Τοποθέτηση παρκέ με ρίγανη: η διαδικασία των ενεργειών (26 φωτογραφίες)

Κομμάτι ξύλινο παρκέ (ατομικά στοιχεία των οποίων είναι συχνά αναφέρεται και ως πεθαίνει, καρφιά και μόνο parketinami) κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα φιλικό προς το περιβάλλον δάπεδο που μπορεί να διαρκέσει για δεκαετίες με την κατάλληλη συντήρηση. Αυτό το υλικό θα είναι για εσάς μια εξαιρετική επιλογή αν αποφασίσετε να το χρησιμοποιήσετε σε κάθε σαλόνι: στον παιδικό σταθμό, στο σαλόνι, στην κρεβατοκάμαρα. Σε μια όμορφη απτική και πάντα φαινομενική ζεστή επιφάνεια, οι ιδιοκτήτες δαπέδων από ένα παρκέ συχνά ήθελαν να περπατήσουν ξυπόλητοι. Λόγω της χαμηλής θερμικής αγωγιμότητας παρκέ συντελεστή εμποδίζει την εξάπλωση του κρύου από το έδαφος επί του οποίου τοποθετείται, ακόμα και αν είναι κατασκευασμένο από σκυρόδεμα. Παρκέ κομμάτι, έχοντας πολλές θετικές ιδιότητες, προσελκύει συνεχώς την προσοχή ενός μεγάλου αριθμού αγοραστών.

Παρκέ Αγγλικά ψαροκόκαλο

Παρκετς χρωματιστό

Ακόμα και το παρκέ, το οποίο έχει χάσει την αρχική του στιλπνότητα και φωτεινότητα, μπορεί εύκολα να ανανεωθεί με λείανση. Και αφού την καλύψετε μετά από μια τέτοια εργασία αποκατάστασης με βερνίκι, θα την προστατεύσετε και θα βελτιώσετε τις αισθητικές του ιδιότητες. Λόγω της αντοχής των πηνίων και της πολυδιάστατης διάταξης των ινών ξύλου στο παρκέ, εξασφαλίζεται η σταθερότητα των διαστάσεων του δαπέδου από το παρκέ, μαζί με τη σκληρότητα.

Παρκέ δέντρο διαφόρων υφών

Ξύλινη παρτέρ γκρίζα

Κομψό παρκέ δάπεδο

Το κομμάτι παρκέ είναι ένα υποαλλεργικό οικοδομικό υλικό που δεν περιέχει επιβλαβείς χημικές ουσίες. Επιπλέον, έχει επίσης αντιστατικές ιδιότητες, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συσσώρευση σκόνης στο παρκέ, ικανή να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες.

Το παρκέ έχει ιδιότητες ηχομόνωσης. Και όταν κινούμαστε γύρω από αυτό, δεν εμφανίζονται δυσάρεστες επιδράσεις στο θόρυβο, όπως βουητό ή ραγίσματα, όπως ένα δάπεδο καλυμμένο με ένα έλασμα.

Παρκέ δέντρο δρυός

1

Παρκέ από δρύινα δέντρα

Παραλλαγές τοποθέτησης παρκέ

Εφαρμόζοντας διάφορους τρόπους τοποθέτησης στοιχείων αυτού του οικοδομικού υλικού, επιλέγοντας την υφή του ξύλου και χρησιμοποιώντας τις καρτέλες, μπορείτε να δημιουργήσετε αριστουργήματα πραγματικής τέχνης, τα οποία μπορείτε να διακοσμήσετε το διαμέρισμά σας ή το σπίτι σας. Ωστόσο, η ανάπτυξη και η εφαρμογή μοναδικών συνθέσεων είναι ένα πολύ περίπλοκο έργο, το οποίο, κατά κανόνα, είναι δυνατό μόνο για επαγγελματίες.

Την ίδια στιγμή, ακόμη και με πολλές από τις παραδοσιακές, γνωστές μεθόδους για δάπεδα, είναι δυνατόν να επιτευχθεί ένα αισθητικά ευχάριστο εμφάνιση του δαπέδου στο εσωτερικό του σχεδόν κάθε σπίτι. Στη συνέχεια εξετάζει διάφορα σχετικά απλή από την άποψη των τεχνολογιών υλοποίησης, η τοποθέτηση σανίδες τεχνικές παρκέ (χωρίς ένθετα) επιτρέπει, ωστόσο, να αποκτήσουν ένα όμορφο και ανθεκτικό δάπεδο.

Παρκέ δέντρο

Παρκέ Γαλλική έλατο

Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Το όνομα του δέντρου είναι αυτό το είδος διάταξης οφειλόταν στο γεγονός ότι τα πριτσίνια του παρκέ τοποθετούνται από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, δηλαδή, έτσι ώστε κάθε καρφίτσα να αντιπροσωπεύει έναν κλάδο της έλατος ή του ποδιού. Παρκέ "ψαροκόκαλο" φαίνεται και εντυπωσιακό, και έχει μεγάλη σταθερότητα, δεδομένου ότι το φορτίο σε αυτή την περίπτωση στο παρκέ είναι κατανεμημένο ομοιόμορφα, και, κατά συνέπεια, η εμφάνιση των ρωγμών είναι απίθανο. Για τα ελαττώματα της ψαροκόκαλιας μπορεί να αποδοθεί μόνο κάποια πολυπλοκότητα της διαδικασίας εγκατάστασης της επίστρωσης, αλλά αισθάνεται κυρίως μόνο από εκείνους που ασχολούνται με
τέτοιες εργασίες για πρώτη φορά.

Πολύ πιο ενδιαφέρουσα εμφάνιση χριστουγεννιάτικο δέντρο, που διατίθενται με διαφορετικό χρώμα και υφή ζάρια.

Γαλλικό δέντρο

Παρκέ «γαλλικά ψαροκόκκαλο» και συχνά αναφέρεται ως μια σκάλα. Είναι λίγο πιο δύσκολο να τεθούν απ 'ό, τι σε απλές σανίδες, αφού σε αυτή την περίπτωση πρέπει να κοπούν με πλάγια γωνία 45 °, αλλά μερικές φορές οι ταινίες παρκέ κόβονται σε άλλες γωνίες, για παράδειγμα 30 ° ή 60 °.

Αν και αυτή η διάταξη δεν παρέχει τη δύναμη και τη σταθερότητα που είναι εγγενή σε ένα συνηθισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά το δάπεδο που εκτίθεται από αυτή την τεχνολογία φαίνεται εξαιρετικά αποτελεσματικό στο μοντέρνο εσωτερικό, καθώς είναι πολύ σπάνιο.

Καλλιτεχνικό ξύλινο παρκέ

Παρκετ φέτα στην κουζίνα

Κατάστρωμα

Όταν χρησιμοποιείτε τη διάταξη "deck", οι σανίδες είναι κολλημένες σε σειρά με την ανάμειξη σε σχέση με τις ράβδους της γειτονικής σειράς. Σε αυτή την περίπτωση, ανάλογα με τον αλγόριθμο με τον οποίο μετατοπίζονται οι πλάκες του παρκέ, διακρίνονται τρεις παραλλαγές διάταξης:

 • συμμετρική;
 • διαγώνια.
 • χαοτική.

Σε μικρούς χώρους για το κατάστρωμα είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε μια διαγώνια διάταξη, η οποία μπορεί να αυξήσει οπτικά το δωμάτιο.

Παρκέ δέντρο από πεύκο

Το παρκέ ψαροκόκαλου παλαιώνεται

Παρκ φως ψαροκόκαλο

Βιετνάμ

Αυτό το δημοφιλές σχέδιο και σήμερα χρησιμοποιείται συχνά όταν τον παρκέ, που λαμβάνεται με την τοποθέτηση των καλουπιών σε μερικά κομμάτια σε τετράγωνα, καθένα από τα οποία διαδοχικά εκτυλίχθηκε κατά 90 ° σε σχέση με τα υπόλοιπα τέσσερα γύρω από αυτό.

Εάν, για παράδειγμα, σε όλα τα τετράγωνα με κατακόρυφο προσανατολισμό των πλακών παρκέ, χρησιμοποιήστε σανίδες από σκούρο ξύλο, και σε άλλες - από το φως, τότε μπορείτε να πάρετε μια επίστρωση που μοιάζει με μια σκακιέρα. Πιστεύεται ότι οι βιετναμέζοι, καθώς και το κατάστρωμα, είναι σε θέση να επεκτείνουν το χώρο. Μεταξύ των άλλων πλεονεκτημάτων του είναι η αντοχή του στις παραμορφώσεις. Είναι αλήθεια ότι ορισμένοι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων πιστεύουν ότι ο σχεδιασμός αυτός έχει υπερβολική απλότητα και απλότητα.

Παρκέ δέντρο στο διαμέρισμα

Παρκέ δέντρου σε στιλ αρτ νουβό

Ράψιμο σε παρκέ

Τοποθέτηση παρκέ με κλαδιά ψαρέματος

Πριν ξεκινήσετε, πρέπει να πάρετε:

 • ταινία μέτρο?
 • νήμα, καλώδιο ή γραμμή καπρόν?
 • ηλεκτρική θερμάστρα (εάν η θερμοκρασία δωματίου είναι χαμηλή και δεν υπάρχει σύστημα θέρμανσης).
 • Καουτσούκ σφυρί (για χτύπημα)?
 • Συρραπτικό (ή καρφιά / βίδες) κατασκευής.
 • Ειδικά μαξιλαράκια γόνατος (για την προστασία των γόνατων από υπερβολικό φορτίο).
 • κόλλα?
 • ένα ρολό για το βερνίκωμα παρκέ?
 • σπάτουλα?
 • στόκος ειδικά σχεδιασμένο για παρκέ ·
 • ένα αρχικό τεμάχιο.
 • βερνίκι παρκέ.

Είναι επίσης απαραίτητο να προσέξετε ότι η θερμοκρασία του αέρα στο δωμάτιο είναι στην περιοχή των 16-25 ° C, και η υγρασία του κυμαίνεται μεταξύ 45-60%. Ταυτόχρονα, η στάθμη υγρασίας της βάσης (σκληρό δάπεδο) πρέπει να είναι μικρότερη από 12%.

Είναι υπό αυτές τις συνθήκες στο δωμάτιο να αντέχουν τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν από την τοποθέτηση κομμάτι παρκέ. Η βάση επί της οποίας πρόκειται να τοποθετηθεί το πριτσίνωμα πρέπει να είναι σταθερή, ξηρή και ομοιόμορφη. Η ανομοιομορφία του θα προκαλέσει πρόσθετα φορτία στις πλάκες παρκέ, πράγμα που θα οδηγήσει σε πρόωρη φθορά. Η τοποθέτηση σε ένα εύκαμπτο και υγρό δάπεδο απαγορεύεται: μπορεί να γίνει παραμόρφωση του παρκέ.

Η καλύτερη επιλογή είναι να τοποθετήσετε το πριτσίνι στη βάση, που καλύπτεται με φύλλα από κόντρα πλακέ.

Παρκέ Χριστουγεννιάτικο δέντρο της βελανιδιάς morenoj

Πάρκο ψαροκόκαλο σε καρυδιά

Παρκέ σκάφους από έλατο

Πώς να φτιάξετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο σε μια βάση που καλύπτεται από κόντρα πλακέ;

 1. Πριν ξεκινήσετε την εργασία, βεβαιωθείτε ότι έχετε αγοράσει ίσο αριθμό αριστερών και σωστών δοκών. Διαφέρουν μεταξύ τους έτσι ώστε αν τοποθετηθεί κάθετα και το μέτωπο που αντιμετωπίζει, έτσι ώστε να έχουν στο πάνω μέρος ήταν μια χτένα, στη συνέχεια, «αριστερά» πλάκες θα είναι επίσης όλο και έμβλημα στην αριστερή πλευρά, και η «δεξιά», αντίστοιχα - με το δικαίωμα.
 2. Στη μέση του δωματίου, τεντώστε το νάιλον σπείρωμα σε όλο το δάπεδο, το οποίο θα χρησιμεύσει ως οδηγός στο μέλλον.
 3. Πάρτε δύο πλάκες παρκέ και συνδέστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, εισάγοντας την χτένα της μακράς πλευράς ενός από αυτά μέσα στην αυλάκι στη μικρή πλευρά του άλλου. Πριν από όλα, όλες οι αρθρώσεις πρέπει να κολληθούν με κόλλα.
 4. Καλύψτε, χρησιμοποιώντας σπάτουλα, με κόλλα, επίσης τη βάση κόντρα πλακέ στον τόπο όπου θα τοποθετηθεί το πρώτο συναρμολογημένο ζευγάρι παρκέ: δηλαδή ακριβώς κάτω από το νήμα νάιλον εντάσεως.
 5. Πιέστε τις σχάρες στη βάση κόντρα πλακέ για να αφαιρέσετε την περίσσεια κόλλας και αφαιρέστε αμέσως την περίσσεια.
 6. Τα νύχια ωτίδα συγκρατήσεως / βίδες (ή συνδετήρες μέσω βασικό πυροβόλο όπλο), οδηγώντας τους είτε σε ένα αυλάκι ή μια κορυφογραμμή πεθαίνει σε 45 ° και το καπάκι utaplivaja τους. Σε αυτή την περίπτωση, κάθε παρκέ είναι μήκους 40 cm και πρέπει να στερεωθεί σε τουλάχιστον δύο θέσεις.
 7. Βάλτε τις υπόλοιπες ράβδους, κάθε φορά promazyvaya βάση, με την οποία θα συνδεθούν με το πλάτος της κάθε μήτρας, ένα στρώμα κόλλας με πάχος από ένα έως ένα και μισό χιλιοστά. Εργασία, πρέπει να μετακινηθείτε κατά μήκος της νάιλον νήμα και να χτίσετε το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο θα είναι η βασική κατασκευή, και τα άλλα παρκέτα θα ενταχθούν και στις δύο πλευρές.
 8. Αφού δημιουργήσετε το δέντρο στήριξης, ξεκινήστε να στερεώνετε την παρκέτα προς τα δεξιά και προς τα αριστερά, επεκτείνοντας σταδιακά την περιοχή τοποθέτησης, μέχρι να φτάσετε στους τοίχους.
 9. Συμφόρησης στους τοίχους συμπληρώστε το μέγεθος περικοπή πεθαίνει.
 10. Μεταξύ της επιφάνειας του τοίχου και των άκρων του πριτσινιού, τοποθετήστε τις σφήνες για να εξασφαλίσετε μια απόσταση περίπου δύο έως τριών χιλιοστών.

Όταν εφαρμόζετε τους ιμάντες και εισάγετε τις χτένες τους στις αυλακώσεις, ολοκληρώνετε πάντα τη σύνδεση με ένα σφυρήλατο σφυρί ή το συνηθισμένο, αλλά μέσω ενός προσαρμογέα με τη μορφή ενός τεμαχίου παρκέ.

Πλακάκι για παρκέ

Παρκέ δέντρο στο διάδρομο

Παρκέ δέντρο στο στυλ της Προβηγκίας

Τι άλλο πρέπει να γίνει μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης παρκέ;

 • Αφού ολοκληρώσετε τη συσκευασία, πρέπει να περιμένετε περίπου τρεις ημέρες και γυαλίστε το παρκέ τουλάχιστον δύο φορές.
 • Κουτάκια Puttypavat (εάν υπάρχουν) με ειδικό παρκέ στόκου.
 • Πάτωμα παρκέ δάπεδο?
 • Καλύψτε το με βερνίκι για να δώσει λάμψη σε τουλάχιστον τρία στρώματα.

Εκτέλεση στόκο, αστάρι και βερνίκι, πάντα να έχετε κατά νου ότι θα πρέπει να δοθεί χρόνος (που ορίζονται στους σχετικούς κανονισμούς, αλλά είναι συνήθως ίσο με μία ημέρα) με το πάτωμα στεγνό πριν από τη μετάβαση στο επόμενο στάδιο της διαδικασίας.

Έτσι, για την τοποθέτηση του παρκέ με μια ψαροκόκαλο που κάνατε! Εγκαταστήστε πλακάκια και απολαύστε την ομορφιά που έχετε δημιουργήσει με τα χέρια σας.

Η τρέχουσα τεχνολογία καθιστά δυνατή την τοποθέτηση του παρκέ "ψαροκόκαλου", τόσο με τη συνήθη μορφή όσο και με τη μεγέθυνση. Ένα σαφές γεωμετρικό μοτίβο και η υφή του δέντρου μπορούν να προσθέσουν εκλέπτυνση και γοητεία στο σχεδιασμό σχεδόν οποιουδήποτε εσωτερικού χώρου.

Παρκετς σκουρόχρωμο

Παρκέ για την ψαροκόκαλο

Vintage παρκέ ψαροκόκαλο

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

65 − 61 =