Keuken met een eiland in het interieur (25 foto’s): opties voor werkbladen en locatie

Stijlvol, praktisch en creatief en functioneel elegant uiterlijk op elke keuken van het eiland. Waarom regelen ze het? Voor het meest nuttige gebruik van de keukenruimte. Een ander? Als een eerbetoon aan de ethno, eco, rustiek en zelfs vandaag - zelfs de klassieke stijl, waardoor je je eigen uitstekende smaak in de schaduw stelt. Ja, en het is gemakkelijk om het erover eens te zijn dat de keuken met het eiland altijd diepte van expressie trekt, de overeenstemming met het ontwerp, de originele oplossing. Wil je dit? Probeer het! Het blijkt!

Grote keuken in moderne stijl met een multifunctioneel eiland
Grijze keuken met een groot eiland
Een donkergrijze keuken met een eiland

Aandacht alstublieft! Een belangrijke factor, of de boekhouding van de keuken

Een moderne keuken met een eiland betekent veel ruimte. Het is moeilijk om te regelen op het grondgebied van een eenkamer appartement of een kamer van een klein gebied. Het minimale grondgebied voor het maken van een dergelijke keuken in het huis is van 25 vierkante meter. Natuurlijk kunt u een eiland maken van 1 vierkante meter en een oppervlakte van 15 vierkante meter. m. Maar? ..

Ook in het geval van een klein gebied is het de moeite waard om niet alleen de esthetische component in overweging te nemen, maar ook praktisch en veilig. Meestal is de afstand van het eiland tot een van de wanden van de keuken 1 m. Alles moet dichtbij zijn in de buurt van de "werkdriehoek" en er tegelijkertijd netjes uitzien. Dit veroorzaakt de eenvoud en het gemak van beweging van de gastvrouw van de koelkast naar de gootsteen en kookplaat. Maar de afstand van het eiland tot de eetgroep moet minstens 1,4 m zijn. In dit geval kan elk lid van de familie / gast comfortabel aan tafel plaatsnemen. En wees niet bang om hete soep af te gooien voor het geval je snel moet opstaan ​​van de tafel. Er moet speciale aandacht worden besteed aan de materialen en de locatie van elementen wanneer er kleine kinderen in het gezin zijn. Kortom, de bekwame regeling van het keukeneiland in het binnenland is een nauwgezet plan. Daarom moet de mogelijkheid van implementatie ervan van tevoren worden overwogen.

Keuken met eiland en eettafel
High-tech keuken met eiland
Keuken met eiland van een natuurlijke steen
Zwart en witte keuken met eiland
Keuken met eiland en ontbijtbar

De voordelen van een keukeneiland, of positieve "chips" voor degenen die grote ruimtes bezitten

Ontworpen keukenontwerp met een eiland heeft een aantal voordelen, ongeacht de stijl van het interieur dat u kiest. Op wat het niet alleen functionele componenten zijn, maar ook componenten van harmonie en schoonheid. Dus de keuken met het eiland is:

  1. Afzonderlijk werkgebied. Deze indeling van de keukenruimte maakt het mogelijk om de hoofdkeukenset niet alleen te gebruiken voor het bewaren van voedsel / huishoudelijke gebruiksvoorwerpen of plaatsen voor allerlei huishoudelijke apparaten, maar ook voor uw favoriete verzameling lemen schotels of theeserviezen. En het eiland zal direct dienen als een plek voor het maken van meesterwerken.
  2. Extra opslagruimte. Ongeacht wat zal worden opgenomen in je eiland - wassen / drogen of snijden oppervlak / oven / afzuigkap, daaronder is er een plaats voor potten / pannen / kleine dingen die nodig zijn in de keuken.
  3. Zitplaatsen / ruimte voor kinderen. Als uw keuken afmetingen maken, of, bijvoorbeeld, het is gecombineerd met de woonkamer of eetkamer, de keukentafel, het eiland wordt een plaats van ontvangst op een etentje en je hoeft geen zorgen te maken over waar ze zitten. Ronde grote of rechthoekige klassieke eilanden van de keuken, hun verschillende hoogte / afmetingen - geweldig voor kinderen. Ze zijn hier - nieuwe mama's maaltijden in overname en een feest / andere vakantie.
Keuken met tweepersoonse eiland-eettafel
Keuken met eiland met stenen aanrecht
Keuken in loftstijl met houten eiland
Een minimalistische keuken met een eiland
Bruin-oranje keuken met eiland
Provençaalse keuken met eiland
Keuken in loft-stijl met een eiland-eettafel

Keukeneiland: hoe correct uit te ru
sten

Een belangrijk punt - de lay-out van de keuken met het eiland, die moet beginnen bij de bouw van het huis of tijdens de grote onderhoudsbeurt. Je moet tenslotte veel details / details / nuances in beschouwing nemen.

Eerst moet je de componenten van het kookeiland bepalen. Dit kan een werkgebied zijn - met een snijoppervlak, wassen en drogen, mobiele kasten kunnen op de tafel worden geïnstalleerd. Een andere optie - een oven met een kap - aan de ene kant en een eetgroep - aan de andere kant.

Ten tweede, zorg voor technische systemen en communicatie. Ze moeten van tevoren in het midden van de keuken worden gebracht, zodat er later geen problemen meer zijn. Als een optie - de hoogte van de vloer wordt iets verhoogd boven het hoofdoppervlak. Dat wil zeggen, het eiland zal op een soort podium staan.

Ten derde is het de materiaalkeuze. Het is niet per se veel besteed. Bod fabrikanten - democratische variant carbide in de vorm van diverse kunststoffen van verschillende kleuren, het gemiddelde prijsniveau - graniet of andere aanrecht / oppervlak van gekleurd beton, de premie optie - zoals natuursteen en houten oppervlakken - zoals gevels.

Klassieke keuken met een eiland in witte tinten
Keuken met houten eiland
Keuken met een eiland met meerdere niveaus
Bruine keuken met eiland
Keuken met eiland in een ingetogen klassieke stijl

Memo aan de innovator, of nog een optie

Het kookeiland kan dienen als een element van scheiding van verschillende functionele gebieden. En ze kunnen eenvoudig en eenvoudig een toog worden, bijvoorbeeld, de woonkamer en keuken of keuken en eetkamer delen. Benader de vraag zorgvuldig en kies een statief waarin je de afwas kunt doen / andere kleine dingen kunt doen, en versier de top met speciale houders voor een bril / paal / bril. U maakt de keuken dus niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De optie is optimaal voor jonge gezinnen, die vaak door gasten worden bezocht - er zal geen plaats zijn voor een bar!

Mobiliteit van het keukeneiland is een uniek aanbod van moderne fabrikanten. Het hele geheim zit in de wielen op de poten van de bar / bureau / ladekast. Deze optie zal dienen als een extra plek om gasten te ontvangen in het geval van een viering / evenement in de omgeving van het huis. Een ander? Een aanvulling op het werkgebied, bijvoorbeeld op het moment van een picknick op de binnenplaats: het is gemakkelijker om een ​​gerecht van een willekeurig buffet te verzamelen!

In dit mobiele keukeneiland kan in allerlei vormen en maten worden gemaakt: volgens de meubelstukken van de hoofdheadset in de keuken / eetkamergroep of volledig in contrast daarmee zowel in grootte / vorm / kleur. De contrastvariant is interessant om in de keuken te kijken, gemaakt in de stijl van eco-pasteltinten of waar een rustige sfeer heerst. De gevels van de eilandentafel kunnen worden versierd met stucwerk, glas in lood, andere lichte decoratieve elementen om het eiland in de keuken nog expressiever te maken.

Ontwerpkenmerken - planken, laden, schuifsystemen zijn niet alleen functionele "chips", maar ook decoratief. Je kunt ze anders verslaan, zodat het interieur aantrekkelijker, interessanter, specialer wordt! En je zult verrast zijn hoe je vroeger kon bestaan ​​zonder een eiland in je keuken ...

Een praktische keuken met een eiland en een groot raam
Gezellige keuken met een eiland met meerdere niveaus
Mooie keuken met een lang eiland
Lichte keuken met eiland met houten blad
Kleine glanzende keuken met eiland
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

42 − = 33