Keukens uit de serie: de voordelen van keuze (53 foto’s)

Klassieke keukens uit de array worden gekenmerkt door presentability. Hiermee kunt u de ruimte optimaliseren en een gezellige sfeer creëren. Als u een soortgelijke set kiest, moet u speciale aandacht besteden aan de gevel. Het oppervlak moet perfect glad en glad zijn zonder scheuren en sporen van lakvlekken.

Massief houten keuken met ontbijtbar
Witte keuken van massief hout

Massief houten toog in de keuken

Witte keuken van massief hout

Massief hout met beton

Keuken van massief hout

Klassieke keuken van massief hout

Keukens uit massief hout hebben geen complex onderhoud nodig. Hoeft alleen regelmatig worden schoongemaakt met speciale oplossingen en meubilair van tijd tot tijd om een ​​nieuwe laag vernis te dekken.

Keuken gemaakt van berken

Keukenstel van een berkenvijl

Keuken van borden

Massief eiken keuken

Keuken van multiplex

1

Keuken uit een bestand in stijl van het land

Gecombineerde keuken van massief hout

Keuken uit een bestand in een loftstijl

Keuken uit een bestand in stijlminimalisme

Hout verwijst naar complexe materialen, dus kies de keuken uit de reeks die u uiterst zorgvuldig nodig hebt. Deze aanbeveling is universeel voor kant-en-klare sets en voor individuele bestellingen. De kwaliteit van de boom is het belangrijkste criterium. Onder andere aanbevelingen:

 • De gevels van massief hout voor de keuken mogen niet nat zijn, omdat dit wijst op onvoldoende droging. In de toekomst kan dit het gevolg zijn van verminderde afmetingen en vervorming.
 • Een glad en glad oppervlak is een vereiste. Scheuren, krassen en kuilen zijn tekenen van een huwelijk. Dezelfde regel is van toepassing op randsecties.
 • Nauwkeurigheid en grondigheid moeten in elk decoratief detail worden teruggevonden. Als de draadelementen ruw zijn, zal dit in de toekomst onvermijdelijk leiden tot stratificatie en zelfs meer schaafwonden.
 • Gaten voor bevestiging in kwaliteitskeukenmeubilair hebben gladde en nette randen zonder scheuren er omheen. Dit is een belangrijk punt, omdat in de toekomst de openingen zullen toenemen. Als gevolg hiervan zullen de bevestigingen losraken, zullen andere scheuren verschijnen.
 • De gevels voor de keuken uit de reeks mogen geen knopen bevatten, anders zullen de onderdelen in de loop van de tijd kromtrekken.

Bij nadere inspectie worden mogelijke problemen tijdens de werking voorkomen.

Massief hout in een privéwoning
Keuken van massief hout in klassieke stijl
Houten keukenset

Keuken uit een bestand in art nouveau-stijl

Kleine keuken van massief hout

Keuken van massief noten

Degelijke Provençaalse keuken

Keuken van massief direct

Keuken van massief gesneden

Typen en kenmerken

Kant-en-klare of ingebouwde keuken kan worden gemaakt van verschillende houtsoorten:

 • pine;
 • eiken;
 • as
 • beuk;
 • els;
 • berk;
 • cherry;
 • cherry;
 • walnoot.

Elk ras heeft zijn eigen kenmerken.

Keuken uit de reeks in het interieur
Massief eiken keuken
Eiken keukenset

Massief hout in rustieke stijl

Keuken van effen grijs

Chalet-achtige keuken

Keuken uit de serie in de stijl van de cheby chic

Massief houten keukenkasten

Keuken van massief grenen

Keukens uit massief eiken

Het gemaakte set eikenhout verschilt qua duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit is een klassiek keukeninterieur. Eiken planken zijn er in verschillende tinten: geel, roodbruin, met roze vlekken en groenachtig grijs. Dit maakt dergelijke sets uniek voor elke interieuroplossing.

Massief eiken keuken

Keukens uit massief beukenhout

Deze optie kan ook worden toegeschreven aan de klassiekers. Externe indicatoren van beukenkits zijn vergelijkbaar met sets van eiken. De sterkte van de planken is hetzelfde. Hiermee kun je:

 • Laat een natuurlijke tint of verf achter in elke gewenste kleur;
 • Een warm pallet aan houttinten draagt ​​bij aan een gezellige keukenatmosfeer. Vanwege deze kwaliteit blijkt het interieur van de keuken uit de reeks kalm te zijn.
 • Met behulp van warmtebehandeling wordt een egale rode kleur bereikt. Op deze manier worden rokerige panelen verkregen, die de kit een respectabel uiterlijk geven.

Moderne keukens uit de reeks zijn pretentieloos. Aanbevelingen voor de zorg voor alle sets van natuurlijke materialen zijn universeel. Luchtvochtigheid mag niet boven 60 graden zijn. Het is toegestaan ​​om alleen speciale reinigingsmiddelen te gebruiken zonder alcohol toe te voegen. Na natte reiniging moeten alle oppervlakken droog worden geveegd.

Massief hout met houtstructuur
Keuken van ruw hout

Lichte keuken van massief hout

Donkere keuken van massief hout

Hoekkeuken van massief hout

Keukens gemaakt van as

Zulke kits zijn al lang klassiekers geworden. Voor modellen uit dit materiaal kenmerkt zich door aantrekkelijkheid, elegantie en spectaculair. Hun onderscheidende kenmerken:

 • Ze geven de ruimte verfijning en hebben een speciale energie.
 • Elk type afwerking is toegestaan.

Goede verzorging garandeert de essenboom met spectaculair en langdurig gebruik.

Houten keuken met stenen aanrecht

Keuken van massief grenen

Fans van het landenthema zullen dennenappels waarderen. Onderscheidende parameters:

 • Wisselend glas en open legborden voor visuele uitbreiding van de ruimte.
 • Lange levensduur.
 • Na verloop van tijd wordt de pijnboom donkerder. Dit komt door het vermogen van het materiaal om licht te absorberen.

Pine is niet alleen de meest goedkope boomsoort, maar ook milieuvriendelijk.

Keuken gemaakt van hout in landelijke stijl

Keukens van solide elzen

Deze versie van het ontwerp van de keuken zal een beroep doen op echte connaisseurs van klassiekers en comfort. Verzadigde tinten rood en bruin kunnen pretentie in detail en decor voorkomen. Terughoudendheid is overal aanwezig. Discrete accessoires en accessoires richten zich op de gevels, gemaakt van edel materiaal.

Houtverniste keuken

Keuken van massief berken

Headsets van dit materiaal zijn niet alleen mooi. Birch furniture is ideaal voor de Russische consument. De kracht is de sleutel tot duurzaamheid. Het vereist geen complexe zorg, en de kosten zijn zeer acceptabel.

Massief hout in loftstijl

Massief kersenhouten meubilair

Versier het interieur van de sets kersenhout perfect vanwege de aantrekkelijke bruingroze kleur. Er zijn geen extra decorelementen nodig. Kwalitatieve verwerking van kaarten is het enige belangrijke punt. Modulaire keukens van een dergelijke reeks verschillen van andere door de zachtheid van het materiaal.

Keuken van een boom in art nouveau-stijl

Keukens uit massief hout: modern

De meeste van de gedurfde ontwerpprojecten zijn belichaamd in het thema van de Art Nouveau. Deze stijl onderscheidt zich door de afwezigheid van alle onnodige en natuurlijke lijnen van elk element.

Het ontwerp van de keuken uit een reeks donkere tinten gaat vaak gepaard met het gebruik van delen gemaakt van chroom en andere metalen. Met deze methode kunt u elegantie bereiken en de headset een eigen persoonlijkheid geven.

Keuken van massief hout met eiland

Ontwerpoplossingen

Onder de ideeën voor ontwerp kun je veel interessante dingen vinden. Hieronder zijn de meest populaire van
hen.

Keukens Provence

Maak elk landhuis gezellig met het gebruik van de stijl van de Provence. Een belangrijk punt hier is de schaduw van meubels. De belangrijkste voorwaarde voor het decoreren van de eethoek is een witte keuken uit de reeks. De tweede regel van het thema van de Provence is het effect van de oudheid. Het gebruik van gesmede decoratieve elementen is verplicht. Op het aanrecht voor de keuken Provence kunnen er chips, scheuren en krassen zijn.

Keuken gemaakt van hout in Provençaalse stijl

Keuken met patina

De smaakvol ingerichte keuken is de plek waar u wilt ontspannen. Hier kunt u genieten van heerlijke en eenvoudige gerechten in een huiselijke sfeer van warmte en gezelligheid. Dergelijke associaties veroorzaken een ruimte die is ontworpen in overeenstemming met de edele klassiekers. Het gebruik van witte kleur ziet er bijzonder goed uit. Als een boom met een patina wordt gebruikt, kan hierdoor de voordelige kanten van de keuken worden benadrukt, ongeacht de grootte.

Gestreepte houten keuken
Keukenchalet van hout

Monochromisme van de array veroorzaakt geen spanning bij het gebruik van modules met patina. De toelating van kunstmatige veroudering wordt bereikt door speciale mengsels te gebruiken, afhankelijk van de verscheidenheid van het oppervlak. De set met patina past in elke interieuroplossing.

Keuken van massief grenen

Hoekkeukens van massief hout

Een dergelijke regeling wordt meestal gebruikt voor gebouwen van een klein gebied. Hierdoor wordt effectief gebruik van de volledige ruimte van de kamer bereikt. Compacte plaatsing vereist correcte berekeningen van elke zone (opslag, bereiding van producten en voorbereiding).

Hoekkeuken van massief hout

Met behulp van een verscheidenheid van keukenhoek sets van hout kunt u de ruimte in het werkgebied en eetgelegenheden te verdelen. Dit zorgt voor multifunctionaliteit en bruikbaarheid.

Houten keuken in een buitenhuis

Keuken wordt beschouwd als een van de belangrijkste gebouwen van elk huis. Het is hier dat het hele gezin het grootste deel van hun tijd doorbrengt. Daarom is het belangrijk om comfort, harmonie en comfort te creëren in dit deel van de woning. De array gaat nooit uit de trend. Daarom is dit interieur niet saai.

Keuken uit een reeks as
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

57 − 55 =