Secretor: μοντέρνα έπιπλα από το παρελθόν (26 φωτογραφίες)

Η δημοτικότητα των αρχαίων γραμματέων βασίζεται πλέον στη λειτουργικότητά τους. Τα έπιπλα αυτά χρησιμοποιούνται ως γραφείο, συρταριέρα και ένα μικρό γραφείο για έγγραφα. Τα μυστικά διαμερίσματα και τα διάφορα συστήματα ασφάλισης εξασφαλίζουν την ασφάλεια τους.

Μυστικό τυρκουάζ χρώμα
Γραμματέας του Προεδρείου

Ιστορικό υπόβαθρο

Οι πρώτοι γραμματείς θεωρούνταν έπιπλα κυρίες. Εγκαταστάθηκαν στα δωμάτια των νεαρών κοριτσιών και των παντρεμένων γυναικών που, καθισμένοι πίσω τους, μπορούσαν εύκολα να γράψουν ένα σημείωμα ή μια επιστολή, καθώς και να διενεργούν λογιστικά βιβλία. Μερικές φορές αποκαλούνταν μυστικό γραφείο.

Μαύροι γραμματείς
Γραμματέας με κλασικό ύφος

Στις αρχές του 18ου αιώνα, ξύλινες εκκρίσεις ζητούνταν ήδη ως έπιπλα για αίθουσες σπουδών και σαλόνια. Πρόθυμα που χρησιμοποιείται από τους γιατρούς, δεδομένου ότι τα συρτάρια και τα διαμερίσματα τους εύκολα θα μπορούσε να φιλοξενήσει όχι μόνο τα εργαλεία, φάρμακα, ιατρική, αλλά notebooks και με τις σημειώσεις, σημειωματάρια και τα μικρά καταλόγους.

Διακοσμημένο με φύλλα χρυσού και διακοσμητικό εκκριτικό
Ξύλινο γραφείο

Κατασκευασμένο από πολύτιμες ποικιλίες ξύλου, διακοσμημένο με περίτεχνα γλυπτά και ακριβό ντεκόρ, τα έπιπλα του εκκριτικού έχουν γίνει ένα πραγματικό χώρο εργασίας για αυτοκράτορες και ευγενείς. Υπάρχουν αναμνήσεις του οδικού γραμματέα του Ναπολέοντα. Όταν ήταν διπλωμένο, ήταν πολύ συμπαγές, αλλά είχε πολλά συρτάρια και μετατράπηκε εύκολα. Ο γάλλος αυτοκράτορας εργάστηκε πίσω του στο οδόστρωμα, τόσο καρποφόρα όσο στο γραφείο του.

Ξύλινο γραφείο σε αρχικό σχέδιο
Ο γραμματέας στο εσωτερικό του καθιστικού

Antique γραμματέας του Γάλλου βασιλιά Λουδοβίκου XV εξακολουθεί να θεωρείται το επιπλοποιούς άψογη πλάσμα Jean Henri Henri-François Riesener και Jean Francois Έμπεν, ο οποίος εργαζόταν για το θέμα αυτό εδώ και πολλά χρόνια. Διαχειριζόταν τον βασιλιά σε ένα τεράστιο ποσό την εποχή εκείνη - σχεδόν ένα εκατομμύριο φράγκα. Κατασκευάστηκε από σπάνια είδη ξύλου. Η θήκη που μοιάζει με κύλινδρο είναι καλυμμένη με χελώνες και είναι διακοσμημένη με μοτίβα από ασήμι και χάλκινο χρυσό. Ο γραμματέας έχει ένα πονηρό σύστημα δυσκοιλιότητας, το οποίο είναι σημαντικό για τις ημέρες μας. Ο Λούντσοβιτς κράτησε το μοναδικό κλειδί έκκρισης στη διάθεσή του, καθώς κρατούσε έγγραφα του κατασκοπευτικού δικτύου σε αυτό.

Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου
Συρταριέρα-συρταριέρα

Γραμματείς σήμερα

Η ποικιλία της τρέχουσας σειράς γραμματέων τους επιτρέπει να συμπεριληφθούν σε διάφορες συλλογές επίπλων, οι οποίες βασίζονται στη μεγάλη ευελιξία αυτών των επίπλων. Θα χρειαστεί επίσης γραμματέας στο σαλόνι, όπως στο υπνοδωμάτιο ή στο παιδικό δωμάτιο. Όλα εξαρτώνται από τη σωστή επιλογή αυτού του θέματος και τη συμμόρφωσή του με το στυλ ολόκληρου του εσωτερικού.

Ο βερνικωμένος εκκρίτης
Γραμματέας υπολογιστών

Κατά τη διάρκεια της σοβιετι
κής εποχής, οι ενσωματωμένοι γραμματείς ήταν ευρέως διανεμημένοι, οι οποίοι ήταν εξοπλισμένοι με ειδικές μονάδες ή τμήματα των αποκαλούμενων τοίχων επίπλων. Αποτελούσαν από ράφια, συρτάρια και πτυσσόμενο τραπέζι. Οι γραμματείς που έγιναν πρόσφατα έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • μια ποικιλία σχεδίων?
  • διαφορές στα σχήματα και τις διαστάσεις.
  • μπορούν να συμπεριληφθούν σε σύνολα και συλλογές επίπλων ή πωλούνται ξεχωριστά.
  • ένα ευρύ φάσμα υλικών από τα οποία παράγονται τα προϊόντα.
  • τα διακοσμητικά στοιχεία και τη διακόσμηση μπορούν να κατασκευαστούν από μοντέρνα πλαστικά ή με τη χρήση νέων τεχνολογιών στην επεξεργασία μετάλλων ή ξύλου.

Τα ελαφρά έπιπλα εξακολουθούν να είναι πολύ δημοφιλή, γεγονός που ενισχύει το φυσικό φως ακόμη και σε σκιασμένα δωμάτια. Γραμματέας λευκό μπορεί να συμπληρώσει φυσικά την ατμόσφαιρα του δωματίου και θα εξετάσουμε ιδιαίτερα καλό γυάλινες πόρτες του μικρού υπουργικού συμβουλίου του, πίσω από την οποία μπορούν να επιλυθούν στα ράφια τα πιο απαραίτητα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων φορητούς υπολογιστές, βιβλία, περιοδικά και μια ποικιλία από εργαλεία γραφής.

Γραμματεία στυλ σοφίτας
Ο γραμματέας από το MDF

Κάτω από τα ανακλινόμενα countertops είναι μεγάλη συρτάρια, τα οποία μπορούν να καλυφθούν από τους πλοιάρχους κατά την κρίση τους, ανάλογα με το χώρο στον οποίο εγκαθίσταται το γραμματέα. Εάν αυτό είναι ένα υπνοδωμάτιο, τα συρτάρια είναι χρήσιμα για την αποθήκευση ύπνο σύνολα, και αν ζουν, τότε θα βρει μια θέση για περιοδικά, σχετικές περιοδικά ή φυλλάδια.

Μεταλλικό εκκριτικό
Ο γραμματέας στα πόδια
Γραμματέας στυλ της Προβηγκίας

Το ελαφρύ, σχεδόν λευκό χρώμα μπορεί να δώσει ξύλο σημύδας ή πιο πολύτιμο γαύρο. Η επιφάνεια, καλυμμένη με διαφανές βερνίκι, έχει έντονη στιλπνότητα, η οποία είναι πολύ αποτελεσματική σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Μερικές φορές τα προϊόντα προεπεξεργάζονται και καλύπτονται με λευκό χρώμα. Ιδιαίτερα καλό είναι αυτά τα έπιπλα στο κιτ.

Βαμμένο μυστικό στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας

Ξύλινοι γραμματείς

Παρά την εισαγωγή της τεχνολογίας στη σύγχρονη ανθρώπινη ζωή, η ζήτηση για ξύλινα έπιπλα δεν μειώνεται. Η οικολογική του αξία και η εξαιρετική εμφάνισή του συμβάλλουν στην αύξηση της ζήτησης των καταναλωτών και, σε αυτό το πλαίσιο, η συσσώρευση δέντρων είναι αυτή τη στιγμή η πιο έγκυρη εξαγορά. Σε κάθε σαλόνι, αυτός ο μετασχηματιστής θα είναι απολύτως κατάλληλος και η λειτουργικότητά του μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στις ανάγκες του ιδιοκτήτη.

1

Καλό ξύλινο γραφείο στο εσωτερικό του γραφείου του σπιτιού. Μπορεί να βρίσκεται δίπλα σε μεγάλες υπαίθριες βιβλιοθήκες - οπότε ο χώρος εργασίας θα έχει τη βέλτιστη διάταξη. Με ένα μικρό γραφείο, ένας τέτοιος γραμματέας θα αποδειχθεί μια πιο επικερδής εξαγορά από ένα ογκώδες γραφείο. Ο γωνιακός μετασχηματιστής θα έχει ακόμη μικρότερο χώρο.

Ηλικιωμένοι γραμματείς

Μέχρι τώρα, τα έπιπλα που έγιναν πριν από πολλά χρόνια εκτιμούνται πολύ. Ο παλιός γραμματέας, που κληρονόμησε, μπορεί να έχει μεγάλη αξία από οικονομική άποψη και πολιτιστική. Το έργο των παλαιών μαστόρων είναι πιο συχνά μοναδικό, λόγω του μεταλλικά κοσμήματα, χάλκινα εξαρτήματα, ξυλογλυπτική ή ένθετο είναι σχεδόν πάντα πραγματοποιείται μόνο για ένα προϊόν.

Μοντέρνο σχέδιο του γραμματέα
Λευκή γραμματέας στην κρεβατοκάμαρα

Μυστικές και
σύγχρονες τεχνολογίες

Η ανάπτυξη της ηλεκτρονικής βιομηχανίας με πολλούς τρόπους άλλαξε τον τρόπο που ζουν οι άνθρωποι. Χωρίς υπολογιστή είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς την οργάνωση ενός χώρου εργασίας σε σύγχρονα γραφεία. Δεν υπάρχει έντονη ανάγκη για επιστολές. Υπάρχουν e-mail και πολλά καλά προγράμματα που προωθούν την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων. Σελίδες για κοινωνικά δίκτυα αντικατέστησαν προσωπικά ημερολόγια.

Χάλυβας γραμματέας ποδιών
Στενό ξύλινο γραφείο

Φυσικά, υπό τέτοιες συνθήκες, ένας εκτυπωτής γραφείου υπολογιστή, ο οποίος μπορεί να είναι κατασκευασμένος από πλαστικό ή παρόμοια υλικά που χρησιμοποιούν μέταλλο, θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικός. Ο σχεδιασμός του ανταποκρίνεται στο ύφος της σύγχρονης τεχνολογίας ή της υψηλής τεχνολογίας. Ναι, και μοιάζει με ένα μικρό τραπέζι. Κατά κανόνα, ένας τέτοιος μετασχηματιστής έχει μια πολύ απλή συσκευή, τίποτα περιττό, μόνο ένα τραπέζι, πολλά ράφια και ένα συρτάρι. Μετά από όλα, δεν υπάρχει ανάγκη να αποθηκεύσετε μεγάλο αριθμό εγγράφων ή αρχείων σε χαρτί, όλες οι πληροφορίες είναι κυρίως στον σκληρό δίσκο.

Γραμματείς Vintage

Πλεονεκτήματα των γραμματέων

Ακόμα και στην εποχή μας της τεχνολογίας των πληροφοριών, η ζήτηση για έπιπλα αντίκες αυξάνεται. Ο ξύλινος γραφίτης ήταν και παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα στην αγορά. Οι περισσότεροι αγοραστές τείνουν να αγοράζουν ένα τέτοιο προϊόν λόγω της υψηλής περιβαλλοντικής αξίας του. Κατασκευασμένο από ξύλινα έπιπλα μασίφ, πληροί υγειονομικά και υγιεινά πρότυπα και δεν προκαλεί αλλεργικά φαινόμενα. Και η εμφάνιση του προϊόντος από πολύτιμα είδη ξύλου θα κατακτήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό αγοραστή.

Vintage γραμματέας ξύλου
Αρχαιολόγοι
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

99 − 95 =