Ταπετσαρίες στο εσωτερικό (57 φωτογραφίες): συνδυάζουμε σωστά

Η ταινία με ταινία είναι πάντα στη μόδα, και στο άμεσο μέλλον ακριβώς θα παραμείνει στην τάση, επειδή μπορεί να προσελκύσει την προσοχή και να κάνει μια αξέχαστη εντύπωση. Η χρήση διαφορετικών χρωμάτων με ριγέ ταπετσαρία καθιστά το εσωτερικό του δωματίου πιο δυναμικό, χρειάζεται μόνο να γνωρίζετε ποια χρώματα είναι καλύτερα να συνδυάσετε μεταξύ τους. Οι λωρίδες ταπετσαρίας μπορούν να αλλάξουν σημαντικά την οπτική αντίληψη του χώρου του δωματίου, καθιστώντας τον σημαντικά μεγαλύτερο σε ύψος ή ευρύτερο σε πλάτος. Αλλά είναι σημαντικό να μην συγχέεται η ταπετσαρία που χρησιμοποιείται, επειδή, για παράδειγμα, μια οριζόντια ταινία μειώνει οπτικά το δωμάτιο σε ύψος, αλλά διευρύνει σημαντικά το πλάτος του. Η κάθετη ταινία, αντίθετα, αυξάνει οπτικά το ύψος του δωματίου. Η επιλογή του ριγωτό στυλ στο εσωτερικό σχεδιασμό πάντα φαίνεται προτιμότερο από το μονοφωνικό στυλ, επειδή είναι πολύ πιο ενδιαφέρον, φαίνεται πολύ καλύτερα και σπάνια ενοχλεί.

Μπεζ καφέ ταπετσαρία σε μια οριζόντια λωρίδα στο υπνοδωμάτιο
Πτυσσόμενη έμφαση στον τοίχο και την οροφή στο υπνοδωμάτιο

Μπεζ ταπετσαρία ριγέ

Χαρτί ταπετσαρία ριγέ

Μαύρη ριγωτή ταπετσαρία

Τα κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης ριγωτή ταπετσαρία

  • Αλλαγή στην οπτική αντίληψη του δωματίου. Όπως σημειώσαμε παραπάνω, η ταπετσαρία σε κάθετες ρίγες μπορεί να αυξήσει σημαντικά το ύψος του δωματίου, και όλα αυτά επειδή τα μάτια των δαπανών με κάθετες λωρίδες της ταπετσαρίας, μας φαίνεται ότι το δωμάτιο ήταν πολύ υψηλότερο από ό, τι είναι στην πραγματικότητα. Έτσι δημιουργείται η ψευδαίσθηση μιας υψηλής οροφής στο δωμάτιο. Υπάρχει όμως και μια άλλη επιλογή, η οποία είναι επίσης σημαντική και στην εποχή μας. Πρόκειται για ένα στενό δωμάτιο. Σε αυτή την περίπτωση, η καλύτερη ταπετσαρία σε μια οριζόντια λωρίδα, επειδή οι διαμήκεις γραμμές μπορεί να επεκτείνει ελαφρώς το χώρο, το οποίο θα κάνει το δωμάτιό σας πιο άνετο και άνετο. Αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοιες ταπετσαρίες πρέπει να εφαρμόζονται οριζόντια.
  • Ριγέ ταπετσαρία στο εσωτερικό φαίνεται μεγάλη όχι μόνο σε κλασικούς, αλλά και σύγχρονους εσωτερικούς χώρους.
  • Έχουν τέλειο συνδυασμό με έπιπλα, οικιακές συσκευές, αξεσουάρ.
  • Η δυνατότητα συνδυασμού με μονότονα μοντέλα.
Λευκή και γκρι ριγωτή ταπετσαρία με σχέδιο ζιγκ-ζαγκ

Ταπετσαρία σε ασπρόμαυρες λωρίδες

Κλασική ριγωτή ταπετσαρία

Ριγέ ταπετσαρία στο φυτώριο

Ταπετσαρία διαγώνια λωρίδες

Πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για τη χρήση μη υφασμένα ταπετσαρία. Το κύριο πλεονέκτημά τους είναι η μεγάλη διάρκεια ζωής, καθώς και η δυνατότητα πολλών ζωγραφιών, που εξοικονομεί όχι μόνο χρήματα αλλά και χρόνο για την πραγματοποίηση επισκευών. Η ταπετσαρία Flizeline σε λωρίδες είναι η πρώτη μεταξύ πολλών άλλων ταπετσαριών, επειδή εδώ μπορείτε να επιλέξετε ανεξάρτητα την περιοχή χρωμάτων για τα αιτήματά σας, να επιλέξετε το επιθυμητό πλάτος της λωρίδας καθώς και το χρώμα της. Ιδανικό για παιδικό δωμάτιο.

Γκρι-μαύρη ταπετσαρία στο διάδρομο

Γκρι-μαύρη ταπετσαρία στο διάδρομο

Stripes ταπετσαρία στο σπίτι

1

Ταπετσαρία Flizeline σε λωρίδες


Συνδυασμός ριγωτής ταπετσαρίας στο εσωτερικό των διαφορετικών δωματίων με διαφορετικές αποχρώσεις και χρώματα

Η τεράστια χρωματική κλίμακα των ριγωτών ταπετσαριών θα περιπλέξει σε μεγάλο βαθμό την επιλογή μας στη διαδικασία αγοράς. Ποιο από τα πολλά είδη λουλουδιών προτιμάτε; Αυτή η ερώτηση είναι εξαιρετικά επείγουσα και απαιτεί πολλές απαντήσεις. Για παράδειγμα, ποιο από τα χρώματα είναι καλύτερο να συνδυαστεί μεταξύ τους; Όσοι ενδιαφέρονται περισσότερο για τα αντιπαραβαλλόμενα κίνητρα, είναι καλύτερα να δώσουμε προσοχή σε συνδυασμό μαύρου και λευκού, κίτρινου και πράσινου, ανοιχτό γκρι και μπλε. Οι φίλοι των πιο ήσυχων μοτίβων πρέπει να κάνουν την επιλογή τους υπέρ πολλών χρωμάτων ενός χρωματικού σχήματος, για παράδειγμα, σαλάτα / πράσινο / σμαράγδι.

Ριγέ ταπετσαρία στην τραπεζαρία

Ταπετσαρία σε οριζόντιες λωρίδες

Ράβδοι ταπετσαρίας στο εσωτερικό

Ριγέ ταπετσαρία στο γραφείο

Stripes ταπετσαρία στο στυλ της χώρας

Οι ελαφριές λωρίδες φαίνονται μαλακά, δίνουν στο δωμάτιο την κομψότητα και την ελαφρότητα. Σε αυτό το εσωτερικό υπάρχει μια αίσθηση ηρεμίας, άνεσης και ζεστασιάς, μια αίσθηση σταθερότητας και ειρήνης. Η ανάπαυση σε ένα τέτοιο δωμάτιο θα γίνει πραγματικά θεϊκή.

Εάν είναι απαραίτητο να δώσετε στο εσωτερικό του δωματίου ένα πιο ζωντανό συναίσθημα, να το φορτίσετε με ενέργεια και θετικό, τότε είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια φωτεινή ταινία. Θα προσελκύσει την προσοχή, εδώ θέλετε να περάσετε ενεργά το χρόνο και τον ελεύθερο χρόνο, να αποκτήσετε νέα συναισθήματα.

Μια σημαντική πτυχή είναι το πλάτος της ταινίας στο εσωτερικό της ταπετσαρίας. Οι λεπτές ζώνες έχουν τις ιδιότητες να συγχωνεύονται σε ένα μόνο φόντο από μεγάλη απόσταση, καθιστώντας έτσι εύκολο να αντιληφθεί κανείς το δωμάτιο. Για την κρεβατοκάμαρα, οι ευρείες λωρίδες είναι καλύτερες. Αυτοί, σύμφωνα με πολλούς ψυχολόγους, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ηρεμίας, χαλάρωσης και ισορροπίας. Οι λεπτές αποχρώσεις του ροζ, μπεζ ή καφέ χρώματος συμβάλλουν σε ένα άνετο περιβάλλον.

Λευκή και μπεζ ταπετσαρία στο σαλόνι

Ταπετσαρία λωρίδων κοραλλιών

Κόκκινο ταπετσαρία ριγέ

Ταπετσαρίες λωρίδων

Ταπετσαρία λωρίδες στη σοφίτα

Ριγέ ταπετσαρία στους τοίχους των διαφορετικών δωματίων

Παιδικό δωμάτιο

Πολύ επείγουσα είναι η χρήση ριγέ ταπετσαρίας στο δωμάτιο των παιδιών. Τα τείχη του παιδικού δωματίου δεν φοβούνται τα πειράματα, ώστε να μπορείτε να συνειδητοποιήσετε οποιαδήποτε φαντασία, ακόμη και το πιο τολμηρό, στην πραγματικότητα. Το κύριο πράγμα είναι για ένα παιδί να έχει ντους. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δώσετε προσοχή είναι το χρώμα. Στο δωμάτιο των παιδιών είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε φωτεινά και κορεσμένα χρώματα, ωραία για να δούμε τις λεπτές λωρίδες φωτός σε ανοιχτό φόντο. Αν θέλετε πολύχρωμες ταπετσαρίες, είναι προτιμότερο να επιλέξετε ευρείες λωρίδες. Ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου, μπορείτε να κάνετε διάφορες επιλογές, διαιρώντας τον χώρο σε διάφορες ζώνες. Για παράδειγμα, ο κύριος τοίχος θα πρέπει να καλύπτεται με πολύχρωμα ταπετσαρία, τα υπόλοιπα θα πρέπει να γίνονται από τον ίδιο τύπο. Έτσι μπορείτε να επισημάνετε την περιοχή παιχνιδιού του παιδιού σας. Επίσης, επειδή πρόκειται για παιδικό δωμάτιο, μπορείτε να το βάψετε με τα χρώματα των αγαπημένων σας χαρακτήρων σε κινούμενες σειρές ή ταινίες.

Ριγέ ταπετσαρία με ένα παιδί για ένα κορίτσι
Συνδυάζοντας ριγωτή και μονοφωνική ταπετσαρία στο φυτώριο
Ράφι τετράχρωμη ταπετσαρία στο φυτώριο
Λευκή-πράσινη ταπετσαρία polsooitye στο φυτώριο

Ταπετσαρίες λωρίδων

Ταπετσαρία σε πορτοκαλί λωρίδες

Ριγέ ταπετσαρία παστέλ σκιά

Ριγέ ταπετσαρία για την κρεβατοκάμαρα

Ένα υπνοδωμάτιο είναι ένα μέρος για ύπνο, όπου ξοδεύουμε το τρίτο κομμάτι της ζωής μας ανάπαυσης, αποκαθιστώντας τη ζωτικότητα. Οι βασικές συμβουλές για την επιλογή ταπετσαρίας στην κρεβατοκάμαρα - δίνουν προτεραιότητα σε ένα χρώμα, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις διαφορετικές αποχρώσεις του. Για παράδειγμα, μια πολύ καταπραϋντική επίδραση του πράσινου, ώστε να μπορείτε να επικολλήσετε με ασφάλεια την ταπετσαρία σε μια πράσινη λωρίδα στο σαλόνι σας. Θα δείξει επίσης καλή και μπεζ ριγέ ταπετσαρία σε ένα ανοιχτό φόντο. Είναι σημαντικό να αποφεύγετε επιθετικές αποφάσεις σχεδιασμού και αιχμηρές αλλαγές χρώματος, διότι δεν υπάρχει θέμα ανάπαυσης εδώ.

Μπεζ καφέ ριγέ ταπετσαρία στο υπνοδωμάτιο
Μπεζ γκρι ταπετσαρία ριγέ στο υπνοδωμάτιο

Ριγέ ταπετσαρία στην οροφή

Ριγέ ταπετσαρία στο διάδρομο

Ράβδοι ταπετσαρίας σε διάφορα μεγέθη

Επιλέγοντας ριγωτή ταπετσαρία για το σαλόνι

Η σωστά επιλεγμένη ριγωτή ταπετσαρία φαίνεται εξαιρετική στο εσωτερικό κάθε δωματίου. Δεν είναι περίεργο ότι το εσωτερικό του κλασικού σαλόνι, μαζί με ριγωτή ταπετσαρία, είναι σε θέση να εκπλήξει και να προσθέσει εκλέπτυνση σε αυτό το δωμάτιο. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ταπετσαρία για το χρώμα των επίπλων. Για τα αντικείμενα από φυσικό ξύλο, μια ταινία γκρι ή πράσινη είναι καλύτερη. Οι συμπαγείς μαύρες και λευκές λωρίδες σε συνδυασμό με τα μαύρα έπιπλα θα φαίνονται γερά. Τα ελαφρά έπιπλα ιδανικά θα φαίνονται με ταπετσαρία σε μπλε ρίγες.

Συνδυάζοντας ριγέ ταπετσαρία και ταπετσαρία σε ένα κύκλο στο σαλόνι
Φωτεινή προφορά με ριγέ ταπετσαρία στο φωτεινό σαλόνι

Ροζ ριγέ ταπετσαρία

Γκρι ριγέ ταπετσαρία

Ριγέ ταπετσαρία Shebbie-chic

Ριγέ ταπετσαρία στην κουζίνα

Μια σημαντική πτυχή της επιλογής των ταπετσαριών στην κουζίνα είναι ο σωστός συνδυασμός χρωμάτων, επειδή η κουζίνα είναι ο τόπος όπου τρώμε φαγητό, έτσι ικανοποιούμε την όρεξή μας. Επομένως, το χρωματικό σχέδιο πρέπει να είναι αναζωογονητικό και να μας κάνει να έχουμε όρεξη και όχι το αντίστροφο. Ο σχεδιασμός του χώρου της κουζίνας δεν είναι εύκολος. Εδώ πρέπει να λάβετε υπόψη όλες τις αποχρώσεις. Βέλτιστη επιλογή είναι η χρήση ζουμερών αποχρώσεων, για παράδειγμα πράσινο, κίτρινο, ροζ, για παράδειγμα, σε μια λευκή λωρίδα. Το εσωτερικό μπορεί να αραιωθεί προσθέτοντας ριγέ κουρτίνες, πίνακες ζωγραφικής, αγγεία με λουλούδια και ούτω καθεξής.

Ταπετσαρία σε μια οριζόντια λωρίδα στην κουζίνα
Γκρι-μαύρη ριγωτή ταπετσαρία στην κουζίνα

Ταπετσαρία σε μπλε λωρίδες

Ράβδοι ταπετσαρίας στο υπνοδωμάτιο

Σκούρο ριγέ ταπετσαρία στο εσωτερικό

Ριγέ ταπετσαρία στο διάδρομο

Στο διάδρομο ριγέ ταπετσαρία φαίνεται ιδιαίτερα εντυπωσιακή, ειδικά αν είναι σωστά επιλεγμένα. Συχνά το διάδρομο δεν είναι αρκετά ευρύ, γι 'αυτό είναι καλύτερα να επιλέξετε κάθετη ριγωτή ταπετσαρία που συμβάλλει σε μια οπτική αύξηση του χώρου. Η πιο κατάλληλη επιλογή για τοποθέτηση τοίχων στο διάδρομο είναι τα μη υφασμένα υφάσματα με ταπετσαρίες βινυλίου. Το κύριο πλεονέκτημά τους είναι το εύκολο πλύσιμο, μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, η δυνατότητα ενός ιδανικού συνδυασμού διαφορετικών στυλ.

Φωτεινή ριγέ ταπετσαρία στο διάδρομο
Κίτρινο και λευκό ριγέ ταπετσαρία στο διάδρομο

Ριγέ ταπετσαρία

Ριγέ ταπετσαρία στο μπάνιο

Vinyl ταπετσαρία σε λωρίδες

Συνδυασμός ριγωτής ταπετσαρίας με μονόχρωμη

Οι ταινίες με ταινίες έχουν ένα άλλο αναμφισβήτητο πλεονέκτημα - μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με μονοφωνικά. Δεν υπάρχουν εδώ σταθεροί κανόνες, μόνο τα γούστα και οι προτιμήσεις σας υπάρχουν. Για παράδειγμα, στο παιδικό δωμάτιο είναι αστείο να δούμε έναν συνδυασμό ριγωτής ταπετσαρίας με ταπετσαρία με σχέδια. Με μια λέξη, πείραμα, μόνο με μέτρο. Κάνετε τις φαντασιώσεις σας πραγματικότητα.

Ριγέ τρικολωρή ταπετσαρία στο σαλόνι
Συνδυάζοντας μια απλή λευκή επιφάνεια και μια ασπρόμαυρη ριγωτή ταπετσαρία στο μπάνιο
Συνδυάζοντας ριγέ και άλλα είδη ταπετσαρίας στο σαλόνι
Ριγέ τοίχο στο σαλόνι

Bright Stripes ταπετσαρία

Κίτρινη ριγωτή ταπετσαρία

Ταπετσαρία σε χρυσές ρίγες

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

5 + = 14