4 τρόποι για να τοποθετήσετε επιτυχώς την τηλεόραση στην κουζίνα

4 πιο επιτυχημένες επιλογές για την τοποθέτηση της τηλεόρασης στην κουζίνα σας

Μην κρύβετε ότι η κουζίνα είναι ο τόπος όπου περνάμε ένα σημαντικό μέρος της ζωής μας. Δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να διαθέσουν ένα ξεχωριστό δωμάτιο για την τραπεζαρία. Ως εκ τούτου, το πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο κρατούνται από την πλειοψηφία στην κουζίνα.

Τι μπορούμε να πούμε για τις γυναίκες - το μαγείρεμα και το πλύσιμο πιάτων απαιτεί συχνά αρκετό χρόνο. Ως εκ τούτου, η επιθυμία να τεθεί η τηλεόραση στην κουζίνα είναι κατανοητή - είναι σε θέση να διασκεδάσει και δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε την επιχείρηση με την ευχαρίστηση.

Ωστόσο, δεν αρκεί να αγοράσετε μια τηλεόραση για την κουζίνα - είναι ακόμα απαραίτητο να αποφασιστεί ο καλύτερος τρόπος να το κανονίσετε. Από τη μια πλευρά, θα πρέπει να είναι σε απόσταση από την πλάκα και νεροχύτη, από την άλλη - να είναι εύκολα ορατά από διάφορα μέρη του δωματίου.

Έχουμε ετοιμάσει για εσάς τις επιλογές για την τοποθέτηση μιας τηλεόρασης στην κουζίνα με φωτογραφίες και παραδείγματα μη τυποποιημένων λύσεων σχεδιασμού.

Υπάρχουν πολλοί δημοφιλείς τρόποι τοποθέτησης της τηλεόρασης στην κουζίνα:

  • Στο βραχίονα κρέμονται?
  • Μόλις στο ράφι.
  • Στη θέση.
  • Και πολλά άλλα.

Τοποθεσίες για την εγκατάσταση της τηλεόρασης στην κουζίνα μπορεί να βρεθεί αμέτρητες. Ωστόσο, μην το βάλετε στο τραπέζι - έτσι θα πάρετε πάντα μικροσκοπικά σωματίδια τροφής. Ναι, και τόσο κοντά η τοποθεσία δεν θα ωφελήσει τα μάτια σας.

Στα υπόλοιπα, με την τήρηση των προφυλάξεων ασφαλείας, μπορείτε να βασιστείτε στη φαντασία σας και να επωφεληθείτε από οποιονδήποτε από τους τρόπους που αναφέρονται παρακάτω .. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα πλεονεκτήματα και τα χαρακτηριστικά κάθε μεθόδου.

Εγκατάσταση της τηλεόρασης στη βάση

Για να δείτε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές δεν έβλαψε την όρασή σας, οι γιατροί συνιστούν να έχετε την οθόνη στο επίπεδο των ματιών. Είναι αρκετά εύκολο να το κάνετε στο σαλόνι. Αλλά στην κουζίνα μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες: δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν όλοι οι χειρισμοί της κουζίνας ενώ κάθεστε, συχνά πρέπει να σηκωθούν.

4 τρόποι για να τοποθετήσετε επιτυχώς την τηλεόραση στην κουζίνα

Μια καλή λύση για την τοποθέτηση της τηλεόρασης στην κουζίνα μπορεί να είναι ένας περιστρεφόμενος βραχίονας. Είναι εύκολο να εγκατασταθεί, σας επιτρέπει να αλλάξετε τη γωνία της οθόνης ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας, σχεδόν αόρατες.

4 τρόποι για να τοποθετήσετε επιτυχώς την τηλεόραση στην κουζίνα

Η τοποθέτηση της τηλεόρασης στο βραχίονα είναι ιδανική για μικρά δωμάτια. Ωστόσο, πρέπει να λάβετε υπόψη ότι με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνο μια σύγχρονη επίπεδη οθόνη: δεν μπορείτε να κρεμάσετε μια λάμπα τηλεόρασης στη βάση με κάθε επιθυμία. Και γενικά, για τέτοιες τηλεοράσεις, θεωρούνται ανεπιθύμητα ακόμη και τα αναρτημένα ράφια.

4 τρόποι για να τοποθετήσετε επιτυχώς την τηλεόραση στην κουζίνα

Για τη συναρμολόγηση του βραχίονα, πρέπει να στερεώσετε τους κοχλίες αγκύρωσης σε βάση από σκυρόδεμα ή τούβλο. Τις περισσότερες φορές για αυτή τη χρήση τοίχους, αλλά υπάρχουν και άλλες σχεδιαστικές λύσεις - για παράδειγμα, το βραχίονα μπορεί να πέσει κάτω από το ταβάνι, αρμονικά τοποθετώντας το εσωτερικό σοφίτα.

4 τρόποι για να τοποθετήσετε επιτυχώς την τηλεόραση στην κουζίνα

4 τρόποι για να τοποθετήσετε επιτυχώς την τηλεόραση στην κουζίνα

Όταν επιλέγετε μια θέση για μια τηλεόραση, να θυμάστε ότι είναι ανεπιθύμητο να χτυπήσετε το άμεσο ηλιακό φως σε αυτό. Δεν συνιστάται να κρεμάτε την οθόνη και πάνω από το φούρνο - ο ζεστός αέρας έχει κακή επίδραση στην κατάσταση της σύγχρονης απαλής τεχνικής.
Αλλά η ιδέα να κρέμεται μια μικρή οθόνη πάνω από το νεροχύτη δεν έχει νόημα - όλο και πιο συχνά οι σχεδιαστές καταφεύγουν σε αυτή τη μέθοδο. Το κύριο πράγμα είναι να παρέχουν καλή στεγάνωση.

Ίσως βάλει την τηλεόραση στο ράφι της κουζίνας;

Εάν δεν θέλετε να διορθώσετε το στήριγμα ή για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να κρεμάσετε την τηλεόραση στον τοίχο, δοκιμάστε να το εγκαταστήσετε στο ράφι της κουζίνας.

4 τρόποι για να τοποθετήσετε επιτυχώς την τηλεόραση στην κουζίνα

Μια καλή λύση μπορεί να είναι μια κουζίνα με ένα καθορισμένο μέρος για μια τηλεόραση. Θα πρέπει να γίνει στην τάξη, αλλά στην περίπτωση αυτή η οθόνη τηλεόρασης δεν θα γίνει μόνο ψυχαγωγία, αλλά ένα στοιχείο εσωτερικού σχεδιασμού.

4 τρόποι για να τοποθετήσετε επιτυχώς την τηλεόραση στην κουζίνα

Εάν σκοπεύετε να τοποθετήσετε την τηλεόραση σε ένα έτοιμο ακουστικό, σκεφτείτε καλά τον τόπο για αυτό.

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να μετρήσετε το μέγεθος της τηλεόρασης. Πρέπει να στέκεται σταθερά στο ανασυρόμενο ράφι. Η παραμικρή διακύμανση είναι απαράδεκτη.

4 τρόποι για να τοποθετήσετε επιτυχώς την τηλεόραση στην κουζίνα

Σκεφτείτε καλά και τοποθετήστε το ράφι. Όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, είναι σημαντικό να κρατήσετε την τηλεόραση μακριά από τη σόμπα. Ο ζεστός αέρας σε συνδυασμό με τη συμπύκνωση μπορεί να προκαλέσει υπερθέρμανση ή βραχυκύκλωμα. Επιπλέον, οι δυσμενείς συνθήκες θα μειώσουν σημαντικά τη διάρκεια ζωής της τηλεόρασης.

Μην υποθέσετε ότι η τηλεόραση στο ράφι της κουζίνας φαίνεται αναισθητική. Τα σωστά επιλεγμένα έπιπλα κουζίνας θα επιτρέπουν την οργανική τοποθέτηση της οθόνης στο εσωτερικό, θα το κάνει ακόμα πιο άνετο.

Ενσωματωμένη εξειδικευμένη τηλεόραση

Η εξάρτηση τοίχου είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για την τοποθέτηση μιας τηλεόρασης. Αν θέλετε η κουζίνα σας να φαίνεται κομψή και ασυνήθιστη - σκεφτείτε την.

Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη ότι σε μικρά δωμάτια μια τέτοια υποδοχή αποκρύπτει ακόμη περισσότερο χώρο. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να μοντελοποιείτε μια θέση όπου οι διαστάσεις το επιτρέπουν.

4 τρόποι για να τοποθετήσετε επιτυχώς την τηλεόραση στην κουζίνα

Η τοποθέτησή του μπορεί να είναι αυθαίρετη. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι μια μικρή θέση με μια ενσωματωμένη τηλεόραση πάνω από το τραπέζι. Αυτό σας επιτρέπει να διαχωρίσετε οπτικά το χώρο μαγειρέματος από την τραπεζαρία. Αυτή η τεχνική είναι πολύ αγάπη για τους σχεδιαστές και όχι μάταια: ακόμη και ένα μεσαίου μεγέθους δωμάτιο με την κατάλληλη χωροθέτηση φαίνεται ευρύχωρο.

Όταν σχεδιάζετε μια θέση, μην ξεχνάτε τους γενικούς κανόνες για την τοποθέτηση μιας οθόνης τηλεόρασης. Μην το τοποθετείτε πολύ κοντά σε εκείνους που κάθονται στο τραπέζι - βλάπτει την όρασή σας. Σημειώστε επίσης τη γωνία της τηλεόρασης και το ύψος της.

4 τρόποι για να τοποθετήσετε επιτυχώς την τηλεόραση στην κουζίνα

Ακολουθώντας αυτές τις συστάσεις, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε το καλύτερο μέρος για την τοποθέτηση μιας θέσης τοίχου.

Κουζίνα-στούντιο

Εάν είστε χαρούμενος ιδιοκτήτης ενός διαμερίσματος στούντιο, τότε το πρόβλημα με την τοποθέτηση της τηλεόρασης θα λυθεί από μόνο του. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πώς να τοποθετήσετε σωστά μια τηλεόραση στην κουζίνα - απλά το βάλετε ή κρεμάστε το στο δωμάτιο, ώστε να μπορεί να το δει από την κουζίνα.

4 τρόποι για να τοποθετήσετε επιτυχώς την τηλεόραση στην κουζίνα

Αυτή η μέθοδος όχι μόνο θα εξοικονομήσει χώρο στην κουζίνα, αλλά και θα συνδυάσει οπτικά το δωμάτιο και την κουζίνα σε ένα δωμάτιο. Αυτό θα βοηθήσει στην αύξηση της επικράτειας.

Τηλεόραση ανώτατο όριο

Είστε τυχεροί με ένα ξεχωριστό δωμάτιο για φαγητό; Ή, λόγω του μικρού μεγέθους της κουζίνας, προτιμάτε να δειπνήσετε στο σαλόνι; Στην περίπτωση αυτή, η βέλτιστη λύση μπορεί να είναι η εγκατάσταση της τηλεόρασης σε αρκετά υψηλό επίπεδο.

4 τρόποι για να τοποθετήσετε επιτυχώς την τηλεόραση στην κουζίνα

Φυσικά, για εκείνους των οποίων η οικογένεια ξοδεύει πολύ χρόνο στο τραπέζι της κουζίνας, αυτή η μέθοδος δεν θα λειτουργήσει - λόγω της συνεχούς παρακολούθησης της τηλεόρασης πάνω από το επίπεδο των ματιών, το όραμα μπορεί να επιδεινωθεί πολύ.

Αλλά εάν μαγειρεύετε στην κουζίνα, αυτή η μέθοδος είναι η βέλτιστη. Η τηλεόραση δεν θα πάρει χώρο, αλλά μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές. Προσπαθήστε να κρεμάσετε την τηλεόραση πάνω από την εξειδίκευση του ψυγείου ή να την τοποθετήσετε στον τοίχο - σε κάθε περίπτωση, θα φαίνεται κομψή και ασυνήθιστη.

Ή ίσως από κάτω;

Μια ασυνήθιστη τεχνική σχεδιασμού - η τοποθέτηση της τηλεόρασης σχεδόν στο επίπεδο του δαπέδου. Έτσι, η τηλεόραση φαίνεται ασυνήθιστη, προσελκύει την προσοχή.

4 τρόποι για να τοποθετήσετε επιτυχώς την τηλεόραση στην κουζίνα

Εάν αγοράσατε ένα νησί κουζίνας (τραπέζι με ράφια, μη τοποθετημένο κοντά στον τοίχο), προσπαθήστε να χτίσετε την τηλεόραση εκεί. Φυσικά, βλέποντας ότι δεν θα είναι πολύ βολικό. Ωστόσο, αν θέλετε μουσικά κανάλια και ταυτόχρονα θέλετε να σοκάρεις επισκέπτες - αυτή η μέθοδος θα είναι δικαιολογημένη.

Χρησιμοποιήστε σύγχρονη τεχνολογία

Όλοι όσοι έχουν πετάξει ποτέ διεθνείς πτήσεις δεν θα μπορούσαν να βοηθήσουν παρά να δώσουν προσοχή στις μικρές πτυσσόμενες τηλεοράσεις. Δικαιολογημένη χρήση τους στην κουζίνα.

Το πίσω μέρος της τηλεόρασης μπορεί να είναι όμορφα διακοσμημένο, καθιστώντας το έτσι ένα πλήρες στοιχείο του εσωτερικού.

4 τρόποι για να τοποθετήσετε επιτυχώς την τηλεόραση στην κουζίνα

Ίσως το μόνο μειονέκτημα αυτής της λύσης μπορεί να ονομαστεί το περιορισμένο μέγεθος των πτυσσόμενων τηλεοράσεων. Αλλά αν ψάχνετε για το βέλτιστο μοντέλο για μια μικρή κουζίνα, τότε το ελάττωμα μπορεί να μετατραπεί σε μια αξιοπρεπή αξιοπρέπεια.

4 τρόποι για να τοποθετήσετε επιτυχώς την τηλεόραση στην κουζίνα

Η τοποθέτηση μιας τέτοιας συσκευής τηλεόρασης μπορεί να είναι αυθαίρετη, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οι μικρές διαστάσεις δεν συνεπάγονται μεγάλες αποστάσεις. Η πτυσσόμενη τηλεόραση μπορεί να χωρέσει καλά πάνω από το τραπέζι ή τον νεροχύτη της κουζίνας - εξαρτάται από το πότε θέλετε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές.

Το ζήτημα της υγιεινής

Κανείς δεν θα αρνηθεί ότι η κουζίνα είναι ένας τόπος με υψηλό βαθμό ρύπανσης. Ατμός, λιπαρά πιτσίλισμα, νερό ... Όλα αυτά δεν μπορούν παρά να επηρεάσουν τη μακροζωία της τηλεόρασης.

Θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά την τοποθέτηση της τηλεόρασης για να αποφύγετε την πρόωρη αποτυχία της.

4 τρόποι για να τοποθετήσετε επιτυχώς την τηλεόραση στην κουζίνα

Εκτός από τις παραπάνω συστάσεις για τοποθέτηση, υπάρχει ένας άλλος τρόπος επίλυσης αυτού του προβλήματος - μια προστατευτική οθόνη. Φυσικά, για μια τηλεόραση που απλά τοποθετείται σε ράφι, μια τέτοια μέθοδος είναι αδύνατη.

Ωστόσο, αν αποφασίσετε να ενσωματώσετε την τεχνολογία σε μια θέση ή να την τοποθετήσετε σε ένα ειδικό ράφι, ίσως αυτή η λύση θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε σημαντικά τη διάρκεια ζωής της τηλεόρασης.

4 τρόποι για να τοποθετήσετε επιτυχώς την τηλεόραση στην κουζίνα

Μια διαφανής οθόνη τοποθετείται στις άκρες της θέσης ή στις πλευρές του ράφι. Για αυτόν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ανθεκτικό γυαλί ή πλαστικό - τέτοια υλικά δεν παρεμβαίνουν στο τηλεχειριστήριο, αλλά από τη βρωμιά, το λίπος και τη σκόνη, η τηλεόραση θα προστατεύει αξιόπιστα.

4 τρόποι για να τοποθετήσετε επιτυχώς την τηλεόραση στην κουζίνα

Μια άλλη επιλογή φέρει μια πιο διακοσμητική λειτουργία - συρόμενες πόρτες, οι οποίες θα βοηθήσουν στην απόκρυψη της τηλεόρασης όταν δεν την χρησιμοποιείτε. Εάν παίρνετε το υλικό με τον τόνο της κουζίνας, κανείς δεν θα μαντέψει εάν υπάρχει τηλεόραση στην κουζίνα με την πόρτα κλειστή.

4 τρόποι για να τοποθετήσετε επιτυχώς την τηλεόραση στην κουζίνα

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντίθεση χρώματα - ενδιαφέρουσα και όχι όμως τετριμμένη τεχνική σχεδιασμού.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

99 − = 95