Ταπετσαρίες «Elysium»: ανάπλαση του δωματίου (25 φωτογραφίες)

Στην αγορά υλικών φινιρίσματος η εταιρεία "Elysium" (Elysium) εμφανίστηκε το 1995. και μετά από δέκα χρόνια γνώρισε την παραγωγή της ταπετσαρίας τους. Η εγκατάσταση του αγγλικού βιομηχανικού εξοπλισμού το 2010 επέτρεψε στην εταιρεία ταπετσαρίας να επεκτείνει σημαντικά την γκάμα της, δείχνοντας δυναμική ανάπτυξη, η οποία επέτρεψε στην εταιρεία να εισέλθει γρήγορα σε ρωσικές και ξένες πλατφόρμες συναλλαγών.

Αφηρημένη ταπετσαρία"элизиум"
Ανοιχτή ταπετσαρία"элизиум"

Το "Elysium" παράγει ταπετσαρίες τοίχου και οροφής σε ρολά μήκους 10 μ., 25 μ. Με διαστάσεις πλάτους 0,53 μ και 1,0 6 μ. Για αυτούς υπάρχουν κατηγορίες:

  • αφρώδες βινύλιο - ρομαντικό, κομψό ταπετσαρία "Elysium Aurora", "Etude", "Waltz", άλλες αποκλειστικές συλλογές?
  • ζεστό σφράγιση, σε διαφορετικά στυλ που απεικονίζουν πρωτότυπα σχέδια και λουλούδια - βιολέτες, ορχιδέες, τριαντάφυλλα, παιώνια, κρίνους?
  • βινυλίου κουζίνας - νεκρές φύσεις, τοπία, φυτικά μοτίβα.
  • ταπετσαρία κατασκευής για ζωγραφική. Παράγονται σε συγκρατημένη υφή διακοσμητικού γύψου, διαφέρουν σε ελαφρά παστέλ χρώματα.
Ταπετσαρίες"элизиум" с шелкографией

Ταπετσαρίες"элизиум" в спальне

Με τη βοήθεια σύγχρονων τεχνολογιών, τα προϊόντα της υψηλότερης κατηγορίας παράγονται σε μη υφασμένα και σε χαρτί βάση. Εφαρμόζονται σε λογική τιμή, αξίζουν το ενδιαφέρον, την αναγνώριση, την έγκριση των καταναλωτών. Έχοντας λάβει τη φήμη και την αναγνώριση της μάρκας "Elysium", η εταιρεία έχει κατακτήσει νέα εμπορικά σήματα - Melody, Sonet. Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα, χαρακτηρίζονται από την πρωτοτυπία της σχεδιαστικής προσέγγισης, τη φρεσκάδα του χρώματος, τη στοχαστικότητα των συνθέσεων.

Μπεζ ταπετσαρίες"элизиум"
Λευκές ταπετσαρίες"элизиум"

Ταπετσαρία λουλουδιών"элизиум"

Ταπετσαρία σε μη υφασμένα και σε χαρτί βάση

Η τεχνολογία για την παραγωγή ταπετσαριών βινυλίου περιλαμβάνει την κατασκευή ενός υφάσματος δύο συστατικών. Ως βάση, χρησιμοποιείται το χαρτί ή το μη υφασμένο ύφασμα. Η εξωτερική πλευρά σχηματίζεται από ένα στρώμα πολυβινυλοχλωριδίου το οποίο έχει εφαρμοστεί και θερμανθεί σε πλαστική κατάσταση. Μέσω της επεξεργασίας των τυλιγμένων κυλίνδρων στην επιφάνεια εμφανίζονται τα περιγράμματα της ορχιδέας, λαξευμένου φύλλου, μονόγραμμα, άλλες καθορισμένες παραμέτρους.

Ταπετσαρίες"элизиум" в классическом стиле

Ταπετσαρίες"элизиум" в детской

Στη διαδικασία της θερμής σφράγισης, η ταπετσαρία "Elysium" γίνεται ανθεκτική στις υψηλές θερμοκρασίες, την ηλιακή ακτινοβολία. Έρχονται στους ακόλουθους τύπους:

  • λεπτή μεταξοτυπία με ομαλή, ομοιόμορφη δομή, δημιουργώντας το αποτέλεσμα εκπληκτικών υπερχειλίσεων από φυσικό μεταξωτό ύφασμα.
  • ταπετσαρία βαριάς μορφής με σαφώς εκπεφρασμένο σχέδιο υφής.
  • συμπαγές βινύλιο με μια βαθύτερη υφή ανακούφισης ικανή να προσομοιώνει τεχνητή πέτρα, επιφάνειες υφασμάτων, πλεκτά μοτίβα, πέταλα ορχιδέας,
  • ταπετσαρία με διάτρηση σχέδιο?
  • παρεμποδισμένο βινύλιο, το οποίο, μαζί με την επεξεργασία της θερμοκρασίας και της πίεσης, περιλαμβάνει ειδική χημική αποτύπωση. Συνδυάζει αρμονικά τις αποχρώσεις της μεταξοτυπίας με το ανάγλυφο του πυκνού αφρώδους βινυλίου, έχει μηχανική σταθερότητα και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Η ταπετσαρία "Elysium" με δύο στρώσεις είναι διαθέσιμη με έτοιμες εικόνες ή έχει σχ
εδιαστεί για ζωγραφική με δυνατότητα επαναλαμβανόμενης εφαρμογής διακοσμητικής επίστρωσης.

Ταπετσαρίες"элизиум" в доме
Ταπετσαρίες"элизиум" с геометрическим рисунком
Ταπετσαρίες"элизиум" в интерьере гостиной

Τα υλικά βινυλίου σε ένα υπόστρωμα χαρτιού είναι πιο οικονομικά αποδοτικά από τα μη υφαντά ταπετσαρία και καλύπτουν τέλεια τις ανωμαλίες στους τοίχους. Τα προϊόντα βινυλίου σε μη υφασμένη βάση χαρακτηρίζονται από καλές θερμομονωτικές ιδιότητες. Δεν είναι ευαίσθητα σε ατμούς, υγρασία, μη λειαντικά χημικά καθαριστικά.

Ταπετσαρίες"элизиум" в интерьере
Ταπετσαρίες"элизиум" с изображением лотоса
Ταπετσαρίες"элизиум" в стиле модерн

Οι αρχικές επιλογές από την κλασική στην avant-garde

Τα αποκλειστικά προϊόντα ταπετσαρίας της εταιρείας "Elysium" δημιουργούνται από ειδικούς του δικού της studio για την εμπειρία των ευρωπαϊκών σχολών σχεδιασμού. Η προετοιμασία του επιθυμητού δείγματος διευκολύνεται από την πολύπλευρη επεξεργασία των σκίτσων, την επιλογή χρωμάτων με διάφορες παραλλαγές χρωμάτων. Λεπτά λευκά λουλούδια της συλλογής "Ορχιδέα" είναι επίσης μαγευτικά, ως λαμπρή floral υπερβολή των συλλογών "Watercolor", "Natalie", "A la prima". Ποικιλία ποικιλιών σας επιτρέπει να επιλέξετε ταπετσαρία βινυλίου με θαλάσσια μοτίβα, γεωμετρικά σχήματα, καταπληκτικά πλέγματα χαριτωμένων γραμμών.

Ταπετσαρίες-συνεργάτες"элизиум"
Μικρές ταπετσαρίες"элизиум"
Ταπετσαρίες"элизиум" на потолке

Ο σχεδιασμός με φιλμ ανάγλυφο λύνει το πρόβλημα της έμφασης των τόνων σε μαύρα και έγχρωμα γραφικά. Μεταδίδει τη συμμετοχή εικόνων, θεμάτων, σχεδιασμού στο επιλεγμένο στυλ - ευρωπαϊκά κλασικά, μοντερνισμός, μινιμαλισμός, σούπερ τάσεις της μόδας στην τέχνη. Vinyl ταπετσαρίες "Elysium" στο εσωτερικό δημιουργούν μια ατμόσφαιρα άνεσης. Σε συνδυασμό με την πρακτική λειτουργία της διακόσμησης των δωματίων, εκτελούν μια αισθητική αποστολή.

Ταπετσαρίες"элизиум" с узором
Ταπετσαρία βινυλίου"элизиум"

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το GC "Elysium" εισήγαγε τη φράση "η τέχνη της γοητείας" στο εταιρικό σύνθημα. Σχεδιάζει και κατασκευάζει ταπετσαρίες βινυλίου σε μια μεγάλη ποικιλία στυλ από την άποψη του styling, της υφής, των συνθηκών εφαρμογής. Εκατοντάδες πρωτότυπες συλλογές εντυπωσιάζουν με την αισθητική, την μεγαλοπρέπεια, τη σταθερά υψηλή ποιότητα. Κάθε μία από τις συλλογές αξίζει να ανανεώσει και να διακοσμήσει το εσωτερικό των ιδιωτικών, διοικητικών, δημόσιων, εμπορικών χώρων.

Πράσινη ταπετσαρία"элизиум"
Ταπετσαρίες"элизиум" с золотым рисунком
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

37 − = 36