Brug en balkon til at øge boligareal

streng (10) "fejlstat"

Hver ejer af en en-værelses lejlighed spørger sig selv, hvordan man kan øge arealet af sin ejendom. Du kan opnå dette på mange måder, for eksempel at arrangere en lejlighed som et studie, fjerne unødvendige skillevægge eller foretage en ændring af gangen i lejligheden. Men for nylig er en ekstra mulighed blevet populær: arrangementet af en balkon.

altan

Hvad er en balkon? Dette er en bestemt zone i lejligheden, bruges til at gemme forskellige ting, nogle gange nødvendigvis, og ofte endda de, der bare er en skam at smide ud. I mange lejligheder er balkonen lig med et lager. Sådan irrationel brug tillader ikke ejere at få fordele ved at have en loggia i en 1-værelses lejlighed. Der er 2 måder at øge levevilkårene på på bekostning af balkonen:

  1. Registrering af et separat rum på loggiaområdet.
  2. Tilslutte sig værelset

Balkon værelse

Den første måde at konvertere en balkon på er at udstyre et værelse på det. Dette er en praktisk og ret simpel løsning, som ikke kræver store økonomiske omkostninger. Ikke desto mindre er det nødvendigt at tage højde for løsningen af ​​dette problem med yderste omhu og ansvar.

Først bør du tænke over designen af ​​altanværelset. Det er vigtigt at afgøre, hvad du mangler derhjemme. Måske en studie eller et gym? Hvis loggiaen er stor, kan du installere en computer på den til arbejde og lege, lægge bord og stole eller arrangere flere simulatorer. Hvis det er meget lille, vil det være rigtigt at lave et påklædningsværelse der eller købe planter og dekorere haven i din egen lejlighed.

Have på balkonen

Hvis du vælger det rigtige design, skal du rydde balkonen fra de akkumulerede der i årevis, alt vrøvl.

Det næste skridt er at isolere loggia for at føle sig godt tilpas på det selv om vinteren. Nu, når reparationsteknologien på et højt niveau har en varm balkon - ikke noget problem. Denne effekt kan opnås gennem isolering af ydervægge, tilslutning af batterier, installation af opvarmede gulve, brug af tæpper. Derefter er det allerede muligt at indse det udtænkte design, idet man i forvejen har købt alle elementerne i indretningen af ​​altanværelset.

Oftere på en loggia udgøre et sted for hvile. Her kan du have en god hvile, lave nogle af dine personlige forhold. Udsmykningen af ​​altanrummet afhænger helt af dine ønsker, det vigtigste er at bestemme designen.

Hvilested på balkonen

Tilslutte sig værelset

Den anden mulighed, hvordan man forøger arealet af lejligheden på grund af altanen, er at slutte sig til loggiaen på værelset. Denne mulighed er meget vanskeligere, da processen med ombygning kræver særlige godkendelser fra bolig- og operationskontoret.

Udvidelsen af ​​arealet af en 1-værelses lejlighed på grund af altanområdet er imidlertid en meget populær ide, som har indlysende fordele:

  • Forøgelse af boligareal i odnushke;
  • Original design af lejligheden;
  • Forøgelse af dagslys på grund af et stort antal balkonvinduer.
Sammenføjning til balkonen til værelset

Desværre, men denne mulighed for at øge beboelsesrummet virker ikke, hvis væggen mellem balkonen og rummet er bærebølgen. Fra denne situation er der kun en vej ud: Du kan fjerne vinduedørsenheden uden at beskadige væggen. Derefter vil du kun have en mini-partition, som kan indgå i designet.

1

Således er omdannelsen af ​​balkonområdet til et separat boligområde eller kombinationen af ​​en loggia med et rum effektive metoder til at udvide rumrummet. Dette er måder, hvorpå din lejlighed bliver mere rummelig, funktionel og hyggelig. Brug hjælp fra designstudioer eller design et projekt selv og udtrykkeligt meddele det.

* Billeder fra Google.com

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

87 − 78 =