Κουζίνες σε γερμανικό στιλ: βασικά χαρακτηριστικά

Κουζίνες σε γερμανικό στιλ: βασικά χαρακτηριστικά

Η Γερμανία και ο πραγματισμός είναι σχεδόν συνώνυμοι! Οι Γερμανοί είναι πολύ λογικοί άνθρωποι και αυτό το χαρακτηριστικό αντικατοπτρίζεται στο εσωτερικό τους. Οι κουζίνες στο γερμανικό στιλ δεν έχουν έντονα και αναγνωρίσιμα στοιχεία, όπως θα δούμε εξετάζοντας την επιλογή των φωτογραφιών μας.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά σε γερμανικό στυλ

Μπορούν να είναι πολύ διαφορετικά και να μην ρίχνουν καμία ιδιαίτερη λεπτομέρεια, όπως για παράδειγμα στο στυλ της "Προβηγκίας".

Το μόνο που τους διακρίνει: υψηλής ποιότητας και "αιώνια" έπιπλα από φυσικά υλικά, αυστηρές μορφές, το πάτωμα είναι κατασκευασμένο κυρίως από ξύλο και τη διαθεσιμότητα τεχνολογίας αιχμής. Γνωρίστε εκεί παλιά, ακατάλληλα ψυγεία και σόμπες - σχεδόν αδύνατο.

Κουζίνες σε γερμανικό στιλ: βασικά χαρακτηριστικά

Κουζίνες σε γερμανικό στιλ: βασικά χαρακτηριστικά

Μορφές επίπλων - κατ 'εξαίρεση ακόμη, χωρίς καμία περίτεχνη σκάλισμα και ακτίνα γυρίζει. Δεν γυμνός στις οροφές, δεν "σικ" κουρτίνες με lambrequins, δεν λαμπερό πολυελαίους.

Επίσης, στο γερμανικό εσωτερικό δεν μπορεί να υπάρξουν λαμπρότερες πλαφονιές από πλαστικό, ποδιές εργασίας με εκτύπωση φωτογραφιών και άλλες λεπτομέρειες, που βρίσκονται τόσο συχνά στις κουζίνες μας.

Σε γενικές γραμμές, το κύριο πράγμα στη γερμανική κουζίνα είναι η άνεση και η ευκολία. Κάθε γωνιά για κάτι σχεδιάζεται και κάθε πράγμα είναι εκεί στη θέση του. Λοιπόν, μην πείτε, πιθανώς, ότι το σύμβολο της γερμανικής κουζίνας είναι πρακτικά στείρα καθαριότητα. Οι γερμανικές νοικοκυρές είναι διάσημες σε όλο τον κόσμο για τη δυσανεξία τους στη διαταραχή και το χάος.

Κουζίνες σε γερμανικό στιλ: βασικά χαρακτηριστικά

Τα έπιπλα είναι μελετημένα στη μικρότερη λεπτομέρεια και απλά δεν υπάρχουν άβολα κουτιά στα οποία τοποθετούνται ελάχιστα.

Πιατικά σε γερμανικό στιλ

Μαγειρικά σκεύη μαγειρέματος προτιμούν ανοξείδωτο χάλυβα Είναι ανθεκτικό, πρακτικό, εύκολο στον καθαρισμό και το κόστος είναι σε μέσο επίπεδο.
Επίσης, ο κασσίτερος και η φαλάσις είναι πολύ δημοφιλείς στην καθημερινή λειτουργία.

Κουζίνες σε γερμανικό στιλ: βασικά χαρακτηριστικά

Αλλά οι Γερμανοί προτιμούν το ψήσιμο σε γυαλί ή κεραμικά, καθώς είναι φιλικό προς το περιβάλλον και βολικό. Αν μιλάμε για υπηρεσίες διακοπών, τότε μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ίση πορσελάνη ποιότητας. Ταυτόχρονα, το στολίδι είναι πολύ κομψό, δεν θαμπώνει με την αναζήτηση για "διακοσμήσεις" και χρυσό, για ποιες υπηρεσίες της Τσεχίας και της Τσεχίας μας είναι ένοχοι.

Κουζίνες σε γερμανικό στιλ: βασικά χαρακτηριστικά

Πιθανώς, δεν υπάρχει κανένα άτομο στον κόσμο που να μην έχει ακούσει για τη μάρκα Kahla ή την πορσελάνη του Mason. Οι τιμές για τις γερμανικές υπηρεσίες είναι υψηλές, αλλά αξίζουν τον κόπο.
Μαχαιροπίρουνα - κυρίως από ανοξείδωτο χάλυβα, και σε εορταστικές περιπτώσεις - συχνά η χρήση του αργύρου.

Ποια χρώματα προτιμούν οι Γερμανοί στο εσωτερικό της κουζίνας;

Γερμανοί αγαπούν τα φυσικά χρώματα. Μπορεί να είναι το χρώμα ενός φυσικού δέντρου ή ενός ζωγραφισμένου δέντρου. Αν μιλάμε για τεχνητά υλικά, παρ 'όλα αυτά, δεν έχουν σκιές. Λευκό, καφέ, μπεζ - αυτό είναι το κύριο χρώμα της γερμανικής κουζίνας.

Κουζίνες σε γερμανικό στιλ: βασικά χαρακτηριστικά

Οι ουδέτερες αποχρώσεις των επίπλων και των τοίχων δεν φαίνονται βαρετές, αφού είναι σκιασμένες από υφάσματα, στα οποία οι Γερμανοί δεν είναι ιδιαίτερα αδιάφοροι. Επίσης, σχεδόν πάντα υπάρχουν αρχαία εσωτερικά αντικείμενα σε ένα μικρό ποσό που υπογραμμίζουν το χρώμα της χώρας.

Κουζίνες σε γερμανικό στιλ: βασικά χαρακτηριστικά

Για παράδειγμα: χάλκινα σκεύη, σίδερα αντίκες, λαμπτήρες κηροζίνης. Αλλά, αυτό δεν είναι πάρα πολύ, όπως σε στυλ χωρών διαφορετικών κατευθύνσεων.

Οι πάγκοι εργασίας που προτιμούν είναι είτε πέτρινοι είτε ξύλινοι. Το πλαστικό δεν είναι ευπρόσδεκτο ακόμη και στην περίπτωση αυτή, παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά πρακτικό. Αλλά και βραχύβια, την οποία γνωρίζουν πολύ καλά οι Γερμανοί.

Ολοκλήρωση οροφών στη γερμανική κουζίνα

Αν σχεδιάζετε μια επισκευή στο γερμανικό στυλ, μην ξεχνάτε τα ανώτατα όρια. Η καλύτερη επιλογή εδώ: απλή ζωγραφική σε λευκά και ξύλινα δοκάρια. Αυτό είναι κατάλληλο, φυσικά, εάν τα έπιπλα επιλέγονται με κλίση της χώρας.

Κουζίνες σε γερμανικό στιλ: βασικά χαρακτηριστικά

Εάν τα έπιπλα που έχετε είναι μοντέρνα, τότε οι οροφές είναι αρκετά κατάλληλες. Το κύριο πράγμα είναι ότι είναι ματ, όπως, οι κουζίνες της Γερμανίας - αυτή είναι η μέγιστη απλότητα, όπως θυμάστε.

Κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα κουζίνας με γερμανικό στιλ

Η διακόσμηση παραθύρων εδώ φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα στο σπίτι. Μόνο στη Γερμανία υπάρχουν κουρτίνες που καλύπτουν το κάτω μισό του παραθύρου και στην κορυφή, στην κορυφή, κρέμεται ένα μικρό λαμπρέκι και κουρτίνες.

Υφάσματα για κουρτίνες κουζίνας επιλέγονται φυσική σκιά και κυρίως, με floral μοτίβο. Ένα άλλο δημοφιλές κελί, επιπλέον, αποκλειστικά σε παστέλ χρώματα.

Το εσωτερικό της κουζίνας στο γερμανικό στιλ είναι αδιανόητο χωρίς τραπεζομάντιλα και καλύμματα στις καρέκλες. Θα πρέπει να είναι σε αρμονία με τις κουρτίνες. Η σωτηρία είναι ακατάλληλη, αφού χωρίς αυτές τις λεπτομέρειες το εσωτερικό δεν θα είναι τόσο άνετο.

Ποιο άλλο στυλ είναι παρόμοιο με τη γερμανική κουζίνα

Αν κοιτάξετε τις κουζίνες του γερμανικού στιλ που φαίνονται στην παρακάτω φωτογραφία, θα δείτε ότι η γερμανική κουζίνα είναι από πολλές απόψεις παρόμοια με τη Σκανδιναβία. Μια διαφορά εδώ: οι Σκανδιναβοί είναι λιγότερο απαιτητικοί από τη διαθεσιμότητα της σύγχρονης τεχνολογίας και επιτρέπουν τη χρήση παλιών κλιβάνων αερίου, ψυγείων και άλλων.

Κουζίνες σε γερμανικό στιλ: βασικά χαρακτηριστικά

Σε γενικές γραμμές, μπορούμε να πούμε ότι η γερμανική κουζίνα είναι κατάλληλη σε ιδιωτική κατοικία και διαμέρισμα. Παρόλο που είναι δυνατό να αναδημιουργηθεί μια μικρή γωνιά της Γερμανίας σε ένα μεγάλο, αν και μικρό, τετράγωνο. Αυτή είναι μια επιλογή win-win που δεν θα σας πάρει πολύ γρήγορα.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

85 − = 81