Επιλέξτε ένα φούρνο με φούρνο αερίου

Επιλέξτε ένα φούρνο με φούρνο αερίου

Το σπίτι είναι ένα σύμβολο του σπιτιού. Περάστε τις ημέρες, τους μήνες, τα χρόνια, αλλά η παράδοση των βραδινών συγκεντρώσεων στην κουζίνα παραμένει αμετάβλητη εδώ και αιώνες. Η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού, και η σόμπα της κουζίνας είναι η καρδιά της κουζίνας.

Προηγουμένως, περιγράψαμε με μεγάλη λεπτομέρεια πώς να επιλέξετε έναν ηλεκτρικό φούρνο, λαμβάνοντας υπόψη την ποικιλομορφία των μοντέλων.

Σήμερα, ας μιλήσουμε για τις αποχρώσεις της αγοράς σόμπες αερίου, σε συνδυασμό με ένα φούρνο.

Αν το σπίτι είναι συνδεδεμένο με τη γραμμή παροχής φυσικού αερίου, επιλέξτε πιάτο με φούρνο αερίου στην οποία χωρίς προβλήματα να κάνει νόστιμα φαγητά κατσαρόλας, κρέας και γλυκά.

Επιλέξτε ένα φούρνο με φούρνο αερίου

Το βασικό πλεονέκτημα αυτής της τεχνικής είναι ότι είναι πολύ φθηνότερο να λειτουργούν, δεδομένου ότι το κόστος του "μπλε καυσίμου" είναι πολύ χαμηλότερο από τα τιμολόγια για την ηλεκτρική ενέργεια.

Επιλέξτε ένα φούρνο με φούρνο αερίου

Αυτή η τεχνική μπορεί να λειτουργήσει από έναν κύλινδρο αερίου, και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα αν αγοράσετε μια σόμπα για ένα εξοχικό σπίτι ή βίλα. Το δεύτερο πλεονέκτημα είναι η ευκολία χρήσης. Ο έλεγχος είναι μηχανικός, επομένως δεν δημιουργεί δυσκολίες.

Στο σόμπα αερίου δεν παρέχει πολλά πρόσθετα χαρακτηριστικά, πολύπλοκες ρυθμίσεις. Η θερμοκρασία ρυθμίζεται εύκολα. Ο σχεδιασμός της κουζίνας είναι αξιόπιστος, θα διαρκέσει περισσότερο από ένα χρόνο.

Ο φούρνος αερίου είναι εξοπλισμένος με δύο τρόπους θέρμανσης και δεν υπάρχει ανεμιστήρας σε αυτά. Στο κάτω μέρος του φούρνου υπάρχουν ακροφύσια καυστήρων που δημιουργούν χαμηλότερη θερμότητα.

Η ανώτερη θερμότητα δημιουργείται από ένα αέριο ή ηλεκτρική σχάρα, ενισχυμένη από πάνω. Οι σύγχρονοι φούρνοι παράγονται με θέρμανση με θέρμανση, η οποία επιτρέπει την ομοιόμορφη ψησίματος των πιάτων.

Η επιλογή μιας κουζίνας αερίου θα πρέπει να προσεγγιστεί σοβαρά, καθώς αυτή η τεχνική δεν είναι φθηνή. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσδιορίσετε είναι το μέγεθος. Οι διαστάσεις πρέπει να ταιριάζουν με τις παραμέτρους του σετ κουζίνας.

Επιλέξτε ένα φούρνο με φούρνο αερίου

Η παραδοσιακή τεχνική της ύψος 85 cm, πλάτος -. 50 ή 60 εκατοστών Pick ένα μοντέλο με ρυθμιζόμενα πόδια που επιτρέπουν το «ταιριάζει» κάτω από την πλάκα έπιπλα όσο το δυνατόν ακριβέστερα.

Το υλικό μαγειρέματος είναι η επόμενη παράμετρος. Τα περισσότερα μοντέλα καλύπτονται με σμάλτο. Μια τέτοια επίστρωση είναι φθηνή, αξιόπιστη, διατίθεται σε διαφορετικά χρώματα.

Τα κύρια μειονεκτήματα των εμαγιέ επιφανειών είναι η πολυπλοκότητα της φροντίδας, η εμφάνιση μηχανικής βλάβης (γρατζουνιές, τσιπς) μετά από λίγο.

Οι επιλογές με μια εστία από ανοξείδωτο χάλυβα είναι πιο ακριβές, αλλά είναι εύκολο να καθαριστούν, δεν υπόκεινται σε διάβρωση και χημικές επιδράσεις. Μοντέλα με επιφάνεια σκληρυμένου γυαλιού είναι διαθέσιμα. Φαίνονται κομψά και καθαρίζονται εύκολα.

Οι σόμπες αερίου παρουσιάζονται ηλεκτρονικό κατάστημα «Άλλο» για http://allo.ua/plity/tip_duhovki_plity-gazovaja/ σύνδεσμο.

Κατά την αγορά να είστε βέβαιος να δώσει προσοχή στον εξοπλισμό της επιλεγμένης τεχνολογίας πλάκα «του φυσικού αερίου-ελέγχου» για τους καυστήρες και το φούρνο avtopodzhiga λειτουργία και προσθήκες: ένα χρονόμετρο, φωτισμό, σούβλα, οθόνη, θερμοστάτη, συρτάρι ντουλάπι.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

5 + 1 =