Κουζίνα σε ρωσικό λαϊκό ύφος

Κουζίνα σε ρωσικό λαϊκό στυλ - φωτογραφία

Τέτοιοι εσωτερικοί χώροι στην εποχή μας μπορούν να βρεθούν μόνο σε εστιατόρια στυλ. Παρ 'όλα αυτά, ορισμένα στοιχεία αυτού του στυλ μπορούν να βρεθούν σε μια ευρεία ποικιλία έργων. Σήμερα θα εξετάσουμε τα διάφορα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά του ρωσικού λαϊκού εσωτερικού.

Χαρακτηριστικά του στυλ

Πρώτα απ 'όλα, είναι γνωστός για την άφθονη χρήση της ξυλογλυπτικής, ζωγραφική προσόψεων με αρχαίες τεχνικές, και την ποιότητα των υλικών και των στοιχείων που χρησιμοποιούνται. Φυσικά, αυτό το χρώμα συμπληρώνεται από χειροποίητα υφάσματα, samovars, μαγειρικά σκεύη και ένα μεγάλο φούρνο. Επομένως, ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε όλα τα συστατικά αυτού του στυλ.

Υλικά

Τα κύρια υλικά, φυσικά, είναι το ξύλο και η πέτρα. Ενόψει αυτού, τα έπιπλα από μασίφ ξύλο ταιριάζουν καλύτερα στο ρωσικό ύφος.

Κουζίνα σε ρωσικό λαϊκό ύφος

Κουζίνα σε ρωσικό λαϊκό ύφος

Μιλώντας για την επιλογή του δαπέδου, η ιδανική λύση θα είναι η χρήση φυσικών δοκών από συμπαγές ξύλο. Φυσικά, αν είναι απαραίτητο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στυλιζαρισμένο γι 'αυτά laminate, κεραμικό πλακάκι ή linoleum.

Κουζίνα σε ρωσικό λαϊκό ύφος

Κουζίνα σε ρωσικό λαϊκό ύφος

Η καλύτερη παραλλαγή των πλαισίων θα είναι ξύλινη με σκαλιστές πλατφόρμες. Για την έλλειψη ευκαιρίας για την εγκατάσταση ξύλινων κουφωμάτων, μπορείτε να παραλάβετε ένα στυλιζαρισμένο ξύλινο πλαστικό παράθυρο. Για το φινίρισμα της οροφής, δοκάρια ή καλούπια, χύτευση γύψου χρησιμοποιούνται.

Αξεσουάρ

Κουζίνα σε ρωσικό λαϊκό ύφος

σανίδες κοπής ζωγραφισμένα με σπείρωμα σαμοβάρι καθημερινές γύρο χαλάκι, κουρτίνες λινάρι, το σκόρδο και το κρεμμύδι πλεξούδες - όπως τα συμβατικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν μια αυθεντική ατμόσφαιρα.

Χρησιμοποιείται ενεργά ζωγραφική για τη διακόσμηση των προσόψεων, "ποδιά", κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα.

Φυσικά, πρέπει να θυμόμαστε ότι απαιτείται ένα μέτρο σε όλα. Αν έστω και λίγο υπερβολικό με τέτοια «κλισέ», όπως πέταλα, samovars και κούκλες, η κουζίνα στο ρωσικό λαϊκό ύφος, θα μετατραπεί σε ένα άγευστο διακοσμημένο χώρο.

Έπιπλα και διακόσμηση

Στερεά τραπέζι με μαζική κόπρανα, ανοικτά ράφια, πάγκους, κασέλες χαρακτηριστικό της κάθε διακοσμημένα σε ρωσική κουζίνα στυλ. Υποχρεωτικά στοιχεία διακόσμησης με τη μορφή λαϊκών γλυπτών και διακοσμητικών έργων ζωγραφικής.

Κουζίνα σε ρωσικό λαϊκό ύφος

Κουζίνα σε ρωσικό λαϊκό ύφος

Οι οικιακές συσκευές είναι ιδιαίτερα επιθυμητές για να κρύβονται πίσω από τις προσόψεις. Ο ρωσικός φούρνος μπορεί να μιμηθεί χρησιμοποιώντας το σχέδιο μιας ειδικής θυρίδας για να τραβήξετε πάνω από την πλάκα.

Κουζίνα σε ρωσικό λαϊκό ύφος

Για να διακοσμήσετε και να διακοσμήσετε τις πόρτες με χειροτεχνία, ένθετα σιδήρου, ζωγραφική σκούρων χρωμάτων.

Στυλ Khokhloma

Κουζίνα σε ρωσικό λαϊκό ύφος

Το εσωτερικό της κουζίνας στο στυλ Khokhloma διακρίνεται από μια ειδική ζωγραφική που ξεκίνησε τον 17ο αιώνα στο Nizhny Novgorod. Εκείνη την εποχή, ένας τέτοιος πίνακας εφαρμόστηκε σε ξύλινα σκεύη, ματριόσκα και άλλες χειροτεχνίες από ξύλο.

Κουζίνα σε ρωσικό λαϊκό ύφος

Κουζίνα σε ρωσικό λαϊκό ύφος

Η κουζίνα με τις προσόψεις, διακοσμημένη με μια τέτοια λίστα, φαίνεται πρωτότυπη και εορταστική.

Κουζίνα σε ρωσικό λαϊκό ύφος

Κουζίνα σε ρωσικό λαϊκό ύφος

Κουζίνα σε ρωσικό λαϊκό ύφος

Όπως μπορείτε να δείτε, ο πίνακας δίνει μια διάθεση σε ολόκληρο το εσωτερικό. Αν θέλετε να αφήσετε τις προσόψεις του ακουστικού χωρίς ζωγραφική, τότε το "hohloma" μπορεί να διακοσμήσει, για παράδειγμα, μια ποδιά κουζίνας.

Κουζίνα με το στυλ του "Noble's Nest"

Κουζίνα σε ρωσικό λαϊκό ύφος

Πραγματικά αριστοκρατικό και εξαιρετικά όμορφο στυλ. Αυτή η επιλογή είναι κατάλληλη για ευρύχωρες εγκαταστάσεις κουζίνας και είναι συνήθως σχεδιασμένη όταν συνδυάζετε την κουζίνα με το καθιστικό. Επίσης, ιδανικά, θα πρέπει να υπάρχει πολύ φως σε ένα τέτοιο δωμάτιο. Στις συνθήκες ενός διαμερίσματος πόλης, η καλύτερη λύση είναι να τοποθετήσετε τα μεγαλύτερα παράθυρα στο σαλόνι.

Η κύρια θέση σε μια τέτοια κουζίνα δίνεται σε ένα μεγάλο τραπέζι. Είναι επιθυμητό να είναι κλασικό σχέδιο και κατασκευασμένο από σκούρο ξύλο.

Κουζίνα σε ρωσικό λαϊκό ύφος

Υποχρεωτικό στοιχείο είναι το ντουλάπι σε μπουφέ, το οποίο όμορφα τοποθετημένο υπηρεσίας, συλλεκτικά αντικείμενα, ειδώλια και διάφορα κουτιά ωραία μπιχλιμπίδια.

Στους τοίχους μιας τέτοιας κουζίνας συνηθίζεται να τοποθετείτε αντίκες ρολόγια, οικογενειακές φωτογραφίες ή εικόνες-διαβατήρια.

Για το ύφος του αρχοντικού είναι χαρακτηριστικό λινά υφάσματα με δαντέλα ή δαντέλα χειροποίητα. Η πρόσθετη διακόσμηση θα παρέχει υαλοκαθαριστήρες, σετ πορσελάνης, φυτά εσωτερικού χώρου.

Κουζίνα σε ρωσικό λαϊκό ύφος

Οι τοίχοι είναι βαμμένοι σε μονόχρωμα ανοιχτά χρώματα ή διακοσμημένα με κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Για το ντεκόρ είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε εικόνες και οικογενειακές φωτογραφίες.

Το εσωτερικό είναι πρακτικό, μοναδικό και λειτουργικό. Σε ένα τέτοιο δωμάτιο, η ενέργεια είναι πάντα θετική. Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το να είσαι σε μια τέτοια κουζίνα μετά από μια κουραστική μέρα και να έχεις ένα φλιτζάνι αρωματικό τσάι;

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 8 = 2