Πλήρες κιμά: Κορυφαίοι 5 ηλεκτρικοί μύλοι για το σπίτι

Top-5 ηλεκτρικές μηχανές για το σπίτι

Οι σύγχρονες συσκευές κουζίνας μπορούν να διευκολύνουν σημαντικά τη μαγειρική Οι συσκευές υψηλής τεχνολογίας έχουν σχεδιαστεί για να αναλάβουν το πιο δύσκολο μέρος της εργασίας στην κουζίνα: κοπή, λείανση και ούτω καθεξής.

Είναι απίθανο να υπάρξει ένας ιδιοκτήτης που θα πει ότι η στρέβλωση του κρέατος ή των ψαριών σε κιμά δίνει χαρά της. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η χρήση ηλεκτρικών μηχανημάτων κοπής κρέατος είναι πολύ δημοφιλής, διευκολύνοντας και διευκολύνοντας τη διαδικασία.

Ωστόσο, η ποικιλία τους στα καταστήματα είναι πολύ μεγάλη και η επιλογή ενός ποιοτικού προϊόντος δεν είναι τόσο απλή. Εάν αναρωτιέστε τι είδους ηλεκτρικά μηχανή κρέατος είναι καλύτερα για ένα σπίτι στο εύρος τιμών από 2500 έως 5000 ρούβλια - η βαθμολογία μας είναι ακριβώς για εσάς!

Επιλέγοντας τα καλύτερα μοντέλα χρησιμοποιήσαμε τις ακόλουθες παραμέτρους:

  • Ισχύς.
  • Κριτικές πελατών
  • Διαθεσιμότητα πρόσθετων λειτουργιών.
  • Αλληλογραφία με το εύρος τιμών.

SUPRA MGS-1402T

Η βαθμολογία ανοίγει από ένα μικρό, αλλά ισχυρό ηλεκτρικό μύλο κρέατος, αξίας τριών χιλιάδων ρούβλι. Το μέγιστο ισχύος στα 1400 W επιτρέπει την επεξεργασία έως και ενός και μισού κιλού κρέατος ανά λεπτό.

Πλήρες κιμά: Κορυφαίοι 5 ηλεκτρικοί μύλοι για το σπίτι

Ο ηλεκτρικός μηχανισμός κοπής κρέατος είναι εξοπλισμένος με ένα σύστημα αντίστροφα. Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να περιστρέψετε τη βίδα προς την αντίθετη κατεύθυνση, η οποία είναι εξαιρετικά χρήσιμη όταν αλέθετε κρέας με φλέβες. Εάν περιστρέφονται γύρω από τη βίδα, μπορείτε να τα καθαρίσετε χωρίς να αποσυναρμολογήσετε ολόκληρο τον μύλο, πράγμα που θα επιταχύνει σημαντικά τη διαδικασία.

Μέγιστος χρόνος συνεχούς λειτουργίας - Δέκα λεπτά. Αυτό αρκεί για να επεξεργαστεί έως 15 κιλά προϊόντων. Όσοι αγαπούν τη διατήρηση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σίγουρα θα εκτιμήσουν έναν τέτοιο βοηθό.

Ευχάριστα εκπληκτικό και ένα σύνολο δολωμάτων: αρκεί για οποιαδήποτε πιάτα. Το κιτ περιλαμβάνει:

  • Δύο διάτρητα ακροφύσια για γέμισμα με τρύπες μεγαλύτερης και μικρότερης διαμέτρου.
  • Ακροφύσιο-τρίφτης για στερεά προϊόντα?
  • Ακροφύσιο για τεμαχισμό λάχανου.

Μικρό μείον είναι δυνατόν να ληφθεί υπόψη η έλλειψη ακροφυσίου λουκάνικου. Ωστόσο, αν δεν αγαπάτε την παραγωγή σπιτικών λουκάνικων, είναι απίθανο να το ενοχλήσετε.

Ο κοπτήρας κατασκευάζεται από υγιεινό πλαστικό με μεταλλικά στοιχεία. Τα ελαστικά πόδια εμποδίζουν την ολίσθηση της συσκευής στο τραπέζι.

Εάν είναι επιθυμητό μπορείτε να το πλύνετε στο πλυντήριο πιάτων. Ακολουθεί μια επισκόπηση ενός από τους κατόχους αυτού του μοντέλου:

Πλήρες κιμά: Κορυφαίοι 5 ηλεκτρικοί μύλοι για το σπίτι

Συνοψίζοντας, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι για τα χρήματά τους το μοντέλο είναι κάτι περισσότερο από άξιος - οι περισσότεροι αγοραστές δεν μπορούσαν να ονομάσουν κανένα κενό.

Marta ΜΤ-2084

Αυτό το χαριτωμένο μικρό μύλο κρέατος έχει ένα αξιοπρεπές αποθεματικό ισχύος - 2000 W. Έτσι, σε ένα λεπτό μπορείτε εύκολα να αλέσετε μέχρι δύο κιλά κρέατος ή άλλα προϊόντα.

Πλήρες κιμά: Κορυφαίοι 5 ηλεκτρικοί μύλοι για το σπίτι

Ευχαριστίες που παρέχονται από τον κατασκευαστή δυνατότητα προστασίας από υπερφόρτωση. Εάν ο ηλεκτρικός ψεκαστήρας κρέατος αρχίσει να θερμαίνεται, θα απενεργοποιηθεί. Έτσι, η ανησυχία εμποδίζει την καύση της ηλεκτρικής συσκευής κάτω από υπερβολικά φορτία. Εξοπλισμένο με μοντέλο και αντίστροφο σύστημα, που θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε γρήγορα τις φλέβες και τα σκληρά κομμάτια κρέατος που έπληξαν τη βίδα.

Ο μέγιστος χρόνος συνεχούς λειτουργίας είναι μισός από τον προηγούμενο τύπο - μόνο πέντε λεπτά. Ωστόσο, στο σπίτι αυτό είναι αρκετό.

Πολλοί χρήστες σημειώνουν την εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία του μηχανήματος κοπής κρέατος. Λειτουργεί πραγματικά σχεδόν σιωπηλά, οπότε ακόμα και αν θέλετε να μαγειρέψετε μπριζόλες το βράδυ, τότε δεν θα επηρεάσετε κανέναν.

Περιλαμβάνεται στη συσκευασία οι μηχανισμοί κοπής κρέατος περιλαμβάνουν δύο δίσκους με διάμετρο διάτρησης πέντε και επτά χιλιοστά και ένα ακροφύσιο-τρίφτη.

Πλήρες κιμά: Κορυφαίοι 5 ηλεκτρικοί μύλοι για το σπίτι

Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να πλύνετε εύκολα τον πλαστικό μύλο στο πλυντήριο πιάτων.

MYSTERY MGM-3000

Πλήρες κιμά: Κορυφαίοι 5 ηλεκτρικοί μύλοι για το σπίτι

Πρώτα απ 'όλα, αυτό το μοντέλο ξεχωρίζει με μέγιστη ισχύ 3000 βατ. Με μειωμένη ταχύτητα, είναι σε θέση να σπάσει οποιοδήποτε κρέας χωρίς δυσκολίες.

Έτσι, αν χρειαστεί να αλέσετε περίπου δυόμισι κιλά κρέατος ανά λεπτό - αυτό είναι σίγουρα η επιλογή σας. Με τέτοιες ικανότητες, δεν μπορεί κανείς να κάνει χωρίς να προστατεύσει τον μηχανισμό από υπερφόρτωση. Φυσικά, σε αυτό το μοντέλο παρέχεται.

Δεδομένου ότι το μοντέλο δεν είναι το φθηνότερο (4680 ρούβλια) σε αυτό, φυσικά, προβλέπεται αντίστροφο σύστημα. Ο μέγιστος χρόνος λειτουργίας χωρίς διακοπή είναι επίσης εκπληκτικό, αλλά είναι ήδη ωραίο - για δεκαπέντε λεπτά. Ίσως αυτό να είναι αρκετό για να μαγειρέψετε μια κοτολέτα κέικ μπέιμπι για ένα μικρό επίσημο δείπνο.

Ευχαριστίες και ποικιλία διαφορετικών δολωμάτων: 3 τύποι διάτρητου δίσκου για κιμά. Και μια απροσδόκητη λύση για τον ρωσικό κατασκευαστή είναι ένα ακροφύσιο για τα κεμπέ, παραδοσιακά αραβικά λουκάνικα από κιμά.

Υλικό λειαντήρα κρέατος - ένα ισχυρό πλαστικό, το οποίο δεν διαφέρει άμεσα από το μέταλλο. Υπάρχει μια ουσιαστική μείον για όσους είναι συνηθισμένοι σε ήσυχη τεχνολογία: το μέγιστο επίπεδο θορύβου είναι 78 dB.

Πλήρες κιμά: Κορυφαίοι 5 ηλεκτρικοί μύλοι για το σπίτι

Σε γενικές γραμμές, το προϊόν αυτό αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους προτιμούν την συμπαγή.

Bosch MFW 45020

Πλήρες κιμά: Κορυφαίοι 5 ηλεκτρικοί μύλοι για το σπίτι

Θα ήταν παράξενο στον κατάλογο των ηλεκτρικών συσκευών για την κουζίνα χωρίς το εμπορικό σήμα Bosch. Το MFW 45020 αναγνωρίζεται από τους περισσότερους χρήστες ηλεκτρικών μηχανημάτων κοπής κρέατος ως ένα από τα καλύτερα.

Με μέγιστη ισχύ 1600 watt, ανακυκλώνει με επιτυχία μέχρι τρία κιλά κρέατος ανά λεπτό. Συμφωνώ, αυτή η μονάδα θα επιταχύνει σημαντικά την εργασία σας στην κουζίνα.

Ευχαριστεί και αντίστροφο σύστημα: πολλοί αγοραστές σημειώνουν ότι είναι πολύ βολικό και επιτρέπει κυριολεκτικά ένα λεπτό για να καθαρίσετε τη βίδα σε περίπτωση που παίρνετε σε φλέβες και στερεά κομμάτια κρέατος.

Αλλά το σύστημα προστασίας από την υπερθέρμανση για κάποιο λόγο στο μοντέλο δεν έχει κατασκευαστεί. Προφανώς, υποτίθεται ότι ένα άτομο που αγόρασε ένα ηλεκτρικό μύλο για τα κουνέλια για πέντε χιλιάδες ρούβλια, θα το μεταχειριστεί με προσοχή.

Τα αξεσουάρ είναι αρκετά ασυνήθιστα. Αυτό περιλαμβάνει ένα διάτρητο ακροφύσιο για τη λείανση του κρέατος σε κιμά, ένα ακροφύσιο kebbe και λίγο όπου το ακροφύσιο βρέθηκε να παράγει λουκάνικα. Επιπλέον, το κιτ περιλαμβάνει δύο μαχαίρια - για μικρά και χοντρές λείανση. Μια σπάνια πρόβλεψη για τους παραγωγούς αλευριού κρέατος αυτού του εύρους τιμών.

Η συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών σημειώνει αυτό στις κριτικές τους:

Πλήρες κιμά: Κορυφαίοι 5 ηλεκτρικοί μύλοι για το σπίτι

Το σώμα του μηχανήματος κοπής κρέατος είναι κατασκευασμένο από αρκετά ανθεκτικό πλαστικό, η εσωτερική γέμιση είναι κατασκευασμένη από ισχυρό αποστειρωμένο χάλυβα. Οι αναφορές λένε ότι η σταθερότητα της δομής προκαλεί εμπιστοσύνη - είναι αρκετά δύσκολο να σπάσει κάποιος τέτοιος μηχανισμός κοπής κρέατος.

Ελαστικά πόδια αποφύγετε την ολίσθηση του μηχανήματος κοπής κρέατος πάνω στην επιφάνεια.

Ένα ευχάριστο επίδομα για όσους θέλουν να βελτιστοποιήσουν το χώρο στην κουζίνα: Στο μύλο κρέατος είναι χτισμένο στο χώρο αποθήκευσης για εξαρτήματα με τη μορφή μίας μικρής θήκης μολυβιού. Αυτό βοηθά στην αποφυγή του προβλήματος της πυρετωδικής αναζήτησης του επιθυμητού συνημμένου, εάν πρέπει να προετοιμάσετε γρήγορα το δείπνο ή να συναντήσετε τους επισκέπτες.

Αλλά αυτή η επιλογή έχει την αντίστροφη πλευρά του νομίσματος: το ίδιο μολύβι χρησιμεύει ως ωστήριο κρέατος και το σχήμα του δεν είναι πολύ κατάλληλο για αυτό.

Από τα προφανή πλεονεκτήματα - μια βολική λαβή για τη μεταφορά κρεοπωλεία κρέατος. Μια άχρηστη επιλογή ως σύνολο δείχνει πόσο υπεύθυνος ο κατασκευαστής προσέγγισε την ανάπτυξη αυτού του μοντέλου.

UNIT UGR 458

Ο ψεκαστήρας μας από την μονάδα UNIT κλείνει τη βαθμολογία μας. Στο αξιόλογο μοντέλο του προσελκύει άμεσα την προσοχή - δεν υπάρχουν πρακτικά πλαστικά μέρη, εκτός από τα κουμπιά, τα ελαστικά πόδια και το πλαίσιο της θήκης.

Πλήρες κιμά: Κορυφαίοι 5 ηλεκτρικοί μύλοι για το σπίτι

Αυτή η μονολιθική εμφάνιση φαίνεται εντυπωσιακή, αλλά λόγω του μεγάλου αριθμού μεταλλικών εξαρτημάτων το πλύσιμο σε πλυντήριο πιάτων δεν συνιστάται ακόμη.

Η ονομαστική ισχύς είναι 700 Watt και το μέγιστο είναι 1.500. Ο κινητήρας προστατεύεται αξιόπιστα από υπερθέρμανση και υπερφόρτωση και το ανάστροφο σύστημα καθιστά δυνατό τον καθαρισμό της βίδας ανά πάσα στιγμή.

Η ποικιλία των εξαρτημάτων είναι επίσης η μέγιστη: δύο διάτρητοι δίσκοι, τρία ακροφύσια, τρίφτη, ειδικά εξαρτήματα τεμαχισμού, βολικά ειδικά προσαρτήματα για τα kebbe και τα λουκάνικα. Ίσως, αυτός ο μηχανισμός κοπής κρέατος μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πιάτο.

Πλήρες κιμά: Κορυφαίοι 5 ηλεκτρικοί μύλοι για το σπίτι

Επιπλέον, λειτουργεί αρκετά ήσυχα, γεγονός που, αναμφισβήτητα, την καθιστά ακόμα πιο ελκυστική στα μάτια των αγοραστών.

Αυτό ολοκληρώνει την αναθεώρησή μας. Μόλις εμφανιστούν ενδιαφέροντα μοντέλα που είναι καλύτερα από αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω, θα ενημερώσουμε απαραίτητα αυτήν την αξιολόγηση. Ελπίζουμε ότι σας βοηθήσαμε να βρείτε τον τέλειο βοηθό στην προετοιμασία της πιο νόστιμης γέμισης.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 10 = 15