Badkamer ontwerp 7 m² M. m (50 foto’s): indeling en interieur

Ruimte voor een badkamer van 7 vierkante meter. m - een vrij grote ruimte voor deze behoeften, maar hoe elke meter naar het project te gooien, zag er goed uitgerust en modern uit?

Badkamer ontwerp 7 m² M. m met paarse accenten

Witte badkamer 7 m² M. m

Badkamer met betonnen muren 7 m² M. m

Zwarte badkamer 7 m² M. m

Badkamer met houten tegel 7 m² M. m

Badkamer vloer ontwerp 7 m² M. m

Badkamer in Provence stijl 7 m² M. m

Weg met het teveel

De eerste daarvan is om te beginnen met de planning van de badkamer met een gecombineerde badkamer in 7 m² M. m - is om van al het overbodige af te komen:

 1. Mand voor vuile was. De badkamer is altijd volgehouden hoge luchtvochtigheid, beter niet om kleding in te slaan, wanneer ze worden bewaard in een vochtige omgeving en direct contact met water, dingen beginnen te buiten en beschimmeld te gaan.
 2. Wasmachine. Grote badkamers zijn vaak het voorrecht van de grote particuliere huizen, waar, zoals gebruikelijk, is er een wasserette, dus het is mogelijk om te bewegen de wasmachine is het beste voor badkamers te beperken, indien dit niet mogelijk zou moeten erachter te komen hoe om het te verbergen, zodat het niet de aandacht te trekken.
 3. Kabinet voor duizenden potten, flessen, shampoos en douchegels. In de badkamer zal het veel leuker zijn om te zijn, als de ruimte ruimer is, zullen niet veel flessen worden ingenomen. Laat alleen wat u echt gebruikt, de rest moet worden verwijderd en indien nodig worden verwijderd. Dit geldt ook voor haardrogers, krulspelden en andere stylingproducten - ze in de badkamer bewaren is niet alleen niet nodig, maar ook niet veilig. Dit artikel is geschikt voor decoratieve cosmetica.
 4. Zwabbers, emmers en items voor het nat reinigen van een huis of appartement. Deze huishoudelijke artikelen moeten worden opgeslagen in een pantry of een andere aangewezen plaats - ze zijn helemaal geen ornament en ontwerpoplossing voor een badkamer in de 7 m². M. m.
Gezellige bruin-beige badkamer

Stijlvolle zwart-witte badkamer
Beige en witte badkamer
Moderne ruime badkamer

Badkamer met douche 7 m². m

Badkamer met wastafel 7 m². m

1

Badkamer in retro-stijl 7 vierkant. m

Geheimen van visuele badkameruitbreiding

Badkamer van 7 vierkante meter. m is niet zo'n grote kamer, maar met een bekwame en doordachte benadering van detail, kan het veel beter worden gedaan in termen van design dan een woonkamer met lederen sofa's en een open haard. Gebruik enkele geheimen om de ruimte in de badkamer visueel uit te breiden.

 1. Een grote spiegel vergroot en vergroot de ruimte in de badkamer.
 2. Het verlichten van "daglicht" vergroot ook het gebied, maar beperkt niet alleen het toplicht - u kunt ook een hoogtepunt voor de spiegel maken.
 3. De badkamer, gemaakt in lichte kleuren, maakt de badkamer meteen groot en ruim, maar laat je niet meeslepen door witte bloemen - met een overdaad aan wit in de kamer wordt het ondraaglijk om te zijn.
 4. Iedereen weet dat de band weet hoe te "spelen" met het cijfer gebreken, maar het werkt meestal met de planning van een succesvolle badkamer: horizontale strepen verbreed uw leefruimte en de verticaal boven de badkamer te maken.
 5. Voor het ontwerp van de badkamer 7 m² M. m is ideaal voor een minimalistisch ontwerp.
 6. Om ruimte te besparen en het visueel uit te breiden, geeft u de voorkeur aan de ingebouwde meubels.
 7. Maak de deur niet binnenin open - deze eet onmiddellijk het grootste deel van uw gebied op.
Mooie grijs-witte badkamer
Badkamer met blauwe en witte tegels
Mozaïek in het ontwerp van de badkamer 7 m² M. m
Muur onder de boom in het ontwerp van de badkamer

Badkamer met decoratieve deuren 7 m² M. m

Badkamer met douche 7 m² M. m

Tegel in de badkamer 7 m² M. m

Badkamer grijs 7 m² M. m

Badkamer met zeshoekige tegel 7 m² M. m

Ontwerp, ontwerp en lay-out

Het ontwerp van het project is volledig afhankelijk van de wens van de klant en vervolgens van de ontwerper die de taken zal oplossen. En natuurlijk gaat dit gepaard met de gewenste indeling en organisatie van reparaties. Vergeet niet dat de pijpen erg zwaar zijn in herontwikkeling en dat communicatie in het algemeen soms niet opnieuw kan worden gemaakt. Voor een conceptontwerp van het project kunt u speciale grafische programma's gebruiken of een oud goed stuk papier en een eenvoudig potlood gebruiken.

Minimalistische badkamer 7 m² M. m

Tegel onder de steen in de badkamer 7 m² M. m

Badkamer in de stijl van land 7 plein. m

Badkamer in loft stijl 7 m² M. m

Badkamer met kroonluchters 7 m² M. m

De badkamer is 7 m². m

Badkamer licht 7 vierkant. m

Laten we een paar varianten van planning bekijken:

Badkamer in ecostijl. Bij het plannen in deze stijl is het noodzakelijk om te houden aan natuurlijke texturen en kleuren, evenals minimalisme in details en vloeiende gebogen vormen. Bijvoorbeeld in een badkamer van 7 vierkante meter. m naast het raam kun je een badkamer installeren en de douche er tegenover. Naast de douche om een ​​wastafel te plaatsen met spiegel en kast voor diverse benodigdheden, dan verbergen in de walk-in closet rechtop wasmachine en andere apparatuur. In de buurt van de badkamer kunt u een hangend toilet installeren, dat door zijn compactheid niet veel ruimte "opeet". Het afwerken van de badkamer combineert meestal een combinatie van koud steen en warm hout: de muur bij de badkamer kan worden ingericht met een rijk gekleurd hout of materiaal met een structuur die erop lijkt, en het porselein met vloerstructuur met dezelfde houten textuur. Een andere muur kan worden afgewerkt met natuursteen. Een uitstekende combinatie van sneeuwwitte gestructureerde steen met een rijke boom - met deze tandem drukt het wit niet, en de boom zorgt voor gezelligheid. Let op bij het bedraden van verlichting, dat je op zo'n plek zowel warme als koude verlichting kunt combineren. Extra charme geeft licht uit het raam, indien aanwezig. Design voltooit zorgvuldig geselecteerde accessoires in een ecostijl.

Badkamer in ecostijl

Badkamer in ecostijl
Smalle badkamer in ecostijl
Badkamer in ecostijl met decoratieve steen

Badkamer met mozaïek 7 m² M. m

Badkamer marmer 7 m² M. m

Badkamer met regendouche 7 m². m

Badkamer met hoekdouche 7 m². m

Badkamer met spiegel 7 m² M. m

Badkamer met twee wastafels. Locatie bad en douche van de ene muur naar de andere aanrecht met twee wastafels, een comfortabele poef, kabinet en ingebouwde toilet aan de andere kant van de badkamer. Een dergelijk arrangement verlengt de ruimte, en twee wastafels met een grote spiegel verminderen de tijd voor de kosten voor het gezin aanzienlijk. Heel goed, kunt u het ontwerp van het project af door te eindigen in de vorm van een combinatie van donkergrijs (of een andere donkere kleur) en lichte steen of materialen die lijkt op de textuur van deze natuurlijke element. In deze situatie moet de verlichting koud worden geselecteerd en als er een raam is, zal de verlichting de ruimte verder vergroten.

Badkamer 7 m² M. m met twee wastafels
Beige en bruine badkamer 7 m² M. m met twee wastafels
Beige en witte badkamer 7 m² M. m met twee wastafels

Badkamer in neoklassieke stijl 7 m² M. m

Badkamer 7 m² M. m met niches

Badkamer 7 m² M. m

Badkamer met een raam van 7 m² M. m

Moderne badkamer. Zeer goede optie - om de hoek van een grote badkamer te beperken, en naast een kleine kast voor accessoires en handdoeken te installeren. Zet voor het ingebouwde toilet en de wastafel, waaronder een andere kast zal komen. Vergeet de spiegel en de verlichting niet. Kleuren kan op dit moment echt zijn - een combinat
ie van donkere kleuren met helder, bijvoorbeeld de voorkant van de badkamer kan felgeel, smaragd of mandarijn worden gemaakt en de geselecteerde tint gebruiken voor het afwerken van andere onderdelen van de badkamer. Verlichting in een dergelijke badkamer kan op verschillende manieren worden gebruikt, zoals plafond, muur en vloer, maar het licht moet koud worden gemaakt. Het is de moeite waard eraan te denken dat bij het kiezen van dit ontwerp van het pand het noodzakelijk is om vast te houden aan het minimalisme, dan zal het er goed uitzien en u behagen.

Moderne badkamer met hoekbad
Stijlvolle moderne badkamer met hoekbad

Afwerking in de badkamer 7 m² M. m

Partities in de badkamer 7 m² M. m

Tegel in de badkamer 7 m² M. m

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 2 = 1