Er det muligt at bruge et laminat på balkonen: Vi demonterer eksempler (20 billeder)

Udvidelse af det anvendelige område i lejligheden udføres ved arrangement af en balkon eller en loggia. I den forbindelse er der behov for at vælge det optimale efterbehandling materiale, der opfylder driftsforholdene. For nylig er balkonen blevet dekoreret med laminat. Dette er en universel beklædning, der er lige så velegnet til vægge og gulve, og gør udseendet på værelset rent og stilfuldt. Der lægges vægt på nem installation, forskellige design- og farveløsninger af laminerede materialer.

Laminatbleget eg på balkonen

Hvidt laminat på balkonen

Funktioner af et valg af dekorative møbler fra et laminat

Ved at forme balkonvægge med laminat, kan du hurtigt opnå det ønskede resultat i indretningen. Laminatet har en bund bestående af et sammensat træplade, der er dækket af et dekorativt toplag og har et beskyttende filmlag.

Når du vælger den bedste løsning til efterbehandling, skal du overveje følgende faktorer:

 • I hvilken retning er planlagt den videre brug af balkonen;
 • Ved hvilket temperatur regime og i hvilke klimatiske forhold vil der blive brugt det færdige materiale. Balkonen kan være kold eller varm, hvor luftens luftfugtighed afhænger.

Laminat på balkonen under træet

Lamineret bord på balkonen

Da det ekstra område ofte forbliver uopvarmet, så om vinteren fryser den fine finish. I den forbindelse er det ønskeligt at fremstille en balkonpanel med et fugtbestandigt laminat, som adskiller sig fra konventionelle analoger med forbedrede tekniske egenskaber og en forhøjet pris. På den isolerede balkon, hvor om vinteren ikke ligger under lufttemperaturen under 0 ° C, kan lameller af normal kvalitet anvendes.

Alle, der ønsker, kan laminere altanen alene, det vigtigste er at lære det rigtige valg af materiale, de vigtigste faser af den forberedende proces og arbejdsvilkårene.

Før du køber finishmaterialet, skal du beslutte dig om design og farve. Bestyrelsens klasse skal svare til de planlagte belastninger på væggene og gulvet. Den optimale løsning er et laminat til en balkon i klasse 31 og højere, som har alle de nødvendige egenskaber og egenskaber, som sikrer en lang driftsperiode.

Laminat eg på altanen

1

Laminat med afskærmning på altanen

Fordele og ulemper

Lægning af laminatet på balkonen sker kun på grund af en række fordele, som omfatter:

 • Brug modstand og evne til at modstå mekaniske påvirkninger.
 • Vandmodstand. På grund af den fugtbestandige belægning er det muligt at producere vådrensning ved hjælp af moderne husholdningskemikalier.
 • Fremragende æstetiske indikatorer - høj kvalitet efterligning af forskellige belægninger (sten, træ).
 • Ustøttet ultraviolet, som følge af, at materialet i hele driftsperioden ikke brænder ud og ikke mister sin tiltrækningskraft.
 • Høj termisk ledningsevne, som giver dig mulighed for at lave et varmt gulv på balkonen under laminatet.
 • Modstandsdygtig over for lange belastninger og pludselige temperaturændringer.
 • Ikke brændbarhed - materialet er brandsikkert.
 • Råmaterialernes økologiske renhed er en ideel løsning for boliger.
 • Hygiejnisk - formen dannes ikke på overfladen, og svampen forøger ikke.
 • Enkel pleje og vedligeholdelse.
 • Prisbillig er en budgetmulighed, som passer til næsten alle forbrugere.

Maple Laminat på Balkonen

Skibsborde på altanen

Som med enhver anden form for finish har laminat også nogle ulemper, men de er hovedsageligt forbundet med øgede krav og vanskeligheder med at lægge:

 • Bunden under laminatet skal tørres helt, rengøres af snavs og støv, og de mindste uregelmæssigheder og gradienter er udelukket.
 • Ved brug af kun ét laminat kan ikke opnås på balkonen eller loggiaen god termisk og lydisolering, så der kræves yderligere isolering med moderne termiske isoleringsmaterialer.

Disse mangler udgør ingen alvorlige hindringer og udelukker spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at lægge et laminat på en balkon. Det er ikke kun muligt, men det er også nødvendigt.

Lægning af laminat på altan og loggia

Et obligatorisk krav til afslutning af arbejde på loggia eller balkon - de skal være glaserede med dobbelt- eller triple-vinduer, for at reducere varmetab, vægge er isolerede og opvarmning er færdig. Balkonets vægge er lamineret i et kompleks. Læg laminatet på balkonen med egne hænder, hvis du ønsker det, kan alle uden tilstrækkelig erfaring.

Lægning af laminat på altanen

Laminat wenge på balkonen

Laminat på balkonen af ​​et landhus

Oprettelse af et gulv

Begyndelsen ligger på gulvbelægningen, men hvordan laver man et laminat? Processen udføres i følgende rækkefølge:

 • Forberedelse af substratet - fjernelse af snavs og snavs, omhyggelig justering og opvarmning. Den vigtigste betingelse for at øge levetiden er fraværet af de mindste uregelmæssigheder, pits og bumps. Acceptable forskelle på 2 mm i en 1 meter lang sektion. For at eliminere defekter på basis af det er bedre at anvende konkrete opløsninger eller selvnivellerende blandinger, med hvilke skrællen er lavet.
 • Før der lægges laminat på overfladen spreder et særligt substrat, hvilket forbedrer varme- og støjisoleringspræstationen. Polyethylen eller korkmateriale kan anvendes i stedet for substratet.
 • Placer lamellerne i forskudt rækkefølge. Mellem væggene og efterbehandlingsmaterialet skal der være teknologiske huller på 10-15 mm, så udvidelseskile anvendes til installation.

Regler for installation af lameller giver mulighed for at lægge fra et fjernt hjørne. Mindste længde af brættet skal være mindst 300 mm.

Laminat på loggia

Montering af laminat på altanen

Lamineret valnød på balkonen

vægge

Du kan dekorere væggene på flere måder:

 • Lamellerne limes til en flad bund af gipsplader. Før påføring af en speciel klæbemiddelsammensætning, er overfladen primet.
 • Fastgørelse af lameller udføres på en trækasse eller metalprofil. Fastgørelseselementer er flydende negle eller metalklammer (kleimere) af en byggestifter.

I klæbende udgave er der ingen lås. Låseleddet af lamellerne giver afslutning på styrke og pålidelighed. Der er flere typer låse i form af en rille og en kam af forskellig form, hvilket sikrer en hurtig samling af lamellerne, så når du vælger materialet, skal du være opmærksom på denne detaljer. Når gulvet og væggene er klare, sætter vi tærsklen på balkonen.

Laminat på den åbne balkon

Parket på balkonen

Laminat på balkonen over

Sådan korrekt tærsklen på balkonen

Den sidste fase af arbejdet er den lagt og dekoreret tærskel på balkonen. For ikke at miste harmoni tærsklen på balkonen er bedre gjort fra laminatet. Længden af ​​lamellerne bestemmes af det dybe fremspring. Forberedte segmenter af laminatet bør placeres på tværs.

Døråbningerne kan være meget forskellige, hvad angår fantasi. Når tærsklen til balkonen er lavet, kan dens yderkant være indrammet med et dekorativt metalhjørne (der er mange muligheder).

Laminat på balkonen med en tærskel

Have parket på balkonen

Lys laminat på balkonen

Måder at bruge i interiøret

Hvis balkonen er en fortsættelse af boligområdet, er valg af indretning af stor betydning. Det vigtigste er, at det ekstra område er glaseret. Men hvis det stadig er opvarmet, er det ikke nødvendigt at bruge et vandtæt materiale til væg- og gulvbeklædning, hvilket koster mere.

Gør et attraktivt udseende af et lille rum giver et stort udvalg af efterbehandling materiale. Sortimentet er så forskelligt, at det ikke er svært at vælge en mulighed for design og farve. Dette kan være en efterligning af parket, naturligt træ, sten eller keramiske fliser. Kendskab til materialets egenskaber og måder at lægge på, slutter balkonen med et laminat med egne hænder, giver ingen problemer, arbejdet vil ske hurtigt og effektivt. Det vigtigste er, at det valgte materiale er helt egnet til brugsbetingelserne.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

83 − 76 =