het ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens, moet er rekening mee worden gehouden dat ze samen een werk- en speelruimte hebben, maar de rustzone moet voor elke jongen worden toegewezen.

 1. Werkgebied - dit is de plek in de kinderkamer waar beide jongens verschillende soorten activiteiten kunnen ondernemen: beeldhouwen, lessen geven, inclusief het opslaan van de benodigde benodigdheden. Het ontwerp moet worden georganiseerd in overeenstemming met de verlichting. Het moet zoveel mogelijk schappen en geheime dozen worden gedaan.
 2. Game Zone voor twee jongens moet er veel ruimte zijn. Al het grondgebied, van de vloer tot aan het plafond, lenen nuttige simulators. De overblijvende plaats is vruchtbaar gebruik, bijvoorbeeld voor het opbergen van speelgoed. De twee jongens hebben veel kracht, dus ze hebben meer ruimte nodig om energie te morsen.
 3. Slaap- en rustzone moet comfortabel zijn voor elke jongen. Daarom kunt u een stapelbed uitrusten om de juiste bestemmingsplannen uit te voeren en ruimte te besparen. In het geval van het kiezen voor elke jongen op het bed, moeten ze gelijk gekozen worden en op een afstand van elkaar geplaatst worden van niet minder dan een halve meter. In deze zone ontspannen de jongens, rusten van de drukte, ook van elkaar.

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens in huis

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens met een bed van planken

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens met een eiken bed

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens met een dubbeldekbed

Bij het repareren van een kinderkamer moeten alle zones verwaterd worden met decoratieve entertainmentartikelen die de aandacht van kinderen trekken. Ontwerp moet overal leuke jongensachtige stickers en afbeeldingen opleveren. Het is belangrijk om het leven van de twee jongens met hun foto's te illustreren. Gebruik een praktische vloerbedekking om gemakkelijk te onderhouden te zijn, zoals een met kurk bekleed laminaat. De vloer hoeft niet glad te zijn. Jongens rennen veel, wat extra blessures kan veroorzaken.

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens met een bed van multiplex

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens met fotobehang

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens met een glijbaan

Interieurontwerp van een kinderkamer voor twee jongens

kleurenspectrum

Vraag bij het uitvoeren van reparaties de juiste richting van kleurthema's. Het is niet aan te bevelen één kleur te gebruiken, je moet het verdunnen met verschillende tinte
n die je leuk vindt.

 • Voor twee ambitieuze jongens is het aan te raden om koude tinten-tinten van staal en blauw te gebruiken, je kunt een groene kleur toevoegen voor gemoedsrust.
 • Voor twee zachtaardige jongens kun je flirten met blauw en ook tonen met heldere elementen.

Het interieurontwerp van de kinderkamer voor de twee jongens moet worden geselecteerd in dezelfde themakleuren, spelend op lichtcontrast. Hierdoor krijgt de jongenskamer originaliteit en helderheid.

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens in landelijke stijl

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens met een geruite print

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens met een bed op wielen

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens in bruine kleur

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens met een tapijt

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens van verschillende leeftijden

Het ontwerp van de kinderkamer voor de twee jongens is helder

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens groen

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens met de sterren

Meubels voor kinderen

Het is noodzakelijk om zorgvuldig meubilair voor de kinderkamer te kiezen:

 • Allereerst moet het waterdicht en sterk zijn om lang mee te gaan;
 • meubels voor twee jongens moeten zonder scherpe hoeken en scherp uitstekende delen zijn;
 • Gebruik meubels met ruime multifunctionele compartimenten. Kinderen zullen altijd veel dingen hebben om hen mee te vullen;
 • er zal een hoekkast zijn, die de kleinste ruimte in beslag neemt en ruim zal zijn;
 • bedden moeten worden uitgerust met orthopedische matrassen voor zwaar werk, zodat ze de jonge spieren van de rug correct kunnen vormen;
 • het kiezen van de afwerkingsmaterialen, moet gebaseerd zijn op hun milieuvriendelijkheid. Gebruik meer natuurlijke materialen en gebruik geen schadelijke meubels van plastic en spaanplaat. Alle coatings moeten sterk en gemakkelijk te wassen zijn, omdat kinderen op jonge leeftijd graag schilderen, rennen en springen.

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens met een geschilderd bed

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens met een stoel

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens met een bed

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens in het appartement

Baby voor jonge jongens

 • Voor de kamer van twee jongens moeten kinderen delen van slaap, voeding en spel krijgen toegewezen.
 • Het ontwerp van een dergelijke ruimte moet een overvloed aan kleuren, ruimte en gemak betekenen.
 • Naast de bedden hebt u een opbergkast of ladekast, een speelgoedkast, een commode, een tafel en een stoel voor uw moeder nodig om de kinderen vreedzaam te voeden. 4. Alle meubels moeten opvallen met kracht, ecologische zuiverheid, van gemiddelde hoogte zijn, zodat de jongens alleen een speeltje kunnen nemen en ook geen hoeken kunnen bevatten.
 • Het kleurenschema moet zacht zijn, geen schreeuwende tonen bevatten. Een goede optie is bijvoorbeeld meubilair, dat is geschilderd in veelkleurige tinten. Dit zal grote invloed hebben op de ontwikkeling van het denken en de kleurperceptie van kinderen.

Ontwerp van een kinderkamer voor twee kleine jongens

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens op zolder

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens uit de reeks

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens met meubels

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens in de stijl van minimalisme

Baby voor jongens van voorschoolse leeftijd

In dit geval is het noodzakelijk om rekening te houden met de belangen van hun kinderen. Het ontwerp van een dergelijke kamer zou speel- en slaapgedeeltes moeten zijn. De slaapzone moet twee bedden hebben die op een bepaalde afstand van elkaar zijn geplaatst. Dit geeft het kind een persoonlijke ruimte. Bij gebrek aan ruimte kunt u bedden op wielen of verschillende hoogtes kiezen. Stapelbedden zijn nog niet gekocht, omdat er een risico bestaat om uit de baby te vallen vanaf de bovenste verdieping.

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens in Art Nouveau-stijl

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens met modulair meubilair

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens in marine stijl

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens met een nis

De kamer moet kluisjes of ladekasten hebben voor elk van de jongens. Het is ook nodig om individuele kluisjes voor games te maken, zodat het kind zijn favoriete boeken en speelgoed kan neerzetten. De spelzone moet dichter bij het licht worden geplaatst. In de kinderkamer mag de vloer niet glad zijn. De perfecte oplossing zal een tapijt op de vloer zijn. Omdat het voorschoolse tijdperk gaat om het verplaatsen van spellen, is het raadzaam om een ​​sporthoek op te zetten. Ringen, touwen, horizontale balken, een Zweedse muur - dit alles zal het fysiek mogelijk maken om overtollige energie fysiek te ontwikkelen en bespatten.

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens met behang

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens in het oranje

De lay-out van een kinderkamer voor twee jongens

Ontwerp van een kinderkamer voor twee tieners

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens in strepen

Kinderontwerp voor kinderen van voorschoolse leeftijd moet worden gekozen uit de wens: ruimte, zee- of piratenstijl, cartoonstijl of onderwaterwereld - dit alles kan gemakkelijk worden gecreëerd voor de vreugde van de jongens. Kleuren kunnen worden onderscheiden door polychrome of monochrome tinten. De voorkeur moet worden gegeven aan pasteltinten.

Het ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens is eenvoudig

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens uit de Provence

Ontwerp van een kinderkamer voor twee rustieke jongens

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens met vliegtuigen

Jongens van schoolgaande leeftijd

 1. In dit geval zou er naast de segmenten slaap en rust een werkzone moeten zijn, terwijl elke jongen er een eigen zone moet hebben, waar kinderen lessen volgen.
 2. De stijl hier kan zijn zoals in het voorschoolse tijdperk, maar kan ook enigszins groeien, bijvoorbeeld naar een boomhut.
 3. De sporthoek blijft in dit geval ongewijzigd.
 4. Het slaapgedeelte kan enkele veranderingen ondergaan. Omdat de kinderen zijn gegroeid, kunnen ze stapelbedden voor ze kopen, wat ruimte bespaart. Geen slechte optie is een bed-transformator, een mezzanine-slaapcabine en een uitrol onder de podiums van het bed.
 5. De kleurenschaal kan worden getransformeerd. Het kan interessante kleuren hebben.
 6. Als het verschil tussen de twee jongens groot is, moet u de kamer in twee segmenten verdelen, zodat het jongere kind de oudere broer niet hindert lessen en andere zaken te nemen.

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens grijs

Babykamer ontwerp voor twee jongens blauw

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens met een tafel

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens als thema

Ontwerp van een kinderkamer voor twee jongens met een hoekbed

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

3 + 3 =