Καλύτεροι ηλεκτρικοί βραστήρες: Η βαθμολογία μας

6 καλύτερες ηλεκτρικές βραστήρες σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες Vashakuhnya.com

Φανταστείτε ένα πρωί χωρίς φλιτζάνι καφέ και μια βραδιά χωρίς αρωματικό τσάι για τους περισσότερους ανθρώπους είναι αρκετά δύσκολη. Η σύγχρονη τεχνολογία κουζίνας συμβάλλει σημαντικά στην επιτάχυνση της διαδικασίας παραγωγής ποτών - αγοράστε μόνο ένα καλό ηλεκτρικό βραστήρα.

Θα βράσει νερό πολύ πιο γρήγορα από το αναλογικό, το οποίο πρέπει να θερμανθεί στη σόμπα. Ωστόσο, μια μεγάλη ποικιλία καταστημάτων τεχνολογίας σας κάνει να σκεφτείτε: ποιο ηλεκτρικό βραστήρα είναι καλύτερο να αγοράσετε. Οι αναθεωρήσεις για το ίδιο μοντέλο είναι ασυνεπείς, επομένως η διαδικασία επιλογής μπορεί να διαρκέσει λίγο.

Αποφασίσαμε να σας βοηθήσουμε και να αξιολογήσετε τα πιο δημοφιλή και υψηλής ποιότητας τσαγιέρες στο μεσαίο τμήμα των τιμών.

Ηλεκτρικοί βραστήρες μέχρι 3.000 ρούβλια

Ποια μόνο μοντέλα δεν προσφέρουν σύγχρονα ηλεκτρονικά καταστήματα: πλαστικό, κεραμικό, χάλυβα, γυαλί ... Φαίνεται ότι η επιλογή ενός αξιόπιστου και λειτουργικού ηλεκτρικού βραστήρα μπορεί να καθυστερήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έχουμε επιλέξει για εσάς τρία μοντέλα προϋπολογισμού για ηλεκτρικούς βραστήρες, τα οποία διαφέρουν από την εξαιρετική λειτουργικότητα και τις καλές κριτικές των χρηστών που τα χρησιμοποιούν για περισσότερο από ένα χρόνο.

Bosch TWK 3A011 4.5

Ο ηλεκτρικός βραστήρας του διάσημου κατασκευαστή της Bosch θα σας κοστίσει αρκετά ανέξοδη - μόνο 1680 ρούβλια.

Καλύτεροι ηλεκτρικοί βραστήρες: Η βαθμολογία μας

Όγκος σε 1,7 λίτρα περισσότερο από αρκετό για το τσάι να πίνει μια οικογένεια τεσσάρων ή πέντε ατόμων. Ταυτόχρονα, λόγω της υψηλής ισχύ σε 2400 Watt ένας πλήρης βραστήρας βράζει σε μόλις πέντε λεπτά. Αναμφισβήτητα, το πρωί βιασύνη αυτή η ταχύτητα θα σας ευχαριστήσει.

Στοιχείο θέρμανσης του βραστήρα - κλειστή ανοξείδωτη σπείρα. Αυτό είναι πολύ βολικό, δεδομένου ότι δεν σχηματίζει κλίμακα, η οποία βαθμιαία νιφάδες στο νερό.

Χάρη στο στοιχείο θέρμανσης, ο βραστήρας εύκολο στη φροντίδα - αρκεί να το ξεπλένετε περιοδικά για να αποπλένετε μια ποικιλία ιζημάτων που λαμβάνονται από το νερό της βρύσης. Εάν χρησιμοποιείτε φίλτρα, ακόμη και οι χειρισμοί αυτοί μπορούν να γίνουν κάθε δύο έως τρεις μήνες.

Η πλαστική θήκη φαίνεται μάλλον κομψή και τακτοποιημένη. Η επιλογή των έξι χρωμάτων σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα μοντέλο που ταιριάζει στο εσωτερικό της κουζίνας σας. Σύμφωνα με κριτικές, το μοντέλο σίγουρα αξίζει να αγοράσει - για την τιμή του ο βραστήρας εξυπηρετεί μια αρκετά μεγάλη περίοδο χωρίς θραύσεις και διαρροές.

Μπορεί να σημειωθεί ξεχωριστά ασφάλεια: ανεξάρτητα από το πόσο πιέζετε το κουμπί, ο βραστήρας δεν ανάβει χωρίς κάποια ποσότητα νερού. Το μπλοκάρισμα του καλύμματος όταν θερμαίνεται αποτρέπει τυχαία εγκαύματα. Όταν αφαιρεθεί από τη βάση, ο βραστήρας απενεργοποιείται αμέσως.

Είναι παρούσα και νάιλον φίλτρο, Βοηθά στην πρόληψη μικρών συντριμμιών και βροχοπτώσεων από το να φτάσουν στο νερό.

Οι εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται προσθέτουν δείκτη στάθμης νερού και ένδειξη LED on-off τσαγιέρα - λειτουργίες που δεν είναι σε όλα τα ακριβά μοντέλα.

Ηλεκτρικός βραστήρας Polaris PWK 1758CA

Καλύτεροι ηλεκτρικοί βραστήρες: Η βαθμολογία μας

Το Polaris PWK 1758CA θα είναι ακόμα φθηνότερο από τον προηγούμενο υποψήφιο - μόνο 1020 ρούβλια, ενώ η λειτουργικότητά του είναι επίσης υψηλή.

Το νερό σε όγκο 1,7 λίτρων θερμαίνεται για πέντε-έξι λεπτά. Συμβάλλει σε αυτό το εκπληκτικά ισχυρό για μια τέτοια τιμή το στοιχείο θέρμανσης είναι 2200 watt. Ταυτόχρονα, ο βραστήρας προστατεύεται αξιόπιστα από την καύση - ακόμα πιο ακριβά μοντέλα θα ζηλέψουν το σύστημα ασφαλείας του.

Επιλογή κλειδώματος Ένα βραστήρα χωρίς νερό είναι χρήσιμο για ξεχασμένες προσωπικότητες. Αν παρατηρήσετε την απουσία, ίσως αυτό το μοντέλο είναι κάτι. αυτό είναι που χρειάζεστε.

Σε περίπτωση που υπάρχουν λιγότερα από διακόσια χιλιοστόλιτρα νερού στο βραστήρα, απλά δεν ανάβει. Το καπάκι, όπως και το προηγούμενο μοντέλο, είναι κλειδωμένο μόλις ενεργοποιήσετε τη συσκευή.

Το στοιχείο θέρμανσης με τη μορφή κλειστής σπείρας είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα. Αυτό βοηθά στην αποφυγή σχηματισμού κλίμακας και εξασφαλίζει τη σταθερή λειτουργία της οικιακής συσκευής.

Η θήκη είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό μέταλλο, το οποίο φαίνεται πολύ κομψό στην κουζίνα. Με την ευκαιρία, παρά το ευρύχωρό της, το μοντέλο φαίνεται πολύ συμπαγές και τακτοποιημένο.

Εκείνοι που ενδιαφέρονται για μια υγιεινή διατροφή δεν θα σας αφήσουν αδιάφορο η παρουσία ενός φίλτρου, Δεν επιτρέπει την καθίζηση και την κλίμακα για να μπει στο κύπελλο. Ο βραστήρας είναι εξοπλισμένος με δείκτες στάθμης νερού και συμπερίληψη, γεγονός που καθιστά τη χρήση της ακόμη πιο άνετη και ασφαλή.

Ένα ξεχωριστό επίδομα από τον κατασκευαστή - διαμέρισμα για το καλώδιο, που βοηθά να διατηρηθεί μια καθαρή εμφάνιση της κουζίνας. Από τις ελλείψεις, οι αγοραστές σημείωσαν μόνο ένα - το μοντέλο είναι ελαφρώς θορυβώδες.

Ηλεκτρικός βραστήρας Philips HD4646

Το πιο δημοφιλές μοντέλο στην βαθμολογία μας! Στην γνωστή υπηρεσία Yandex.Market, συγκέντρωσε σχεδόν 200 κριτικές! Αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδόν όλοι είναι εξαιρετικά θετικοί.

Καλύτεροι ηλεκτρικοί βραστήρες: Η βαθμολογία μας

Το κόστος ενός ηλεκτρικού βραστήρα είναι μόνο 1300 ρούβλια. Για αυτή την τιμή έχετε μια αξιόπιστη, σταθερή μονάδα λειτουργίας, η οποία θα σας εξυπηρετήσει για πολλά χρόνια.

Η χωρητικότητα του μοντέλου είναι ελαφρώς μικρότερη από εκείνη των ήδη αναφερθέντων αναλόγων. Μόνο 1,5 λίτρα. Ωστόσο, αυτή η ποσότητα νερού είναι αρκετή για πέντε μεγάλες κούπες, οπότε σκεφτείτε εάν χρειάζεστε περισσότερα;

Χάρη στην ισχύ 2400 Watt, ο βραστήρας θερμαίνεται κυριολεκτικά σε 4-5 λεπτά. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για όσους επιθυμούν να κοιμηθούν το πρωί περισσότερο - δεν χρειάζεται να σηκωθούμε νωρίς για να έχουμε το χρόνο να βράσουμε το βραστήρα.

Το θερμαντικό στοιχείο είναι μια κλειστή σπείρα από ανοξείδωτο πλαστικό, η οποία επεξεργάζεται χωριστά με βακτηριοκτόνο παράγοντα. Έτσι, ακόμα και αν αφήσετε το νερό στον βραστήρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο κίνδυνος ότι θα υπάρξουν μικρόβια θα ελαχιστοποιηθεί.

Η θήκη είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό, Η λύση χρώματος αντιπροσωπεύεται από τέσσερις αποχρώσεις: λευκό, πλούσιο μαύρο, έντονο κόκκινο και μπλε. Υπάρχουν πολλά να διαλέξετε!

Όταν αφαιρεθεί από τη βάση, ο βραστήρας απενεργοποιείται αμέσως. Το καπάκι ασφαλίζεται σταθερά για τη διάρκεια της θέρμανσης. Επιπλέον, είναι αδύνατο να ενεργοποιήσετε τον βραστήρα εάν δεν υπάρχει αρκετό νερό μέσα σε αυτό. Αυτό αποτρέπει την πιθανότητα καύσης του βραστήρα και, ως εκ τούτου, πυρκαγιά.

Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με δείκτη στάθμης νερού, αλλά η έλλειψη ένδειξης ένταξης μπορεί να προκαλέσει κάποια ταλαιπωρία. Γενικά, το μοντέλο είναι πολύ αξιόπιστο και συνιστάται για αγορά από μεγάλο αριθμό χρηστών.

Μοντέλα μέχρι 6000 ρούβλια

Αν το απλό βραστό νερό δεν είναι αρκετό και θέλετε να αγοράσετε ένα μοντέλο με ευρύτερη λειτουργικότητα, ετοιμαστείτε να βγείτε έξω. Ειδικά για εσάς πήραμε τρία καλύτερα μοντέλα κοστίζουν έως και 6000 ρούβλια.

Διακρίνονται από πρόσθετες επιλογές, δείκτες υψηλής αξιοπιστίας και, φυσικά, πολλά θετικά σχόλια.

Bosch TWK 86

Καλύτεροι ηλεκτρικοί βραστήρες: Η βαθμολογία μας

Όπως και στην προηγούμενη ενότητα της βαθμολογίας, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε χωρίς τσαγιέρα από το εμπορικό σήμα της Bosch. Η τιμή του είναι πολύ υψηλότερη από τον προκάτοχό του - σχεδόν τέσσερις χιλιάδες ρούβλια. Αλλά οι παράμετροι είναι σημαντικά διαφορετικές προς το καλύτερο.

Με όγκο ενός και μισού λίτρου, 2400 Watt. Το στοιχείο θέρμανσης είναι αρκετά πρότυπο - μια κλειστή σπείρα από ανοξείδωτο χάλυβα. Φαίνεται ότι το προηγούμενο μοντέλο του Bosch TWK 86 δεν είναι πολύ διαφορετικό. Ωστόσο, Είναι όλα σχετικά με τα επιπλέον χαρακτηριστικά.

Διπλοί τοίχοι από μέταλλο και πλαστικό παρέχουν ταχύτερη θέρμανση. Επιπλέον, καθιστούν την λειτουργία της συσκευής πολύ πιο ήσυχη, ενώ εξαλείφουν τη θέρμανση του εξωτερικού μέρους του βραστήρα.

Τέσσερις λειτουργίες θερμοκρασίας από 70 έως 100 μοίρες επιτρέπουν να επιλέξετε τη βέλτιστη θερμοκρασία για το νερό. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους λάτρεις του τσαγιού, οι οποίοι συχνά πρέπει να παρασκευάζονται με αυστηρή τήρηση των συνταγών.

Τα ξεχασμένα άτομα είναι χρήσιμα επιλογή θέρμανσης - Ποιος από εμάς δεν ξεχάσαμε την τσαγιέρα που συμπεριλαμβάνεται; Το μοντέλο διατηρεί την προκαθορισμένη θερμοκρασία σε μισή ώρα. Ωστόσο, είναι δύσκολο να ξεχάσετε αυτή την τσαγιέρα - μπορείτε να ρυθμίσετε ένα ηχητικό σήμα που θα σας υπενθυμίσει ότι ήρθε η ώρα να πιείτε τσάι ή καφέ.

Φίλτρο ανοξείδωτου χάλυβα εξασφαλίζει την καθαρότητα του νερού και το κλείδωμα του καπακιού εμποδίζει τυχαία εγκαύματα. Εξοπλισμένο με μοντέλο και δείκτες στάθμης και συμπερίληψης νερού.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτός ο βραστήρας παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς το 2018 και έχει περισσότερες από 300 θετικές κριτικές. Από τις ελλείψεις, υπάρχουν δύο βασικά: λίγη θορυβώδης εργασία και δυσάρεστη τσούξιμο όταν ενεργοποιούμε και σβήνουμε.

Xiaomi Smart Kettle Bluetooth

Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε χωρίς ένα smartphone και προτιμάτε να χρησιμοποιείτε σύγχρονες τεχνολογίες σε όλες τις πτυχές της ζωής, δεν μπορείτε να το κάνετε χωρίς το Xiaomi Smart Kettle Bluetooth. Με κόστος 4278 φαίνεται σαν ένα πραγματικό θαύμα της σύγχρονης τεχνολογίας.

Ωστόσο, αρχικά, ας εξετάσουμε τα τυπικά χαρακτηριστικά.

Ένα και μισό λίτρα νερού, που τοποθετούνται σε αυτό το βραστήρα, θερμαίνεται γρήγορα λόγω της ισχύος στο 1800 Watt.

Καλύτεροι ηλεκτρικοί βραστήρες: Η βαθμολογία μας

Κλειστή σπείρα ανοξείδωτου χάλυβα λειτουργεί σταθερά, χωρίς διακοπές.

Το Burnout εμποδίζει το σύστημα ασφαλείας - χωρίς την απαραίτητη ποσότητα νερού, απλά δεν αρχίζει να θερμαίνει.

Υλικό στέγασης, παρέχοντας μια ήσυχη δουλειά, με διπλό μέταλλο και λευκό πλαστικό.

Το μοντέλο φαίνεται αρκετά πρότυπο, οπότε για όσους δεν γνωρίζουν τα χαρακτηριστικά του, μπορεί να φαίνεται βαρετό.

Ενεργοποιώντας και απενεργοποιώντας τον βραστήρα, τη λειτουργία υποστήριξης θερμοκρασίας, μπορείτε να προσαρμόσετε με ... το smartphone σας.

Μην πηγαίνετε στην κουζίνα για να βράσει νερό.

Χάρη στην επιλογή Bluetooth 4.0 BLE, χρησιμοποιώντας μια ειδική εφαρμογή Έξυπνο σπίτι, το οποίο είναι κατάλληλο για όλα τα τηλεφωνικά συστήματα, μπορείτε να χειρίζεστε άνετα το βραστήρα ενώ βρίσκεστε σε άλλο δωμάτιο.

Μεταξύ των ελλείψεων, μπορούμε να σημειώσουμε ένα μη τυποποιημένο βύσμα για τη Ρωσία. Ωστόσο, αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί εύκολα με συμβατικό προσαρμογέα.

Ένα άλλο ωραίο χαρακτηριστικό του βραστήρα είναι τα απαλά κουμπιά αφής, ευχάριστα στην αφή. Ακόμα και ο χειροκίνητος συντονισμός μετατρέπεται σε διαδικασία υψηλής τεχνολογίας. Επιπλέον, αυτός λειτουργεί απολύτως αθόρυβα, γεγονός που καθιστά αυτό το μοντέλο δημοφιλές ανάμεσα στους λάτρεις της ποιότητας και της ασυνήθιστης τεχνολογίας.

De'Longhi KBOV 2001

Σε αντίθεση με το προηγούμενο μοντέλο υψηλής τεχνολογίας με πολλές επιλογές, ο βραστήρας από το De'Longhi μοιάζει με φιλοξενούμενο από το παρελθόν. Η μεταλλική θήκη ρετρό στυλ μοιάζει πολύ με τα κομψά δοχεία τσαγιού των αρχών του εικοστού αιώνα.

Καλύτεροι ηλεκτρικοί βραστήρες: Η βαθμολογία μας

Η θήκη είναι ευχάριστη στην αφή, λεία. Πέντε επιλογές χρωμάτων να σας βοηθήσει να επιλέξετε ένα μοντέλο που ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό της κουζίνας σας.

Το κόστος μιας τέτοιας αναδρομικής συσκευής είναι 4.278 ρούβλια. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη. Η τσαγιέρα διαφέρει όχι μόνο σε ένα ωραίο σχεδιασμό, αλλά και σε υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.

Με χωρητικότητα σε 1,7 λίτρα θερμαίνεται σε πέντε λεπτά χάρη στην ισχύ 2000 βατ. Ταυτόχρονα, ο όγκος του βραστήρα δεν εμποδίζει το να φαίνεται καθαρό και δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στην κουζίνα.

Το θερμαντικό στοιχείο είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, που γίνεται με τη μορφή μιας ανοικτής σπείρας, λειτουργεί αξιόπιστα, αποτρέποντας τον σχηματισμό κλίμακας. Εάν το νερό είναι πιο άκαμπτο, το φίλτρο από ανοξείδωτο χάλυβα θα προστατεύσει την καθίζηση από το να εισέλθει στο κύπελλο.

Υπάρχουν επίσης σύγχρονες επιλογές -ένδειξη στάθμης νερού και ένδειξη ενεργοποίησης. Ο βραστήρας δεν ανάβει χωρίς νερό, και όταν είναι ενεργοποιημένος, κλειδώνει το καπάκι, αποτρέποντας τυχαία εγκαύματα.

Σύμφωνα με κριτικές, παρά την έλλειψη πρόσθετης λειτουργικότητας, το μοντέλο αξίζει τα χρήματά του για αξιοπιστία και πρωτότυπη εμφάνιση.

Ελπίζουμε ότι η βαθμολογία μας για το 2018 θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα υψηλής ποιότητας και αξιόπιστο βραστήρα για τις ανάγκες σας, χωρίς να προκαλέσετε καταστροφικές δημοσιονομικές ζημίες.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 4 = 4