Een loftstijl creëren in de kamer van een kind en een tiener (23 foto’s)

Een gevoel voor stijl en goede smaak moet worden ingebracht in een kind van jongs af aan. Dit kan worden gedaan als u een mooi en stijlvol ontwerp in de kinderkamer maakt. Een uitstekende oplossing is een kinderkamer in de loftstijl. Naast originaliteit en verfijning onderscheidt de loftstijl zich door de betaalbare kosten van de incarnatie. De meest succesvolle kamer lijkt op een tiener in loftstijl. Het stelt het kind in staat zich te uiten, zijn rebelse aard en persoonlijkheid te tonen. Het kan echter worden gebruikt voor het interieur van een baby's baby. Bij het versieren van een kind in loftstijl is het niet nodig om alle ruimte in één stijl uit te voeren. U kunt alleen bepaalde details gebruiken die de gewenste stemming instellen.

Beige kinderkamer in loftstijl

Witte kinderkamer in loft-stijl

Bedhok in loft-stijl

Kenmerken van een loft-stijl voor een kinderkamer

In de kinderkamer in een gewoon hoog gebouw is het moeilijk om zichtbare balken, bakstenen muren en open communicatie te vinden, wat de belangrijkste details van het interieur in deze stijl zijn, dus alle details moeten kunstmatig worden gemaakt. Het is echter mogelijk om met vrij eenvoudige middelen een dergelijk ontwerp te maken. Gebruik bijvoorbeeld behang met een afbeelding van metselwerk, open verlichting en meubilair in de loftstijl. In dit geval zal het creëren van een dergelijk interieur goedkoop kosten en hoeft het gebouw niet ingrijpend te worden gewijzigd.

Kinderinrichting in loftstijl

Kinderloftstijl voor meisjes

Het ontwerp in loftstijl verscheen bijna honderd jaar geleden. Aanvankelijk werd het gebruikt bij het veranderen van oude industriële gebouwen in residentiële gebouwen met minimale investeringen. Stijl heeft altijd de voorkeur van jonge en creatieve mensen. Tegenwoordig wordt het niet alleen voor alle gebouwen gebruikt, zelfs niet voor kinderkamers.

Kinderhokstijl uit de serie

Kindermeubilair in loftstijl

1

Kinderloftstijl met ramen

De moderne kinderloftstijl is een ruime, lichte en functionele ruimte. Het onderscheidt zich door een klein aantal meubels, heldere accessoires en veel natuurlijke en kunstmatige verlichting. Het resultaat is een lichte, ruime en comfortabele ruimte voor een tiener of jonge kinderen.

Kinder-loft-stijl twee verdiepingen

Multiplex stijl voor kinderen

Kinderinterieur in loftstijl

Kenmerken van het creëren van een loftstijl in een kinderkamer

Om een ​​ongewoon interieur in een uniforme stijl te creëren, moet men zich houden aan dergelijke aanbevelingen:

  1. Kinderkamer in loftstijl moet ruim en gratis blijven, ongeacht de grootte van de kamer. Zelfs als de kamer klein is, forceer het dan niet met meubels, installeer wanden of andere elementen die de kamer visueel kleiner kunnen maken.
  2. Om de ruimte te versieren, moet u eenvoudige materialen gebruiken die passen bij de stijl van de loft. Dergelijke materialen omvatten gips, baksteen, houten planken of materialen die deze kunnen vervangen. U kunt bijvoorbeeld een muur met een baksteen versieren of in plaats daarvan een achtergrond met afbeelding gebruiken.
  3. Optimale vloeren - houten planken. Ze kunnen kunstmatig worden verouderd en vervolgens worden geopend met vernis.
  4. Een uitstekende oplossing is het gebruik van open balken aan het plafond of hun imitatie. Dit is een van de karakteristieke elementen van het interieur in de stijl van het hok, dus het gebruik ervan is verplicht.
  5. Meubels voor de kamer kiezen voor een eenvoudig, nors en functioneel. Het kunnen oude dingen zijn, bovendien decoratie onder het kleurenschema van de kamer. Een oude stam, die al lang stof verzamelde op de zolder van zijn grootmoeder, kan bijvoorbeeld met felle verf worden geverfd en vervolgens kunstmatig worden verouderd. In zo'n kist kun je speelgoed of kleding bewaren. Oude meubels kunnen worden gecombineerd met een nieuwe of combineren nieuwe meubels en oude accessoires.
  6. De loftstijl van kinderen voor het meisje lijkt niet onbeleefd, maar kan worden verzacht door originele posters, lichte decoratieve kussens en dekens, evenals zachte tapijten.
  7. Bij het creëren van een interieur in de stijl van het hok, is het aan te raden om zonering van de ruimte uit te voeren met behulp van doorlopende rekken. Met deze techniek kunt u de ruimte verdelen om te rusten en te studeren, maar tegelijkertijd kunt u natuurlijk licht in de kamer besparen, evenals het volume.
  8. Kinderstijl voor jongens en meisjes moet worden ingericht met veel posters, heldere elementen en functionele dingen. Het kunnen posters zijn met muziekgroepen of acteurs en voor jongens - foto's van je favoriete voetballers of andere atleten. Loft voor kinderen kan worden ingericht met hun eigen tekeningen.

De stijl van de kinderloft is handig en functioneel. Bij het ontwerpen van dit ontwerp kunt u het meest succesvol oude en nieuwe interieurartikelen gebruiken. Op een bakstenen muur kun je bijvoorbeeld een geheel nieuwe platte tv ophangen en een modern houten plankje op een oude houten plank zetten.

Boekenkast in de kinderkamer in de loftstijl

Bed in een kinderkamer in loftstijl

Kinderloftstijl voor een jongen

Voordelen van kinderstijl in loftstijl

Voor een jongen en een tienermeisje is het belangrijk om op te vallen tegen een achtergrond van eenjarigen, dus de loftstijl is een uitstekende manier om een ​​originele lay-out te creëren voor de smaak van het kind. Het is niet nodig om alle elementen van lofts
tijl te gebruiken. Maximale vrije ruimte, functioneel meubilair en meer licht helpen de kamer gezellig en ongebruikelijk te maken.

Kinderloftstijl voor het kind

Kinder zolderstijl op de zolder

Kinderloftstijl met een bedmachine

De voordelen van deze stijl omvatten een grote hoeveelheid licht. Het is belangrijk om zowel natuurlijk als kunstlicht te gebruiken. Voor natuurlijk licht moet u grote ramen en transparante gordijnen maken en voor kunstmatige verlichting - puntlampen, schansen en de hoofdkroonluchter in het midden van het plafond.

Zolderkamer voor een tiener

Klimwand in kinderkamer in loftstijl

Lichte accenten in kinderstijl

Toevoeging van het interieur met slechts enkele details van de loftstijl maakt het mogelijk om het modieus, praktisch en gezellig te maken. Bovendien is de oprichting ervan goedkoop door het gebruik van eenvoudige materialen.

Bakstenen muur in de stijl van de zolder van kinderen

Children's Loft Room

Ingebouwde meubels in kinderlijke loftstijl

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 3 = 1