Πράσινες ταπετσαρίες – η τέλεια λύση για οποιοδήποτε εσωτερικό (36 φωτογραφίες)

Το χρώμα μπορεί να δημιουργήσει πραγματικά θαύματα με την ανθρώπινη ψυχή. Ορισμένες αποχρώσεις τον ερεθίζουν, άλλοι τον ηρεμούν, άλλοι προκαλούν άγχος, γι 'αυτό είναι τόσο σημαντικό να μην συγχέεται με τα χρώματα του εσωτερικού σου. Μπορείτε να ξοδέψετε πολλά χρήματα για τις επισκευές και να αγοράσετε τα πιο ακριβά υλικά φινιρίσματος, αλλά αν το χρωματικό σχέδιο έχει πάρει λάθος, θα είστε άβολα και ανήσυχοι στο δωμάτιο. Ψυχολόγοι λένε ότι επηρεάζουν θετικά την κατάσταση του ανθρώπου πράσινα χρώματα, έτσι ώστε για το σχεδιασμό του εσωτερικού στο νηπιαγωγείο, υπνοδωμάτιο, καθιστικό και άλλα δωμάτια είναι ιδανικό για ένα συνδυασμό πράσινη ταπετσαρία σε διαφορετικές αποχρώσεις.

Εστίαση στον τοίχο με πράσινη ταπετσαρία

Πράσινη και λευκή ταπετσαρία

Επιλέξτε τις αποχρώσεις του πράσινου

Η παλέτα του πράσινου είναι πολύ διαφορετική. Περιλαμβάνει:

 • ελιάς.
 • σμαραγδένιο?
 • σκούρο πράσινο.
 • ανοιχτό πράσινο.
 • ανοιχτό πράσινο.
 • φυτικό?
 • μαλαχίτης;
 • φασκόμηλο.
 • νομισματοκοπείο.

Και αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος των αποχρώσεων του πράσινου, με το οποίο εργάζονται οι σχεδιαστές. Όλα αυτά τα χρώματα βρίσκονται στη φύση, γι 'αυτό και επηρεάζουν θετικά την ανθρώπινη ψυχή.

Μαύρη και πράσινη ταπετσαρία

Πράσινη ταπετσαρία σε κλασικό στιλ

Πράσινη ταπετσαρία με λουλούδια

Χάρη σε μια τέτοια ποικιλία πράσινων ταπετσαριών στο εσωτερικό κάθε στυλ εμφάνιση βιολογικά. Για παράδειγμα, το σμαράγδι και ο μαλαχίτης χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση πλούσιων κλασσικών εσωτερικών χώρων. Η ταπετσαρία αυτών των αποχρώσεων είναι κατάλληλη για τοίχους σε μεγάλα σαλόνια σε εξοχικές κατοικίες. Επιλέγονται από εκείνους που θέλουν να αποδείξουν ότι αγαπούν την πολυτέλεια. Τα ίδια χρώματα θα φαίνονται οργανικά στα δωμάτια Art Nouveau και Art Deco. Ο μαλαχίτης συνδυάζεται ιδανικά με μαύρο και σμαραγδένιο - με χρυσό χρώμα.

Πράσινη διακοσμητική ταπετσαρία

1

Πράσινη ταπετσαρία στον παιδικό σταθμό

Πράσινη ταπετσαρία στο σπίτι

Οι λάτρεις του αγροτικού ρομαντισμού - τα στυλ της Προβηγκίας και των χωρών - όπως τα πράσινα χαρτιά ταπετσαρίες ελιάς, μέντας ή ήρεμων χλοοτάπητες αποχρώσεις. Ιδιαίτερα ζεστό θα είναι στο δωμάτιο, τα τείχη της οποίας είναι επικολλημένα με μαλακό πράσινο ταπετσαρία σε ένα λουλούδι από απαλό ροζ ή σκόνη κίτρινα λουλούδια. Εάν θέλετε, μπορείτε να παραλάβετε τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα με παρόμοιο μοτίβο. Το χρώμα ελιάς είναι επίσης κατάλληλο για εσωτερικούς χώρους σε γαλλικό και κλασικό στιλ.

Ανοιχτό πράσινο και άλλα φωτεινά χρώματα ταιριάζουν απόλυτα στις εγκαταστάσεις που κατασκευάζονται με μοντέρνα στυλ: υψηλής τεχνολογίας, μινιμαλισμό, μοντέρνα. Το φωτεινό πράσινο χρώμα στο εσωτερικό δεν ήταν πάρα πολύ, με τέτοια ταπετσαρία μπορείτε να κολλήσετε ένα τοίχο ή μέρος του.

Πράσινη ταπετσαρία στο στυλ της εθνοτικής

Τύποι ταπετσαριών

Δεν αρκεί μόνο να επιλέξετε ένα χρώμα, θα πρέπει ακόμα να αποφασίσετε τι είδους ταπετσαρία θέλετε να αγοράσετε. Έρχονται σε διάφορες μορφές και τα πιο συνηθισμένα είναι:

 • χαρτί ·
 • βινύλιο.
 • μη υφασμένο ύφασμα?
 • υγρό.
 • υφάσματα.

Πράσινη ταπετσαρία χαρτιού μπορεί να επικολληθεί στο φυτώριο. Το κύριο πλεονέκτημά τους είναι το φιλικό προς το περιβάλλον και το "αναπνευστικό" υλικό, και οι τοίχοι στο φυτώριο πρέπει να αναπνέουν - αυτό εμποδίζει τον σχηματισμό μούχλας και την εμφάνιση της υγρασίας. χαρτί ταπετσαρίας είναι φθηνό και είναι εύκολο να κολλήσετε, αλλά απορροφήσουν τυχόν οσμές γρήγορα ξεθωριάζει στον ήλιο, έτσι ώστε σε 3-4 χρόνια θα
πρέπει να αλλάξει.

Πράσινες ταπετσαρίες

Πράσινη ταπετσαρία με γεωμετρικό μοτίβο

Πράσινες ταπετσαρίες στο σαλόνι

Υγρή ταπετσαρία είναι πολύ παρόμοια με δομικό γύψο. Πρόκειται για σκόνη ειδικής σύνθεσης, η οποία αραιώνεται με νερό και εφαρμόζεται στον τοίχο με σπάτουλα. Σε υγρή ταπετσαρία, προστίθενται συχνά φυσικές ίνες ή πούλιες. Είναι ένα υγρό ταπετσαρία μαλαχίτη χρώματος με χρυσό κατάλληλο για τη διακόσμηση των τειχών του καθιστικού. Υγρή ταπετσαρία είναι απόλυτα ασφαλής για την υγεία. Μπορούν να εφαρμοστούν σε κακά τελειωμένα τοιχώματα - ένα παχύ μίγμα κρύβει όλα τα μειονεκτήματα της επιφάνειας. Και ακόμη και όταν εφαρμόζετε υγρά ταπετσαρία δεν υπάρχουν αρμοί που να καταστρέφουν το βλέμμα ολόκληρου του τοίχου.

Η ταπετσαρία βινυλίου έχει μια ενδιαφέρουσα υφή: αφρώδες βινύλιο εφαρμόζεται σε παχύ χαρτί ή fleece. Τέτοιες πράσινες ταπετσαρίες βινυλίου μπορούν να κολληθούν στην κουζίνα, επειδή δεν φοβούνται την υγρασία και πλένουν καλά. Σε αντίθεση με το χαρτί, εξομαλύνουν και κρύβουν τυχόν παρατυπίες στον τοίχο. Μπορείτε να αγοράσετε ταπετσαρία βινυλίου για ζωγραφική και να το καλύψετε με πράσινο χρώμα της σκιάς που σας αρέσει και όταν βαρεθεί, επιλέξτε ένα άλλο - αυτές οι ταπετσαρίες είναι εύκολα επαλειφθεί σε άλλα χρώματα μέχρι δέκα φορές.

Πράσινη ταπετσαρία στο εσωτερικό

Πράσινη ταπετσαρία με μια εικόνα των φύλλων στο εσωτερικό

Πράσινη ταπετσαρία στο εσωτερικό του διαμερίσματος

Επίσης, σήμερα, οι αγοραστές είναι δημοφιλής ταπετσαρία σε μη υφασμένα βάση. Είναι κατασκευασμένα από μη υφασμένο ύφασμα, το οποίο μοιάζει με χαρτί. Αυτοί, όπως οι ταπετσαρίες χαρτιού, "αναπνέουν" και δεν αποτελούν κίνδυνο για την υγεία, αλλά το τρίχωμα είναι πιο ανθεκτικό, αντέχει σε οποιεσδήποτε εξωτερικές επιδράσεις. Δεν ξεθωριάζει, δεν παραμορφώνεται μετά το στέγνωμα και ομαλοποιεί οπτικά οποιεσδήποτε ανωμαλίες στην επιφάνεια του τοίχου.

Πράσινη ταπετσαρία με φύλλα

Πράσινη μονοφωνική ταπετσαρία

Ταπετσαρίες ελιάς

Πράσινη flesilinovye ταπετσαρία μπορεί να κολληθεί στην οροφή και τους τοίχους. Πάντα μοιάζει με συνδυασμό σκούρων και ανοιχτόχρωμων αποχρώσεων. Για παράδειγμα, οι τοίχοι μπορεί να είναι ένα ήρεμο βαθύ χόρτο χρώμα, και το ανώτατο όριο - μια ήρεμη ελιά.

Συνδυάστε και συνδυάστε ταπετσαρία

Χάρη σε μια ευρεία παλέτα του πράσινου ταπετσαρία στο εσωτερικό μπορούν να συνδυαστούν με διάφορους τρόπους μεταξύ τους και με άλλες αποχρώσεις, αλλά είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε το μέτρο, διότι κάθε χρώμα μπορεί να υπάρχουν στο εσωτερικό σε κάποιο βαθμό. Για παράδειγμα, το λαμπερό πράσινο χρώμα δεν πρέπει να είναι πολύ, αλλά με ταπετσαρίες ελιάς ή μέντα ελαφρού τόνου, μπορείτε να κολλήσετε όλους τους τοίχους.

Πράσινη ταπετσαρία σε παστέλ χρώματα

Πράσινη ριγωτή ταπετσαρία

Πράσινη ταπετσαρία με εκτύπωση

Το καθολικό για οποιοδήποτε εσωτερικό είναι ένας λευκός και πράσινος συνδυασμός. Και αυτό μπορεί να είναι ταπετσαρία με ένα σχέδιο, και μπορεί να είναι μια σταθερή ταπετσαρία των πράσινων και λευκών χρωμάτων. Επιτρέπεται επίσης να συνδυάζουν στερεά πράσινη ταπετσαρία και με μοτίβα στο εσωτερικό ενός δωματίου. Για παράδειγμα, ένας τοίχος είναι σφραγισμένος με καμβά με μοτίβο, και όλα τα άλλα - μονοφωνικά. Ο συνδυασμός λευκών και πράσινων ταπετσαριών αυτών των λουλουδιών είναι κατάλληλο για υπνοδωμάτιο, κουζίνα και καθιστικό.

Πράσινη ταπετσαρία στο στυλ της Προβηγκίας

Πράσινη ταπετσαρία με πουλιά

Πράσινη ταπετσαρία με μια φωτογραφία

Στο εσωτερικό της κουζίνας συνιστάται να χρησιμοποιήσετε μια ζεστή παλέτα χρωμάτων. Ο συνδυασμός των αποχρώσεων του πράσινου με τα κίτρινα, μπεζ, αμμώδη, κρεμώδη, ανοικτά καφέ χρώματα δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό. Ο σχεδιασμός της κουζίνας πρέπει να αναπτυχθεί με βάση την τοποθεσία του. Εάν είναι στην ηλιόλουστη πλευρά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη διακόσμηση του ένα πιο σκούρο συνδυασμό χρωμάτων: καφέ με φυτικά, μπλε με ελιά. Για την κουζίνα στη βόρεια πλευρά, είναι κατάλληλες οι μπεζ-πράσινες, κίτρινες-πράσινες συνδυασμοί χρωμάτων.

Ανοιχτό πράσινο ταπετσαρία στο σαλόνι

Πράσινη μεταξωτή ταπετσαρία οθόνης

Πράσινη ταπετσαρία στο στυλ των chinoiseries

Το μπεζ θεωρείται πολύ ευπροσάρμοστο χρώμα. Τα ταπετσαρία μπεζ-αμμώδη χρώματα δεν είναι τόσο "κατηγορηματικά" ως λευκό, κόκκινο ή τυρκουάζ, έτσι ώστε να μπορούν να διακοσμήσουν όλους τους τοίχους. Ο μπεζ-πράσινος συνδυασμός είναι κατάλληλος για την κρεβατοκάμαρα - αυτή η παλέτα χρωμάτων θα λειτουργήσει ευνοϊκά στο νευρικό σύστημα, θα χαλαρώσει και θα χαλαρώσει. Στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας, ένας συνδυασμός μονότονης ταπετσαρίας διαφόρων τύπων είναι δυνατός. Εάν δεν θέλετε να χάσετε χρόνο, μπορείτε να αγοράσετε για την κρεβατοκάμαρα μπεζ-πράσινη ριγέ ταπετσαρία, αλλά είναι κατάλληλα για ένα ευρύχωρο δωμάτιο, και ένα μικρό δωμάτιο μπορεί να κάνει ακόμη λιγότερο. Στο υπνοδωμάτιο, η ταπετσαρία στο λουλούδι θα φαίνεται τέλεια. Μικρά τριαντάφυλλα ή αραβοσίτου στο πράσινο θα σας ευχαριστήσουν το βράδυ και θα ζητήσετε καλή διάθεση για όλη την εργάσιμη μέρα το πρωί.

Πράσινη ταπετσαρία στο υπνοδωμάτιο

Πράσινη ταπετσαρία στην τραπεζαρία

Σε γενικές γραμμές, το πράσινο ταπετσαρία στην κρεβατοκάμαρα φαίνεται πολύ κομψό και κομψό. Αν είστε συντηρητικός, στη συνέχεια, προσπαθήστε να το κόψετε σε κλασικό ταπετσαρία, αλλά αν θέλετε να πειραματιστείτε, να πάρει πιο τολμηρές επιλογές: κορεσμένα πράσινο, φωτεινό πράσινο, βαθύ βοτάνων, αλλά χρειάζεται επίσης να ξέρουν πότε να σταματήσουν - Πράσινο δεν συνδυάζεται με όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου.

Για το σαλόνι, πρέπει να βρείτε όμορφες ταπετσαρίες καλής ποιότητας. Καθιστικό με πράσινη ταπετσαρία - αυτό είναι ένα πραγματικό κλασικό. Ομοιόμορφη και ριγέ ταπετσαρία από ήρεμες πράσινες αποχρώσεις κοσμούσαν τα σαλόνια στα σπίτια των αγγλικών αριστοκρατών και ρώσων ευγενών.

Πράσινη ταπετσαρία

Πράσινη ταπετσαρία υφάσματος

Πράσινη οθόνη φόντου

Στο σαλόνι όλα πρέπει να είναι για ξεκούραση και ήσυχο χόμπι, έτσι για αυτό το δωμάτιο ο ιδανικός συνδυασμός πράσινου με καφέ, βαθύ μπλε, μπεζ, μπλε. Στο σαλόνι ριγέ ταπετσαρία μπορεί να καλύψει έναν τοίχο, ή μπορούν να κολλήσουν το κάτω μισό και των τεσσάρων τοίχων. Στη συνέχεια, για την κορυφή των τοίχων επιλέγονται ταπετσαρίες-σύντροφοι, το χρώμα των οποίων αντηχεί με τα χαμηλότερα. Εάν η ριγωτή ταπετσαρία είναι πράσινο-μπλε ή άσπρο-πράσινο, η κορυφή του τοίχου πρέπει να είναι μπλε, άσπρο ή πράσινο.

Πράσινη ταπετσαρία με μοτίβο

Πράσινη ταπετσαρία στο μπάνιο

Ταπετσαρία στο διάδρομο μπορεί να είναι ριγέ, μονοφωνικά ή συνδυασμένα, κατά προτίμηση ήσυχους τόνους. Πράσινη ταπετσαρία στο δωμάτιο των παιδιών μπορεί να είναι φωτεινή, αλλά εδώ πρέπει επίσης να γνωρίζετε το μέτρο: ταπετσαρία χρ
ώματος οξέος ή συνδυασμός φωτεινού κίτρινου ή ανοιχτό πράσινου μωρού θα αρχίσουν πολύ σύντομα να ενοχλούν.

Πράσινη φωτεινή ταπετσαρία

Πράσινη ταπετσαρία με μοτίβο χρυσού

Οι πράσινες ταπετσαρίες είναι κατάλληλες για τη δημιουργία ενός εσωτερικού χώρου στο υπνοδωμάτιο, το καθιστικό, το παιδικό δωμάτιο, την κουζίνα και ακόμη και ένα γραφείο. Στη σύγχρονη αγορά υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός διαφορετικών τύπων ταπετσαρίας σε όλες τις αποχρώσεις του πράσινου. Χάρη σε αυτήν την ποικιλία, ο καταλληλότερος πελάτης μπορεί να βρει το σωστό ταπετσαρία και να δημιουργήσει ένα εσωτερικό σε οποιοδήποτε στυλ.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

2 + 6 =