Flise på balkonen: Hovedforskelle og fordele (21 billeder)

Efterbehandling på balkonen med egne hænder gør sjældent uden brug af fliser. Dette materiale er kendetegnet ved frostmodstand og fugtresistens, hvilket gør det så praktisk som muligt. Brugte ikke kun gulvfliser til balkonen, men også vægfliser og endda mosaik. Til afslutning af loggia anvendes loftsfliser eller gipsfliser, alt dette gør designet af balkonen spektakulær, ikke ringere end de dekorative egenskaber ved andre værelser i huset eller lejligheden.

Beige fliser på balkonen

Træfliser på altanen

Flise på altan under et træ

De vigtigste fordele ved fliser

Indretningen af ​​balkonen skal tage hensyn til driftsforholdene: Hvis det er åbent design, skal alle færdigmaterialer være frostbestandige. Gipsplader bruges kun på lukkede balkoner, fordi det påvirkes af øget fugtighed. Det er derfor oftest for alle overflader brugt keramiske fliser på balkonen, som har følgende fordele:

 • høj frost modstand
 • høj styrke;
 • lav vandabsorption
 • bredt sortiment;
 • enkelhed af lægning;
 • holdbarhed.

Keramiske fliser på balkonen - dette er en fantastisk mulighed for at lave kvalitetsreparationer i mange år. Ved at bruge dette materiale på gulvet på balkonen og på væggene, kan du reducere driftsomkostningerne og forenkle rengøringen meget.

Fleksible fliser på balkonen

Keramiske fliser på balkonen

Flise på balkon med sten efterligning

Hvilken slags flise bruges på altanbunden?

Keramik er blevet brugt i mange århundreder som et gulvmateriale. I dag kan gulvet på balkonen under flisen lægges ud af fliser, klinker, porcelænstentøj. Disse materialer kan lægges på el-gulvet. Hvad med at stoppe valget har hver flise efter alt sine fordele? Traditionelt er balkonen flisebelagt med almindelige fliser. Dette materiale tiltrækker med en overkommelig pris, en bred vifte af samlinger og anvendelighed.

1

Hvis der opstilles øgede krav på indretningen af ​​balkonen, anbefales det at være opmærksom på det færdige materiale som porcelænstensil. Blandt dens funktioner - tilstedeværelsen af ​​samlinger, der perfekt simulerer dyre sorter af natursten, sjældne læder, dyrebare træ. Materialet har frostbestandighed og minimal vandabsorption.

Flise på balkonen

Flise under sten på balkonen

Keramiske fliser på balkonen

Den unikke charme på balkonen vil give klinkerfliser, hvis samlinger i middelhavsstilen vil skabe en hyggelig stemning. Blandt fordelene ved dette materiale er høj styrke, modstandsdygtighed mod aggressive kemikalier, mineralolier. Hvis du planlægger at bruge balkonen som hjemmearbejde, så vil dette være det mest korrekte valg.

Facing vægge på balkonen med fliser

Overfor balkonen med keramiske fliser er en praktisk løsning. Den kan bruges på en åben altan på forsiden, sidefladerne og på brystet. Flisen på balkonen løser flere problemer på én gang:

 • der er ingen grund til at montere guider til andre efterbehandling materialer - dette sparer plads;
 • forenkler pleje af overflader, som støv hele tiden sidder på;
 • intervallet mellem mulige reparationer øges;
 • Balkon kan flisebelagt enhver hjem mester;
 • vægfliser tilbydes i en række forskellige muligheder;
 • De vendte vægge er elegante og elegante.

Hvilken flise at vælge til vægdekoration og balkonarmatur? Det er ønskeligt, at det har været frostbestandige fliser. Meget populært er flisen til mursten. Det kan være både fliser og klinkerfliser, der er tilsvarende samlinger fra producenterne af porcelænfliser. Klassikere af genren til udsmykningen af ​​balkonen er en mosaikflise.

Hvilke slags fliser vælger lejlighedsejere? Oftest foretrækker man at lægge væggene ud af resterne af det materiale, der bruges til at afslutte badeværelset eller køkkenet. Imidlertid bliver hyppigere fliser på balkonen en del af et seriøst designprojekt. Denne del af huset tjener som en fortsættelse af stuen eller soveværelset henholdsvis, bør interiøret være i en lignende stil. Hvis der lægges fliser på gulvet er praktisk betydning, så er væggefladen æstetisk. Du kan hente billige samlinger af fliser til mursten, og hvis du har de økonomiske midler, er det bedre at sprede væggene med klinkerfliser.

Klinker flise på balkonen

Installation af fliser på en balkon

Mosaik på balkonen

Et alvorligt problem er valget af materiale til beklædningen af ​​indersiden af ​​parapeten. Hvis den er lavet af en metalprofil og trimmet udefra med en skifer eller profileret folie, er det værd at opvarme det. Termisk isolering skal være 10-15 cm tykt, den stjæler plads og det er værd at bruge gipspladen til at skjule isoleringen.

GKL passer perfekt til fliser med passende klæbemiddelsammensætning.

Loftfliser på balkonen

Afslutningen af ​​loftet afhænger af om balkonen er glaseret eller ej. Hvis der installeres plastikvinduer, kan du bruge PVC fliser. Dette materiale har en overkommelig pris, en mindste vægt og moderne fliser klæbende sammensætninger forenkler installationen meget. Hvis balkonen er åben og tilgængelig for vind eller regn, er det bedre at begrænse loftets maling med facade maling. Et alternativ er et plastpanel, der ligger på skinnerne af en stang eller galvaniseret jern.

Marmor fliser på balkonen

Vægfliser på balkonen

Rektangulære fliser på balkonen

Teknologi af fliser lægning

Ingen problemer med at sætte fliserne på balkonen, der er nej. I nærværelse af et stift solidt fundament - armeret betonplade. Det skal rengøres af snavs, støv og du kan lægge fliserne. At lægge fliserne på balkonen er ikke sværere end i nogen af ​​værelserne i huset. Det eneste er at vælge de betingelser, hvorunder denne proces vil være behagelig. Er det nødvendigt at isolere gulvet på balkonen under flisen, hvis der er planlagt fuld glas? Ja, det er nødvendigt at gøre dette, ellers bliver gulvet koldt, især hvis naboer fra nederste etage ikke planlægger at glasere deres altan. Til dette skal du lægge isolationen inden du lægger fliserne. Det kan være ekstruderet polystyrenskum eller plader lavet af basaltfiber, beregnet til isolering af gulvet. Alternativt kan claydite-betonbeklædning anvendes, men det har en større vægt, hvilket ikke altid er velkomment af bygherrer.

Hvordan laver fliserne på gulvet, hvis det er planlagt at udstyre de varme gulve? Teknologien ligner den, der bruges i stuer. Når du udfører arbejde, skal du ikke glemme, at gulvet på balkonen under alle omstændigheder skal være under tærskelværdien. I modsat fald vil udkast være problemet derhjemme.

Gummi fliser på altanen

Flise med et billede på balkonen

Grå flise på balkonen

Et alternativ til keramik på gulvet er en gummiflise til en balkon, som har en overkommelig pris og er praktisk. Det vil gøre gulvet ikke mindre praktisk og holdbart, men vil give til fliser og porcelæn stentøj i æstetiske kvaliteter. På væggene er alternativet til fliser plettering af plastpaneler eller foring, men disse materialer er mindre holdbare og kræver periodiske reparationer. For at spare på balkonen gulv, kan du bruge halvdelen af ​​fliserne tilbage fra badeværelset eller køkkenet efterbehandling. Du kan endda bruge en flis kamp, ​​som i dygtige hænder vil skabe en original overflade til æstetiske kvaliteter.

Sekskantet flise på altan

Paving plader på balkonen

Flise med et mønster på balkonen

Flise på balkonen - det bedste efterbehandling materiale, du behøver kun at træffe det rigtige valg til fordel for fliser, porcelæn stentøj eller klinker. Det afhænger af funktionaliteten af ​​balkonen, de designopgaver, der er tildelt det og det budget, der er afsat til køb af efterbehandling materialer.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 2 = 3