Keukenontwerp 20 m² M. m (95 foto’s): prachtige voorbeelden van interieurs

Gezaghebbende interieurontwerpers adviseren eigenaars van een grote keuken van 20 vierkante meter. m gebruik de meest praktische en effectieve voor deze case-projectopties:

  • eiland lay-out;
  • het creëren van een ruime keuken / eetkamer;
  • bekwame en effectieve zonering van het interieur.
Beige en witte keuken 20 m² M met zwarte accenten

Keukenontwerp 20 m² M in Engelse stijl

Keukenontwerp 20 m² met balken

Keukenontwerp 20 m² met barkrukken

Keukenontwerp 20 m². M beige

Keukenontwerp 20 m² M Provence

Keukenontwerp 20 m² M direct

Keukenontwerp 20 m² retro

Keukenontwerp 20 m² M. Pink

1

Keuken van 20 vierkante meter. m - een onderscheidend kenmerk van het appartement in een nieuw gebouw. Hier kunt u een zonnige, vrije ruimte creëren waar u zowel gasten als eigenaren van het appartement comfortabel kunt ontvangen. Alles lijkt in orde te zijn: zo'n keuken kan alle noodzakelijke en zelfs overbodige interieurartikelen huisvesten, de functie aannemen van een kleine woonkamer, niet alleen een kookplaats, maar ook een ruime eetkamer, een soort van midden van het appartement. Maar zelfs in dit geval zijn er problemen.

Wit-grijze grote keuken

Keukenontwerp 20 m² M wit

Keukenontwerp 20 m² M zonder ingebouwde kasten

Keukenontwerp 20 m² M turquoise

Keukenontwerp 20 m² zwart M

Keukenontwerp 20 m² M zwart en wit

Keukenontwerp 20 m² met decor

Ten eerste hebt u een doordacht interieur nodig: de ruimte moet een solide, duidelijke indruk maken waarin het meubilair en de apparaten één geheel vormen en de gast niet het gevoel heeft dat hij naar het magazijn keek. Ten tweede kan een ruim territorium voor de hospita bepaalde moeilijkheden veroorzaken, die veel moeten verplaatsen, van het fornuis naar de tafel en naar de koelkast, vooral als ze ver van elkaar in het project zijn. Aan de andere kant, als u al deze onderdelen in de buurt plaatst, zoals een schuine lay-out, kan er een zekere leegte in de kamer verschijnen. Zo is de inrichting van meubels in de keuken 20 vierkante meter. m vereist veel kunst en een competente houding ten opzichte van het interieurontwerp.

Lichte keuken met eiland

Keukenontwerp 20 m² rustiek

Keukenontwerp 20 m². M hout

Keukenontwerp 20 m²

Keukenontwerp 20 m² M in het huis

Keukenontwerp 20 m² M eclectisch

Keukenontwerp 20 m² M in ecostijl

Keukenontwerp 20 m² grijs

Keukenontwerp 20 m² M gefineerd

Keukenontwerp 20 m² M. Blue

Keukenontwerp 20 m² M Scandinavisch

Keukenontwerp 20 vierkante meter modern

Keukenontwerp 20 m² M met een bar

Keukenontwerp 20 m² met stenen aanrecht

Keuken eetkamer ontwerp 20 m²

Wat is er mooier dan de eilanden?

Eilandplanning is in dit geval een ideale optie. Dit type project omvat de creatie van een "keukeneiland" (wanneer het grootste deel van de apparatuur in het midden wordt geplaatst). Meestal is dit een grote snijtafel, evenals een toog, die ook als kookgelegenheid kan dienen. Als alternatief kun je er een bord plaatsen, het ziet er helder en ongewoon uit.

Grote gezellige keuken met eiland

Grote gezellige keuken met eiland

Keukenontwerp 20 vierkante meter met visgraatschort

Keukenontwerp 20 m² met een erker

Keukenontwerp 20 m² Frans

Keukenontwerp 20 m² met een suite

Keukenontwerp 20 m² M glanzend

Keukenontwerp 20 m² industrieel

In de keuken van 20 vierkante meter. Dit type planning verdient de voorkeur. Je creëert een dominant in het interieur, waardoor je op een voordelige manier ruimte kunt organiseren in termen van functionaliteit en vanuit een visueel oogpunt. Dit zal de omtrek van de kamer op harmonieuze wijze rangschikken: hier kunt u een gootsteen, koelkast en meubilair plaatsen, inclusief een hoekset.

Grote keuken in landelijke stijl met eiland

Keuken interieur ontwerp 20 m²

Keukenontwerp 20 m² M.

Keukenontwerp 20 vierkante meter bruin

Keukenontwerp 20 m² met meubilair

Keukenontwerp 20 m² M rood

Keukenontwerp 20 m² M met rode muren

In welk geval kan dit type organisatie van de ruimte ongemakkelijk zijn of niet relevant in termen van ontwerp? Dit kan zijn als we het over de studio hebben. Een klein eiland in de vorm van een effectieve bar zal het interieur echter niet bederven, maar het dynamischer maken. Een redelijke zonering van de kamer maakt de foto compleet.

Een ruime keuken in landelijke stijl met eilanden
Klassieke keuken 20 m² M met eiland
Klassieke donkere keuken 20 m² M met eiland

Keukenontwerp 20 m² M in het appartement

Keukenontwerp 20 m² M gelamineerd

Keukenontwerp 20 m² met lampen

Keuken-eetkamer: een plek voor vergaderingen en koken

In een modern appartement een grote keuken van 20 m² M. m wordt onmerkbaar het belangrijkste centrum voor vriendelijke communicatie. Ze neemt de rol van woonkamer, miniclub op zich. Alle feesten vinden hier plaats, feesten worden gevierd, het gezin komt 's avonds samen voor het avondeten.

Stijlvolle grote keuken / eetkamer

Keukenontwerp 20 m² loft

Keukenontwerp 20 m² met kroonluchter

Keukenontwerp 20 m² M van massief hout

Keukenontwerp 20 m² M. MDF

Keukenontwerp 20 m² met meubilair

Keukenontwerp 20 m² met metalen decoratie

En deze woonkamer wordt een plaats om te ontspannen, u kunt hier een thuistheater plaatsen, een groen gebied regelen. De tafel in deze kamer is niet meer nodig, maar in de eetkamer kunt u de eetgroep in elke stijl plaatsen (afhankelijk van de algemene stijl van de keuken, maar het is wenselijk dat de tafel rond of ovaal is). De omtrek kan op de gebruikelijke manier worden georganiseerd: met een hoekset, een compacte opstelling van meubels en apparaten. Het ontwerp van een dergel
ijke uitgebreide kamer is beter gedaan in een klassieke stijl, u kunt ook een luxe barok aanbevelen. Minimalisme zal er waarschijnlijk niet goed uitzien: het oog kan zich vervelen.

Klassieke grote keuken / eetkamer

Keukenontwerp 20 m² M in minimalistische stijl

Keukenontwerp 20 m² in Art Nouveau-stijl

Keukenontwerp 20 m² M modulair

Keukenontwerp 20 m² M monochroom

Een andere variant van de lay-out is mogelijk: u kunt de ruimte nog verder uitbreiden, waardoor een luxe keuken ontstaat, gecombineerd met een woonkamer. Hier zal de focus liggen op de eetgroep, dus de selectie van de tafel en stoelen moet op de meest zorgvuldige manier worden benaderd.

De eetkamer kan uitgaan van de aanwezigheid van een hoekset en een kleine bar: in de ruimte van zo'n groot gebied is plaats voor alle elementen.

Keuken / eetkamer in chaletstijl
Keuken / eetkamer in minimalistische stijl
Keuken / eetkamer met eiland
Rood-witte keuken / eetkamer

Keukenontwerp 20 m² M met marmer

Keukenontwerp 20 m² verlichting

Keukenontwerp 20 m². M in een nis

zonering

Als u een gelukkige eigenaar bent van een appartementsstudio, dan is voor u de meest actuele benadering van de organisatie van de ruimte bestemmingsplan. Uw keuken zal de rol van woonkamer spelen, maar de kookruimte moet duidelijk worden gedefinieerd. In de studio kun je de keuken benadrukken met behulp van een podium: het is een daadwerkelijke en effectieve ontvangst van modern design, dat wordt gebruikt om een ​​uniek beeld van een studio-appartement te creëren.

Keuken in het studio appartement

Een dergelijke daadwerkelijke ontvangst als bestemmingsplan geeft u de mogelijkheid om een ​​zeer functionele ruimte te creëren met een harmonieuze uitstraling. In dit geval is het uiterst belangrijk om meubels en apparatuur voor verschillende zones te kiezen op een manier die harmonieert met elkaar. Dit is de belangrijkste vereiste voor keukenontwerp in de studio.

Compacte keukenset

Keukenontwerp 20 m² onder de moer

Keukenontwerp 20 m² eiland

Keukenontwerp 20 m² met eiland

Keukenontwerp 20 m² met een panoramisch raam

Keukenontwerp 20 m² M met een scheidingswand

Keukenontwerp 20 m² M onder een boom

U kunt de keuken-woonkamer in de stijl van de Provence versieren, dit geeft het appartement frisheid en charme. De belangrijkste vereiste hier is de zoektocht naar een kwalitatieve en mooie eetset. Het moet idealiter worden gecombineerd met behang- en keukenkasten en andere accessoires. De tafel moet idealiter gemaakt zijn van natuurlijk hout, massief, luxueus. In dit geval kunt u met slechts één tabel de toon voor de hele keuken instellen. Een van de beste opties is om een ​​individuele bestelling voor een eetgroep te maken. In dat geval is succes gegarandeerd: u ontvangt precies het meubilair dat de afbeelding completeert, compleet en zo compleet mogelijk maakt.

Ruime stijlvolle keuken met kookeiland
Bruine keukenset
Lichte keuken met een klein eiland

Keukenontwerp 20 m² met verlichting

Keukenontwerp 20 m² met planken

Keukenontwerp 20 m² halfronde

Keukenontwerp 20 m² met plafonddecoratie

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

53 − = 46