Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

10 συμβουλές για τον τρόπο εξοπλισμού μιας κουζίνας με ένα έπιπλο σχήματος u

Η κουζίνα τύπου U, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, είναι καλή μόνο σε μεγάλες περιοχές. Εάν το δωμάτιο του δωματίου σας είναι μέσα σε 9-10 τετράγωνα, τότε είναι προτιμότερο να μην εξετάσετε αυτή την επιλογή, αφού δεν θα είναι κομψό, αλλά παρωδία.

Οι μόνες εξαιρέσεις είναι τα στούντιο, όπου η κουζίνα δεν προορίζεται για φαγητό, και ως εκ τούτου δεν υπάρχει λόγος υπάρχει για να τοποθετήσετε ένα τραπέζι και καρέκλες (είναι σε αυτή την περίπτωση, είναι στο σαλόνι), και αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι το μαγείρεμα θα είναι επαρκής σε όλα μικρό χώρο.

1. Τι είναι μια κουζίνα σχήματος U;
2. Πλεονεκτήματα
3. Μειονεκτήματα
4. Παραδείγματα στο εσωτερικό
5. Επιλογή χρωμάτων

P - διάταξη

Αυτή είναι μια τέτοια κουζίνα που έχει τρεις πλευρές και, αν κοιτάξετε την κορυφαία όψη της, τότε θα δείτε το γράμμα P.

Μπορείτε να τακτοποιήσετε αυτές τις πλευρές όπως θέλετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε τοίχο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων όπου υπάρχει παράθυρο. Είναι αλήθεια ότι σε στάνταρ διαμερίσματα, αυτή η επιλογή είναι αρκετά προβληματική, αφού το επίπεδο της κάτω άκρης του παραθύρου είναι συνήθως χαμηλότερο από το κανονικό ύψος εργασίας του πάγκου.

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Αλλά, θα υπήρχε μια επιθυμία! Το παράθυρο μπορεί να αυξηθεί, δεν είναι τόσο δύσκολο. Μια άλλη ερώτηση: πρέπει να είναι; Ας καταλάβουμε γιατί, σε αυτή τη διάταξη, υπάρχουν και πολλά πλεονεκτήματα και σημαντικά μειονεκτήματα.

Τι είναι καλό για αυτή τη διάταξη;

Το πρώτο - Είναι όμορφο και μοντέρνο. Ίσως, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορεί να εντοπιστεί στο περιουσιακό στοιχείο.

Εάν λέμε ότι αυτό είναι πολύ λειτουργικό και βολικό - θα είναι υπερβολή, αφού η κουζίνα σχήματος U δεν είναι πιο βολική από την κανονική κουζίνα σε σχήμα L.

Το δεύτερο - σε αυτή την περίπτωση, είναι δυνατόν να κάνετε πολλά, πολλά συρτάρια και ντουλάπια. Και, ένα μεγάλο συν είναι ότι το κλειστό κουτί μπορεί να τοποθετηθεί μόνο στο κάτω μέρος και η κορυφαία βαθμίδα αφήνεται ανοικτό και τον εξοπλισμό του με τα ράφια και διακόσμηση: χώρος για τα σκεύη αρκετά ακόμα.

Σε αυτό, ίσως, τα οφέλη εξαντλούνται.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα;

Τώρα για τα ελάχιστα. Κάντε αμέσως κράτηση, όλα τα παρακάτω δεν ισχύει για όσους έχουν απεριόριστο προϋπολογισμό και περιοχή. Αυτό είναι γραμμένο για όσους θέλουν πραγματικά κάτι πρωτότυπο, αλλά τα οικονομικά είναι "σφιχτά", και το μέγεθος της κουζίνας αφήνει πολύ επιθυμητό. Έτσι ...

Πρώτα απ 'όλα, αυτό είναι πολύ φθηνό, επειδή δεν υπάρχουν τέτοιες τυποποιημένες διατάξεις και θα υπάρχουν περισσότερα υλικά για να γίνει αυτό.

Δεύτερον, στα σπίτια μοντέλο, συνήθως, υπάρχουν ασυνέπειες με το παράθυρο, το οποίο, δυστυχώς, βρίσκεται πάντα μπροστά από τον τοίχο για να την μπροστινή πόρτα (δηλαδή, ένα που δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε ένα τρίο).

Ναι, μπορείτε, φυσικά, να συμπεριλάβετε έναν τοίχο με ένα παράθυρο στο έργο, αλλά συνεπάγεται δυσκολία: δεν θα έρθετε κοντά στο παράθυρο πια! Πώς να το πλύνετε αργότερα, τουλάχιστον; Πώς να τοποθετήσετε τα δίχτυα κουνουπιών;

Τρίτον, η κουζίνα ενός τέτοιου σχεδίου απαιτεί μεγάλη έκταση. Αν προσπαθήσετε να το συμπιέσετε στα στάνταρ 9-10 τετράγωνα, θα έχετε μια απογοήτευση. Αντί για ένα ευρύχωρο δωμάτιο που θα μπορούσε να είναι εξοπλισμένο με σετ σε σχήμα L, θα έχετε ένα είδος ρυμουλκούμενο, στη μέση του οποίου δύσκολα μπορεί να τοποθετηθεί ένα τραπεζάκι.

Φυσικά, το μαγείρεμα σε έναν τόσο περιορισμένο χώρο δεν είναι καθόλου βολικό. Δείπνο επίσης. Και για να κάνουν και οι δύο μαζί (δηλαδή, είναι όλη η οικογένεια, όταν κάποιος είναι στη σόμπα, και κάποιος στο τραπέζι) - είναι εντελώς εξωπραγματικό.

Τέταρτον, Η κουζίνα με σχήμα U έχει δύο "νεκρές" γωνίες (στροφές). Και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι εξοπλισμένα με ειδικά αξεσουάρ (για παράδειγμα, πικάπ), έτσι ώστε αυτά τα μέρη να μην "περπατούν". Και υπάρχουν τέτοια "μάρκες" - ακριβά. Ακόμα πολύ ακριβό. Διακόπτουν επίσης γρήγορα.

Έτσι, η συμβουλή μας προς εσάς: μην βασίζεστε στις εικόνες του περιοδικού, αλλά στην πραγματική cubature.

Σκεφτείτε το. Σημειώστε ότι τα τραπέζια εργασίας έχουν πλάτος τουλάχιστον 70 cm, μην ξεχάσετε να προσθέσετε άλλα 30 cm στο άνοιγμα των κουτιών.

Δηλαδή, εάν έχετε μια κουζίνα με συνολική επιφάνεια 9 τετραγώνων, με πλάτος μόλις 3,5 μέτρα, και είστε "κλαπεί" από τις δύο πλευρές από το μετρητή, τι θα έχετε αφήσει; Μόνο 1,5 μέτρα! Δεν υπάρχει θέμα οποιουδήποτε πίνακα εδώ.

Φυσικά, μπορείτε να φτιάξετε κάποιο τραπέζι από την τρίτη πλευρά της κουζίνας. Αλλά ποιο είναι το σημείο πάλι;

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Αλλά, ας μην μιλήσουμε για λυπημένα πράγματα. Ας δούμε ακόμα ποιες κουζίνες σχήματος U υπάρχουν, και ίσως κάποια ενδιαφέρουσα ιδέα να σας επισκεφτεί.

Επιλογές σχεδίασης

Υπάρχουν πολλά από αυτά που τρέχουν τα μάτια. Σας συμβουλεύουμε να προχωρήσετε από την περιοχή της κουζίνας σας, τις προτιμήσεις του προϋπολογισμού και του στυλ σας. Ορισμένες από τις επιλογές είναι πιο σύγχρονες, άλλες είναι πιο κλασικές. Σε κάθε περίπτωση, επιλέξτε από τι.

Σε μια έκταση άνω των 12 τετραγώνων

12 τετραγωνικά μέτρα m. είναι ήδη κάτι. Σε αυτή την κυβική χωρητικότητα, όλα τα απαραίτητα θα ταιριάζουν: τρία πλευρικά μέρη του ακουστικού και μια τραπεζαρία.

Μία πλευρά, για παράδειγμα, με ένα ενσωματωμένο ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο ρούχων και άλλες συσκευές.

Ο άλλος προορίζεται για τον νιπτήρα, τον πάγκο και τον φούρνο αερίου. Το τρίτο μέρος - κάτω από τον επιτραπέζιο εξοπλισμό: μηχανή ψωμιού, μηχανή κοπής κρέατος κλπ. Πολύ βολικό, χωρίς αμφιβολία.

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Τώρα, μάλλον, μόνο οι τεμπέληδες δεν άκουσαν για το τι είναι "Τρίγωνο εργασίας" στην κουζίνα.

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Αλλά για εκείνους που δεν ξέρουν, ας εξηγήσουμε: αυτή είναι η θέση των τριών βασικών πραγμάτων στην κουζίνα: ένα ψυγείο, ένα νεροχύτη και μια σόμπα. Δηλαδή, θεωρητικά, το πλύσιμο με τον φούρνο πρέπει να σχηματίζει δύο γωνίες του τριγώνου, και το ψυγείο - το τρίτο.

Ποιο είναι το σημείο της ευκαιρίας - για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι πολύ σαφές. Γιατί το ψυγείο πρέπει να είναι ακριβώς απέναντι από το νεροχύτη; Ή πλάκες; Πολύ πιο βολικό θα ήταν αν το ψυγείο ήταν δίπλα στην επιφάνεια του τραπεζιού και δεν έχει σημασία, ένα τρίγωνο, αξίζει τον κόπο ή όχι. Όμως, όπως λένε οι σχεδιαστές, αξίζει να τους ακούσετε και να παραδεχτείτε ότι αυτός ο νόμος είναι πολύ απλός να παρατηρήσετε στην κουζίνα σχήματος U.

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Εδώ, δείτε την παρακάτω φωτογραφία. Πήραμε πραγματικές φωτογραφίες κουζινών, περίπου 12 τετραγωνικών σε μέγεθος.

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Κουζίνες τύπου U με "νησί"

Κουζίνες με "νησί" - αυτό είναι για πολύ μεγάλους χώρους, που κυμαίνονται από 20 τετραγωνικά μέτρα. Ακόμα και σε 18 τετράγωνα, το νησί θα φανεί αμφίβολο, αφού, για να είναι "στη θέση του", η απόσταση γύρω του θα πρέπει να έχει περιφέρεια τουλάχιστον 1,5 μέτρων.

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Τα "νησιά" είναι διαφορετικά: τετράγωνο, ορθογώνιο, στρογγυλεμένο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πρόσθετη επιφάνεια εργασίας και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως τραπεζαρία.

Πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή - δύο επιπέδων, "pull out" νησί. Το ανώτερο τμήμα του είναι περίπου 90 cm και το κάτω μέρος είναι 76 cm. Σε υψηλότερο επίπεδο είναι βολικό να κοπεί κάτι και σε χαμηλότερο επίπεδο είναι ευκολότερο να ζυμώσετε τη ζύμη, για παράδειγμα.

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Συχνά μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες που απεικονίζουν "νησιά" με ενσωματωμένο νεροχύτη. Δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι αυτό είναι βολικό, δεδομένου ότι δεν υπάρχει αρθρωτό ερμάριο δίπλα σε αυτό και είναι άβολο να βάζουμε πλυμένα πιάτα στην επιφάνεια.

Σε γενικές γραμμές, το "νησί" είναι ένα πιο διακοσμητικό στοιχείο, παρά ένα λειτουργικό πράγμα. Καλείται να καταλάβει ένα κενό μέρος, το οποίο παραμένει σε μια τεράστια κουζίνα.

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Πολύ καλή εμφάνιση πάνω του όλα τα είδη κοσμημάτων: τηγάνια χαλκού, για παράδειγμα, και άλλα αντικείμενα αντίκες.

Κουζίνες σε σχήμα U σε διαμερίσματα στούντιο

Όπως προαναφέρθηκε, μικρές κουζίνες σχήματος U επιτρέπονται μόνο σε διαμερίσματα-στούντιο. Ναι, σε αυτή την περίπτωση, ακόμα και με κυβισμό 6 τετραγώνων, μπορείτε να οργανώσετε ένα πολύ αξιοπρεπές εσωτερικό.

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Το τρίτο μέρος απλά βγαίνει στον τόπο όπου υπήρχε ένας τοίχος ανάμεσα στο σαλόνι και την κουζίνα. Φυσικά, το ανώτατο επίπεδο σε μια τέτοια κουζίνα, κατά κανόνα, όχι, αλλά δεν είναι απαραίτητο! Για να τοποθετήσετε πιάτα και μικρές συσκευές, αρκεί να έχετε ντουλάπια που βρίσκονται κάτω.

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Φυσικά, ένας τέτοιος σχεδιασμός είναι εφικτός, εάν ο τοίχος, ο οποίος πρέπει να κατεδαφιστεί - δεν φέρει, από τότε, είναι απαραίτητο να καταστραφεί στο έδαφος. Αλλά, για μεγάλη μας λύπη, τα έργα των τυποποιημένων διαμερισμάτων της δευτερογενούς αγοράς, σε 80% των περιπτώσεων έχουν μια πλάκα φέρουσα μεταξύ της κουζίνας και το σαλόνι.

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Εάν είστε σε αυτό το μικρό ποσοστό τυχεροί άνθρωποι, η κουζίνα σε συνδυασμό με το σαλόνι με τη μορφή ενός γράμματος P θα είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αλλά ούτως ή άλλως, προτού κατεβείτε τον τοίχο - κάντε ένα σχέδιο και υπολογίστε τα πάντα σε ένα εκατοστό.

Με μπαρ για πρωινό

Μπαρ μετρητής - μια καλή επιλογή για την τρίτη πλευρά της κουζίνας, αν δεν θέλετε να βάλετε ένα ξεχωριστό τραπέζι με καρέκλες.

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Αυτό είναι βολικό, αλλά σε περίπτωση που η οικογένεια έχει πολύ λίγα ή στο σαλόνι υπάρχει ξεχωριστός χώρος για οικογενειακές συγκεντρώσεις. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, τότε μην κοιτάζετε τη μόδα, προσέξτε την πρακτικότητα.

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Ακόμη και αν ο μετρητής μπαρ σας είναι μήκους δύο μέτρων, τότε καθισμένος πίσω του τρεις δεν θα ήταν πολύ βολικό. Αντίθετα, ένα σνακ είναι φυσιολογικό, αλλά για επίσημες περιπτώσεις όταν έρχονται οι επισκέπτες, αυτή η ρύθμιση θα φαίνεται περίεργη και άβολη.

Κουζίνα U με παράθυρο

Εάν δεν θέλετε να μας ακούσετε και εξακολουθείτε να ονειρεύεστε να τοποθετήσετε ένα πάγκο κάτω από το παράθυρο, τότε τουλάχιστον να τηρείτε τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Εάν υπάρχει καλοριφέρ κάτω, τότε είναι προτιμότερο να εγκαταλείψουμε αυτή την ιδέα, αφού μια κενή τράπεζα θα εμποδίσει τη ροή θερμότητας προς τα πάνω και θα γίνει πολύ πιο δροσερή στην κουζίνα.

Εάν δεν σας ενοχλούν, τότε τουλάχιστον δημιουργήστε κενά στον πάγκο, μέσω του οποίου θα περάσει ο αέρας. Ναι, σε αυτή την περίπτωση, θα είναι ενοχλητικό να χρησιμοποιήσετε αυτό το κομμάτι επιφάνεια για κοπή, καθώς τα τρόφιμα μπορούν να πέσουν στις ρωγμές, αλλά δεν θα είναι κρύο πια

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Μην "βγάλετε" τον νεροχύτη στο παράθυρο. Ανεξάρτητα από το πόσο όμορφο έμοιαζε σε αμερικανικές ταινίες, θεωρούν ότι έχουν το ύψος και το πλάτος των παραθύρων - λίγο διαφορετικό. Και λόγω αυτού, το σπρέι δεν πέφτει πάνω στη γυάλινη επιφάνεια, μην φτάνετε. Εάν, στην περίπτωση ενός μοντέλου διαμέρισμα, να λάβει και να αυξήσει το παράθυρο, για να τους εξοπλίσει για μια μίνι-ποδιά, θα είναι πολύ λιγότερο από ό, τι είναι απαραίτητο και φυσικό φωτισμό της κουζίνας θα ζοφερή.

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Και το φωτισμό στην κουζίνα είναι το πιο σημαντικό πράγμα! Ας είναι καλύτερο να έχουμε λιγότερες επιφάνειες από ότι θα είναι δύσκολο να το δούμε.

Με έναν παρακείμενο καναπέ

Είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε τριμερείς κουζίνες, αν στην άκρη ενός από τα μέρη να βάλει έναν γωνιακό καναπέ με ένα τραπέζι.

Για παράδειγμα, μπορεί να μοιάζει με αυτό:

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Είναι αλήθεια ότι υπάρχει και μια αναστάτωση. Όσοι κάθονται στο τραπέζι θα είναι πολύ άβολα μιλώντας με εκείνον που προετοιμάζεται αυτή τη στιγμή.

Και πάλι, η τηλεόραση δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε αυτή την περίπτωση άνετα για γευσιγνώστες και "μάγειρες", αφού η επιφάνεια μαγειρέματος για μαγείρεμα σε αυτή την εικόνα προς την αντίθετη κατεύθυνση. Δεν θα κοπεί το φαγητό ακριβώς πάνω από το κεφάλι εκείνων που κάθονται στον καναπέ;

Και γενικά, αυτό δεν είναι μια λειτουργική λύση. Τι μπορώ να κάνω σε αυτό το κομμάτι πάγκου; Μόνο προσεκτικά πίνετε καφέ, όχι περισσότερο, επειδή, κάθε μαγειρική, με όλα τα μέσα, θα λεκιάσει την ταπετσαρία του καναπέ (ή το κεφάλι ενός ειρηνικά τραπεζαρία ιδιοκτήτη).

Στυλ λύσεις

Συζητήσαμε κάθε είδους επιλογές για την τοποθεσία, και τώρα, ας μιλήσουμε σύντομα για το στυλ.

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Σε γενικές γραμμές, αυτός ο τύπος διαρρύθμισης επίπλων είναι κατάλληλος για σχεδόν όλες τις κατευθύνσεις. Η κουζίνα σχήματος U θα είναι καλή σε μοντέρνο στυλ, τόσο σε κλασικό στιλ όσο και στο μοντέρνο στιλ "Provence".

Το μόνο στυλ που δεν θα φαίνεται πολύ είναι στην τριμερής απόδοση - χώρα. Λοιπόν, δεν είναι φυσικό θα είναι ένα σημείο. Ιδιαίτερα παράλογο θα μοιάζει με ένα "νησί", σχηματοποιημένο ως "χωριό" ...

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Κοιτάξτε την παρακάτω φωτογραφία, πήραμε τις πιο επιτυχημένες εκδοχές των κουζινών σχήματος U (με την ταπεινή μας άποψη, φυσικά).

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Τι χρώμα είναι καλύτερο για τέτοιες κουζίνες;

Αν λέμε ότι οποιοδήποτε χρώμα είναι καλό για μια τέτοια κουζίνα, τότε αυτό δεν θα είναι υπερβολή. Από μόνη της, ένας τέτοιος σχεδιασμός περιλαμβάνει χώρο και οπουδήποτε χώρου - όλα είναι δυνατά!

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Εάν κάνετε τα κύρια ντουλάπια λευκά, τότε το δωμάτιο θα φαίνεται απλά τεράστιο. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, θα είναι απαραίτητο να αραιωθεί η λευκότητα με χρωματιστά υφάσματα ή μια φωτεινή ποδιά πάνω από την περιοχή εργασίας.

Εάν κάνετε τα ντουλάπια φωτεινά, τότε αντίθετα - αφήστε τους τοίχους ουδέτερα. Γενικά, δεν υπάρχουν ειδικές συστάσεις και δεν μπορεί να είναι.

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Το μόνο πράγμα, μην κάνετε ένα λάθος: μην κάνετε ένα "νησί" από διαφορετικό υλικό από τα κύρια ντουλάπια. Σε αυτή την περίπτωση, φαίνεται γελοίο, αλλά δεν είναι ενδιαφέρον, και εκτός αυτού, οπτικά "κλέβει" την περιοχή.

Συχνά μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες στις οποίες αποτυπώνεται το κουτί κουζίνας από λευκό πλαστικό και το "νησί" είναι κατασκευασμένο από πέτρινο ορεινό όγκο, με το χρώμα των τραπεζιών. Φαίνεται άσχημο. "Νησί", ιδανικά, θα πρέπει να επαναλάβει ακριβώς την υφή της πρόσοψης.

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Πώς να εξοπλίσει μια κουζίνα σε σχήμα U

Ή υπάρχουν πολύ χειρότερες λύσεις. Τα έπιπλα κουζίνας είναι από γυαλί και το "νησί" είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα! Σε αυτή την περίπτωση, μοιάζει με χειρουργικό τραπέζι και όχι με ένα στοιχείο της κατάστασης. Ακόμη και αν συνδυάζεται ιδανικά με οποιαδήποτε οικιακή συσκευή ή ψυγείο.

Εν κατακλείδι, θα ήθελα να πω: θυμηθείτε ότι στις κουζίνες σχήματος η, κάθε στοιχείο θα πρέπει να συνδυάζεται μεταξύ τους, αλλιώς, το δωμάτιο θα φαίνεται μεγάλο, αλλά απρόσεκτο.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

72 − = 62