Πλαίσιο σκυροδέματος – νέα ζωή παλαιών κατασκευών (20 φωτογραφίες)

Οι απόψεις σχετικά με τη χρήση περβάζων παραθύρων μπορεί να διαφέρουν. Κάποιος που θέλει να κουρνιάσει στο παράθυρο και να παρακολουθήσουν τους περαστικούς ή να διαβάσετε ένα βιβλίο, και για κάποιο περβάζι του παραθύρου - ένα πραγματικό θερμοκήπιο. Ωστόσο, οι βασικές απαιτήσεις για το περβάζι παραθύρων σχεδόν όλα συμπίπτουν: αντοχή στην υγρασία, δύναμη, μια ευχάριστη εμφάνιση. Παράγονται παραθυρόφυλλα από υλικά με διάφορες θετικές και αρνητικές ιδιότητες.

Λευκό τζάμι παραθύρου από σκυρόδεμα

Μαύρο περβάζι παραθύρου σκυροδέματος

Πλεονεκτήματα του σκυροδέματος:

 • πρακτικότητα ·
 • αντοχή;
 • Είναι δυνατές διάφορες διακοσμήσεις.
 • δύναμη.

Μειονεκτήματα είναι ο σχηματισμός των λακκούβων, η πολυπλοκότητα της αποκατάστασης.

Σκυρόδεμα παραθυρόφυλλο ιδιωτικό σπίτι

Διακοσμημένο παραθυρόφυλλο από σκυρόδεμα

Περβάζι του σκυροδέματος μπορεί να επισκευαστεί με διάφορους τρόπους, όπως καθορίζεται από το βαθμό της δομικής βλάβης, επιθυμεί ιδιοκτήτες. Μια μη τυποποιημένη λύση για την ενημέρωση του περβάζι παραθύρων είναι η εγκατάσταση μιας πλαστικής επικάλυψης που καλύπτει μικρά ελαττώματα.

Πώς να ζωγραφίσει ένα περβάζι παραθύρου;

Προκαταρκτικά, αφαιρείται το στρώμα της παλαιάς προστατευτικής και διακοσμητικής επίστρωσης. Ανάλογα με το πάχος του στρώματος μελάνης, αυτό επιλέγεται ένας από τους τρεις τρόπους απομάκρυνσης: ζεστό κατασκευή στεγνωτήρα μαλλιών (εξογκώματα βαφής), με τη χρήση ειδικών σκευασμάτων ή με κατασκευή ενός σφυριού. Εάν το στρώμα βαφής είναι παχύτερο από 3 mm, τότε είναι βέλτιστο να χρησιμοποιήσετε ένα σφυρί οικοδομής.

Παράθυρο από τεχνητή πέτρα

Παράθυρα από σκυρόδεμα

1

Στη συνέχεια, το υπόλοιπο έργο γίνεται:

 1. Η επιφάνεια καθαρίζεται από υπολείμματα χρωμάτων και καλύπτεται με αστάρι.
 2. το περβάζι παραθύρου shpaklyuetsya και μετά την ξήρανση είναι γδαρμένο?
 3. Η επιφάνεια ξαναγεμίζεται και βαφίζεται μετά την ξήρανση.

Αν η κατασκευή δεν αποθηκευτεί με απλή βαφή και υπάρχουν αξιοσημείωτες ζημιές πάνω σε αυτό, τότε αποκατασταθεί το παλιό περβάζι από τσιμέντο.

Βαμμένο περβάζι παραθύρου από σκυρόδεμα

Πλαίσιο σκυροδέματος με μαρμάρινα τσιπς

Πώς να επισκευάσετε ένα παράθυρο;

Η αποκατάσταση ενός τσιμεντένιου παραθύρου είναι ένα σύνολο έργων για την εξάλειψη των καταστροφών και την αποκατάσταση της ακεραιότητας ενός αντικειμένου. Κατά την ενημέρωση των παραθύρων τώρα λίγοι άνθρωποι καταφεύγουν στην αποκατάσταση ξύλινων πλαισίων. Απλά αποσυναρμολογούν και εγκαθιστούν πλαστικά παράθυρα με διπλά τζάμια, αλλά μπορείτε ακόμα να πολεμήσετε και να μην τα αποσυναρμολογήσετε, αλλά να τα αποκαταστήσετε. Ένα συμπαγές πλεονέκτημα προϊόντων σκυροδέματος - είναι πολύ ισχυρότερο από τις κοινές πλαστικές δομές. Επιπλέον, αποφεύγοντας την αποσυναρμολόγηση του παραθύρου, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα. Η μόνη προϋπόθεση - το περβάζι παραθύρων θα πρέπει να είναι ολόκληρο (μη ραγισμένο).

Πλαίσιο σκυροδέματος στην κουζίνα

Σκυρόδεμα εξωτερικό περβάζι παραθύρου

Επισκευή παραπετασμάτων από σκυρόδεμα: στάδια εργασίας

 1. Το παλιό χρώμα αφαιρείται - σφυρηλατείται από ένα τσεκούρι με βάση από σκυρόδεμα. Η σκόνη και τα υπολείμματα της παλιάς επίστρωσης σαρώνουν.
 2. Η επιφάνεια είναι κεντημένη (κάθε αστάρι είναι κατάλληλη για σκυρόδεμα) και αφήνεται για ξήρανση (ο χρόνος αναφέρεται στις οδηγίες του κατασκευαστή, αλλά όχι λιγότερο από 24 ώρες).
 3. Το κατώτερο άκρο του ελεύθερου
  άκρου περβάζι (Kapinos) σχηματίζεται από ένα διάτρητο προστατευτικό περιοχή (σταθερό στόκος). Αν θέλετε να δώσετε στον κεφίτη ένα ορθογώνιο σχήμα, η γωνία είναι σταθερή και στην πάνω άκρη του άκρου. Από Kapinos παίζει κυρίως μια διακοσμητική λειτουργία, μπορείτε να του δώσετε ένα διαφορετικό σχήμα ή να χρησιμοποιήσετε μια πάστα που θα προσθέσει ένα άνοιγμα παραθύρου αντισυμβατική εμφάνιση.
 4. Η όλη επιφάνεια του περβάζι παραθύρου καλύπτεται με αρχικό στόκο. Ο χρόνος για την ξήρανση δίνεται. Εάν δεν χρησιμοποιείται διακοσμητικό κάλυμμα και η επιφάνεια πρόκειται να βαφτεί, τότε εφαρμόζεται το τελικό στόκος και αφήνεται να στεγνώσει. Το περβάζι παραθύρου καθαρίζεται με μια μικρή nazhdachkoy, και η σκόνη είναι σαρωμένα μακριά.
 5. Η επιφάνεια καλύπτεται με σμάλτο (επιλογή - γυαλιστερό / ματ). Συνιστάται η εφαρμογή τριών στρώσεων βαφής. Για να αποφύγετε το διαζύγιο, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε έναν κύλινδρο.

Πλάκα από σκυρόδεμα με προστατευτική επίστρωση

Παράθυρο από πολυμερικά υλικά

Εάν λάβετε υπόψη ορισμένες αποχρώσεις όταν επιλέγετε μια σκιά χρώματος, μπορείτε να πάρετε ενδιαφέρουσες λύσεις σχεδίασης. Με τα ίδια πλαίσια απόχρωση, τοίχους και ανοιγόμενο παράθυρο περβάζι παραθύρου λαμβάνει τη μορφή μια θέση και δεν ξεχωρίζουν σε ένα δωμάτιο. Φαίνεται κομψή κορνίζα συνδυασμό αντίθεσης και σκούρες αποχρώσεις μαρσπιέ (μπορεί να χρησιμοποιηθεί πήχεις) με ένα ελαφρύ τοίχο. Σε αυτή την περίπτωση, το παράθυρο γίνεται ένα εκφραστικό στοιχείο του εσωτερικού και μπορεί ακόμη και να μην είναι διακοσμημένο με κουρτίνες.

Μάρμαρο μαρμάρινο παραθυρόφυλλο

Πλαίσιο από ημικυκλικό μπετόν με μάρμαρο

Άμεσο περβάζι παραθύρου από σκυρόδεμα

Πώς να φτιάξετε ένα περβάζι παραθύρου;

Μπορείτε να εξοπλίσετε το άνοιγμα του παραθύρου με ένα νέο περβάζι παραθύρου με δύο τρόπους: Τοποθετήστε ένα τελειωμένο προϊόν σκυροδέματος ή χύστε το κάτω μέρος του ανοίγματος παραθύρου με σκυρόδεμα, αφού στερεώσετε το ξυλότυπο.

 • Στην άκρη του ανοίγματος στερεώνεται μια ξύλινη ράβδος. Το πλάτος του θα καθορίσει το πλάτος της απομάκρυνσης του μαρσπιέ και το μήκος - το μήκος του μαρσπιέ, λαμβάνοντας υπόψη τις προβλέψεις κοντά στις πλαγιές παράθυρο. Η τοποθέτηση του πλαισίου ελέγχεται αναγκαστικά από το επίπεδο του κτιρίου.
 • Ο πάγκος είναι εγκατεστημένος (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μοριοσανίδα). Το πάχος καθορίζεται από το επίπεδο του περβάζι της διάταξης πλαισίου παραθύρου έτσι CPD είναι στερεωμένο κατά τέτοιο τρόπο ώστε στο άνω άκρο του επίπεδη επιφάνεια του περβάζι.
 • Για την αντοχή της δομής στο εσωτερικό του ανοίγματος παραθύρου, βάλτε ένα ενισχυτικό πλαίσιο - ένα κομμάτι από πλέγματα. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι τα άκρα του πλέγματος δεν στηρίζονται στον πάσσαλο (διαφορετικά, ενδέχεται να εμφανιστούν σκουριασμένοι λεκέδες στο άκρο του περβάζι παραθύρου).
 • Το μίγμα του σκυροδέματος χύνεται στον ξυλότυπο στην άκρη του ξυλότυπου. Εάν η συγκεκριμένη ζύμωμα χρήση λευκού τσιμέντου και ειδικές βαφές, έκανε περβάζι πάρει ενδιαφέρουσα απόχρωση. Και όταν η χρωστική προστίθεται στο ξηρό μίγμα, το σκυρόδεμα θα είναι ομοιόμορφα χρωματισμένο. Και αν ρίχνουμε το χρώμα που συμμετέχουν στο έτοιμο σκυρόδεμα, το προϊόν θα γίνει ενδιαφέρουσα λεκέδες, που μοιάζουν με μάρμαρο.
 • Αφού στεγνώσει το σκυρόδεμα (5-7 ημέρες), ο ξυλότυπος αποσυναρμολογείται προσεκτικά.
 • Η προστατευτική και διακοσμητική διακόσμηση του περβάζι παραθύρου εκτελείται με διάφορους τρόπους. Είναι δυνατόν να λειαίνεται η επιφάνεια (που χρησιμοποιείται για σκυρόδεμα με σκιά) ή να θέσει ένα κεραμίδι, ένα μωσαϊκό (πάχος κεραμιδιών είναι σημαντικό να λαμβάνονται υπόψη κατά τον καθορισμό του πάχους του περβάζι και ξυλότυπο στερέωσης).

Μια τέτοια εναλλακτική σχεδίαση του ανοίγματος παραθύρου χαρακτηρίζεται από μακρά συναρμολόγηση / αποσυναρμολόγηση διεργασίες, αλλά αποδεικνύεται τις ιδανικές παραμέτρους για το πρεβάζι. Και κατά την εγκατάσταση ενός τελικού προϊόντος, μπορείτε να περάσετε πολύ χρόνο προσαρμογής του σχεδίου στο άνοιγμα.

Γυάλινο περβάζι από τσιμέντο

Παράθυρο σκυροδέματος στο μεσογειακό στυλ

Διαφορετικές επιλογές για τη δημιουργία και τη συντήρηση του σκυροδέματος μαρσπιέ κάνουν αυτό το προϊόν πολύ ανταγωνιστική στην αγορά των δομικών υλικών και την ποικιλία των επιφανειών (επένδυση ξύλου, χρώματα, την υφή απομίμηση μαρμάρου, μωσαϊκό) μετατρέπεται στο περβάζι στο δωμάτιο είναι ένα σημαντικό στοιχείο του εσωτερικού.

Παράθυρο σκυρόδεμα τσιμέντου

Εγκατάσταση παραπετάσματος από σκυρόδεμα

Χύσιμο σκυροδέματος παραθύρου από σκυρόδεμα

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 65 = 72