Ποιο μπλέντερ είναι καλύτερο να επιλέξει: υποβρύχιο ή σταθερό

Υποβρύχιο ή σταθερό μπλέντερ: Ποιο είναι καλύτερο να επιλέξω;

Είναι, ίσως, μία από τις πιο δημοφιλείς και απαιτημένες συσκευές σε κάθε κουζίνα.

Ας μάθουμε μαζί περισσότερα σχετικά με τις παραμέτρους στις οποίες πρέπει να δώσουμε προσοχή και ποιοι είναι οι καλύτεροι επιλογείς: βυθισμένοι ή ακίνητοι.

Πριν πάτε στο κατάστημα

Πριν από την επιλογή ενός μπλέντερ, αναρωτηθείτε:

1. Πόσο συχνά σχεδιάζετε να το χρησιμοποιήσετε; Σε αυτήν την περίπτωση, υπάρχει ένας απλός, αλλά "σιδερένιος" κανόνας: όσο πιο συχνά χρησιμοποιείται ο μπλέντερ, τόσο καλύτερα θα έπρεπε να είναι.

Συνεχώς και πολλές φορές την ημέρα - τότε δεν πρέπει να σώσετε. Αλλά για σπάνια άλεση ή κοπή, το μοντέλο προϋπολογισμού είναι αρκετά κατάλληλο.

2. Για ποιους σκοπούς χρειάζεστε ένα μπλέντερ;

Εάν κάνετε κοκτέιλ αρκετές φορές το χρόνο, τότε χρειάζεστε ένα μοντέλο με μια επιλογή θραύσης πάγου μόνο και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για άλλα χαρακτηριστικά.

Ταυτόχρονα, σαν να είστε χορτοφάγος και πρόκειται να κάνετε γάλα σε φυτική βάση και να αλέσετε το σπιτικό αλεύρι, θα χρειαστείτε ένα μπλέντερ με περισσότερη δύναμη.

3. Πόσο ελεύθερο χώρο υπάρχει στην κουζίνα σας; Εδώ όλα είναι απολύτως λογικά: μην αγοράζετε μια μεγάλη μονάδα σε μια μικρή κουζίνα.

4. Ποιος προϋπολογισμός σκέφτεστε; Θα πρέπει να προσπαθήσετε να επιλέξετε ένα μοντέλο του μπλέντερ, πληρώνοντας για το οποίο έχετε τη μέγιστη λειτουργικότητα. Σε κάθε κατηγορία τιμών υπάρχει μια αρκετά μεγάλη επιλογή. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε κριτικές, top-10, ή να συγκρίνετε ανεξάρτητα τα χαρακτηριστικά των διαφόρων μοντέλων.

Στη συνέχεια, ας δούμε τα βασικά χαρακτηριστικά των μπλέντερ, τα οποία πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε.

Είδη δομών

Έτσι, πρέπει πρώτα να αποφασίσετε για το τύπο κατασκευής. Υπάρχουν μόνο τρεις από αυτές.

Κάθε ένας από αυτούς έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, ας τα εξετάσουμε λεπτομερέστερα.

Στατικός μίξερ - αποτελείται από μια βάση πάνω στην οποία είναι τοποθετημένη μια ογκομετρική λεκάνη με καπάκι. Τα προϊόντα βυθίζονται σε ένα μπολ και θρυμματίζονται, κόβονται ή αλέθονται. Οι δυνατότητες κάθε συγκεκριμένου μοντέλου καθορίζονται από το τμήμα λογισμικού του μπλέντερ, καθώς και από την ποικιλία των προσκολλήσεων και των ικανοτήτων.

Το συν αυτού του τύπου είναι μεγάλες ευκαιρίες, καθώς και αυξημένη ισχύς και όγκος. Οι ανεπάρκειες περιλαμβάνουν το μέγεθός του, το επίπεδο θορύβου, καθώς και την υποχρεωτική χρήση του μπολ.

Ποιο μπλέντερ είναι καλύτερο να επιλέξει: υποβρύχιο ή σταθερό

Υποβρύχιοι αναμικτήρες που ονομάζεται ακόμα δαμά. Είναι ελαφριά και συμπαγή, ενώ δεν είναι ιδιαίτερα κατώτερα όσον αφορά τη λειτουργικότητα των σταθερών ομολόγων τους.

Το κύριο χαρακτηριστικό Αυτός ο τύπος συσκευής είναι ότι με τη βοήθειά τους μπορείτε να κόψετε τα προϊόντα ή να κτυπήσετε την κρέμα σε οποιοδήποτε δοχείο. Μπορείτε να συνθλίψετε τις ντομάτες σε μια κατσαρόλα απευθείας σε μια κατσαρόλα ή να αναμίξετε γρήγορα τα κομμένα λαχανικά σε ένα μπολ σαλάτας.

Τα πλεονεκτήματα των υποβρύχιων μοντέλων είναι η συμπαγή τους, η ευκολία και η δυνατότητα χρήσης της λειτουργικότητάς τους στην χωρητικότητα που χρειάζεστε.

Αν αποφασίσετε ποιο μπλέντερ είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα βυθισμένο ή σταθερό μπλέντερ, τότε πρώτα θα πρέπει να συγκρίνετε τα παραπάνω plus και τα μείγματα. Επιλέξτε για εσάς τις προτεραιότητες και η επιλογή υπέρ αυτού ή αυτού του τύπου μπλέντερ θα γίνει εύκολη και προφανής.

Ποιο μπλέντερ είναι καλύτερο να επιλέξει: υποβρύχιο ή σταθερό

Ασύρματη σύνδεση Τα μοντέλα μπορούν να βρεθούν ήδη ανάμεσα στους βυθιζόμενους αναμικτήρες. Πρόκειται για σχετικά νέες τροποποιήσεις, ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό και το κύριο πλεονέκτημα της οποίας είναι η απουσία καλωδίων. Ένα μπλέντερ, όπως ένα ασύρματο τηλέφωνο στο σπίτι, τοποθετείται στη βάση, το οποίο το χρεώνει.

Επιπλέον, εάν είναι απαραίτητο, απλά το παίρνετε και το χρησιμοποιείτε. Μετά τη χρήση και τον καθαρισμό, τοποθετείται πίσω στο σταθμό σύνδεσης και περιμένει την επόμενη ώρα.

Σημαντικές ρυθμίσεις

Ποιο μπλέντερ είναι καλύτερο να επιλέξει: υποβρύχιο ή σταθερό

Αφού ορίσατε τον τύπο του μπλέντερ, είναι απαραίτητο να αξιολογήσετε τις μηχανικές και λειτουργικές δυνατότητές του.

Ας εξετάσουμε τα χαρακτηριστικά εκείνα στα οποία είναι πραγματικά απαραίτητο να δώσουμε προσοχή σε μια επιλογή:

 • Κατανάλωση ισχύος καθορίζει πόσο εύκολο και γρήγορο το μπλέντερ σας θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την εργασία. Αυτή η παράμετρος καθορίζει άμεσα την ποσότητα των προϊόντων που μπορούν να θρυμματιστούν σε αυτήν.

  Επίσης, κατά συνέπεια, όσο ισχυρότερο είναι το μοντέλο, τόσο μεγαλύτερο μέγεθος θα έχει το κύπελλο. Συνιστάται να επιλέξετε αναμικτήρες των οποίων η ισχύς τουλάχιστον 600 W. Αυτό ισχύει τόσο για σταθερά όσο και για υποβρύχια μοντέλα.

 • Όγκος του μπολ είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά. Εδώ όλα εξαρτώνται από το πόσο συχνά και έντονα θα το χρησιμοποιήσετε.

  Για μια μεγάλη οικογένεια χρήσιμο μπλέντερ με ένα μεγάλο μπολ, τουλάχιστον 2 λίτρα.

  Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σπάνια και σε μικρούς όγκους, τότε θα πρέπει να επιλέξετε με μικρότερο μπολ. Θυμηθείτε ότι όσο μεγαλύτερο είναι το μπολ, τόσο περισσότερος χώρος θα καταλαμβάνεται από ένα τέτοιο μπλέντερ, απαιτώντας περισσότερη δύναμη και κοστίζοντας περισσότερα χρήματα.

 • Περιεχόμενα συσκευασίας - αναφέρεται στον αριθμό όλων των ειδών των προσαρτημάτων, των κορωνών, των πρόσθετων λεκάνων και των δοχείων. Εδώ υπάρχει απλά ένας κανόνας - Όσο περισσότερο, τόσο καλύτερα.

  Ένα από τα δολώματα μπορεί να έρθει σε χρήση μία φορά το χρόνο, το άλλο θα χρησιμοποιηθεί συνεχώς. Εδώ απλά δεν μαντέψετε, αλλά θα είστε ήρεμοι που σας έχουν. Κατ 'αρχήν, η διαμόρφωση εξαρτάται από τη λειτουργικότητα του μπλέντερ, η οποία θα συζητηθεί περαιτέρω.

 • Προσέξτε: ορισμένοι κατασκευαστές δείχνουν ένα πολύ ευρύ φάσμα δυνατοτήτων για το μπλέντερ, αλλά τα ακροφύσια που το κάνουν δεν ταιριάζουν. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι έχετε καθορίσει τον εξοπλισμό πριν από την παραγγελία.

Δίνουμε προσοχή στο λειτουργικό

Ποιο μπλέντερ είναι καλύτερο να επιλέξει: υποβρύχιο ή σταθερό

Κατά κανόνα, όσο πιο ακριβό είναι το μοντέλο, τόσο περισσότερο ξέρει πώς.

Δεδομένου ότι το έργο του μπλέντερ βασίζεται σε μία μόνο φυσική διαδικασία - περιστροφή, η ποικιλία της εργασίας του καθορίζεται από διαφορετικά εξαρτήματα.

Τώρα θα εξετάσουμε τα πιο δημοφιλή τις δυνατότητες αυτών των συσκευών, που στο μεγαλύτερο βαθμό μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει στην κουζίνα:

 • Καταστροφή Υπάρχουν δύο τύποι: τυπικοί και "γεμάτοι". Το πρώτο είναι ότι εσείς, χωρίς να χρησιμοποιήσετε ειδικά συνημμένα, ρίχνετε τα προϊόντα σε ένα μπολ και τα αλέθετε χρησιμοποιώντας ένα κανονικό μαχαίρι σταυροειδούς πέταλου.

  Αυτή η λείανση είναι πολύ χαοτική και ρυθμίζεται μόνο από τη διάρκεια της. Είναι ιδανικό για την παρασκευή τυριού λαχανικών και κοκτέιλ, όταν τα πάντα είναι συνθλιμμένα στο μέγιστο.

  Ο δεύτερος τύπος άλεσης εξαρτάται ήδη από το κατάλληλο ακροφύσιο. Μερικοί κατασκευαστές τις διακρίνουν σε ξεχωριστούς τύπους - τρίφτη, τεμαχιστής, φέτες.

  Με αυτό, μπορείτε να κόψετε τα καρότα σε φέτες ή ρίγες, να τρίψετε γρήγορα το τυρί ή τα τεύτλα και πολλά άλλα. Αυτή η λείανση είναι απαραίτητη όταν απαιτείται κάποια μορφή του επεξεργασμένου προϊόντος.

 • Κτυπώντας. Αυτό είναι χρήσιμο για εσάς, αν θέλετε να μαγειρέψετε τηγανίτες, τηγανίτες ή μπισκότα. Μια ειδική κορδέλα προσκολλάται στο μπλέντερ και όλα είναι έτοιμα για εργασία.

  Εάν έχετε επιλέξει ένα μοντέλο με αυτήν την ικανότητα, τότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει αν η κορώνα περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

 • Ζύμη μπορούν επίσης να ζυμωθούν με ένα μπλέντερ. Θα είναι ταχύτερη και η ίδια η ζύμη θα έχει καλύτερη συνοχή και πυκνότητα. Τώρα τα κέικ ψησίματος, τα μοντέλα ζυμαρικών και ζυμαρικά μπορούν να διευκολυνθούν και να επιταχυνθούν πολύ. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε το ακροφύσιο με τη μορφή μαχαιριών με φαρδιά πτερύγια.
 • Αποχυμωτής - λαχανικά και φρούτα που τοποθετούνται σε ένα μπολ, θρυμματισμένα και τεντωμένα μέσα από ένα ειδικό πλέγμα. Γρήγορος και βολικός τρόπος μαγειρέματος φυσικού φρέσκου.

  Για να εκτελεστεί ο αναμικτήρας αυτών των ενεργειών, το κιτ θα πρέπει να διαθέτει ειδικό ακροφύσιο και αφαιρούμενο φίλτρο.

 • Θραύσματα στερεών προϊόντων, όπως καρύδια, μπαχαρικά, κόκκοι καφέ κλπ., μπορούν να κατασκευαστούν με ένα ειδικό μπολ μικρών διαστάσεων με κατάλληλα ισχυρά μαχαίρια.
 • Για λείανση πάγου βάλτε ισχυρά μαχαίρια. Είναι βολικό για γρήγορη προετοιμασία γλυκών ή πιάτων εξωτικής κουζίνας.

Βελτιωτικός αναδευτήρας Top-3

Προκειμένου να έχουμε μια συγκεκριμένη ιδέα για το τι είδους υποβρύχιο μπλέντερ είναι καλύτερα να επιλέγουμε, δίνουμε βαθμολογία των τριών κορυφαίων μοντέλων στον τομέα του προϋπολογισμού.

Η βαθμολογία καταρτίστηκε με βάση την ανάλυση των ανατροφοδοτήσεων των πελατών, τις συζητήσεις σε εξειδικευμένα φόρουμ, καθώς και την προσωπική εμπειρία του συγγραφέα.

3. REDMOND RHB-2915

Ποιο μπλέντερ είναι καλύτερο να επιλέξει: υποβρύχιο ή σταθερό

Ας ξεκινήσουμε με ένα φθηνό, αλλά εξαιρετικά λειτουργικό μοντέλο από το Redmond.

Μεταξύ του πλεονεκτήματα θα ξεχωρίσαμε:

 • πολύ κομψό σχέδιο - φαίνεται καλά, πολύ μοντέρνο.
 • υψηλή ισχύς - 750 W, ο μεγαλύτερος μεταξύ των υποψηφίων.
 • στενή επαφή των εξαρτημάτων με το σώμα του μπλέντερ, χωρίς οπίσθια λάμψη.
 • Βολική θέση του κουμπιού τροφοδοσίας και ελέγχου ταχύτητας.
 • μια καλή τιμή είναι 45 δολάρια.

Μειονεκτήματα αυτό το μπλέντερ είναι:

 • σχετικά μεγάλο βάρος - το βαρύτερο από τα τρία?
 • η ποιότητα της εξωτερικής επίστρωσης είναι ελαφρώς χειρότερη από την ποιότητα των άλλων υποψηφίων.
 • το corolla απαιτεί προσεκτικό χειρισμό.

Σε γενικές γραμμές, για τα χρήματά σας αυτό είναι ένας καλός και πολύ ισχυρός υποβρύχιος ελικόπτερο.

2. Σάλτσα Braun Multiquick 5 MQ 535

Δεύτερη θέση, με ελάχιστη καθυστέρηση πίσω από τον νικητή, είναι ένας μπλέντερ από τον Brown.

Ποιο μπλέντερ είναι καλύτερο να επιλέξει: υποβρύχιο ή σταθερό

Έχουν ένα υπέροχο μοντέλο και γι 'αυτό αποφασίσαμε να της δώσουμε το "ασήμι" της βαθμολογίας μας:

 • μοντέρνος σχεδιασμός, ποιότητα υλικών - σε ύψος.
 • εργονομικό σώμα, βρίσκεται άνετα και ευχάριστα στο χέρι.
 • υψηλής απόδοσης όλων των στοιχείων τόσο του ίδιου του μπλέντερ όσο και των εξαρτημάτων του.
 • λειτουργία με χαμηλό θόρυβο, χωρίς οπισθοδρόμηση και περιττό κραδασμό.
 • Μια μοναδική μορφή του κατώτερου κουδουνιού, μειώνοντας τον ψεκασμό κατά καιρούς.
 • Αυτός ο υποβρύχιος αναμικτήρας είναι ιδανικός για τη ζύμωση.

Το μόνο πράγμα, που δεν μας άρεσε, είναι ένα μικρό καλώδιο και ένας μικρός αριθμός τρόπων υψηλής ταχύτητας (μόνο 2).

Η τιμή του κυμαίνεται από 55 έως 75 δολάρια.

1. Bosch MSM 66150

Σίγουρα το καλύτερο μοντέλο για τη σχέση τιμής προς ποιότητα - λειτουργική.

Ποιο μπλέντερ είναι καλύτερο να επιλέξει: υποβρύχιο ή σταθερό

Αυτός ο αναμικτήρας διακρίνεται από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, υλικά σώματος και αξεσουάρ.
 • ένα πολύ ήσυχο και αναζωογονητικό κινητήρα 600 watt.
 • άριστος εξοπλισμός - χωρίς επιπλέον αξεσουάρ και καμπάνες και σφυρίχτρες, δεν πληρώνετε υπερβολικά για περιττά "κουλουράκια".
 • 12 ταχύτητες.
 • βολικά βρίσκεται στο χέρι, το κανονικό μήκος του σχοινιού, χάλυβα chopper?
 • Προσιτή τιμή - κοστίζει λιγότερο από $ 50.

Ποιο μπλέντερ είναι καλύτερο να επιλέξει: υποβρύχιο ή σταθερό

Στα προσωπικά συναισθήματα, μπορούμε να πούμε, ότι όταν το παίρνετε στα χέρια σας, αισθάνεστε ότι αυτό είναι ένα ποιοτικό πράγμα.

Ευχάριστο στην αφή, η εξωτερική επίστρωση, τίποτα δεν σκίζει, δεν σπάει, δεν βρωμάει.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, θεωρούμε το Bosch MSM 66150 τον καλύτερο βυθισμένο αναμικτήρα και εγγυόμαστε ότι δεν θα σας απογοητεύσει.

Συμπέρασμα

Έτσι, σχετικά με το ποιο μπλέντερ είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα υποβρύχιο ή σταθερό μπλέντερ, η ετυμηγορία μας έχει ως εξής: ένας υψηλής ποιότητας υποβρύχιος αναμικτήρας με μετρημένη χωρητικότητα, ένας θραυστήρας από στερεά προϊόντα και ένα χτυπητήρι είναι μια πιο συμπαγής και κινητή εναλλακτική λύση στα δυσκίνητα στάσιμα μοντέλα.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

9 + 1 =