Cuisine of zebrano: nature says (28 foto’s)

Je kunt niet praten over de keuken van Zebrano, zonder in ieder geval in een notendop uit te leggen wat Zebrano is. Dit is de naam van een speciale zeldzame houtsoort, gemaakt van bomen die groeien in zuidelijke landen (bijvoorbeeld in West-Afrika). Het textuurpatroon van dit hout lijkt erg op de zebrakleuring: donkere en lichte strepen worden afgewisseld met elkaar. Deze lijnen kunnen verschillende tinten en breedten hebben, ze bevinden zich meestal parallel aan elkaar in een horizontale of verticale positie, maar er zijn voorbeelden van hout met een diagonaal patroon.

Zebrano-keuken

Zebrano-hout in een Afrikaans keukenbinnenland
Zebrano-keuken
Zebrano-keuken

Zebrano-keuken

Specificiteit van de kleuring van zebrano

Exotisch ontwerp kan worden weergegeven in een groot aantal kleurschakeringen. Deze variëteit biedt de mogelijkheid om te experimenteren met de selectie van kleuren in het ontwerp van de keuken. Hier is een lijst met opties voor het palet zebratonen:

  • Lichte kleuren: zand, grijs, lichtbeige, karamelkleur.
  • Donkere tonen: zwart, bruin (misschien met een vleugje rood, groen, rood).
Zebrano-keuken
Zebrano-keuken

De contrasterende combinatie van banden met ongebruikelijke tinten en de variabiliteit van hun locatie vergroten het bereik van hun toepassing in de ontwerpkunst. Als je de juiste verlichting toevoegt, wordt de verfijning van zo'n keuken duidelijk. De glans van de gevels van de keukenkasten speelt in de zon met bizarre overlopen, zodat de briljant gepolijste oppervlakken in de behuizing met de zebrano aanzienlijk beter presteren dan de matte.

Zebrano-keuken
Zebrano-keuken

Zebrano-keuken

De aanwezigheid van Afrikaanse kleuren in het interieur kan de bevrijde aard van het creatieve warenhuis veroorloven, dat alles mooi en ongewoon liefheeft.

De exoten van zeldzaam hout kunnen de belangrijkste beslissing in het ontwerp van de keuken worden en er ook in aanwezig zijn als afzonderlijke impregnaties.

Als Zebrano wordt gekozen als de dominante kleur, voeg deze dan niet toe aan veel details, met name pakkende kleuren - het patroon van deze boom zelf trekt de aandacht naar zichzelf.

Zebrano-keuken
Zebrano-keuken
Zebrano-keuken

Stijlen waarin zebrano geschikt is

Heldere en originele zebrano passen op natuurlijke en harmonieuze wijze in elke stijl, met als kenmerkende eigenschappen terughoudendheid, ordelijkheid, volledigheid, duidelijk afgebakende lijnen en zelfs enige ernst. Dergelijke stijlen onderscheiden zich door een minimum aan decor en maximale bruikbaarheid.

Laconische vormen en monofone kleuren passen perfect bij het zuidelijke temperament van de zebram.

Geef de stijlen op waarin Zebrano met succes wordt gebruikt.

Zebrano-keuken
Zebrano-keuken

minimalisme

Minimalisme onderscheidt zich door zijn universaliteit en schijnbare eenvoud. Stijl laat zichzelf niets overbodig toe - puurheid en verfijning, orde en elegantie, bijna compleet gebrek aan decorelementen. Het interieur van de keuken in minimalistische stijl geeft de voorkeur aan gladde en gladde oppervlakken, maakt actief gebruik van natuurlijk materiaal (steen, hout), maar kunststof heeft ook veel waardering.

Zebrano-keuken
Zebrano-keuken

zolder

Een andere stijl met strakke lijnen en gewaagde beslissingen. Hij houdt van ruimte, ongewone lay-out, ongewone combinaties van kleuren, originele decoratie. Ruimtegebieden in de keuken onderscheiden zich door kleuraccenten, meubels, een verschil in ontwerp van details. Het hok houdt van functionaliteit en ergonomie, het combineert de grove elementen van de stedelijke sloppenwijken van de fabrieksdistricten (bakstenen richels, pleisterwerk op de muren, vloer van oude planken, pijpen, oude metalen ladders, fabrieksstructuren) en elementen van modern design.

Zebrano-keuken

Keukenblad gemaakt van zebrano van natuurlijk hout
Zebrano-keuken

Hi-tech

De stijl van hightech is in de geest van de eerste twee stijlen. Basiskwaliteit - de directheid en helderheid van lijnen, eenvoudige inrichting, uitgerust met geavanceerde apparatuur en instrumenten, maximale functionaliteit en comfort, veel ruimte en licht, koele kleuren, glanzend glans, de liefde van metaal en een rechthoekige vorm.

1
Zebrano-keuken
Zebrano-keuken

modern

Modern houdt ook niet van alles wat overbodig is, in zo'n keuken wordt elk stuk vrije ruimte voor alles aangepast, alles zal altijd bij de hand zijn. Elk klein ding is op zijn plaats en heeft enige functie. De zebrano-keuken in de moderne stijl onderscheidt zich door een modieus, modern ontwerp van meubels en accessoires, hoogwaardige huishoudelijke apparaten, heldere en ongewone combinaties van kleurenpalet, het combineert verschillende materialen (hout, steen, plastic), verschillende vormen van oppervlakken.

Zebrano-keuken
Zebrano-keuken

Welke kleuren kunnen worden gecombineerd in de keuken van Zebrano?

Als de bodem van de zebrano-keuken is ingericht met een donkere houttint, moet het bovenste deel een lichte schaduw zijn en omgekeerd. Meestal wordt echter de eerste optie aanbevolen, dit geeft de keuken lichtheid en luchtigheid, terwijl de donkere bovenkant de ruimte zal verdichten.

Zebrano-keuken

Je kunt de kleur van exotisch hout combineren met elke lichte tint: crème, beige, zand, perzik, karamel, wit, grijs, mosterd, terracotta, goud. De keuken is zebrano, bijvoorbeeld, is goed in de volgende variant: de onderkant van de headset is ingericht voor zebrano en de bovenkant - in de kleur van vanille. Deze kleuren maken de kamer warm en gezellig.

Een harmonieuze combinatie van opwindende Zebrano en rustgevende vanille is geschikt voor elke keuken. Vooral goed is een delicate vanille schaduw voor kleine kamers, visueel maakt het de ruimte ruimer, breder.

Voeg leven Zebrano keuken ontwerp kan om het even welke heldere kleur keuken accessoires: groen, rood, oranje, blauw, citroen. Bijvoorbeeld, als alle van de keuken kamer is ingericht in neutrale en pastel kleuren, de helderheid kan een aanrecht of een schort (wand gebied tussen het werkende oppervlak van de tafel en opknoping lockers) toe te voegen, kunnen ze worden uitgegeven met sappig fruit tinten.

Zebrano-keuken

Je kunt verschillende soorten hout combineren met zebrano, maar hun patroon moet anders zijn. Je kunt de vloer en de gevels van kasten niet onderscheiden met één soort boom en één toon, ze moeten met elkaar contrasteren. De keukenset mag ook niet in kleur samenvloeien met de muren.

Zebrano-keuken

Het is wenselijk dat er tegen de achtergrond van zebrano slechts één felle contrasterende kleur is, andere gevarieerde kleuren zijn ook mogelijk, maar slechts als kleine kleine insluitsels. Bijvoorbeeld, de bodem van de keuken is zebrano, het bovenste gedeelte is fel oranje. Het tafelblad kan ook oranje zijn en de vaas erop is lichtgroen of blauw.

Zebrano-keuken

De zebrano-keuken oogt niet alleen voortreffelijk, maar ook duur. Immers, dit hout is zeer zeldzaam en duur. Het is niet nodig om failliet te gaan en de hele set meubels van dergelijk materiaal te kopen. Om een ​​duur beeld van de keuken te geven, kunnen de panelen in de keukenpanelen onder een Afrikaanse boom worden gestileerd. Momenteel wordt fineer (een dunne laag hout) actief gebruikt voor het bekleden van gevels en keukenkasten.

Zebrano-keuken

Bij het kiezen van de keuken van Zebrano, is het belangrijk om te onthouden dat het belangrijkste accent erin juist tot het exotische houtpatroon behoort, en al het andere in het interieur is alleen bedoeld om de levendige individualiteit ervan te benadrukken.

Zebrano-keuken
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 52 = 59